Herkku-puhelin
Kylpylässä 5/7
Sonja

Mies katsoi tyytyväisenä alastonta vartaloani. Minkä ikäinen olet? 24, vastasin. Sen huomaa. Tule tänne, hän komensi taputtaen sänkyä vieressään. Menin sängylle istumaan hänen viereensä. Hän kaatoi minut selälleni viereensä vasemmalle puolelleen. Hän silitti vartaloani, puristeli tissejäni, suuteli minua ja vei kätensä pillulleni. Hän työnsi pari sormea sisääni ja liikutti niitä siellä. Sun pillu on ihan litimärkä. Kai se nyt on, kun sitä on koko ajan naitu, selitin hänelle elämän perusasioita. Mies työnteli sormiaan sisälläni, se alkoi tuntua hyvältä. Panin silmäni kiinni ettei minun tarvitsisi katsoa tätä tuntematonta miestä. Hän tarttui oikeasta kädestäni ja vei sen kalulleen. Hiero sitä! Tartuin kalusta ja aloin runkata sitä, se kasvoi kädessäni. Vieraat sormet litisivät pillussani, lantioni alkoi vastata hyväilyihin ja huokaus karkasi huuliltani, kun mies alkoi imeä oikeaa rintaani. Sormet pumppasivat jo rajusti pillussani, lantioni nousi ja laski kuin itsekseen ja käteni runkkasi kovaa vierasta kyrpää. Miten tässä oikein näin kävi, ihmettelin mielessäni, mutta ajatukseni katkesi, kun mies nousi lopulta polvilleen jalkojeni väliin, tarttui kalustaan ja ohjasi sen pillulleni.

Vastarinnasta ei ollut tietoakaan, vaan päinvastoin levitin jalkojani, kun mies nojasi eteenpäin ja työnsi kyrpänsä vittuuni. Pilluni oli niin märkä edellisten panojen spermoista, että kyrpä meni vaivatta kerralla pohjaan. Miehen kookas kalu tuntui kohdussani asti. Levitin jalkani koukkuun ja mies alkoi naida. Puuh, puuh, ooh, ooh, hän huokaili, Nirsk nirsk nirsk nirsk, valitti sänky allani. Jysk jysk jysk, jytisi sängynpääty seinään naimisen tahdissa. Aaah aaah oooohh aaaah, alkoi kuulua valitus suustani vieraan kyrvän työntyessä piinattuun vittuuni. Tissini hölskyivät edestakaisin panemisen tahdissa ja pääni pyöri puolelta toiselle kuin vähäjärkisellä, kun iso vieras kyrpä täytti minut kokonaan tuntuen mielettömän hyvältä. Ajatus kiltin vaimon hairahduksesta ja alistumisesta vieraan miehen panopuuksi valtasi mieleni. Aihh aihh ooh, ulisin, kun toinen mies tyydytti himojaan minuun ja nöyrästi työnsin lantiota vastaan voimatta vastustaa oman nautintoni kasvamista. Slurps slurps, imi mies rintojani samalla kun iso kalu kerta toisensa jälkeen upposi vittuuni. Läiskis läiskis, hakkasivat mahamme vastakkain. Oikaisin jalkani suoraksi ja tartuin miestä lantiolta vetäen häntä sisääni. Aaah aah, voihkin ja työnsin pilluani häntä vastaan kerta toisensa jälkeen. Ihana pillu sulla, ihanan tiukka vittu. Otat kunnolla kyrpää sisään, mies kehui minua. Tykkäätkö, kun sua naidaan isolla kalulla kovaa, huohotti mies panemisen tahdissa? Jooh joooh joo, valitin ääneen tietoisena siitä, että alakerrassa mieheni oli jo palannut huoneeseemme ja varmasti kuuli yläkerrasta naimisemme äänet.

Älä sitten enää laukea mun sisään, muistin kuitenkin vielä kieltää miestä. Roiski spermat mieluummin vaikka taas mun tisseille, ehdotin hänelle. Mitä väliä sillä enää on, hän kysyi? Altaalla sait jo isot lastit pilluusi, ja kohta tulee lisää halusit tai et. Halusinhan minä, ajattelin, sillä hyvältähän kuuma sperma tuntuu. Nyt mies vain oli väärä, mutta en voinut itselleni enää mitään. Tykkäätkö, kun iso vieras kyrpä nai sua, läähätti mies ja pani vittuani niin kovaa kuin pystyi? Aaah joo, tykkäään tykkäääään, huusin sekopäisenä nostaen lantiota vastaan naimisen tahdissa. Mies tarttui perseestäni kiinni molemmin käsin ja aloitti hurjan loppukirin. Rysk rysk rysk kolin kolin, hakkasi sänky allani. Kohta tulee, kohta tulee, puuskutti mies sekavana enkä pystynyt enää eleelläkään vastustamaan häntä. Päinvastoin, vedin miestä yhä voimakkaammin vasten itseäni. Aaaaahhhhhhh, aaaaaahhhhhhhhhh, ulisin kuin järjetön vieraan miehen alla. Mitä mahtaisi mieheni ajatella, jos tietäisi kuka täällä ulvoo? Täällä sinun viaton uskollinen vaimosi panettaa itseään ventovieraalla kyrvällä, etkä voi tehdä asialle mitään, vain kuunnella nussimisen ääniä omaa vuoroasi odottaen. Iso kuuma kalu panee vaimoasi voimalla pohjaan, ja ajatus toiselle miehelle huoraamisesta ja hänen kiristykseensä alistumisesta on muuttanut nuoren kokemattoman vaimosi kiimaiseksi nartuksi. Pieni märkä pillu, joka tähän asti on ollut vain sinun yksityisomaisuuttasi, täyttyy kohta kuumasta spermasta – eikä se ole sinun.

Nyt tulee, aaahhh, karjui mies päälläni. Otatko mällit sisään, panenko sut paksuksi, hän huusi? Oooh, jjooooohhhhh, aaaaahhhhh, kuulin itseni voihkivan ja aloin hillittömästi täristä. Otin polvitaipeistani kiinni ja nostin jalkani levälleen valmistautuen huohottaen ottamaan toisen miehen kuumat spermat suojaamattomaan vittuuni. Mies päälläni nyki kuin horkassa, kun kuuma liemi täytti pilluni. Kerta toisensa jälkeen tunsin kuinka kova kyrpä syöksi sakeaa siementä sisääni saaden minutkin laukeamaan. Maailma pyöri silmissäni ja vartaloni tärisi noustessani vastustamattomasti itsekin syntisen orgasmini harjalle. Suustani pääsi sekavaa örinää, ja jostain kuului jyskytystä, kun joku naapuri hakkasi seinää hermostuttuaan naimisemme ääniin. Keräsimme varmaan vartin voimia ja makasimme huohottaen sylikkäin, mies suuteli minua intohimoisesti ja hyväili vartaloani, kun makasin hänen allaan yrittäen tulla tajuihini.

En minä tätä tarkoittanut, yritin selittää miehelle, en vain voinut itselleni mitään. Noin ne naiset aina sanoo, mies naurahti. Ensin ollaan niin siveitä, mutta kiiman huipulla ei millään enää ole väliä. Kiitos kulta, olet ihana, hän kehui minua. Tule vielä aamulla aamiaisen jälkeen luokseni, niin pidän pienen syrjähyppysi omana salaisuutenamme, hän sanoi alastonta vartaloani silittäen. En vastannut mitään, minua hävetti. Mies kierähti pois päältäni ja nousin vapisevin jaloin ylös sängystä. Spermaa valui pitkin reisiäni ja tukkani oli aivan sekaisin. Kävin pikaisesti suihkussa yrittäen siistiä itseäni, puin vaatteeni päälle ja kätkin uikkareitteni yläosan sekä märät pöksyni käsilaukkuuni. Aamulla uusiksi, mies sanoi alastomana ja suuteli minua vielä pikaisesti oviaukossa, kun lopulta poistuin huoneesta. Voi minua onnetonta, kyllä minä nyt olen itseni pahaan pulaan saattanut, itkeskelin käytävässä surkeata tilannettani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute