Herkku-puhelin
Pariskunnan kanssa hotellissa
Slova

Se oli ollut todella turhauttava päivä. Olin lentänyt Manchesteriin liiketapaamiseen joka peruttiin ennen kuin pääsin asiakkaan luokse joten olin juuttuneena tylsään hotellihuoneeseen ennen kuin paluulentoni Helsinkiin lähtisi seuraavana päivä. Minua ei erityisesti kiinnostanut lähteä yksin kaupungille mutta tylsä hotellikuolema hotellihuoneessa ei myöskään herättänyt kiinnostusta. Tylsistyneenä vaelsin alas hotellin aulabaariin. Ainakin saisin paukun ja kuka tietää ehkäpä törmäisin johonkin somaan brittityttöön.

Hotellissa oli hiljaista, oli keskiviikko ja ilmeisesti useimmat hotellivieraat olivat vetäytyneet jo huoneisiinsa. Kliseinen pianomusiikki soi aulabaarin kaiuttimista tauskalla ja baarissa oli hämyinen tunnelmavalaistus. Seisahdin baaritiskille ja tilasin viskin.

"Aiotteko viipyä kauan?" baarimikko kysyi minulta englanniksi kun hän otti tilaukseni ja alkoi kaatamaan sitä lasiin.

Naurahdin ja selitin tilanteeni. Baarimikko nyökytteli ja myönsi etten ollut ensimmäinen kenelle kävi näin mutta monet käyttivät sattuneen hyödykseen. Juttelimme hetken aikaa ja hän kertoi näkemiään villejä tapahtumia joita hän oli todistanut hotellissa. Vilauttelijoita, maksullisia naisia ja yleensä vieraistaan baaritiskillä. Keskusteltuamme hetken hän pahoitteli ja vetäytyi tekemään inventaariota baarin juomista.

Istuin yksin vihdoinkin rentoutuneena. Katseeni vaelteli ympäri huonetta ja huomasin aulan nurkassa olevassa pöydässä istuvan mustaihoisen pariskunnan juttelemassa. Mietin että olin yksin, enkä ollut huomannut heitä ennen.

Nainen oli todella uskomattoman upea, hoikka, mustat pitkät hiukset laskeutuivat pitkin olkapäitä ja hänen asunsa paljasti houkuttelevasti runsasta povea. Mies oli lihaksikas, isokokoinen, kaljuksi ajeltu. Arvelin että he olivat iältään hieman yli nelikymppisiä, puolessavälissä viiteenkymppiin. Huomasin tuijottavani hieman liian pitkään heitä ja kohtasin naisen katseen. Hän hymyili minulle ja jostain syystä sen sijaan että olisin kääntänyt katseeni pois vastasin naisen hymyyn hymyilemällä hänelle takaisin.

Nainen nyökkäsi minulle ja hänen partnerinsa kääntyi tuolissaan rohkaistakseen minua. Mietin että juttuseura kelpaisi joten poimin drinkkini ja lähdin kävelemään heidän pöytäänsä.

He nousivat ylös ja esittelevät itsensä englanniksi, Steve ja Faye. Vastasin heidän esittelyyn ja kerroin olevani Suomesta ja Faye tuntui olevan tästä iloissaan kertoen minun olevan ensimmäinen heidän tapaama suomalainen. Myös Steve vaikutti ilahtuneelta ja istuimme alas juttelemaan enemmän. He vaikuttivat mukavalta pariskunnalta ja näin lähietäisyydeltä nainen oli vielä upeampi.

Juttu alkoi luistamaan heti ja juttelimme kuin vanhat ystävät ja nauroimme jutuillemme juomien virratessa. He olivat erityisesti kiinnostuneita Suomesta ja mitä tein Manchesterissa. Molemmat olivat hyvin koulutettuja, Steve oli yliopiston professori ja Faye oli sairaanhoitaja. Tuntui että monet asiat yhdistivät meitä, pidimme hyvistä viineistä ja rankasta liikunnasta. Täytyy sanoa että se kyllä näkyi. Huolimatta iästään Fayella oli suorastaan jumalainen vartalo ja Steven lihakset pullistelivat kuin urheilijalla hoikassa kehossa. Illan vaihtuessa yöhön meille ilmoitettiin kohteliaasti että baari suljettaisiin kohta. Olin valmiina sanomaan hyvästit ja vetäytymään huoneeseeni kun Steve pysäytti minut.

"Ei ole tarvis vielä päättää mukavasti alkanutta iltaa. Meillä on kaksi pulloa viiniä huoneessamme ja haluaisitko liittyä seuraaame nauttimaan niistä?"
Kun minulla ei ollut mitään ennen huomista iltapäivän lentoani ajattelin ettei olisi mitään syytä kieltäytyä kutsusta.

Hissi tuntui kestävän ja koska heidän huoneensa oli suoraan 2. kerroksessa lähdimme pitkin portaita. Noustessamme portaita vilkaisin Fayen kiinteitä pakaroita joita verhosi silkkinen hame. Tunsin kuinka munani liikahti housuissani miettiessäni miltä Fayen pakarat mahtoivat tuntua. Näitä miettiessäni nousimme 2. kerrokseen ja Steven aukaistaessa oven astuimme heidän hotellihuoneeseen. Huone näytti huomattavasti mukavammalta kuin omani ja siinä oli iso tuplasänky ja iso kylpyhuone.

Istahdin sohvalle ja Steve meni kaapille aukaisemaan viinipulloa. Faye asettui sängylle loikoilemaan ja huomasin kuinka saatoin kiusoittelevasti nähdä vilauksia hänen ylös nousseesta hameestaan ja ajoittaisia pilkahduksia valkoisista alushousuista jotka olivat kontrastissa hänen mustan ihonsa kanssa. Faey katseli minua hymyillen ja ajoittain risti jalkansa tarjoten minulle paremman näkymän samalla kun Steve oli selin kääntyneenä meihin.

Jatkoimme juomista Steven aukaisemalla viinillä ja juttumme kävivät villimmiksi samalla kun humalluimme. Fayen flirrtailu tuntui käyvän koko ajan näkyvämmäksi eikä Steve näyttänyt lainkaan pahastuvan tästä vaimonsa selvästi näkyvästä toiminnasta. Jossain juttelumme aikana heidän visiittinsä syy tuli puheenaikeeksi ja pari vilkaisi toisiaan hymyillen. Steve nyökkäsi ja Faye vastasi hymyillen. "Odottelimme itseasiassa ystävää joka ei kuitenkaan tullut paikalle" hän sanoi. "Ei kovin hyvä ystävä. Ilmoittiko hän mitään?" kysyin
"Ei ja tämä ei ole mitään uutta meille vaan tätä tapahtuu ajoittain" hän vastasi hieman pettyneenä.

Kun mietin mikä mahtoi olla tämä säännöllisesti tapahtuva tapaaminen, Faye nojasi eteenpäin minua kohden tarjoten fantastasen näkymän hänen isoihin rintoihin.

"Olemme swingereitä" hän kuiskasi hiljaa

Nuo kaksi kuiskattua sanaa saivat sydämeni pomppaamaan kurkkuun ja tunsin nykäyksen kalussani. Minun oli täytynyt valahtaa punaiseksi kun Steve tokaisi: "Älä pelkää, emme aio loikata kimppuusi" hän nauroi.

Virnistin vähän nolostuneena mutta selkeästi nyt kiihottuneena.

"Pakko myöntää etten koskaan ole tavannut swingereitä. Mikä teidät sai ryhtymään siihen?" tiedustelin heiltä kiinnostuneena.
"Molemmat pidämme seksistä ja pidämme myös toista kumppaneista. Tuntui hieman typerältä kieltää toisista nauttiminen" Faye vastasi.

Oli mukava huomata heidän rento suhtautuminen seksiin ja kysyin "Ei mustasukkaisuutta?"
"Ei, ei yhtään" Steve vastasi "Rakastamme toisiamme paljon ja on todella kiihottavaa nähdä toisen nauttivan"

He kertoivat kuinka kaikki alkoi muutamista kuvista joita he laittoivat internettiin ja lopulta he tapasivat toisen pariskunnan eivätkä ole katuneet tai katsoneet taaksepäin sen jälkeen.

Tunsin olevani nyt enemmän kuin kiihottunut ja Faye huomasi pullotuksen farkuissani.
"Pidätkö kuulemastasi" hän kysyi "Nyökkäsin ja hymyilin" Faye hymyili ja katsoi Steveä kysyvästi ja he nyökkäsivät toisilleen.
"No mikset sitten istu tänne meidän kanssa" Faye vinkkasi minulle

Istahdin sängylle Fayen viereen ja hän kumartui suutelemaan minua. Faye suuteli minua intohimoisesti työntäen kieltään koskettamaan kieltäni tehden minut todella kiihottuneeksi. Aukaisin silmäni ja näin Steven siirtyneen hänen taakseen hyväilemään Fayen vartaloa. Faye tarttui käteeni ja nosti sen hänen rinnoilleen. Hänen rintansa tuntuivat uskomattomilta, arvelisin että ne olivat varmasti D-kuppia ja ne tuntuivat pehmeiltä kun puristin niitä. Faye aloitti aukomaan paitani nappeja työntäen kätensä hyväilemään rintaani. Hänen toinen vapaa käsi vaelsi jalkoväliini ja alkoi hieromaan jo valmiiksi kivikovaa munaani farkkujeni läpi. Steve oli samaan aikaan nostanut Fayen mekon helman lanteille ja hän hieroi valkeiden alushousujen läpi pullottavia häpyhuulia. Katsoin kuinka kostea tahra ilmaantui Fayen housujen pinnalle saaden kaluni sykkimään kun Faye vaikeroi nautinnosta Steven ja minun välissä. "Nouse ylös" hän komensi minua levittäen jalkansa tarjotakseen paremman näkymän minulle.

Tein kuten pyydettiin ja Faye aukaisi farkkujeni napit antaen housuni tippua lattialle ja hän veti bokserini alas ja kaluni pompasi kuin vieteri esiin.

"Yummy" Faye naurahti hymyilleen ja alkoi nuolemaan terskani päässä valuvaa limaa. Pian hän oli vienyt koko kaluni suuhunsa ja hän imi nälkäisenä. Steve virnisti minulle ja vinkkasi minulle.

"Olet Fayen ensimmäinen ulkomaalainen mies ja hän on aina haaveillut skandinaaveista"

Steve aloitti riisuutumaan ja hänen tumma ihonsa helmeili hiestä. Kun hän riisui alushousunsa hänen musta, paksu kalunsa paljastui. Olin aina kuullut mustien miesten isoista kaluista ja olin vaikuttunut nähdessäni että tämä oli totta. Steven kalu oli paksu ja pitkä, arvoilta lähes 5 cm pidempi kuin omani. Huimasin tuijottavani sitä kun hän hieroi sitä katsoessaan kuinka hänen vaimonsa otti suihin vieraalta.

Hetken päästä kuului vaimea moiskahdus kun Faye veti kalunsa suustaan lopettaen imemiseni ja hän hymyili meille molemmille.

"Onko tilaa kahdelle?" hän kysyi kiusoittelevalla äänellä.

Faye ojentui ja otti Steven kalun toisen käteensä ja alkoi runkata meitä molempia samaan aikaan. En ole koskaan nähnyt toisen miehen edes runkkaavan joten tämä oli minulle uusi, nostattava kokemus. Himokkaana Faye veti meidät molemmat lähelleen ja hän vei meidän molempien kalut suuhunsa samaan aikaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tunsin toisen kalun vasten omaani ja pakko myöntää että pidin siitä. Voihkimme sängyllä kolmestaan kun Faye suoritti oraalista esitystään. Faye veti kalumme suustaan ja siirtyi takaisin sänkyyn riisuen hitaasti mekkonsa. Hieroimme Steven kanssa molemmat seisovia kalujamme kun katsoimme Fayen riisuutumista.

"Voit koskettaa sitä jos haluat" Steve ehdotti osoittaen kaluaan kädessään.

Hän oli ilmeisesti nähnyt kiinnostukseni sitä kohtaan ja uteliaisuus vei voiton minusta. Otin hänen paksun sauvana kämmeneeni ja puristin sitä. Se tuntui painavalta, paksulta ja vankalta, sellaiselta jonka olin omani aina haaveillut olevan.

"Kiitokset" hän hymyili ja käänsi huomioni taas takaisin Fayehen joka nyt oli pukeutuneena valkeisiin alusvaatteisiin. Hän riisui rintaliivinsä ja hänen mahtavat ruskeat pallot tulivat esille. Ne olivat täydelliset, juuri sellaiset joista rakastaisit nuolla valuvaa spermaasi.

Faye hymyili meille ja asettui sängylle nelinkontin, pyöreä perse meihin päin ja hitaasti ja kiusoittelevasti hän riisui keinutellen alushousunsa pois. Mikä näky avautuikaan. Hänellä oli iso, pyöreä takapuoli joka kiilsi valossa ja todella tiukan näköinen, pyöreä peräreikä. Peräaukon alta loisti hänen mehukas ja ajeltu pillu jota reunustivat paksut, ruskeat huulet ja pinkki liha vilkkui syvempää.

"Kumpi teistä oriista haluaa panna minua ensin?" Hän kysyi viattomana nelinkontin sängyllä

Tässä vaiheessa tunsin hieman ramppikuumetta. Huomatessaan hermostuneisuuteni Faye nyökkäsi Stevelle.

"Älä välitä. Lämmitän hänet sinulle" Steve tokaisi taputtaen minua hartioille.

Faye notkisti selkäänsä työntäen perseettään ilmaan ja hän hieroi sormillaan pilluaan levittäen paksuja huulia paljastaen pinkin värisen lihan.

Steve asettui Fayen taakse ja liutti pitkä kalunsa sisälle. Faye voihki nautinnosta ottaessaan helposti miehensä koko mitaltaan sisäänsä. Hitaasti he alkoivat liikkua rytmissä Fayen riippuvat rinnat heiluen jokaisella työnnöllä. Tartuin puhelimeeni ja seisoin katsellen heitä hieroen ja runkaten kaluani.

"Onko tämä ok?" kysyin uusilta ystäviltäni.

"Siitä vaan, rakastamme kuvia ja muistoja seikkailuistamme" Steve nauroi enenekuin jatkoi vaimonsa panemista.

Otin koko joukon kuvia leikkiessäni samalla itseni kanssa varmistaen että sain hyviä lähikuvia Steven paksusta kalusta joka oli Fayen liman peittämä ja liukastama. Faye sai nopeasti organismin ja heti perään oli Steven vuoro hänen kehonsa jäykistyessä kun hän purki lastinsa vaimoonsa.

Steve katsoi minua hymyillen "Sinun vuorosi" Laitoin puhelimeni pois ja liityin heidän seuraan sängylle kun Steve veti kalunsa pois vaimonsa sisästä. Katsoin kuinka paksu vana valkeaa spermaa ryöpsähti Fayen täydellisten häpyhuulten välistä.

Faye otti Steven kalun suuhunsa ja imi heidän molempien kalussa yhdistyneet mehunsa pois.

"Kondomeita?" kysyin nolostuneena koska minulla ei ollut yhtään mukana lompakossani.

"Et tarvitse niitä kultaseni. Haluan tuntea rakastajani" Faye kehräsi notkistaen taas selkäänsä ja työntäen spermaa valuvan takapuolensa ylöspäin.

Steve nousi sängyltä pois ja otti vuorostaan puhelimen käteensä kun samalla työnnyin hänen upeaan vaimoonsa.

Tuntui upealta hieroa kaluni päätä ylös ja alas Fayen pillun huulia jotka olivat Steven paksulla spermalla kuorrutetut. Hitaasti liun Fayen sisään, hänen pillunsa päästäessä moiskahduksia kun hän otti paljaan kaluni sisäänsä.

"Mmmm" Faye voihki "Tuntuu upealta" Katsoin alaspäin kun kaluni liukui hitaasti sisään ja ulos. Oli todella kiimaista nähdä ihon värien kontrasti, hänen ruskeat pillun huulet kietoutuneena valkean sauvani ympärille. Olin todella pitkään itseasiassa fantasioinut mustan naisen kanssa panemisesta ja en voinut uskoa että nyt olin niin onnekas että se toteutui. Aloin hiljalleen panna Faye rytmikkäästi liukuen sisään ja ulos kuunnellen hänen voihkintaa ja koventaen ja nopeuttaen vautia koko ajan. Faye laukesi uudelleen, huutaen ja suihkien kalulleni. Se tuntui uskomattoman kiihottavalta ja en voinut enää pidätellä vaan laukaisin lastini hänen kosteaan pilluunsa. Faye tärisi allani minuutin tai kaksi liian herkkänä liikkumaan kun huohotin paikoillani sykkien.

"Upeaa" Steve nauroi antaen minulle ylävitosen ja virnistin tilanteen yllätyksellisyydelle.

Faye suuteli minua kiittäen minua panosta ja käänsi minut selälleen. Hän kiipesi päälleni 69:n ja alkoi nuolla velttoa kaluani. Hänen spermaa täynnä oleva, valuva pillunsa oli suoraan suuni yläpuolella vielä yhä orgasmista sykkien. Tunsin kuinka se valui kasvoilleni ja olin aluksi epäröivä mutta tunsin äkkiä itseni kiihottuneeksi ja kokeilunhaluiseksi. Avasin suuni ja nuolaisin poskelleni tippunutta spermaa suuhuni. Se maistui makealta, hieman suolaiselta mutta hyvältä. Olin aiemmin maistanut omaa spermaani mutta toisen miehen siemenet miksattuna oli jotain uutta. Tunsin tulevani varmemmaksi kun tunsin kuinka Faye nuoli minut puhtaaksi kiellellään ja kohotin päätäni nuollen hänen kliltoristaan. Hänen pillu aukeni kieleni kosketuksesta ryöpäyttäen sisältään lastin spermaa huuliltaan suuhuni. Estot menettäneenä nuolin jokaisen tipan.

Steve liittyi seuraamme sängyllä taas kovana ja valmiina toimintaan. Katsoin eturivin paikalta kuinka hän työnsi paksun kalunsa Fayen sisään ja vetäytyi sitten samantien ulos. Vaikutti että Stevellä oli jotain muuta mielessä kun Steven kalu etsiytyi Fayen pakaroille ja piukalle peräaukolle ja hitaasti tunkeutui sisään. Anaali oli yksi suosikkejani ja tuntui uskomattomalta nähdä se suoraan silmieni edessä. Faye ei ottanut paksua kalua sisäänsä tällä kertaa niin helposti vaan sisään työntyminen vaati muutamia yrityksiä jotta paksu sauva liukui sisään vain hieman yli puoliksi tuosta yli 20 cm kalusta.

Katsoin lumoutuneena kun Steve työntyi sisään työntö työnnöltä. Samaan aikaan nuollessani Fayen klitorista hän vähitellen rentoutui ja avautui. Vahingossa kieleni osui Steven kaluun hänen pannessaan vaimonsa tiukkaa persettä mutta tämä ei tuntunut haittaavan ketään. Faye näytti myös pitävän anaalista ja ei kestänytkään kauaa kun hän laukesi suihkien mehujaan suuhuni. Rakastin tuota makua ja nielin siitä valtaosan.

Steve vetäytyi vaimostaan ja Faye kääntyi pois päältäni "Haluaisitko panna häntä perseeseen" Steve tarjosi.

Minulta ei tarvinnut kysyä tätä kahdesti ja pian kaluni oli tarpeeksi jäykkä erä kakkoseen. Faye asettui selälleen nostaen jalkansa koukussa pään viereen paljastaen venytetyn peräreikänsä. Työnnyin häneen tällä kertaa odottamatta lämmittelyjä ja lukitsin hänen ranteensa painaen ne sängylle kun sodomisoin hänet. Fayen silmät pysyivät lukittuneena minuun kun hän rukoili minua panemaan häntä lujempaa. Hän halusi ja tarvitsi minua ja kuka minä olen sellaista kieltämään noin upealta tummalta naiselta.

Steve liittyi seuraamme ja tarjosi kalunsa Faylle imettäväksi ja Faye alkoi puuhaan voihkien.
Faye laukesi nopeasti allani pannessani häntä perseeseen mutta hän veti Steven kalun suustansa pyytäen minua jatkamaan. Runkaten miehensä kalua hän tarjosi sitä minulle. En ollut koskaan imenyt kalua mutta olin nyt liian kiihottunut ja otin sen koko mitalta suuhuni. Se oli minulle järisyttyvä ja seksuaalisesti avaava kokemus. Aiemmin ehdottomana heterona tunsin että mikään ei olisi enää rajana. Vedin Steven kalun suustani ja vedin kaluni ulos Fayesta. Laskeuduin sängylle selälleni ja vedin Fayen päälleni ohjaten kaluni hänen tiukkaan persreikäänsä. Steve ymmärsi heti idean ja työnsi kalunsa hänen hänen avoimeen, kosteaan pilluunsa. Fayen ilme oli mittaamaton kun häneen samaan aikaan työntyi kaksi kiimaista miestä tarjoten hänelle tuplapenetraation.

Vähän ajan päästä vaihdoimme paikkoja ja reikiä jotka nyt mielellään ottivat sisäänsä kalumme.

"Minulla on idea" Steve sanoi

Steve veti kalunsa pois Fayen perseestä ja työnsi sen omani viereen vaimonsa pilluun. Faye haukkoi hiljaa kun Steve työntyi sisään aukoen häntä lisää. Kun Faye oli tottunut venytykseen aloimme liikkua kaikki kolme rytmissä saman reiän ääressä. Faye laukesi lähes välittömästi mutta Steven kanssa jatkoimme. En enää pystynyt pidättelemään ja laukesin ruiskien lastini pitkin Steven kalua hänen seuratessa pian tehden saman minulle. Kaikki kolme lysähdimme huohotottavana kasana sängylle eurofriasta huumaantuneena.

Kesti hetken toipua ja pian keskustelimme ja nauroimme taas yhdessä. Faye suuntasi kylpyhuoneeseen puhdistautumaan ja Steve seurasi hänen perässään. Pian kuulin heidän kutsuvan minua. Uteliaana astuin kylpyhuoneeseen ja näin Steven lattialla Fayen kyykyssä hänen päällään.

"En ole varma pidätkö tästä mutta join vähän liikaa viiniä ja haluaisin jakaa" Ymmärsin että Faye puhui pissaleikeistä. Pidin siitä mutta en ollut tehnyt sitä kuin kerran aiemmin exän kanssa joka ei siitä pitänyt.

Halusin maistaa Fayeta joten asetuin Steven seuraksi lattialle. Fayen tummat huulet aukesivat ja kuuma suihku virtsaa virtasi hänen pinkistä pillustaan. Avasin suuni ja join ja hän maistui jumalaiselle.

Nuolin viimeiset tipat ja nousin ylös "Sinun vuoro" kerroin Faylle

Faye tunnusti ettei ollut koskaan ottanut miehensä virtsaa suuhunsa, vain häpyhuulilleen mutta nyt oli kokeilujen yö. Steve ja minä polvistuimme hänen päällensä ja vapautimme virtsasuihkumme hänen avoimeen suuhun. Hän läikytti osan mutta joi suurimman osan hieroessaan samalla häpyhuuliaan.

Suutelimme lopuksi hyvän yön suukot väsyneenä mutta tyytyväisenä ja palasin omaan huoneeseeni nukkumaan.

Aamulla heräsin lappu oveni alla. Steve ja Faye olivat jättäneet sähköpostinsa ja ison huulipunalla merkatun suudelman. He olivat jo lähteet kotinsa ennen kuin heräsin. Seuraavina viikkoina vaihtelimme postia ja otettuja kuvia. Sovimme myös että tekisin piakkoin uuden vierailun Englantiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute