Herkku-puhelin
Mustaa ihanaa
tyttå

Kuukausi sitten liityin alastonsuomeen, eikä mennyt kauaakaan kun eräs tummaihoinen alkoi puhumaan minulle siellä. Hän oli sporttinen, pitkä, isolla varustuksella ja todella hyvännäköinen. Hetken siinä keskusteluamme, hän kysyi voisiko jo tänä iltana tulla loukseni, hetken epäröin, mutta halusin häntä niin kovasti että annoin luvan tulla. Hänellä matka kesti yli kaksi tuntia joten ehdin käydä suihkussa ja siistiytyä. Kun hän oli pihassa, menin häntä vastaan ja tulimme luokseni. Päälläni oli toppi ja minihame, eikä minkäänlaisia alusvaatteita, olin meikannut itseni tummiiin mekkeihin. Olen lyhyt ja XL-kokoinen nuori nainen, eikä hän jättänyt epäselväksi tykkäävänsä todella paljon.

Tulin sohvalle istumaan, kun hän jäi riisumaan takkiaan ja kenkiä. Ei mennyt kauaakaan kun hän tuli viereeni ihan kiinni ja halasi. Olin hänen tiukassa otteessaan ja hän suuteli minua kiihkeästi, samalla rintojani puristellen. Nännini olivat aivan kovana ja tunsin kuinka kosteana jo olin. Hän hiveli reisiäni kiusoitellevasti hameen alla ja välillä sormi kävi pillullani.. hän ohjasi käteni housujen päälleen ja tunsin, että hän oli todelLa kovana.. aloin riisumaan hänen housujaan ja hänen upea iso kalu tuli esiin täydessä mitassaan.
Hän riisui minut ja itsensä kokonaan alasti ja menimme makkariiin jatkamaaan. Hän tuli päälleni.. suuteli huuliani, kaulaani ja siirtyi siitä alaspäin. Hän alkoi kiusoittelevasti, mutta kiihkeästi nuolemaan ja imemään klittaani, samalla hän laittoi sormensa sisälleni.. valuin reisiä pitkin kiihottuneena,kiemurtelin ja voihkin todella paljonsängyllä.. hän jatkoi siinä todella kauan, vaikka sanoin jo alkuun että tulisi jo naimaan minua..
Sain kaksi orgasmia siinä melko nopeaa, vaikka yleensä tulen todella vaikeasti..
Sen jälkeen hän meni sängyn viereen seisomaan ja minä aloin ahmien nuolemaan ja imemään hänen mahtavaa kaluansa, samalla palleja puristellen. Hän pyysi minua lopettamaaan ja käännyin häneeen peppu pystyssä. Pyörittelin peppua hänen edessäään ja anelin naimaan minua nyt heti. Hän kiusoitteli ja pyöritteli kaluansa klittallani. Hän alkoi työntymään sisääni pikkuhiljaa, kunnes oli ihan kiinni minussa, koko ajan tahtia nopeentaen. Hän nai minua jo suhkot kovaaa, huusin, voihkin ihan kiimoissani ja samalla hieroin klittaani.
Hän kiihdytti ja kiihdytti vauhtia, se tuntui niin uskomattomalta.. hän lopetti naimiseni ja alkoi taaas nuolla kiimaista, märkäää pilluani.
Sen jälkeen hän nostiminut syliiini seinäää vasten ja jatkoi naimistani siiinä. Ei mennyt enäään kauaakaan kun hän laukesi.. menimme yhdessä suihkuun, pesimme toisemme jokapuolelta, hetken päästä hän oli jo taas täydessä mitassaan. Polvistuin hänen eteensä ja aloin imemään hänen mahtavaa kaluaan.. Olin valmiiksi taas jo niiin kosteana, että hän otti minut takaaa suihkussa, samalla puristellen rintojani ja klittaani... voihkin ja huusin että nai minua kovempaaaa ja niin hän teki.

Tuota jatkui koko yö.. sängyssä, sohvilla, pöydällä, suihkussa, lattialla.. aamulla kyllä tiesi ja paripäivää myöhemminkin että on saanut paljon isoa.. kiihkeäää kovaa seksiä monissa asennoissa, hyväilyjä, imemistä, nuolemista.. sitä odotellessa, että saaan häntä uudestaaan, kuulemma pian on luokseni tulossa... ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute