Herkku-puhelin
Anonyymi pano
Jalmari1979

Viime kesänä minua panetti ja päädyin soittamaan senssilinjalle. Pari ensimmäistä naista olivat linjoilla vaan runkkaamassa, mutta sitten tärppäsi. Nuori nainen tervehti ja kysyi, mitä olin etsimässä.
−Seksiseuraa, vastasin rehellisesti
−Niin minäkin, nainen vastasi. −Minkälainen mies olet?
Kerroin olevani kolmikymppinen, pitkä ja normaalipainoinen. Nainen kysyi myös, minkälainen kulli minulla oli. Kerroin, että kaluni oli kuusitoistasenttinen, paksuhko ja ajeltu. − Mmm, kuulostaa ihanalta, nainen sanoi selvästi kiihottuneena.

Tässä vaiheessa minulla oli tietysti täysi stondis ja minun oli pakko hieman runkata kaluani. Otin kikkelini ulos farkuistani ja kysyin, minkälaiset muodot naisella oli. −Olen samanikäinen kuin sinä. Mulla on vaaleat pitkät hiukset ja olen isorintainen, peppu on myös tosi iso ja pyöreä, nainen kertoi. −Miltä kuulostaa? Kerroin pitäväni isoista tisseistä ja pyllyistä paljon. Itse asiassa olin hulluna niihin.

Nainen kysyi voisimmeko tavata heti ja vastasin tietysti myöntävästi. Sain osoitteen ja työnsin jäykän meisselini takaisin boksereihin ja lähdin heti matkaan.

Nainen ei asunut kaukana ja ajoin nopeasti hänen asunnolleen. Minua rupesi hieman jännittämään kerrostalon hississä, mutta panetus vei voiton. Löysin oven, jossa oli ilmoitettu sukunimi ja soitin ovikelloa. Tässä vaiheessa tajusin, että en tiennyt naisen etunimeä.

Nainen tuli avaamaan oven kylpytakkiin pukeutuneena. −Sä soitit äsken? Tuu peremmälle. Jätin kengät eteiseen ja seurasin naista makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa oli parisänky. Päiväpeitto oli vedetty syrjään ja paksut verhot oli vedetty ikkunan eteen. Nainen seisoi edessäni, avasi kylpytakkinsa ja pudotti sen lattialle. Vatsalla oli muutama ylimääräinen kilo, mutta isot ja raskaat rinnat sekä ajeltu pillu veivät kaiken huomioni. Riisuin innoissani farkkuni ja t-paitani ja päästin kattoa kohti sojottavan kaluni ulos boksereista. Nainen katsoi kulliani kiimaisena hymyillen.

Kävimme sängyn laidalle istumaan ja rupesimme hyväilemään toisiamme. Nuolin ja hyväilin isoja tissejä kiihotuksesta huohottaen. Vein käteni isolle pyllylle ja hyväilin pakaroita. Nainen kuljetti kieltään rintalihaksillani ja kosketti silkinkevyesti kaluani ja pallejani. Kosketus tuntui pakahduttavan ihanalta. Rupesimme suutelemaan kiihkeästi ja vein käteni taas ison pepun kaarille ja puristelin pyllyä kevyesti.

−Haluan ottaa sulta suihin, nainen sanoi huohottaen. Kävin selälleni ja nainen asettui polvilleen kaluni viereen ja runkkasi minua ensin kädellään, kunnes otti kyrpäni suuhunsa ja aloitti lutkutuksen. Suihinotto tuntui mahtavalta ja katselin ihaillen rytmikästä imutusta. −Nuole palleja myös, ähkäisin. Nainen teki työtä käskettynä ja minun piti keskittyä, etten laukeaisi. Niin ihanalta tuntui kielen lipsuttelu paljailla kasseillani.

Ehdotin kuusysiin siirtymistä ja nainen tuli päälleni ja ohjasi perseensä ja pillunsa naamalleni. Hyväilin ensin isoa pyllyä ja nuolin pakaroita. Sitten tutkin pillua, joka oli ihanan viivamainen. Työnsin sormeni sisälle, pillu oli tiukka ja hyvin kostea. Rupesin nuolemaan klitorista ja nussin pimppiä samalla sormellani.

−Ihanaa, nuole just sieltä, nainen ähkäisi. Lipsuttelin klitorista kielenkärjellä ja työntelin sormeani hitaasti pillun sisällä. Huoneen täytti naisen hiljainen voihkinta ja kullin lutkutuksen äänet. Lisäsin lopulta nuolemisen ja runkkauksen tahtia. Nainen rupesi voihkimaan äänekkäämmin ja luulin hänen jo laukeavan, mutta sen sijaan hän nousikin ylös ja valmistautui kyrvälläni ratsastukseen. Kullini puettiin yöpöydältä otettuun kortsuun ja nainen istuutui hitaasti päälleni ja otti koko kaluni sisäänsä. Seurasi hitaasti nopeutuvaa ratsastusta ja seurasin lumoutuneena kuinka isot tissit heiluivat ratsastuksen tahtiin ja kuinka kyrpäni upposi tiukan pillun sisälle. Nainen ratsasti silmät kiinni, ikään kuin nautintoon keskittyen.

−Aaah! Sun kyrpä tuntuu ihanalta.

Rupesin myötäilemään ratsastusta ja työntelin kulliani ylös pillun sisälle. Löysimme nopeasti yhteisen tahdin, mutta halusin pian päästä panemaan kunnolla. Sanoin haluavani naida takaapäin ja nainen nousi kullini päältä ja kävi kontalleen sängyn keskelle. Pystyssä oleva iso perse näytti herkulliselta. Halusin kuitenkin pitkittää nautintoa, joten hillitsin itseni ja kuljetin hitaasti kieltäni molemmilla pakaroilla ja kysyin voisiko nainen istua naamalleni. Nainen ei ollut onneksi moksiskaan ehdotuksestani, joten kävin selälleni ja nainen upotti pyllynsä kasvoilleni. Iso perse peitti naamani kokonaan ja kiimaisen sekä kostean pillun tuoksut täyttivät nenäni kokonaan kun nainen oikein hieroi persettään kasvoillani. Minulla alkoi olla vaikeaa saada happea ja tuntui kuin kaikki veri olisi pakkautunut kulliini, mikäli tuntui mahtavalta. Minun piti kuitenkin pian hakata peittoa kädelläni ikään kuin painiottelussa luovutuksen merkiksi, jotta saisin ilmaa. Nainen nousi päältäni ja kävi uudestaan kontilleen. −Pane mua rajusti.

Kyrpäni tuntui kovemmalta kuin ikinä kun asetuin pyllyn taakse polvilleni ja työnsin kullini pillun sisälle. Otin perseestä hyvän otteen ja rupesin nussimaan kunnolla. Nussin aivan hulluna koko ajan tahtia kiihdyttäen. Nainen kirkui laukeavansa kohta. Vedin meisselini ulos ja käänsin naisen selälleen ja tunkeuduin rajusti uudestaan pillun sisälle. −Multa tulee kohta! nainen huusi. Rynkytin itseni loppuun samalla kun nainen puristeli pakaroitani ja laukesimme samaan aikaan. Kyrvästäni lensi rajulla paineella spermat kortsun kärkeen ja tunsin kuinka laukeava pillu supisteli ihanasti sykkivän kikkelini ympärillä.

Vetäydyin ulos pillusta ja hukutin naamani isoihin meloneihin ja suukottelin niitä ikään kuin kiitoksena ihanasta panosta. Meitä molempia hymyilytti ja naista rupesi vähän naurattamaankin.

−Mun nimi on muuten Minna

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute