Herkku-puhelin
Camping -alueella
Veijari

Kaarsin moottoripyörälläni camping -alueen parkkipaikalle. Takana oli reilu 400 km ajelua hienoissa maisemissa pitkin pieniä mutkateitä. Mikä sen parempaa ajanvietettä tai niin ainakin luulin. Olin varannut pienen mökin tältä varsin siistiltä leirintäalueelta. Paikalla oli paljon karavaanareita eli pitäisi kai poiketa illalla katsomassa menoa leirintäalueen omassa ravintolassa. Avaimia hakiessa sain selville, että miesten saunavuoro alkaisi kuudelta. Mökki näytti ihan siistiltä eikä hintakaa päätä huimannut eli oli turha valittaa. Vieressä oli hieman isompia ja hienompia mökkejä. Mökillä tultaessa pistin kyllä merkille, että viereisessä mökissä majoittui ainakin varsin herkullisen näköinen hieman vanhempi nainen, joka seisoskeli pihalla kun saavuin omalle mökille. Kai se oli jotain omaa mielikuvitusta kun mietin, että mahtoiko nainen hymyillä minulle. Ehkä hänellä oli ollut vain hyvä päivä.

Levittelin tavarani mökillä ja asetuin taloksi. Rankan ajomatkan jälkeen olisi kiva päästä saunomaan. Keräsin saunakamat ja läheiseltä huoltoasemalta hakemani parit oluet ja lähdin kävelemään saunalle. Tungosta ei todellakaan ollut vaan sain saunoa hetken aikaa ihan yksin. Kohta saunan ovi kolahti ja saunaan tuli noin 50-vuotias herrasmies, joka esittäytyi heti tuttavallisesti Pentiksi. Hän oli tullut samanikäisen rouvansa kanssa hieman kiertelemään vanhoja kotiseutuja ja majoittuneet myös alueen mökkiin. En tiedä kuvittelinko taas, mutta tuntui kuin Pentin katse olisi käynyt useammakin kerran jalkovälissäni. En antanut sen vaikuttaa vaan jutut lensivät puolin ja toisin. Saunasta poistuessani kerroin, että olin menossa hieman istumaan iltaa alueen ravintolaan eli seurakin kelpaisi jos olisivat rouvan kanssa tulossa.

Pieni ehostus mökillä ja matka jatkui kohti alueen ravintolaa. Paikalla oli vain vannoutuneita karavaanareita, jotka istuivat tiiviisti keskenään. En edes yrittänyt soluttautua heidän joukkoonsa vaan istuin omaan pöytään. Oman tuoppini ollessa puolessa välissä Pentti ja hänen rouvansa tulivat ravintolaan. Nopean moikkauksen jälkeen he menivät tilaamaan juomiaan. Tajusin, että rouvahan oli sama, jonka olin huomannut jo aiemmin alueelle tullessa. Juomat saatuaan he tulivat luokseni ja kysyivät, että olisiko pöydässä tilaa. Tottakai oli, enhän halunnut yksinkään iltaa viettää.

Pentti esitteli kohteliaasti vaimonsa minulle. Hänen nimensä oli Annukka. Annukka oli pienikokoinen, mutta hänen rintansa olivat suhteellisen kookkaat pieneen ja tiukkaan vartaloon verrattuna. Hän oli pukeutunut varsin tiukkaan puseroon ja hyvin istuvaan hameeseen. Penttikin huomasi viipyilevän katseeni kun Annukka lähti käymään vessassa. Hänen todetessa, että eikös olekin hyvin säilynyt, tunsin kuinka puna nousi poskilleni ja totesin, että kyllä tosiaan on. Pentti jatkoi keskustelua muina miehinä jalkapallosta, mikä tuntui kiinnostavan meitä molempia. Annukka saapui takaisin pöytään ja jutut vaihtuivat sellaisiksi, jotka kiinnostivat meitä kaikkia. Annukka vaikutti varsin iloiselta naiselta ja meidän katseemme kohtasivat vähän väliä ja tuntui kuin jotain sähköä oli meidän välillä. Valomerkin tullessa harmittelimme, että ilta loppuisi lyhyeen. Pentti mursi jään ja pyysi minua liittymään heidän seuraansa mökilleen.

Pentti laittoi rauhallista musiikkia soimaan ja Annukka meni laittamaan hieman mukavampaa päälle, kuten hän itse asian ilmaisi. Jatkoimme juttelua Pentin kanssa. Hetken päästä Annukka liittyi seuraamme. Olut meinasi mennä väärään kurkkuun kun katsoin Annukkaa. Hän oli laittanut polvipituisen satiinisen yöpaidan päälleen ja riisunut selvästi rintaliivinsä. Nännit piirtyivät näkyviin ja tunsin kuinka kaluni alkoi heräilemään farkkushortsien lahkeessa.

Annukka tuli luokseni ja pyysi, että tanssittaisin hieman häntä kun Pentti ei oikein ollut tanssimiehiä. Painauduin vasten Annukkaa ja tunsin hänen lämpimän vartalonsa vasten omaani. Laskin käteni hänen ristiselkänsä päälle eli varsin lähelle hänen pakaroitaan. Pelkkä ajatuskin sai taas lisää puhtia jalkoväliini ja kalu tuntui työntävän tietään vasten Annukan reittä. Annukka painautui entistä tiukemmin vasten minua hitaan kappaleen soidessa taustalla. Pentti siemaili oluttaan hymyillen meidän tanssille. Biisi loppui ja Annukka valitteli kuinka mökissä on niin kuuma. Pentti naureskeli vaimolleen, ettei vaan johtunut tanssiseurasta ja kehoitti vaimoaan vähentämään vaatetusta jos oli niin kuuma. Itse seurasin hieman hämilläni tilanteen kehittymistä.

Annukka haki jääkaapilta siiderin ja yllätyksekseni riisui yöpaidan jättäen vain pikkuhousut jalkaansa. Radiosta tuli seuraava hidas ja hän otti kädestäni kiinni ja veti minut keskellä lattiaa kanssaan tanssimaan. Kesken tanssin hän totesi, että eikös ole hieman epäreilua, että hän on ylävartalo paljaana ja minulla on vielä paita päällä. Annukka auttoi minua riisumaan paitani ja kehui kuinka olin pysynyt hyvässä kunnossa vaikka ikää oli jo reilu kolmekymmentä. En voinut olla vastaamatta, että kumpikohan tässä on pysynyt hyvässä kunnossa. Annukka hymyili viekkaasti suoraan silmiin katsoen. Tunsin hänen kookkaat rintansa vasten itseäni ja se lisäsi entisestään tukalaa oloani eikä Annukka voinut olla tuntematta sitä. Hänen kätensä liukui selkääni pitkin takapuolelleni ja painoi lantiotani entistä tiukemmin itseään vasten. En antanut tämän häiritä rentoa tanssia vaan keinutin lantiotani musiikin tahdissa.

Musiikin loputtua Annukka katsoi minua silmiin ja laskeutui polvilleen eteeni. Jähmetyin kuin suolapatsas kun hän alkoi avamaan vyötäni ja housujani. Vilkaisin Penttiä, joka seurasin himosta kiiluvin silmin vaimonsa toimia...

Jatketaanko? ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute