Herkku-puhelin
Voittaja saa
jane

Olin seurustellut Eetun kanssa jonkin aikaa, mutta hän kohteli minua välillä kuin ilmaa. Milloin videopelit, baareissa käynnit tai kavereiden kanssa hengailut veivät voiton minusta. Olin jo pitkään toivonut, että saisin antaa hänelle opetuksen ja nyt tuo hetki tuli minulle kuin tarjottimella. Olimme päätyneet yöksi hänen kaverinsa Jonin luokse. Baariyön jälkeen Jonin kämppä oli vienyt voiton pitkästä taksijonosta. Nousimme Eetun kanssa aikaisin ja söimme jotain aamupalaa keittiössä kun Jonin makkarin ovi aukesi. Joni säpsähti nähdessään meidät. Hän ei muistanut lainkaan, että oli luvannut meille yöpaikan edellisiltana. Minä sensijaan säpsähdin huomatessani Jonin boksereissa täydellisen pullotuksen. Hänen kullinsa kaartui täydessä aamuseisokissa ylöspäin. Näky oli vaikuttava, mutta Jonia se ei tuntunut haittaavan. Hän kömpi pöydän ääreen aamiaiselle ja manasi. -Hitto, kun se eilinen daami ei ymmärtänyt hyvän päälle. Nyt nimittäin olisi maistunut kunnon krapulanainnit.

Riidoistamme johtuen mekään emme olleet rakastelleet Eetun kanssa yli viikkoon, joten tiesin, että hänenkin spermavarastonsa olivat ääriään myöten täynnä. -Muakin panettaa ihan sikana, tokaisin naama peruslukemilla. Eetu kaatoi kokikset kurkkuunsa jä käveli kotiteatterilleen. -No teidän panemisistanne en tiedä, mutta meitsi kattoo ainakin hiukan pornoa. Hän istui sohvalle ja hänen kullinsa oli samassa komeassa kaaressa boksereiden puristuksessa. Ennen kuin Eetu ehti sanoa sanaakaan, otin häntä kädestä kiinni ja talutin hänetkin sohvalle. Istuin poikien väliin ja aloin hamuta Eetun kullia käteeni hänen housuistaan.

Kiihottavat seksin äänet ja kuvat täyttivät huoneen. Hyvin pian Eetun kulli jäykistyi käteni sisällä ja minä puristelin kullia himokkaana. Runkkailin Eetua aivan estotta hänen kaverinsa sohvalla, mutta se ei juuri sillä hetkellä tuntunut haittaavan ketään. Kiihdytin tahtia ja puristelin paisunutta terskaa ja samalla Eetu hieroi kostunutta pilluani pikkuhousujeni lävitse. -Mitä vittua täällä tapahtuu Joni virnuili vieressämme, mutta minä vastasin henelle vain hymyillen. Sitten se pääsi suustani kuin varkain. -Nyt tehdään pojat sopimus, että minä runkkailen teitä molempia ja kumman kantti kestää pidempään pääsee naimaan kiihottunutta pilluani. Eetu vetäytyi seisomaan ja sanoi. -Ethän sä jumalauta voi Jonia runkkailla! Vastasin hänelle ottaen samalla tukevasti kiinni hänen kullistaan. -Tilanne on nyt se, että kumman lasti lentää aiemmin katsoo vierestä kun tätä mimmiä nussitaan oikein kunnolla. Jos se ei sulle käy, sä varmaan voit lähteä!

Jonin silmät syttyivät. Hän huomasi, että olin kuin olinkin tosissani. Sanaakaan sanomatta istutin Eetun takaisin sohvalle. Toisella kädellä runkkasin siis poikaystävääni ja toisella tartuin Jonin kivikovaan kulliin boksereiden läpi. Otin Eetun kyrvän lämpimään suuhuni ja aloin imeä oikein antaumuksella. Kieleni kutitteli terskaa ja tunsin kullin kaikkien suonien paisuvan äärimmilleen. Jatkettuani kiihottavaa imemistä Eetu tokaisi tylysti. -No runkkaa nyt jumalauta sitten tota Joniakin. Mähän ammun lastini muuten ihan justiinsa.

Vedin Jonin boksereita hitaasti alaspäin kunnes hänen kullinsa ponnahti kuin heiluri ylöspäin. Noin kovaa seisokkia en ollut tainnut ennen nähdäkään. Hänen terskansa oli aivan kiinni alavatsassaan. Pojat riisuivat vaatteeni nopeasti. Rintoihini tartuttiin ja läpimärkää pilluani sormeiltiin kiihottuneina. Eetu tarjoutui jo nuolemaan pilluani, mutta minä tokaisin hänelle, että nyt on runkkaamisen vuoro ja ensimmäisenä lastinsa ampunut saisi tyytyä katsojan osaan.

Jonikin nytkähteli kun tartuin kunnolla hänen aamustondikseensa. Runkkailin molempia poikia aivan himosta seonneena. En ollut koskaan kokenut kuinka ihanalta tuntui pitää kahta kivikovaa kullia yhtäaikaa käsissäni. Poikien kullit olivat melko samankokoiset, joten kumpikaan ei voinut ylpeillä isommalla, koska niinhän jätkät tekevät jos jollakulla on selkeästi isoin vehje. Molemmat myös näyttivät nauttivan käsittelystäni. Imin myös vuorotellen heitä ja jostain syystä annoin Eetun kullille painavampaa käsittelyä. Tein sen kuitenkin hyvin peitellysti. Kuitenkin imiessäni Jonia, annoin hellempää käsittelyä. Kun taas oli Eetun vuoro, pidin huolta, että kulli sai kovaakin käsittelyä. Tiesin myös Eetun heikon kohdan. Jostain syystä hänen laukeamisensa nopeutui huomattavasti jos sormeni tavoittelivat hänen peräaukkoaan. Kai se on herkkä alue niin miehillä kuin naisilla.

Pojat olivat kestäneet paljon pidempään kuin kuvittelin. Palkinto taisi houkutella. Videossa nuorta isotissistä tyttöä naitiin kolmen miehen porukalla. Välillä otteet äityivät kiihottavan koviksikin. Nyt pitelin molempien kasseista kiinni ja annoin suuhoitoa vuorotellen molemmille. Eetun puolella sormeni kävivät myös ahnaasti hänen peppunsa seutuvilla. Jonin puolella imemiseni oli edelleen selvällä säästöliekillä. Eetu yritti tavoittaa katsettani ja selvästi viestittää, että hän ei kestäisi enää kauaa. Joni sensijaan kieputteli klitoristani ja puristeli nännejäni siihen malliin, että maaliin oli vielä matkaa. Eetun lantio alkoi väristä ja liikkua siihen malliin, että nyt ei kestäisi enää kauaa. Katsoin häntä vielä kerran silmiin ja keskityin imemään hänen terskaansa tosi voimakkaasti. Hetken nytkyttyään hän päästi lastinsa suoraan suuhuni ja sitä todellakin riitti. Moiskautin kullin ulos suustani ja sain vielä päälleni muutaman sykäyksen lämmintä spermaa. Irroitin otteeni ja tokaisin lakonisesti. -Meillä taitaa olla voittaja selvillä.

Eetu nousi sohvalta ja meni murjottamaan kylppäriin. Joni sen sijaan tajusi tilaisuutensa koittaneen. Hän käänsi minut kontalleen ja asetteli kivikovan kullinsa turvonneiden häpyhuulieni väliin. Naimme sohvalla jonkin aikaa kunnes huomasin Eetun palanneen olkkariin. Säyseänä hän katseli kun omaa tyttöystävää naitiin oikein kunnolla. Naimisen äänet täyttivät nyt huoneen. Minä voihkin oikein kunnolla Jonin nussiessa minua takaapäin. Hän veti hellästi hiuksistani ja pani aivan pohjaan saakka. Eetun reaktioista en välittänyt enää lainkaan. Halusin, että hän vihdoin tajuaisi mistä oli jäänyt kaikki ne kerrat paitsi kun oli jättänyt minut yksin. Jonin nussiessa minua tunsin, että minuun keskitytään kerrankin kunnolla.

Joni veti kullinsa ulos sisältäni ja toi kivikovan kullinsa naamani luokse. Tartuin siihen ja vein sen syvälle suuhuni runkaten samalla kullin vartta. Joni piti kovaa ääntä ja samassa tunsin suussani jotain lämmintä. Vetäessäni kullin suustani sain soperretuksi jotain siihen malliin miten hyvää paneminen oli tehnyt. Joni vastasi minulle kullinsa edelleen kivikovana, että haluaa minua heti uudelleen. -Mutta eiköhän me oteta jo tuo Eetukin mukaan naimaan. Huomasin Eetun hymyilevän ja runkkailevan uudelleen kovettunutta kulliaan. Tiesin, että viestini oli mennyt perille.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute