Herkku-puhelin
Isompi parempi
janely

Tunnustan. Olin kateellinen tyttökaverilleni Oonalle. Jannella, hänen poikaystävällään oli maailman ihanin, paksuin ja suonikkain kulli. Olin nähnyt sen sekasaunassa mökillämme pari kertaa. Ja todellakin kuullut sen monta monituista kertaa. Oona ynisi aina aluksi heidän nussiessaan, mutta jossain vaiheessa ääni yltyi kiivaaksi huudoksi. Viereisessä makkarissa aluksi naureskelimme oman poikaystäväni Rikun kanssa Oonan ääntelylle. Mutta Rikukin toki tiesi mistä ääntely johtui. Rikun oma kulli oli aivan ok, mutta Jannen kyrpään verrattuna kovin pikkuinen ja väsyneen näköinen.

Yhdessä saunoessamme me tytöt pidimme bikinit päällämme, mutta pojat saunoivat alasti erityisesti Jannen ehdotuksesta. Hän suorastaan nautti tilanteesta kun näin heidän kalunsa ensimmäisen kerran paljaina samaan aikaan. Tuosta hetkestä alkaen kuitenkin janosin päästä maistamaan tuota jättiä, joka hänen jalkojensa välissä heilui.

Tänään olimme sopineet, että tytöt saunoisivat ensin ja näin Rikun huokaisevan helpotuksesta. Istuimme siis Oonan kanssa löylyssä jo hyvinkin viiniä maistelleina. Pian kuitenkin pukkarista alkoi kuulua kolinaa. Menimme myös vilvoittelemaan ja näimme poikien katsovan Jannen puhelinta. Sieltä kuului Oonan tuttua voihkintaa. Janne näytti Rikulle kuinka oli kuvannut hänen ja Oonan panemista. Minäkin kiinnostuin näkemästäni. Jannen valtava kulli upposi hädintuskin puoliksi Oonaan kun hän pumppasi perse pystyssä olevaa Oonaa takaapäin. Oona istui kasvot aivan tulipunaisina penkillä ja joi lisää viiniä. Yhtäkkiä Janne alkoi huutaa kovalla äänellä: Rikulla keulii! Ja toden totta Rikua todellakin kiihotti videon katsominen. Hänen kullinsa sojotti pyyhkeen alla täydessä mitassaan. Sisälläni syttyi pieni piru ja tempaisin pyyhkeen hänen yltään ja nappasin kullin kyselemättä suuhuni. Siitähän Janne riemastui ja siirtyi Oonan viereen myös viinilasi kädessään. Minä imin Rikua kuin viimeistä päivää ja pyllistin Jannen ja Oonan suuntaan. Riku ei ollut selvästikään tyhjentänyt kassejaan pitkään aikaan. Hän yritti saada minua lopettamaan, mutta minä pitelin kullia suussani ja jatkoin sen ahnasta imemistä.

Nyt oli Jannen vuoro. Hän otti pyyhkeen yltään ja hänen kullinsa oli vielä puolivelttona, mutta paksuna ja suonikkaana ihanan näköinen. Tiesin Rikun liikehdinnästä, että hän ei kestäisi imemistäni enää kauaa. Hän puristeli nännejäni ja vääntelehti niin, että laukeaminen ei ollut kaukana. Yhtäkkiä tunsin, että bikinihousujani raotettiin ja sormet kieputtelivat klitoristani. Janne! Vilkaisin taakseni ja näin Jannen sormeilevan sekä Oonan että minun pilluani yhtäaikaa. Kiihotuin valtavasti ja imin Rikun kullia yhä ahnaammin. Pian Riku alkoi nytkähtelemään ja yritti vetäytyä otteestani. Samassa hän näki Jannen istumassa valtava kullinsa juhlakunnossa ja sormettavan sekä Oonaa että minua.

Tuo näky oli Rikulle liikaa. Runkkaukseni tahdissa Riku lennätti lastinsa päälleni. Jatkoin runkkaustani vielä hetken, mutta tiesin että Riku ei pystyisi vähään aikaan saamaan kulliaan uudelleen pystyyn. Minua sensijaan panetti aivan valtavasti. Oonakin oli Jannen käsittelyssä saamassa orkkunsa ja kiemurteli ja voihki aivan kuin tulessa. Riku ja Oona oli siis tyydytetty ja nyt olisi meidän vuoromme. Janne nousi penkiltä kivikovan seisokkinsa kanssa ja lähestyi minua. Riku yritti vielä astua väliimme, mutta Janne tarttui minua takaapäin ja painoi minut vastustamattomasti Rikun päälle niin, että spermaiset rintani heiluivat Rikun naamaa vasten kun Janne asetteli jättikullinsa häpyhuulieni väliin ja painautui vastustamattomasti sisääni. Menetin ajantajuni ja varmaan tietoisuuteni sillä niin hyvää Jannen jättikyrpä sisälläni teki. Sain ensimmäisen orgasmini melko nopeasti, mutta voin vakuuttaa, että ne eivät todellakaan jääneet yhteen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute