Herkku-puhelin
Kiihkeät unelmat salaisesti
Unikko

Taas yksi päivä kun tekisi niin mieli...oma aviomies töissä, ja omat ajatukset eroottisissa unelmissa. Niitä ei ikävä kyllä ole omasta miehestä toteuttamaan. Määrä ei korvaa laatua. Etsin seuraa netistä, mutta aina peräännyn vaikka kuinka tekisi mieli ottaa yhteyttä. "Salaisesti, kiihkeää, varattua/vapaata, hellästi, nautintoa, 20-40 v..." Voi kun rohkaistuisin! Sähköpostiviesteillä voisi aloittaa...

Tapaamispaikka olisi salainen, vaikka mökki, metsä, auto, hotelli tms. Haluaisimme vain hetken lämmön, nautinnon ja läheisyyden, olisimme toisiamme varten. Olisit itsevarma ja rohkaisisit ujoa aviovaimoa tekemään jotain unohtumatonta. Juttelisimme toistemme toiveista ja odotuksista rehellisesti. Aloittaisimme tutkimusmatkan koskemalla toisiamme kaulalle, niskaan, korviin, käyttäen sormia ja suuta. Antaisimme tilanteen edetä hitaasti mutta varmasti etsimällä toistemme herkimmät kohdat, kiihottaisimme toisiamme äärimmilleen.

Riisuisimme toistemme vaatteet. Jatkaisimme tutustumista huulia ja kieltä käyttäen pitkin vartaloa, sormetkin löytäisivät parhaimmat paikat. Halutessasi voisit viedä minut huipulle, tai odottaa vielä hetken.

Härnäisin elimesi kivikovaksi, kielellä kutitellen ja ottamalla sen himokkaaseen suuhuni. Kiveksetkin huomioisin hellästi. Myös rintojeni väli tulisi veitikalle tutuksi. Käytössämme olisi tuoksuvaa vartaloöljyä, ja hieroisimme toisiamme eroottisesti.

Kääntyisin vatsalleni jalat hieman levällään.
Lopulta työntäisit ihanan kullisi märkään pilluuni, ja aloittaisit härnäävän hitaat vedot. Lantioni liikkuisi allasi kerjäten lisää ja voimaakkaammin.

Ääntelisimme molemmat nautinnosta, vaihtelisit työntöjesi rytmiä, välillä kierähtäisimme toisin päin päästäkseni ratsaille. Lähetyssaarnaajana nauttisit isoista rinnoistani ja hyväilisit solisluitani ja kaulaani. Tuntisit kuinka kalusi joutuisi pikkuhiljaa tiukempaan reikään ja omakin huippusi lähestyisi. Tahti kiihtyisi huumaavaa loppua kohti.

Laukeaisimme samaan aikaan, ja jäisit vielä sisääni. Olisimme lähekkäin kunnes jalat taas kantaisivat. Voisimme mennä yhdessä suihkuun ja saippuoida toisemme...kuka ties ottaa seuraava kierros samantien.

Eroaisimme molemmat tyytyväisinä, tai parempaa ensi kertaa odottaen...vaihtelisimme sähköposteja uusia ihanuuksia suunnitellen. Tai sitten emme tapaisi enää koskaan vaan kulkisimme kohti uusia seikkailuja.

Tämän kirjoittaminen saa niin himokkaaksi että mentävä tervehtimään hengetöntä helpotusta ;)

Palautteesta olisin kiitollinen, kuka ties muustakin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute