Herkku-puhelin
Tomin muistelmat: Milla
kiimapillu69

Milla oli 19 vuotias nuori, nätti, muodokas kuten äitinsäkkin ja omasi erittäin kiihkeän mielen jolle ei tuntunut tulevan millään tasolla tarpeeksi tyydytystä. Millan paras kaveri oli Tomi joka oli tuntenut Millan jo eskarista asti. He tekivät melkeimpä kaiken yhdessä ja olivat kuin paita ja peppu. Milla tunnettiin irstaana ja seksikkäänä nuorena naisena hänen kotikylässään joka oli suht pieni mutta tarpeeksi iso ollakseen täynnä kiimaisia ukkomiehiä. Millan ensimmäiset kerrat olivat varsin kiihkeitä ja hänet vieteltiin sänkyyn kahden ukkomiehen toimesta jotka olivat himoinneet Millan terhakkaita rintoja jo pitkään. Tällöin Milla oli juuri täyttänyt 18 vuotta ja oli valmis saamaan ensi tilassa kunnolla kyrpää joka vakoonsa.

Tomi monesti oli haaveillut että olisi päässyt yhdeksi Millan seksikumppaneista mutta se oli vain kaukainen haave vielä toistaiseksi, monesti oli Tomi yrittänyt vongata humalassa ollessaan Millalta pillua mutta Milla oli joka käänteessään sanonut ettei haluaisi juuri nyt ja silti oli lähtenyt seuraavan miehen mukaan joka tuli vastaan. Tomin halut Millaa kohtaan kasvoivat päivä päivältä mutta hän ei keksinyt millä saisi irstaan neitokaisen alleen makaamaan.

Tomi pelasi ahkerasti jalkapalloa, sählyä, talvisin jääkiekkoa ja osakseen myöskin lentopalloa. Tomin urheilullinen tausta johtui lähinnä hänen tyytymättömyydestään naisiin ja osana myös miehiinkin. Tomi oli Bi-seksuaali ja hän oli seurustellut aijemmin kolmen miehen kanssa ja vain kahden naisen kanssa. Milla taas puolestaan ei halunnut suhdetta ainakaan hänen mielestään vaan halusi mahdollisesti vain nauttia elämästään ja antaa miesten tyydyttää himonsa häneen mahdollisesti useammin kuin kerran päivään.

Parhaimmillaan mitä Tomi oli laskenut oli Millan sisällä käyneitä kulleja ollut 25 päivässä, mutta sekin vain silloin kun Millalla oli paremmat päivät päällä.

Tomi ja Milla olivat sopineet yhteisen sauna illan pitkästä aikaa Tomin luokse. Milla tuli jonkun vieraan miehen kyydillä ja kiitteli tätä miestä oikein vuolain suudelmin, Tomi avasi oven ja samassa Milla hyppäsi Tomin syliin halaten häntä tiukasti. Tomi yllättyi ja haistoi tuon taivaallisen hajuveden hajun jonka hän oli ostanut Millalle synttäri lahjaksi joskus aikoinaan. Tämä haju oli Tomista taivaallisen ihana suorastaan niin ihana että Tomilla alkoi samantien seisomaan, myös asiaan vaikutti terhakkaat rinnat jotka pullistuivat Tomin rintakehää vasten samalla Tomin tuntien kuinka Millan nännit olivat kovettuneet. Tomin kädet menivät alemmas kohti farkku minihametta jossa Millan pyöreä ja muodokas peppu oli, Tomi tarrasi raju otteisesti ja itseluottamuksellisesti kiinni tuosta kiinteästä pakkauksesta ja nosti Millan syliinsä.

Milla kiljaisi kimeästi ja nauroi kova äänisesti, samalla Tomin pyöräyttäessä voimakkaasti Millaa sylissään. Milla haukkoi henkeään ja katsoi Tomin kiiltäviä sinisiä silmiään hetken aikaa aivan hiljaa, Tomi laski Millan sylissään alemmas jossa Milla tunsi kuinka kovana Tomi oikeasti oli kalun pullottaessa täydessä mitassaan Millan vatsaa vasten. Milla katsoi alemmas kohti Tomin voimakasta seisokkia ja hymyili viekkaasti. Tomi kumartui ja suuteli kiihkeästi Millaa huulille, josta Milla yllättyi mutta vastaili kiihein suudelmin takaisin.

Tomin käsi otti voimakkaan otteen Millan pepulta ja puristi sitä niin että Millan oli päästettävä syvä huokaus suudelmien välissä. Pian Tomi nosti Millan syliinsä ja vei hänet autolleen, Millan silmät hohtivat kiimasta nuo ihanaiset ruskea sävyiset silmät. Ajatteli Tomi hiljaa mielessään.

Tomi ja Milla suutelivat kiihkeämmin ja kiihkeämmin kun he lähestyivät autoa kohden, Tomin kädet eksyivät nopeasti ja määrätietoisesti Millan minihameen alle hieroen samalla kävellessään Millan häpyhuulia pikkuhousujensa lävitse, Tomi tunsi kuinka Milla suorastaan tihkui kiimaa hänen pikkuhousunsa olivat aivan märät ja jokainen hellä hieraisu sai Millan voihkimaan. Tomi avasi nopeasti autonsa takaoven ja heitti Millan takapenkille selälleen makaamaan. Tomi otti nopeasti mitään sanomatta Millan alushousut pois ja nuuhkaisi niitä hieman saaden lisää kiimaa itselleen. Tomin kiima oli mitä mahtavin hänen kullinsa sykki kiimaa housuissaan ja Millan pillun näkeminen oli jotain aivan liikaa hänelle, Milla nousi penkiltä ja avasi nopeasti Tomin farkut laskien ne samantien hänen nilkkoihinsa asti. Millan eteen pompahti suonikas ja voimakkaan hajuinen märkä kulli, jonka terska oli jo valmiiksi kiimasta märkänä ja valmiina antamaan Millalle sitä mitä Milla janosi jo kovasti.

Milla otti Tomin kullin huultensä väliin ja hitaasti kielellään auttoi Tomin kiimaisemmaksi, Tomi otti kiinni Millan takaraivosta ja aloitti samantien nussimaan hänen suutaan kiivaasti. Millan yrittäen saada henkeä jossain välissä, Millan kieli liikkui vikkelään yrittäen pysyä mukana kiihkeän ja kiimaisen nainnin yhteydessä.

Tomi työnsi Millan takaisin selälleen auton penkille ja avasi samalla Millan reidet auki, Tomin nenään kävi tuo sama kiihkeän pillun tuoksu joka suuresti kutsuen kutsui Tomin sisälleen. Tomi nousi nopeasti Millan päälle ja painoi mahti kalunsa Millaan. Milla voihkaisi kova äänisesti paksun kullin työntyessä syvälle hänen sisälleen, Millan tuntien joka sentin sykkivästä kiihkosta hänen sisällään. Milla nosti toppiaan niin että hänen terhakkaat rintansa paistoivat kiihkein nänniensä kanssa Tomin edessä. Millan nännit olivat ihanan kovana Tomi ajatteli mielessään ja painoi vain kovemmin kulliaan Millan kiimaiseen reikään.

Milla huudahti heti kun Tomin suonikas kulli painautui loputkin senttinsä sisälleen, Tomi alkoi muitta mutkitta naimaan tuota kiimaista pillua raju otteisesti. Tässä asennossa ei juuri ollut kehumista mutta se kävi tälläisessä tilanteessa ajatteli Tomi mielessään. Toki hän olisi halunnut laueta jo Millan suuhun mutta antoi nyt puolestaan kiimansa puhua puolestaan. Raju otteisesti Tomi nai Millan kiihkeää pillua jota oli janonut jo niin kuan, Tomin lantio mäiski täydeltä teholta Millan lantiota vasten. Millan huudahtaen joka kerta yhä kiihkeämmin.

Tomin suonikas kulli painautui kerta toisensa jälkeen Millan litisevään pilluun joka suorastaan huusi kiimasta saada tätä komeutta sisäänsä, Millan nännit ja hänen rintansa nytkähtelivät Millan nautinnosta saada kova otteista naintia parhaalta ystävältään. Millan kiihkeät kimahdukset ja litisevä ja lotiseva pillu saivat Tomin aivan älyttömään kiimaan, Tomin voimakkaat miehen kassit hakkasivat voimakkaasti Millan välilihaa ja suonikas komeus tuotti suurta nautintoa molemmille.

Auto heilui rynkytyksen mukaisesti ja takapenkki täyttyi kiiman ja hieman sperman hajusta, Millan kädet hieroivat vuorotellen hänen kiihkeitä nännejään ja rintojaan samalla myös hiukan omaa ja ihanaa klitoristaan. Tomin kädet pitivät Millaa otteessaan ja toinen käsi piti Tomia sopivassa asennossa ja samalla sopivassa otteessa jotta pääsisi naimaan tätä kauneutta.

Millan kirkkaat punaiset hiukset olivat lyhyet ja helposti kiinni otettavissa. Milla katsoi kuinka hänen pilluunsa työntyi kova otteisesti kiimainen ja paksu kulli, se näky antoi Millalle todella suurta nautintoa ja hän nautti siitä kun sai muutenkin katsoa kuinka hyvin hänen sisälleen miehet nauttivat naida.

Pillun litinä ja lantioiden voimakas paukuttaminen sai molemmat huokumaan huumasta toisiinsa. Kullin työntyessä syvälle sisään ja samassa vetäytyen ja hieroen jokaista pillun seinämää oli nautinto taattua. Pillun huulet herkkänä ja kullin terska herkempänä nainti oli taivaallisen ihanaa.

Millasta huokui puhtaan kiiman ja nautinnon eleet kun Tomin voimakas otteinen naiminen jatkui joka hetki rajumpana. Millan lantio oli taivaallisen ihana Tomin mielestä se tuntui myötäilevän kullin työntöjen mukaisesti ja antoi samalla kiihkeästi lisänautintoa molemmille. Tomi alkoi tuntemaan suurta painetta suonikkaassa kullissaan hän tiesi ettei voinut hirmuisemmin pidätellä vaikka kuinka halusi naida tätä kauneutta pidempään, samassa Milla tarttui Tomista kiinni ja täristen antoi orgasminsa ottaa hänestä vallan. Millan pillu supisteli ja hänen koko vartalonsa värähteli ja nytkähteli holtittomasti. Tomi yllättyi tästä mutta jatkoi nyt määrätietoisesti jotta saisi omat lastinsa hänen sisälleen. Millan ääni tuntui vain kovenevan jokaisella työnnöllä hänen orgasmista herkkään pillun vakoon. Jokaisella voimakkaalla ja nopealla työnnöllä Tomi sai Millan huutamaan nautinnosta, Tomi oli lähellä tulemista hän ei muuta kuin vain murahdellut silloin tällöin kun hänen kulliaan puristettiin voimakkaasti Millan toimesta, Milla nauttien huusi;

"Vedä suoraan sisään!"

Ei kauaakaan kun Tomi otti Millan voimakkaaseen syleilyynsä ja antoi kaiken tulla voimalla sisään. Tomi karjahti kovaa ja antoi kaiken sykkiä Millan märkään ja hyvin naituun pilluun. Pillu täyttyi nopeasti sykkivän kullin spermasta ja tuntuvasti auttoi mukavasti liukastamaankin lisää sitä. Tomi yllättyi kuinka tiheään tahtiin hän sykki spermaa Millaan, mutta ei antanut sen mennä hukkaan vaan painoi itseään syvemmälle vielä jäykistyneellä kullillaan.

Kullin lakattua sykkimästä he makasivat päällekkäin auton takapenkillä. Millan kauniit ja ruskeat silmät olivat hämmästyneen näköisinä katselleet päällään makaavaa oria joka antoi juuri kaikkensa saadakseen Millan tuntemaan itsensä halutuimmaksi naiseksi koko maailmassa, samalla kun miehen elin vielä sisällään antaen kaiken spermansa Millalle. Tomi availi silmiään ja katseli allaan makaavaa Millaa hetken aikaa. Syvä hiljaisuus molemmista tuntui hieman kiusalliselta, mutta Tomi vain kumartui ja suuteli Millaa hitaasti mutta myös hellästi.

Milla hämmästeli asiaa yleensä miehet vain lähtevät ja jättävät hänet peseytymään sun muuta sellaista mutta Tomi joka juuri näytti kaiken kiimansa Millaa kohtaan vain makasi hänen päällään ja suuteli hitaasti ja hellästi tämän huulia.

Tomi vetäytyi ulos Millan sperman peittoisesta pillusta ja hengitti raskaasti edelleen makoilen ja hieroen Millan rintoja hellin ottein, vähän suudellen niitä ja huokaillen. Milla makasi selällään autossa ja katseli auton sisustusta ja yritti mahdollisesti vain ajatella jotain muuta koska hänestä tämä oli hieman kiusallista ja muutenkin hieman sellaista mitä hän ei olisi ikinä jaksanut kuvitella tapahtuvan. Pian Milla kysyi että;

"Mennäänkö nyt sisälle?" Meinaa tulla vähän vilponen ja pitäis päästä suihkuunkin vielä."

Tomi nousi vikkelään Millan päältä ja nosti Millan seisomaan eteensä. Tomi nosti housunsa takaisin päälleen ja siisti itseään hieman, Tomi kumartui ja hellästi otti Millan poskista kiinni suudellakseen häntä. Millan reaktiona oli vain hämmästely ja lievä paniikki koska hän ei ollut ikinä saanut hellää ja romanttista ehkä hieman hurjaa eläimellistä seksiä ja hellyyttä sen jälkeen.

Heti tämän jälkeen he kävelivät Tomin kämpälle ja Milla meni suihkuun, pian Milla muisti ettei ollut ottanut pyyhettä mukaansa ollenkaan ja pyysi Tomia tuomaan sen. Tomi huusi että toisi pyyhkeen, mutta kun ovi avautui Tomi katseli jälleen halukkaisin silmin Millan alastonta, kaunista ja himokasta vartaloa. Tomi asteli suihkuun heittäen pyyhkeen pesukoneen päälle. Tomi avasi suihku verhon ja asteli suihkuun Millan seuraksi, Milla katseli hetken aikaa Tomia ja kysyi;

"Miks sä tulit mun kans samalla mähän sulle sanoin jo etten halua enää et käyään suihkus ku naitiin jo autossa."

Tomi otti Millan syleilyynsä ja kuiskasi;

"Sä oot se nainen mun elämässä ja mä haluun et tunnet sen uudelleen ja uudelleen."

Samassa Tomi nosti Millan syliinsä, suuteli tämän muhkeita punaisia huulia ja painoi sitten Millan seinää vasten. Hetken kiihkein suudelmin Tomin kulli alkoi jälleen nousta ja samassa Milla tunsi sisälleen tunkeutuvan kullin uudelleen. Milla voihkaisi kiihkosta ja otti kovemman otteen Tomin lanteista jaloillaan, Tomi alkoi samantien naimaan uudelleen kiihkeästi Millan kiimaista pillua tuntien kuinka hänen spermansa olivat vielä pillun sisällä, tämä sai Tomin kiihottumaan entisestään.

Tomi nussi kovemmin kuin autossa ollessaan, suihkun veden valuessa heidän alastomien vartaloiden myötä täyttyi suihku huone kiiman ja nautinnon huudahduksista. Millan pillu oli tuntuvasti aivan märkänä jälleen Tomin painaessa tätä oikein kunnolla ja kovalla kiimalla. Tomi tunsi kuinka Milla nautti hänen käsittelyssään ja antoi kaiken itsestään irti naiden tämän naisen pillua niin kovaa kuin jaksoi vain tässä asennossa naida tätä.

Pillu litisi ja lotisi kiihkeällä tavalla, suorastaan sperman ja kiimaisen pillun tuoksukin jo sai molemmat aivan sekaisin toisistaan. Voimakkaat työnnöt ja murahdukset saivat Millan kiihkosta sekaisin. Ei kulunut pitkään kun Milla laukesi uudestaan, hänen äänensä kaikui kimeänä ja kiihkeänä pitkin suihkutiloja. Millan pillua naitiin nyt kaikella kiihkolla mitä hän oli vahingossa pantannut Tomille.

Tomi otti naisensa syliinsä ja painoi tämän lattialle makaamaan, samalla kun sai naisensa viimeinkin irrotettua otteensa voimakkaan orgasmin kouristuksista käänsi Tomi Millan kontilleen lattialle jotta Tomi saisi parhaan mahdollisen tavan näyttää kuinka oikea ja kiimainen mies haluaa nussia tuota tiukkaa pillua. Tomi asettui Millan kiimaisen pillun päälle ja armotta painautui sisään hiukan kireään pilluun, pillusta valui kiimanesteitä pihalle joka auttoi huomattavasti Tomin paksun ja suonikkaan kullin tunkeutumista koko mitaltaan sisälle, Tomi ei aikaillut vaan alkoi samantien naimaan kuin eläin Millaa.

Tomin kivekset hakkasivat kovaa vauhtia Millan reisiä ja samalla tekivät kiihottavan läpsäisy äänen josta Milla sai vieläkin enemmän kiihkoa itselleen, Millan kädet yrittivät pitää häntä paikallaan mutta turhaan koska hänen orgasminsa oli jälleen tuloillaan. Milla oli voimattomana mutta nautinto oli sitäkin suurempi. Tomi ähki ja nussi herkku pillua oikein kunnolla, kaikella kiimallaan hän antoi Millan tietää kuinka paljon oikea mies saa aikaan tuollaiselle naiselle joka pihtaa ja kiusoittelee vuosia tätä miestä.

Tomin kulli vain paisui entisestään saaden molemmille tajutonta nautintoa. Millan toinen käsi hieroi hänen klitoristaan saaden hänen ähkimään, vinkumaan, voihkimaan ja suorastaan huutamaan orgasmi putkessaan. Tomi ei voinut kuvitellakkaan kuinka Millan pillu olisi voinut olla näin koukuttavan kiihkeä. Suorastaan hänen kuvitelmissaan he vain nussivat kerran ja sen jälkeen erkanivat toisistaan hetkeksi, mutta nyt kun oli Millan pillun makua kullissa Tomi tiesi mitä aikoo tehdä loppu päivän tänään ja huomennakin.

Milla ähisi ja nautti käsittelystä, Millan ajatuksissä hän oli joskus fantasioinut tapahtuvan näin mutta ei ollut voinut edes kuvitella että Tomilla olisi ikinä ollut pokkaa tulla ja naida häneltä aivot pihalle. Tosin Milla oli nähnyt monet kerrat kun Tomi oli päästänyt paineitaan erillisten naisten päälle ja monien miestenkin päälle mutta ei ikinä sisään. Milla oli siis ainoa joka oli sen arvoinen että saisi nauttia sisäisesti tuosta mahtavasta kalusta joka sykki jokaisella työnnöllä lisää kiimalimaansa ja spermaansa sisään.

Milla huudahteli jokaisella voimakkaalla ja rivakkaalla työnnöllä. Tomin ottaessa kaiken irti kiimastaan ja Millan kireästä pimpasta. Tuntuvasti Milla janosi Tomin kullia kovemmin ja kovemmin, Millan orgasmien saannosta.

Tomi alkoi jälleen tuntea painetta ja sen tulevan pian uudestaan Millan sisälle. Tomi otti nopeasti kullinsa ulos ja hengitti raskaasti, Milla ähisi ja paniikin omaisesti sanoi;

"Ei ei ei.. Anna se mulle takaasin sisälle laukee sinne mä haluun sitä älä pliis tee tätä mulle."

Tomi katsoi ihmeissään Millaa ja sanoi;

"Hei hei heii en oo lopettamassa vaan oon täs hengähtämässä vähääsen ja sit kokeilen sun toista reikääs."

Samassa Tomi panoi sormensa Millan pilluun ja sormitti hetken aikaa kiivasti hieroen ja tehden nainti liikkeitä sormillaan Millan märässä pillussa. Kun sormet olivat tarpeeksi märät niin Tomi otti ne ulos ja liukasti sillä Millan pepun kunnolla, Tomi asettui nopeasti sykkivällä kullillaan Millan päälle ja asettu paksun kankensa suoraan peppu reijälle. Milla huokaisi ja antoi Tomin painautua sisälleen, Pian kulli sujautui peppuun koko mittaansa myöten ja Tomi aloitti hieman hellemmän käsittelyn. Milla ähisi kiihkeästi hänen allaan ja hieroi klitoristaan kuin riivattu. Tomi hoki hetken aikaa hitaasti työnnellen syvemmälle kulliaan:

"Aii vittu ku tuntuu hyvälle, saatana ku oot tiukka mutta tuntuu silti niin hyvälle."

Millan iho meni kananlihalle ja hän alkoi tärisemään, saaden samalla voimakkaan orgasmin. Tomi alkoi nussia peppureikää kovemmin ja kovemmin tuntien olevansa erittäin lähellä kuunnellessaan Millan vikinää allaan. Voimakas otteisesti Tomi nussi Millan reikää kuin villi eläin jälleen kerran. Milla oli aivan raukeana mutta piti peppuaan tiukasti yhdessä asennossa jotta Tomi saisi naida häntä niin kovaa kuin vain jaksoi mahdollisesti naida. Pian Tomin raja tuli vastaan ja hän laukesi jälleen kova äänisesti huudahtaen Millan sisälle, Tomi täytti toisenkin reijän spermallaan laueten paksuina ruiskahduksilla Millan sisään.

Milla lösähti velttona lattialle makaamaan ja hengittämään kiivaasti mutta silti raskaasti, Tomi paineli kulliaan sisälle jotta pystyisi lypsämään loputkin nesteet tähän kiimaiseen reikään. Hetken ajan kuluttua Tomi nousi ja auttoi Millan ylös jotta voisi pestä hänet perinpohajaisesti.

He peseytyivät kaikessa rauhassa ja kiusoittelivat toisiaan kuin aina ennenkin. Milla nojautui suihkussa Tomin syleilyyn ja nautti tästä tunteesta erittäin paljon. Heti suihkun jälkeen he menivät sohvalle katsomaan leffaa ja vaihtoivat kuulumisensa normaaliin tapaan ihan kuin ei olisi mitään tapahtunutkaan.

Milla nukahti pian leffan loputtua Tomin syliin ja Tomi päätti viedä kaunokaisen nukkumaan makuuhuoneeseen. Tomi nukahti pian hänen vierelleen.

Aamulla Millan heräiltyä hän tunnusteli että Tomi oli jo herännyt aikaisemmin ja lähtenyt jonnekkin. Milla avasi makuuhuoneen oven ja huomasi että Tomi istuskeli sohvalla alastomana ja seksikkäämpänä kuin voisi kuvitellakkaan, jokseenkin Millan tunteet saivat Tomin näyttämään aivan järjettömän seksikkäältä ja haluttavalta mieheltä jonka kullia olisi heti aamutuimaan pitänyt saada ja äkkiä. Millalle tämä tilanne oli uusi ja hän ei tiennyt kuinka reagoida mutta pian Tomin ääni kajahti hänen korviinsa.

"Tuleppas helvetin seksikäs kaunokainen tänne."

Milla havahtui ja asteli hitaasti sohvaa päin, Milla kumartui suutelemaan komeaa miestään ja hieraisi tämän kullia kysellen että;

"Onkos tällä orilla vielä paineita purettavaksi koska tämä märkä pillu tarttee tuollaasta heti aamusta asti."

Tomin kulli jäykistyi kuin käskystä Millan kädessä. Milla asettui hieman aamuisen kankeasti Tomin päälle hajareisin ja antoi kovan kullin sujahtaa märkään pillun reikään koko mitaltaan. Syvä huokaus kuului molempien suusta yhtä aikaa, mutta Tomin silmät sanoivat asiansa erittäin selvästi kiimaiselle Millalle. Milla otti tukea Tomin harteista ja alkoi ratsastamaan hitain ottein nauttien tämän koko vartalosta ja sen liikehdinnästä.

Milla nojautui taaksepäin saaden paremmin lantiollaan liikettä ja nautintoa itselleen ja Tomille, Tomi piti voimakkaassa otteessaan Millan lantiota jotta hän pystyi nojautumaan vaikka kuinka pitkälle ilman että olisi pelkoa putoamisesta. Milla tunnusteli Tomin voimakkaan oloisia kiveksiä ja ihannoi niiden kokoa. Juuri sellaiset oikean miehen pussit tuntui olevan Tomilla ja juuri nämä ne niin ihanasti hakkasivat pakaroita aina kun he nussivat.

Milla nousi takaisin aloittaen kiihkeän ja kova otteisen ratsastuksen Tomin kullin päällä. Milla voihki ja huokaili nautinnosta samalla kun Tomi hieroi toisella kädellään Millan kiihkeää ja herkkää klitorista ja toisella kädellään taas Millan kuumia rintoja vuorotellen. Milla voihki ja antoi kaikkensa ratsastukseen, Tomi hengitti syvään haistaen tuon kiimaisen pillun tuoksun.

Millan pillu tuntui täyttyvän entisestään kun Tomin voimakkaat otteet saivat hänen kullinsa painamaan lisää verta hänen voimakkaaseen kullin varteen. Milla voihki ja huohotti raju otteisen ratsastuksen mukaisesti, Millan pillu sai nyt Tomin aivan villiintymään kun pillu kouristeli orgasmin ansiosta. Tomi nousi nopeasti ja vei Millan suihkuun seinää vasten, saaden nussia tämän kiihkeää ja kiimaista pillua oikein kunnolla. Tomin voimakkaat otteet ja Millan kiimaisen pillun tuoksut ja voimakkaasti sätkyvät ja kouristelevat orgasmit saivat Tomin mielikuvituksen juoksemaan villimmin ja Tomi halusi ottaa naisensa kovemmin ja kovemmin keinolla millä hyvänsä ja kuinka pitkään vain kunhan saisi tyydytettyä tälläisen mirrin kiihkon.

Milla vinkui ja tunsi kuinka hänen orgasminsa vain koveni toisensa jälkeen, kouristellen alavatsaansa ja samalla päästäen kiimaisia nesteistään ulos pillustaan hän vain antoi miehen viedä häntä voimattomana ja kiihkeänä. He siiryivät huoneesta huoneeseen Tomin etsiessä parasta paikkaa naida tätä kaunokaista kaikin voimin, he lopulta päätyivät makuuhuoneeseen jossa tomi sitoi kaunokaisen sänkyyn kiinni käsistään ja jaloistaan, mutta niin että oli kuitenkin liikkumis vartaa eri asennoille.

Tomi suuteli kaunokaisen suuta kiihkein ottein ja työntyi samalla takaisin tuohon märkään pilluun, Tomin huokaillen samalla. Tomin voimakkaat otteet saivat Millan vartalon aivan kananlihalle ja se tunne kun on voimattomana ja sidottuna miehen alla, oli jotain mitä Milla oli jo pitkään halunnut mutta ei ollut koskaan uskaltanut sitä kertoa peläten että jotain pahaa saattaisi tapahtua hänelle. Mutta Tomin kiihko antoi kaiken vallan Tomin käsiin, Millan vain antautuessa hänelle täysin. Tomin voimakkaat työnnöt ja vedot olivat silkkaa hujanaa molemmille.

Milla voihkaisi voimakkaan vilkkaiden työntöjen tahdissa ja Tomi puolestaan huokaili möreähkösti naisensa päällä ja kulli koko vartta sisässä. Tomin voimakkaat otteet nainnin aikana olivat jokaisella työnnöllä ja jokaisella voimakkaalla kimahduksella molemmat saivat kiimansa nousemaan melkein mahdottomiin lukemiin, he saivat toistensa tunteet kuumenemaan jokaisen pienenkin kosketuksen avulla. Millan orgasmi putki jatkui kovaa vauhtia eteenpäin, Millan voimat alkoivat olemaan jo melkein kulutettuja kiihkeyden osoitusten jatkuessa.

Tomilla tuntui olevan melkein sama tilanne mutta hän vain keskittyi siihen että naisensa sai mahdollisimman paljon nautintoa jotta Milla olisi tyytyväinen hänen kiihkeyteensä ja hänen kiimaan tätä kohtaan. Tomin laukeaminen oli todella lähellä hän tunsi sen olevan tulossa todella kovaa vauhtia kiihkeän nussimisen aikana, mutta yritti pidättää ja näyttää siltä että jaksaisi vielä pidemmän aikaa mutta kun Milla näki miehen kasvoilla olevan pidätyksen ilmeen Milla alkoi tahallaan supistella pilluaan niin että Tomin pidätys vaikeudet vain kasvoivat hänen kullissaan.

Pillu tuntui ihan kuin se olisi imenyt ja lutkuttanut kullia oikein huolella saaden Tomin olemaan todellisen tuskan edessä etteikö hän saisi vielä laueta, Millan supistelut antoivat todellisen haasteen Tomille joka yritti kaikkensa jotta ei laukeasi ihan vielä mutta turhaan. Tomi painoi kullinsa vielä viimeisen kerran sisään ja laukesi Millan sisälle koko kroppansa täristen ja Tomin huudahtaen nautinnosta ja laukeamisen voimasta. Millan naurahtaessa ja nauttiessa tunteesta kun Tomin kulli sykki kaiken spermansa hänen sisälleen. Tomi antoi kullinsa sykkiä kaiken kasseistaan Millan sisään, tuntien todellisen helpotuksen ja nautinnon jota hän ei olisi kenenkään kanssa voinut saada aikaan.

Millan kädet ja jalat sidottuna Tomi antoi vielä viimeiset pumppaukset spermaa kullistaan Millan sisään. Jonka jälkeen Tomi irrotti Millan sängystä ja otti hänet vierelleen kainaloonsa.

Tomin ja Millan kiihkeät nussimiset jatkuivat kolme päivää siitä eteenpäin, kiihkeämpänä kuin aikaisemmin. Eräänä aamuna Milla heräsi ennen Tomia, pakkasi vaatteensa ja jätti lapun Tomin vierelle sängylle. Lapussa luki;

"Rakas Tomi en voi jäädä ja tiedän etten kuulu tänne vaikka haluaisinkin jäädä ei se vain toimisi välillämme. Rakkaudella Milla."

Tomin heräillessä ja voivotellessa kalunsa herkkyyttä hän huomasi ettei Millaa näkynytkään missään, hetken haahuilun tuloksena Tomi huomasi lapun sängyllä ja lukiessaan hän istahti sängynlaidalle. Kyyneleet valuivat oikona Tomin silmistä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, Millan lähdettyä ihan yhtäkkiä oli selvää ettei hän tulisi pitkään aikaan takaisin.

Kului viikkoja ehkä jopa kuukausia ennen kuin Tomi vasta alkoi jutella asiasta kuinka hän oli rakastunut Millaan ja että Milla oli ainoa nainen joka sai hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi ja jopa hyväksi sängyssä.

Tomi vietti paljon aikaa Millan vanhemmilla koska he olivat melkein kuin Tomin kasvatti vanhemmat mutta silti vain hyviä ystäviä.

Millan lähdöstä oli nyt vajaat 3 kuukautta ja Tomin suru ei antanut myöten vaan hän alkoi juoda suruunsa niin ettei tiennyt missä heräisi tai mihin olisi menossa. Tomin eksyessä matkalla baarista kotiinsa hän kompastui ja löi päänsä kivetykseen josta hänet nostettiin ja vietiin sairaalaan. Tomin onnettoman sattumusten sarja oli vasta aluillaan.

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute