Herkku-puhelin
Toinen kerta pikaisesti
nuolijaTRE

Seuraava viikko meni, ja Sususta ei ollut kuulunut mitään. Mieleni oli tehnyt lähettää itse viestiä, mutta koska hän oli sanonut kutsuvansa sitten kun tarvetta on pidin himoni kurissa. Perjantai-iltana päätin suunnistaa kaupungin yöelämää katselemaan. Olin liikkeellä jo yhdeksän aikoihin, joten päätin poiketa torin vieressä sijaitsevassa pubissa. Halvoista hinnoista johtuen siellä on aina asiakkaita. Ja tähän aikaan päivävuoro alkaa jo hipsiä pois yövuoron tullessa aloittelemaan iltaa sinne, joten paikalla on niin nuhjuista juopporenttua kuin bileprinsessaakin.

Tilasin juoman, ja päätin tehdä pienen kierroksen sokkeloisessa juottolassa. Peränurkassa huomasin tutun näköisen naisen pöydässä. Susu istui siellä. Samassa pöydässä oli toinenkin Susun ikäinen nainen sekä neljä parikymppistä miestä vai pitäisikö sanoa poikaa. Pysähtyin siihen hetkeksi tarkkailemaan tilannetta. Vaikutti selvästi siltä, että pojat yrittivät kovasti iskeä naisia. Jatkoin matkaani seurueen ohitse ja kiersin takaisin ravintolan etuosaan. Huomasin vapaan pöydän, ja istahdin siihen. Tuskin ennätin istahtaa pöytään, kun näin Susun saapuvan.

”Hyvä et ennättänyt lähteä pois” Susu sanoi

”Miksi olisin läht..” aloitin
”Tavataan kohta tuolla ulkona, käyn ensin vaan veskissä, ja sanomassa kaverille, et pitää mennä”

Nyökkäsin vastaukseksi, ja Susu suunnisti vessojen suuntaan. Itse siemaisin lasini tyhjäksi ja vilkaisin ympärilleni samalla kun nousin ylös pöydästä ja suunnistin kohti ulko-ovea.

Seisoskelin torin kulmalla. Aloin jo epäillä, ettei Susu tulisikaan. Vilkaisin taas kelloa. Jo kymmenen minuuttia kulunut. Mitään ei tapahtunut. Kohta oli mennyt jo viisitoista minuuttia. Sitten näin Susun tulevan. Ohi kävellessään hän Vinkkasi minut vain seuraamaan perässä. Seurasin susua muutaman askeleen jäljessä, ja katselin hänen mustien nahkahousujen peittämän takamuksensa keinuntaa. Matka ei ollut pitkä sillä Susun asunto oli vain korttelin päässä. Susun avattu ulko-oven menimme hissillä hänen asunnolleen.

”Kun näin sut niin rupes tekeen ihan törkeesti mieli. Sanoin kaverille, että käyn ihan pikaseen hakeen yhden jutun kotona, joten voiksä hoitaa mut tosi nopeesti.” Susu sanoi housujaan availlen.

”Ihan miten vaan itse haluat, suuni on suuni on käytössäsi.” vastasin

”juuri ton halusinkin kuulla” Susu sanoi kiskoessaan housujaan alemmas.
Saatuaan housut polviin asti Susu asettui kontilleen sohvalle takapuoli pystyssä. Stringien nauha vain pilkisti pakaroiden välistä. Mitään sanomatta astelin Susun taakse ja laskeuduin polvilleni, vetäen samalla Susun stringit alas polviin.

”Veskis oli paperit loppu, joten jäi pyyhkimättä pissalla käydessäni. Arvelin ettet pahastu, mutta pidä sit kiirettä, pitää joutuu takaisin”

Kusen ja kiiman maku täytti suuni kun painoin huulet vasten märkänä odottavaa vakoa. Asento oli kaikkea muuta kuin mukava ja nenäni painui syvälle hikiseen pyllyvakoon kun yritin parhaani mukaan lipoa kielellä klitorista. Tosin pitkään en saanut nautiskella tukalasta asennostani ennekuin Susu laukesi huutaen vasten suutani. Vedin hitaasti pääni pois jalkojen välistä.

Kasvoni olisivat parinkymmenen sentin päässä Susun levällään olevasta takamuksesta. Näin kuinka peppureikä sykki nyt jo laantuvien orgasmin aaltojen tahdissa. En voinut vastustaa kiusausta, vaan painoin huuleni hitaasti vasten tuota ryppyistä reikää. Tunsin Sususn vartalon jäykistyvän, mutta hän e kuitenkaan tehnyt mitään kieltääkseen minua, joten avasin huuleni, ja painoin kieleni vasten tuota sykkivää reikää
Aluksi supisteleva peppureikä vastusteli kieleni lähentely-yrityksiä. Hetken kuluttua tunsin kuitenkin kuinka Susu rentoutti peppuaan, jotta kieleni pääsi sukeltamaan syvemmälle. Hetken peppua kielellä nussittuani Susu kohottautui ylös seisomaan, ja ryhtyi vetämään housujaan jalkaan.

”Tota saat kyllä tulla joskus vielä tekemään oikein ajan kanssa, mutta nyt mun pitää mennä sinne kaverin luo, ennekuin se rupee ihmettelemään.”
Nousin itsekin lattialta ylös, ja kun Susu oli saanut housut jalkaansa suuntasimme takasin ulos. Ulkona tiemme erkanivat. Susu suuntasi takaisin kaupungille. Itse katosin viisaammaksi suunnata ttakasin kotiin. Ennen poistumistaan Susu sanoi, että minun kannattaisi pitää kännykkä auki seuraavana päivänä, sillä krapulassa tekee aina mieli.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute