Herkku-puhelin
Panomies varustettu isolla kullilla
Naiset tyrkyllä (onneksi)

Irmaa halusin ja menin hänen ovelleen soitin ovikelloa ja pidätin hengitystä, Irma tuli avaamaan ja hymyili sanoen "olenkin jo odottanut sinua".
Astuin sisään ja avasin housuni kullin ponnahtaessa ylväänä kohti kattoa osoittaen, Irma tuli eteeni polvilleen riisuttuaan vaatteensa ja nuoli kulliani, olin jo niin kiimassa että orgasmi tuli muutaman kunnon imaisun jälkeen ja Irma nieli spermaani posket lommollaan.

Vajosin lattialle orgasmin voimasta ja Irma tuli päälleni hieroen märkää vittuaan naamaani, imin klitorista ja nuolin häpyhuulia pitkiä hitaan kiusoittelevia kosketuksia perseestä klitorikseen ja takaisin, työnsin kaksi sormea vittuun ja runkkasin rajusti kunnes Irma vispasi persettään ja ejakuloi nestettä vitustaan kunnon satsin huutaen orgasmin ihanuudesta, en lopettanut vaan aloin imeä klitorista melko voimakkaasti.

Irma villiintyi ja ruiski uudelleen nesteet kasvoilleni retkahti kyljelleen ja haukkoi henkeään, nostin Irman jalan ylös ja työnnyin rajusti Vittuun kullillani rynkytin nopeaan tahtiin ja Irma huusi onnesta.

Nussimme ainakin vartin kunnes vedin kullin vitusta ja nostin Irman eteeni perse pystyssä, kulli rajusti vittuun ja panin niin nopealla tahdilla kuin kykenin, Irma voihki ihan sekaisena jatkuvan orgasmien sarjan ravistaessa kehoaan ja vittu tuntui imevän minut yhä syvemmälle.

Pyöritin sormella klitoriksen ympäri ja Irma nytkähti kaksi kertaa rajusti vittu kiristyi ja sai orgasmini tulemaan sellaisella voimalla että tunsin tajunnan olevan menossa, kulli syvällä vitussa ja spermaa ruiskusi useana ihanaa nautintoa antavana ryöppynä.

Pysyimme pitkään sisäkkäin ja nautimme tunteesta mikä seuraa kun on saatu niin täydelliset orgasmit kuin vain minä ja Irma voimme toisillemme antaa.

Vedin kullin vitusta ja spermaa valui useana suurena roiskauksena ja lopulta pitkinä nauhoina reisien sisäpintaa pitkin, nuolin spermaani ja purskautin kaiken Irman suuhun, hän nieli sen himokkaasti ja sanoi " ihanaa saada taas juoda lemmen nestettäsi".

Nostin Irman ylös koppasin hänet syliini vittu suutani vasten ja nuolin limaista vittua kunnes Irma huusi taas ihan villinä orgasmin taas saadessa vartalonsa tärisemään jatkoi kunnes Irma voihki ettei pysty enää ottamaan vastaan enempää hyväilyä.

En välittänyt siitä vaan laskin hänet lattialle seisaalleen ja tunkeuduin rajusti edestäpäin vittuun Irman huutaessa "se saa minut ihan täyteen", panin raivoisasti ja annoin kullini 24 sentin pituuden tehdä työtä vitussa, nussin todella pitkään ja tunsin ettei orgasmi tule kovin helpolla.

Laskeuduimme hitaasti lattialle pysyen sisäkkäin ja Irma ratsasti villinä ottaen kullini kokonaan vittuunsa ja tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmia tuntui palleissa ja ruiskusin spermaa vittuun huutaen ja repien Irmaa perseestä itseäni vasten.

Olin saanut kolmannen orgasmini se tuntui olevan sen kertainen kykyni peräkkäisiin laukeamisiin, Irma nosti perseensä ja valutti vitustaan spermaa pitkin kehoani kunnes tuli makaamaan viereeni puristaen itseään kovaa minua vasten.

Irma hengitti rauhallisesti ja hyväili limaista kulliani mikä pysyi velttona, hän sanoi ettei kukaan ole milloinkaan saanut häntä laukeamaan näin monesti peräkkäin ja vittu on ihan rentona ja avonaisena kun suuri kullini on sen venyttänyt rajuissa panoissamme.

Sanoin ettei se sinulle outoa ole kun olemme aina nussineet toisemme ihan täysin tyydytetyiksi ja vittusi venyy aina jääden irstaasti avoimeksi, nousin ja otin kännykkäni nappasin kuvia vitusta näyttäen niitä Irmalle, hän sanoi "noinko iso vittu minulla on"?

Vastasin ettei pienempi minulle riitä vaan se sattuisi niin kuin on monelle naiselle ja tytölle käynytkin kun olen nussinut heitä parrullani, naapurin Outia nussiessani häneltä valui verta kun pieni pillunsa joutui äärimmilleen kullini venyttäessä liikaa 18 vuotiaan tytön kokematonta pillua, no hänkin on tottunut kun olemme nussineet taloyhtiön vintillä muutamia kertoja kuussa.

Osakseni on onneksi langennut taloyhtiön naisten lähes sarjatyönä tehty nussiminen, olen pannut Leaa, Irmaa, Kaijaa, Sirpaa, Reijaa, Annea, Terhiä, Riittaa, Aulia, Outia, ja toki äitiään myös. Kaikki heistä ovat 18-55 vuotiaita, naiset tyrkyttävät itseään ja minä nussin aina kun on tarjolla kiimaista naista, heidän miehensä eivät aavista että paneskelen heidän naisiaan ja tyttäriään jatkuvasti. No kaikki ovat toki aikuisia ja osaavat päättää mitä tekevät.

Luulenpa ettei teistä monikaan pysty nussimaan niin useasti viikossa kuin minä, onneksi kullissa on voimaa ja pystyn parhaimmillaan nussimaan neljää jopa viittä naista samana päivänä, mutta siinä onkin minun rajani.

Ilman tauteja olen selvinnyt "nais ryppääni" nussimisesta ja kaikki he hoitavat tarvittavan ehkäisyn, minä kun nussin vain paljaalla kullilla ja muut saavat suojata itsensä raskauden varalta.

Kirjoittakaas naiset mitä mieltä olette, olisiko joku halukas liittymään rinkiin kullini työstettäväksi? Asun lounaissuomessa ja rinkiin mahtuu muutama kiimainen naaras jolla on esittää puhtaat paperit taudittomuudestaan ja ehkäisy jää teidän huoleksenne, no jos on pakko niin kortsuakin voidaan käyttää.

Kirjoittakaa palautetta ja seulon siitä mahdollisia uusia kiima kissoja, huomatkaa että täysi ikäisyys on ehdoton vaatimus mikä pitää myös todistaa, yläikärajaa ei ole kunhan olet siisti itsestäsi huolehtiva nainen, nyt näppäimille kiimaiset naaraat kertokaa toiveistanne ja osoitteet mukaan ja puhelinnumero, kullia saatte varmasti tarpeeksenne ja monipuolista nautintoa osaavan kyvykkään miehen kanssa joka jaksaa nussia pitkään ja naisen tarpeet huomioiden.

T. parrumies lounaasta

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute