Herkku-puhelin
Outo Päivä, Ihana Ilta
Temezy

Olin normaaliin tapaani töissä iltavuorossa Citymarketissa auttamassa asiakkaita löytämään haluamansa tuotteet ja hyllyjä täyttelemässä. kunnes huomasin erään tytön. Tai pojan, en ollut silloin viellä varma sillä hän oli hyvin poikamainen pukeutumiseltaan ja ulkonäöltään. Lyhyet mustaksi värjätyt hiukset, kauluspaita ja farkut saivat minua luulemaan häntä aluksi pojaksi. Tervehdin häntä kuitenkin aivan kuten tervehdin muitakin asiakkaita.

T: Hei. Voinko auttaa jotenkin?
N: Juu. Etin noita savulenkkejä. Ei löytynyt hyllystä.
T: Pieni hetki, niin käyn katsomassa varastosta.

Lähdin kävelemään varastoa kohti ja mietin samalla: Hitto kun on nätti tyttö. Olen aina pitänyt tomboy tyyppisistä tytöistä ja tunsinkin kuinka kaluni osoitti hieman heräämisen merkkejä tätä tyttöä ajattelessani. Löysin kuitenkin tuotteen, jota tyttö haki, joten suuntasin takaisin kauppaa kohti ja takaisin asiakkaan luo.

T: Ja tässä olisi se savulenkki, jota kyselitte.
N: "Hei kiitti." sanoi tyttö ja antoi ihanan hymyn, joka sulattaisi jäänkin. "Tarvitten näitä tänään illal ku mun kaveri on tulos vierailulle. Sä pelastit mun illan täl."
T: Ei kestä kiittää. Työtäni mä vaan teen.
N: Ai nii mun nimi on muuten Janita, mut kaikki sanoo mua Jaskaks.
T: Mun nimi on Teemu

Samassa hänen puhelimensa piippasi ja hän päätti vilkaista sitä.

J: No ei vittu.
T: No mikäs ny on vialla?
J: Helvetti sen kanssa. Jättää tulematta ja ilmottaa vast tänää.
T: No ei helvetti. Oot varmaa jo ruuat ja kaikki tehny?
N: No juu. Ei tekis mieli poiskaa heittää. Ja muutin tänne vastaa nii en tunne täält ees ketää. Hei mut ei sua kiinnostais tulla?

Häkellyin tästä kysymyksestä ja pieni puna, jopa nousi poskille kun hän niin suoraan kysyi. Korjasin kuitenkin itseni ja vastasin:

T: Mikäs siinä. Ei mul oo illaks mitään suunnitelmia. Tuutko illalla tähän kaupalle vaikka?
N: "Kylhän se käy. Nähää sitte komistus" Janita sanoi ja lähti kassaa kohti.

Olin hämilläni koko tilanteesta, mutta mietin vain, että no johan nyt. Töissä olen ja illaksi treffit sovittu. Ei paha, mietin päässäni ;)

No työpäivä kului mukavasti ja tein illan loput hommat valmiiksi aamuvuorolaisia varten. Sen jälkeen varmistin, että ovet olivat lukossa ja valot poissa. Juuri kun sain nämä asiat tehtyä tunsin jonkun läpsäyttävän minua perseelle. Käännyin ympäri ja huomasin Janitan takanani.

T: No terve. Tulin just oikeesee aikaan
N: Oon mä täs venannu jo vartin ainakin.
T: Sori et jouduit venaa. Ois kai pitäny mainita, et näis hommis kotiinpääsemisessä saattaa venyä.
N: Juu ei se mitää. Musaa kuuntelin nii ei aika käynny pitkäks. Mennääks?

sanoi Janita ja lähti kävelemään ja lähdin seuraamaan häntä. Katselin hieman perässä tulessani hänen ihanan pientä peppuaan ja himoitsin sitä jo silloin. Kävelin kuitenkin hänen vierelleen ja sanoin:

T: Koskas sä tänne muutit oikee?
N: Pari viikkoo sitte. En oikee tunne täält ketää muut ku Mari ja no sut.
T: Luulis ny et sun kaltanen ihminen sais nopeesti kavereit. Oot aika sosiaalinen mitä huomasin tos ku kaupas olit
N: No juu. Mut tosi monet vaa sekottaa mut aina. Oon tyttö mut haluun olla poika. Anteeks. Toi kai kuullosti tosi oudolt.
T: Hei. Mua se ei haittaa pätkän vertaa. Se on sitä mitä sä haluut ja jos muut ei siit pidä nii älä huoli.

Samalla kun sanoin tämän siirsin käteni hänen vyötärölleen ja yllätyksekseni Janita tai no Jaska ei vastustanut tätä ollenkaan.

T: Kuule. Jos haluut voin kutsuu sua Jaskaks vaik koko ajan. Usko unelmiis. Ehkä ne viel yks päivä toteutuu.
N: Oot kai oikees. Onks se sama syy miks käytät tollassii kuteita?

Jaska sanoi ja tarkoitti arkivaatetustani, jotka koostuivat verkkareista kokonaan.

T: Juu. Tykkään käyttää verkkareit. Jotenkin mulle sellaset omat kuteet. Voi lenkillekki lähtee ilman et tarvii vaatteita vaihtaa.
N: Heh no se on kyl totta. Mut tuskin nyt tarvii mihinkää sellasseen lähtee

Jaska sanoi ja yllätyksekseni nojautui hieman lähemmäksi. Nyt haistoin jo hänen hengityksestään oluen miedon hajun mutta en noteerannnut asiaa sen pahemmin.

Saavuimme hänen kämpilleen ja hän avasi oven menen sisään ja päästäen minut sinne myös.

T: Ei paha tää sun kämppäs. Paljo vuokra?
N: Aika halpa. Vaa noin 550e.
T: Siis täh? Tän kokonen ja vaa noin halpa. Ite asun pienemmäs kämpäs ja maksan isompaa vuokraa.
N: No kandee ottaa oikeista ihmisist kiinni.
T: No sen kyl huomaa.
N: Käydääks syömää? Sul on varmaa vähän nälkäki?
T: Onhan täs joo. Ei ehtiny syödä töissä oikee

Astelimme ruokapöytään ja Jaska otti annokset esiin molemmille. Katselin annoksia ja kyllähän ne herkullisilta näyttivät. Aloimme syömään niitä ja täytyy kyllä sanoa, että herkullisia ne ruuat olivatkin. Perunoita, jauhelihaa, kasviksia ja vaikka mitä. Ruokajuomana joimme molemmat olutta kun muuta ei oikein ollut. No ei se meitä haitannut. Viina sai meidät molemmat puheliaammiksi ja aloimme keskustelemaan:

T: Kyl se sun kaveris jää paljosta paitsi. Tosi hyvää ruokaa oot laittanut.
N: No kiitti. En oo hirveen usein laittanut nii oon ilonen et tykkäät
T: Todellakin tykkään.

Saimme molemmat syötyä ja sen jälkeen siirryimme hetkeksi istumaan sohvalle telkkaria katselemaan. Samalla kun katselimme telkkaria huomasin Jaskan ottaneen kauluspaitansa pois ja hänellä oli päällään valkoinen tank-top paita. Paita näytti hyvin hänen hieman naisellisen vartalonsa. Veikkasin rintojen kooksi A:ta.

Telkkarissa pyöri toimintaelokuva josta molemmat pidimme. Kesken elokuvaa tuli kuitenkin seksikohtaus ja kaluni alkoi seisomaan tätä katselessa. Janita huomasi tämän ja hiukan yllättäen siirsi kätensä housujeni päälle ja alkoi hieromaan pullistumaan housuissani.

N: Taidat nauttii täst kohtauksest. Mä ainakin.

Sanoi Janita ja samassa siirsi kätensä housujeni sisälle ja vapautti kaluni ulkoilmaan. Kaluni on noin. 19cm pitkä ja paksuutta siitä myös löytyy. Janita tuijotti kaluani ahnaasti ja antoi pienen suukon kaluni päähän.

T: No juu. Kyl mä täst kohtauksesta nautin Jaska. Mmm...
N: Oottappa vaa.

Janita sanoi ja alkoi imemään kaluani. Ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta kun hän imi ja sen kyllä huomasi. Muutaman kerran hän otti kalun aivan pohjaan asti ja kun hän teki niin, niin voihkaisin syvään-

T: Aaahhh... ai luoja sä otat hyvin suihin. Aaahhh...

Siirsin käteni Jaskan takaraivolle ja sanoin:

T: Valmistaudu.

Janita ei tätä vastustanut ja avasi suutaan enemmän ja aloitin nussimaan häntä suuhun lujaa. Kuola ja sylki vain valui hänen ottaessaan suihin. Kauaa en tätä jaksanut vaan laukesin suoraan Janita suuhun. Kaikkea hän ei saanut nieltyä vaan osa valui hänen suustaan hänen topilleen.

N: Nyt ois mun vuoro sitte.

Janita sanoi ja nousi sohvalta pois mennen huoneeseensa. Ihmettelin tätä hetken mutta tajusin mistä oli kyse kun hän tuli takaisin. Hän oli laittanut Strap-on dildon kiinni itseensä ja käveli luokseni sanoen:

N: Ime sitä.

Tottelin tätä käskyä ja aloin imemään muovista kalua, joka roikkui vyöstä hänen vyötäröllään. Aloin imemään hitaasti, ehkä hiukan matkin sitä mitä hän teki aiemmin. No samaan päätyi Jaskakin. Pian tunsin käten takaraivollani ja tunsin kuinka dildo upposi syvemmälle suuhuni. Muovinen kalu liikkui edestakaisin suussani ja tunsin kaluni kovettuvan lisää.

N: Sähän nautit tästä. Tykkäätkö alistua mulle.
T: Tykkään. Ja mä tykkään myös alistaa

Sanoin ja nousin sohvalta seisomaan ja suutelin häntä ahnaasti suulle siirtäen toisen käteni hänen rinnalleen ja toinen siirtyi hänen perseensä kohdalle etsien reikää.

N: Mmm... niin mäkin.

Sanoi Janita ja suuteli takaisin ahnaasti. Kielisuudelman vaihdettuamme siirsin toisenkin käteni hänen perseelleen ja aloin sormettamaan hänen peppuansa.

T: MMm... sul on aivan ihanan tiukka reikä. Oot tainnut temppuilla tän reiän kanssa aiemminkin.
N: No juu-uuuhhh... kun haluan ajatella itteeni poikana. Mmmmhhh.... mut sun kohal voin tehä poikkeuksen.
T: Eli?

Janita nojautui lähemmäksi ja kuiskasi korvaani:
N: Mä haluun, et sä viet mult neitsyyden.
T: Oikeesti?
N: Joo... Mmmmhhh... oon aivan varma siit

Janita sanoi ja suuteli minua uudelleen tällä kertaa kuitenkin työntäen minut sohvalle ja istahtaen syliini. Siirsin käteni hänen ympärilleen ja suutelin häntä jälleen. Tämä unelmointini kohde oli nyt sylissäni ja valmiina naimaan. Nousin seisomaan hänen altaan ja pyysin häntä nojaamaan sohvaa vasten. Janita totteli tätä ja hengitti raskaasti. Kostutin kaluani hieman syljellä ja siirsin sen hänen peppunsa kohdalle sanoen.

T: Eka saat tuntea itteäs pojaks kuten halusitkin.

Sen sanottuani aloin tunkeutetumaan hänen perseeseensä hitaasti mutta varmasti. Janita alkoi voihkimaan allani mutta sanoi:

N: Älä lopeta. Mmmhhh... aaahh tää tuntuu paremmalta kun noiden dildojen kanssa.

Saatuani kaluni hänen sisäänsä aloitin naimisen. Janita voihki ja voihki mutta näin hänen silmistään, että hän nautti tästä tilanteesta. Kesken panemisen siirsin käteni hänen vyötärölleen ja nostin hänet syliini ja aloin panna häntä seisten, jotta pääsisin syvemmälle. Koko kaluni souti edestakaisin hänen perseessään. Se näytti todella kiihottavalta, etenkin kun hänellä oli edelleen strap-on dildo kiinni joka heilui myöskin edestakaisin naidessamme.

T: Aaah... ai luoja ku oot tiukka Jaska.
N: Mmmhh... Aaah, Aahh... nussi mua. Nussi mua lujaa!

Jatkoin hänen naimistaan jonkin aikaa kunnes päätin, että aika näyttää tälle tytölle millaista on olla nainen.

T: Ootko valmis? Tää tulee sit sattuu pikkusen.
N: Oonn... oon valmis.

Janita sanoi ja nojasi jälleen sohvaa vasten. Tätä hän kuitenkin jännitti paljon enemmän kuin aikaisempaa. Huomasin sen siitä kuinka hän puristi sohvan nojia niin, että jäljet jäivät.

Aloin hiljaalleen työntymään Janitan todella tiukkaan neitsytpilluun. Kalu ei aluksi tuntunut millään mahtuvan sisälle mutta lopulta immenkalvo antoi periksi ja pääsin työntymään hänen sisäänsä paremmin. Janitasta huomasi, että tätä tilanne kiihotti todella paljon.

N: Aiihh...
T: Haluuks sä et mä lopetan?
N: Eih. Älä. Nussi mua. Nussi mua pliis.

Sanoista tekoihin. Aloitin Janitan pillun naimisen ja tiukka pillu tuntui ihanalta kaluni ympärillä. Kauaa en kestänyt enää, sillä olin juuri äsken nainut häntä peppuun. Pidättelin kuitenkin itseäni ja jatkoi hänen naimistaan kovemmin ja kovemmin.

T: Aaahh... Jaska mä tuun kohta.
N: Mmmhhh... Aaahhh... Aaahh...
T: Jaska! Mä tuun!!!!!

Sain sanottua nuo sanat samalla kun tunsin kuinka kalustani lensi useamman viikon lastit suoraan Janitan neitsytpillun sisälle. Annoin kaluni olla hetken aikaa hänen sisällään ja vedin sen hiljalleen pois.

N: Mmmm... ai että se tuntui ihanalta.

Janita sanoi ja istahti vierelleni istumaan, nojaten minua vasten.

T: Mmm... sä oot kuuma pakkaus.

Sanoin ja suutelin Janitaa huulille vielä kerran ja sanoin:

T: Otetaanko tää tavaks?
N: Juu. Todellakin otetaan. Mä haluan sit panna sua ens kerralla.
T: Sehän sopii. Jaska-kulta
N: Eiköhän nyt levätä rakas.

Se mitä myöhemmin tapahtui on eri tarina ja kerron siitä erikseen

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute