Herkku-puhelin
Kiima nesteitä ja spermaa
kiimapillu69

Nojauduin pöytää vasten niin että paljaat D-kupin rintani pullistuivat pöytää vasten, samalla kun mies takanani otti lanteistani kiinni painaen samalla kiihkeän kullinsa sisääni kovemmin. Mies oli karvainen, möreä ääninen ja varustettu paksulla kullilla. Hänen jokainen työntönsä tuntui ihan siltä että ratkeaisin lopullisesti, mutta se tuntui samalla tajuttoman hyvältä.

Mies oli parrakas ja hänen äänensä kajahti korviini suoranaisena kiiman lähteenä. Hänen äänensä oli taivaallisen möreä oikean miehen ääni. Hänen työntyessään tiukahkoon pilluuni kuulin möreän murahduksen joka kerta. Pillustani valui kiima nesteitä ojona pihalle joka antoi miehelle enemmän ja enemmän liukkaria mutta häneltäkin tuntui löytyvän sitä aika tavalla. Kun imin hänen kulliaan ennen kuin aloitimme kiihkeän naimisen pöydällä maistoin ja tunsin kuinka hänen kiimaiset nesteensä suorastaan suihkautuivat ulos hänen kullistaan.

Rakastan kiima nesteiden makua varsinkin kun se tulee suoraan kullista tietty naisen kiimaiset nesteet ovat vielä suurempaa herkkuani mutta tällä kertaa tyydyn miehen himoihin. Mies painoi kovemmin ja kovemmin kulliaan sisääni, jokainen työntö oli taivaallista herkkua tuntea tuollainen voimakas ja suorastaan kiimasta tihkuva kalu sisälläni pitkästä aikaa.

Miehen ote lantiostani oli voimakas, mutta hänen työntönsä tuntuivat ensiksi olevan varovaisia mutta hieman voimakkaampia, mutta nyt hänen voimakkaat murahtelunsa ja sitä voimakkaammat työnnöt olivat muuttaneet koko tilanteen yhdeksi kiimaiseksi aktiksi jossa minä naisena alla sain tuntea todellisen kiiman tunteen. Mies painoi lanteitani voimakkaammin sanoen samalla olevansa lähellä. Voihkin ja huohotin lasista pöytää vasten niin etten kuullut mitä mies hoipersi kiimassaan, huudahtelin jokaisella syvemmällä otteella ja huudahtellessani sanoin että;

"Pane mua saatana, pane mua niin perkeleen kovaa!!"

Mies otti kullinsa ulos minusta ja käänsi minut kovin ottein pöydälle selälleni makaamaan, hän katsoi hetken aikaa ja kumartui nuolemaan kiimaista pilluani. Voihkaisin nyt kovemmin koska pilluni oli hellänä nainnista ja siitä kuinka kiihkeästi hän vain otti ohjat käsiinsä ja antaa naisensa vikistä hänen otteessan. Mies nuoli kiihekästi pilluni huulia, samalla hieman sormillaan avittaen nautintoani. Hetken kieli ja sormet tekivät yhteistyötä pillussani mutta sitten miehen huulet asettuivat klitorikselleni jolloin aloin kunnolla vikisemään ja huohottamaan kiihkosta.

Hänen ihanat kielen liikkeensä saivat minut tuntemaan taivaallista nautintoa. Tunsin jokaisen kielen liikkeen kuinka hän pyöritteli klitoriksellani taitava otteisesti kieltään, välillä vaihtaen suunta ja tekniikkaa hänen sormensa tekivät työtään pilluni huulilla kuin riivatut.

Olin lähellä laukeamistani nytkähtelin hieman ja yritin parhaani jotta en putoasi kesken kaiken lattialle, mutta mies otti minut kunnolla käsittelyynsä ja piti rinnoistani voimakas otteisesti kiinni jotta en liikkuisi kovin hänen kiihkeässä käsittelyssä. Vartaloni värähteli ja nytkähteli kontroloimattomasti ja samassa laukesin kova äänisesti huudahtaen ja hieman vikisten kimeästi, mies lopetti klitorikseni hyväilyn ja otti hitaasti pillustani ulos sormensa maistellen niistä kiima nesteitäni. Mies nousi kulli kivikovana ylös ja katsoi minua kiihkein silmin, availin silmiäni jotta näkisinkin vielä jotain kun orgasmi tuntui olevan tajunnan räjäyttäjä, hieman hoiperrettuani hetken aikaa mies painoi kiimasta märkää kulliaan häpyhuulilleni, avasin silmäni ja voihkaisin kiihkeästi. Nyt mies tarttui rinnoistani kiinni hieroen samalla hieman sormillaan nännejäni jotka nöpöttivät kiihkosta miestä kohtaan.

Mies painoi kulliaan sisääni milli milliltä ja koko vartta myöten, hitaasti ja nautinnolla. Märkä pilluni antoi hänelle todella hyvin liukastetta ja orgasmin jälkeiset pienet kouristukset antoivat lisä nautintoa miehelle. Mies otti paremman asennon ja alkoi hitain ottein nussia minua, tunsin paksun varren hierovan minua todella kiihkeästi. Miehen terska hieroi ihanasti melkeimpä joka paikkaa sisälläni, käteni melkein tunnottomina nautinnosta ja rintani saivat viimeinkin kiihkeän miehen nautinnollista hierontaa.

Mies huohotti raskaasti hitain ottein ottaen minut. Minä vinguin hänen allaan nautinnosta, mies katsahti rintojani ja kumartui hieman jotta voisi nuolla tuolla viekkaalla kielellään nännejäni. Nautinto voimistui entisestään hänen taitavassa nainnissaan, miehen kieli ja kädet rinnoillani ja samalla paksu ja voimakas tahtoinen kulli syvällä sisälläni. Miehen kiihottavan kovat otteet nänneilläni sai minut suorastaan voihkimaan ja huutamaan lisää!

Mies nautiskeli solakasta vartalostani ja pitkistä hiuksistani, kunnes hän otti lanteistani kiinni ja otti parempaa asentoa itselleen. Tiesin saavani kunnollista kyytiä nyt kun miehen ilme oli sellainen että hänkin haluaa saada nautinnon huipentumansa. Mies nai minua hitain ottein hetken aikaa vielä, mutta otti sen jälkeen lanteistani rajusti kiinni ja aloitti eläimellisen naimisen. Voihkin ja vikisin kovemmin kuin hetkiin, hänen käsittelyssään en voinut edes kuvitellakkaan mitään muuta kuin tätä hetkeä kuinka tuo voimakas tahtoinen mies suorastaan nai minua kuin villi eläin!

Pilluni litisi ja lotisi. Samassa huone täyttyi kiiman hajusta ja kaikui vikinästä, murahtelusta, voihkinnasta ja huudahduksista. Orgasmini oli tulossa jälleen, hänen otteensa olivat taivaalliset. Miehen kiihko ja hänen hien hajunsa saivat minut taivaalliseen transsiin jossa koko vartaloni värähteli ja pilluni suorastaan imi kullia sisäänsä. Mies hikoili ja nussi minua kovemmin ja kovemmin saaden minut tuntemaan olevani hänen ainoa naisensa. Mies katseli rintojeni liikehdintää hänen naidessaan minua rajusti. Rintani heiluivat ja nännini sojottivat taivasta kohden kovina ja kiihkeinä.

Miehen kulli tuntui paksuuntuvan hieman enemmän joten tiesin hänen olevan lähempänä orgasmiaan, puristin hieman pilluni lihaksia ja katsoin häntä kiihottavin silmin. Ihan kuin merkkinä että voi tulla sisälle ja syvälle sinne.

Mies nussi nyt niin lujaa kuin jaksoi samalla huohottaen ja voihkien kovemmin ja kovemmin, Tunsin hänen kullinsa alkavan nytkähdellä ja hänen liikkeensä hidastuvan kunnes hän vain päästi paineensa sisääni. Tunsin paksut ryöpyt spermaa räjähtämällä syöksyvän sisääni, tunne oli mahtava tunsin jokaisen nytkähdyksen ja miehen hien, hengityksen raskauden ja hänen helpottuneen olonsa samalla kun paksu kulli sykki kaikki kiimat hänen kasseistaan sisääni. Pillustani sykki suorastaan spermaa ulos kun Mies vetäytyi minusta. Istuakseen lähimmälle tuolille, mies katsoi kuinka hänen tuotoksensa valuivat pitkin pöytää ja minä hieroin vielä klitoristani vikisten hänelle antaen pienen esityksen vielä. Halusin sen orgasmin joka oli käynyt niin lähellä ennen kuin mies oli lauennut sisääni.

Mies istui hetken aikaa katsellen touhujani mutta nousi sitten kulli puoli kovana tuolistaan ja näytti että tarvitsisi putsata sotkut mitkä aiheutin. Nousin vikkelästi pöydältä ja asetuin polvilleni lattialle, mies asetti puoli kovan kullinsa huulilleni jonka otin hitaasti suuhuni, imin ja nautin hetken aikaa kullin mausta jota peitti pilluni nesteet ja hänen voimakkaan hajuinen mutta ihanan makuinen sperma kerrostuma.

Otin kalun suustani ulos ja runkkasin miestä hetken aikaa hänen ilmeensä oli melkein tuskainen, mutta en voinut arvellakkaan että hän olisi saamassa uutta orgasmiaan näin pian. Otin nopeasti kullin rintojeni väliin ja samalla kun kullia runkkasin rinnoilla, otin tätä ihanaa terskaa suuhuni, terskaa imin oikein ahnain suin ja ei kauaakaan kun mies lauhesi uudestaan mutta tällä kertaa suuhuni, spermaa ruiskusi paksuina noroina kurkkuuni jonka nielin äkkiä mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Nuolin ja imin kullia niin pitkälle kuin jaksoin ottaa sitä.

Mies huohotti täristen nautinnosta käsittelyssäni. Mies otti kullinsa ulos suustani ja alkoi pukea vaatteitaan, huomasin hänellä olevan kiire joten otin itsekkin vaatteeni ja puin toppini ja minihameeni takaisin päälleni. Mies katsoi kelloa uudestaan ja talutti minut ulos, hän kiitteli antaen pusun poskelleni ja laittoi oven lukkoon lähtiessään. Tiemme erkanivat jonka jälkeen olemme hyvin harvoissa tapauksissa nähneet erotiikan merkeissä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute