Herkku-puhelin
Neitsyttä rannalla osa 1
Teräksinen Kraken

Kävelin nakurannalla ystäväni Jukan kanssa katsellen minkälaista saallista täällä olisi mitä voisi yrittää iskeä, pian huomasimme että yhteinen tuttavamme Julia oli rannalla makoilemassa ja ottamassa aurinkoa. Julialla oli mahtava vartalo hänen ihanat rintansa olivat niin täyteläiset että ne melkein huusivat suorastaan käsiäni niiden ympärille ja päälle ja huuliani nänniensä ympärille. Olin nähnyt Julian kerran alasti hänen ottaessaan suihkun luonani ollessaan, melkein silloin jo olisi tehnyt mieli mennä ja nussia Juliaa oikein huolella. Tilaisuuteni meni ohi kun en ollut tarpeeksi rohkea vielä silloin. Nyt olin täyttänyt 19 vuotta ja olin jonkin verran kokeneempi kuin silloin vuosi sitten, Jukka oli tunnettu naisten kaataja taidoistaan koko kylä pahasessamme häneltä se sujui kuin rasvattu.

En koskaan tiennyt mikä hänen salaisuutensa oli kyseiseen asiaan mutta hänellä tuntui olevan aina joku hoito kun tulin koulusta kotio, asuimme Jukan kanssa kämppiksinä koska kummallakaan ei ollut varaa pitää yksin kämppää yllä.

Julian kiihkeän oloinen vartalo kuumassa auringossa oli suorastaan liiankin kiihottava näky, tulimme Jukan kanssa Julian vierelle makoilemaan ja ottamaan aurinkoa. Julian kiihkeä peppu tuokahti nenääni kutsuvin sävelin, samassa minulla alkoi seisomaan kun Julia kääntyi selälleen makaamaan ja näytti hänen ihanan neitseellisen vartalonsa meille aivan kuin kutsuisi meitä saamaan tuota kaunotarta julkisella paikalla. Katselin Jukkaa hetken aikaa hänen arvioidessa Julian vartaloa hetken aikaa kunnes tarttui tilaisuuteensa ja pisti kätensä Julian rinnan päälle hennosti hieroen sitä pyörittelevin ottein, yritin peitellä seisokkiani hetken aikaa kunnes huomasin ettei Jukka ainakaan piilotellut mitään itsestään vaan antoi kalunsa seistä komeana Julian vierellä. Päästin omani haaroistani vapaaksi ja nielaisin äänekkäästi laittaen käteni Julian toiselle rinnalle tuntien sen muhkeuden kädelläni, Julian nännit kovettuivat kiihkosta ne tuntuivat taivaallisen ihanalta sormieni välissä. Julia levitti haaransa vaiston omaisesti ja paljasti ihanan pienen pehkonsa, Jukka kumartui Julian pillulle ottaen hänen häpyhuulensa omien huuliensa väliin antaen kunnon kielihoidon samalla kun minä jännittyneenä katselin vierestä, pian rohkaistuin hieman lisää ja päätin että Julian toiset huulet tarvitsisivat myös täytettä joten nousin Julian päälle ja annoin hänen maistaa kiimaista kaluani oikein huolella.

Työnnyin hitaasti Julian huulten väliin upottaen hieman terskaani hitaasti sisään samassa tunsin kuinka Julian kieli ja hänen kätensä alkoivat hitain ottein runkkaamaan kulliani. Kullini jäykistyi entistä enemmän ja Julian otteet tuntuivat vain kovenevan entisestään myöskin samalla hänen pienesti vinkuen kulli suussaan, Jukan suora sukkaisesta käsittelystä. Julia yllätti minut antaen minulle maailman ihanemman suuhoidon. Jukka tehosti kieltään ja otti sormensa käyttöön, hieroen Julian klitorista ja häpykumpua, kiihkeää litinää kuului Julian pillusta tämä ääni kiihotti minua aivan älyttömästi ja en voinut pidätellä itseäni yhtään koska melkein koko kullini oli Julian suussa jossa oli ihanan kosteat tunnelmat samalla kun hänen pienehköt kätensä hieroivat kaluani ja kiveksiäni. Jukka sai puhelun jossa hänet kutsuttiin töihin mutta en kuullut häntä yhtään vaan annoin Julian himokkaana imeä kulliani, Jukka lähti kiireen vilkkaa paikalta jättäen minut nussimaan Julian suuta. Pian tunsin painetta ja samassa laukesin kunnolla Julian suuhun, hän tuntuvasti nieli kaiken samalla kertaa ja nuoli terskani puhtaaksi. Hetken hengähdin mutta katsoin kun Julia masturboi edessäni kiihkeästi vinkuen nautinnosta.

Kullini kovettui uudelleen täyteen mittaansa kun kuulin kuinka märkänä Julia kävi minulle, menin hitaasti Julian haaroihin ja levitin niitä katsoen tämän mastubointia hetken aikaa, kunnes rohkenin työntyä häneen. Asetin kullini hänen huulilleen ja painoin lanteellani kiivain ottein Julian sisään tuntien tiukan pillun aivan märkänä ja himokkaana, pian kullini törmäsi johonkin pisteeseen ja huomasin Julian olevan vielä neitsyt koska hänen immenkalvonsa oli vielä paikallaan. Työnnyin rohkeasti syvemmälle tuntien kuinka olin ensimmäinen joka puhkaisi hänen neitsyytensä. Julia huudahti äänekkäästi nautinnosta ja kivusta olettaakseni, työnnyin koko mitaltani ja aloitin samantien Julian kiihkeän nussimisen. Kova otteisesti nussin häntä sanomatta sanaakaan vain huohottaen ja rajusti painaen kulliani syvemmälle. Julian huohottaessa allani hänen pillunsa tuntui suorastaan imevän kulliani sisälleen, ja hieman puristavan sitä liikaakin omasta mielestäni mutta mitä voisin odottaa neitsyeltä. Nussin kovemmin ja kovemmin tuntien itseni lähestyvän orgasmiani, tunsin orgasmini tulevan koko ajan lähemmäs kunnes en voinut enää pidätellä vaan päästi täysillä menemään.

Laukesin suurella paineella Julian sisälle saaden hänet voihkaisemaan kiihkeästi. Spermaani ruiskui hänen sisälleen kovaa vauhtia. Vartaloni nyki samanaikaisesti kuin Juliankin, Julia ei vieläkään sanonut sanaakaan ei edes silloinkaan kun otin kullini ulos puoli kovana ja spermaisena ulos Juliasta. Huomasin Julian pillusta pursuavan spermaani ja hieman vertakin, tiesin kyllä etten satuttanut juurikaan Juliaa mutta silti tuntui hieman etten ollut ihan täysin rehellisin keinoin hänet ottanut käsittelyyni.

Julia alkoi masturboimaan vierelläni kiihkeästi samalla hieroen kovettuneita nännejään, Julia vinkuen voihki edessäni levitellen pillunsa häpyhuulia ihan kuin kutsuisi minut uudestaan sisäänsä, hengähdin hetken aikaa juoden samalla vettä pullostani. Katselin ympärilleni ja huomasin vanhemman pariskunnan harrastavan seksiä nuoren neitosen kanssa. Näky kiihotti minua erittäin paljon ja päätin vielä yrittää nussia unelma tyttöäni, Jukan kuulin tulevan raskain askelein kohti meitä samalla puhuen puhelimeensa. Nopeasti työnnyin uudelleen tuohon kiihkeään pilluun.

Työnnyin koko mitaltani märkään pilluun joka tuoksui hunajaiselta mutta myös spermalta, Julia voihki nyt oikein kunnolla allani annoin kaikkeni tällä kertaa nussin Juliaa niin kovaa kuin jaksoin ja niin kovaa kuin saatoin kuvitella kaikkien vuosien takaisesti, voihkin ja huohotin kiihkeästi Julian päällä. Pian nostin itsevaramana Julian päälleni ja hän alkoi ratsastaa oma toimisesti kullini päällä, kiihkeä ratsastus ei ollut minun makuuni vaikka se tuntui järjettömän hyvältä käskin julian nojautua niin että oli kontillaan edessäni, hän oli hyvä tyttö mutta silti tarvitsi kunnolla rangaistusta pilluunsa. Otin Julian takaapäin kovasta kiimasta ja vallantunteesta, nousin seisomaan ja nojauduin jalkojeni varassa hänen päälleen painoin kova otteisesti kulliani Julian pilluun. Litinä kuului märästä pillusta nussiessani tuota ihanuutta takaapäin kovemmin kuin olin aikonut.

Nussin kovemmin kuin olisin ikinä olettanut jaksavani nussia, tämä tyttö vei minulta viimeisetki mehut ja tämä olisi viimeinen kerta jolloin naisin Juliaa tänä päivänä. Nussin kova otteisesti mutta kullini tuntui olevan turtuna hieman laukeamisistani, katselin pepun reikää edessäni pirullinen hymy tuli samantien huulilleni kun ajattelin saada toisenkin neitsyyden samalta tytöltä pois. Julia voihki nyt kovemmin kuin olisin voinut kuvitella hänen voihkivan, Julia suorastaan vaati minua kovemmin ja kovemmin ottamaan hänet. Otin hänen lanteisttan kiinni ja yritin naida niinkuin Julia olisi halunnut minun naivan häntä.

Jukka tuli paikalle ja katseli meitä hetken aikaa kunnes sanoi että haluaa myös naida kaunotarta joten sovimme että ottaisin Julian pepun käsittelyyni ja Jukka ottaisi Julian spermaisen pillun käsittelyynsä. Jukka asettui Julian alle ja ohjasi kiimasta sekaisin olevan nuoren neidon kalulleen ottaen hänen lanteistaan kiinni ja vetäen siitä Julian kullinsa päälle, kulli upposi muitta mutkitta Juliaan samassa hän huokaisi kiihkeästi hieman vinkuen Julia otti Jukan kullia sisäänsä, viimeinkin Jukka sai myös mitä oli ihannoinut kanssani aina siitä asti kun kerroin Juliasta hänelle.

Julia kumartui ottaen syvälle sisäänsä tuoretta kullia, minä puolestani runkkasin itseäni niin että sain suonikkaan komeuteni jälleen kiimaiseksi. Asetuin Julian päälle ja sylkäisin käteeni jotta saisin liukastetta aikaiseksi, hieroin sen kullini ympärille ja painoin sen sitten tiukkaan peppuun, Julia voihkaisi ja huohotti kahden kova otteisen miehen käsittelyssä. Minä sain naida nyt Julian peppua todella kovaa niin kovaa kuin jaksoin sekin tuntui taivaallisen tiukalta mutta juuri sopivan tiukalta ettei se tuottanut ongelmia minulle tai kenellekkään. Tunsin saavani kohta uuden orgasmin, nussin kova otteisesti tätä ihanaa anaalia, vaikka ajatus siitä sai minut huono vointiseksi niin silti se oli aivan taivaallisen seksikästä.

Nyt olin lähellä olin tulemassa kohta Julian peppuun Jukka piti tasasta linjausta ja antoi Julian ratsastaa juuri miten itselleen kävi, minä puolestani oli aivan liian kiihkossani ja nussin niin pitkään ennen kuin laukesin viimeinkin kovan nainnin ansiosta, ruiskautin loput spermani Julian peppuun tuntuvin ruiskauksin.

Otin kullini ulos ja kaaduin uupuneena hiekalle makoilemaan. Katselin ja kuuntelin kuinka Julia vikisi Jukan käsittelyssä, hänen pilluaan venytettiin jokaisen koon mukaisesti todella kiihkein ottein ja todella kovinkin ottein. Julia asetettiin Jukan käsittelyssä hänen alleen jolloin Jukka antoi kaiken itsestään ensin hitain ottein tunnustellen kuinka lähellä Julia oli orgasmiaan ja sen mukaan otti tytön tarpeet huomioon mutta lähinnä vain ajatteli omia tarpeitaan. Jukan lantio liikkui sulavasti ja erittäin voimakkaasti litisien pillussa. Kulli näkyi hieman takaa päin katsottuna aina kun Jukka veti kullinsa ulos ja painoi sen takaisin sisään, Jukka voihki ja antoi päästää täysillä loppu päässä.

Jukka painoi viimeiset kerrat kunnolla koko mitaltaan syvälle sisälle jonka jälkeen antoi Julian tuntea jälleen miltä tuntuu saada miehen spermat hänen sisälleen. Jukka laukesi kovaa huutaen ja ruiskutti kolme kertaa vetäen Julian sisään. Julia huohotti kimakasti Jukan alla ja työnsi sitten Jukan päältään pyyhkeelle, Julian pillusta pursui spermaa ulos.

Hetken aikaa vain juttelimme ja hyväilimme molemmat yhtä aikaa Julian pillua saaden hänelle orgasmin aikaiseksi, orgasmin jälkeen pukeuduimme ja lähdimme kämpällemme jossa jatkoimme myöhemmin uusin voimin, laukesin sinä iltana vielä kahdesti Julian sisään oikein kunnolla.Jatkuu....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute