Herkku-puhelin
Tyttöjen juttu
Katjushka

Yksin kotona ollessani aloin muistella menneitä. Makasin sängyllä ja väkisinkin käteni työntyi pikkupöksyjeni sisään.

Muistelemastani tapahtumasta on kulunut noin 15 vuotta, jolloin olin 25 vuotias sinkkutyttö. Tutustuin työpaikallani Sannaan, hän oli minusta pari vuotta vanhempi kaunis ja fiksu tyttö. Meistä tuli hyvät ystävät ja harrastimme yhdessä kaikenlaista mm lenkkeilyä, elokuvissa käyntiä jne normaaleja juttuja. Kyläilimme toistemme luona usein. Yleisesti ottaen oltiin rennosti arkisissa vaatteissa ilman meikkejä ellei sitten ollut joku baari ilta tiedossa. Sovimme töissä eräänä pakkaspäivänä, että Sanna tulee illalla luokseni. istumaan iltaa. Laitoin pikkusen iltaplaa ja korkkasin viinipullon koska oli kuitenkin Perjantai ilta. Istuin sohvalla normi vaatteissani eli farkut ja huppari ylläni ja katselin telkkaria kun ovikello soi. Kipaisin ovelle ja avasin sen.

Vähän aikaa piti miettiä, että mitä olimme sopineet illan varalle. Sanna seisoi täydessä meikissä pitkässä takissa ovellani. Hän oli myös normaalia pitempi joten lenkkarit väistyneet korkojen edestä. -Oho mistäs nyt tuulee? -Eihän meidän pitäny lähteä minnekkään? -Ei ainakaan sovittu. Sanna tuli sisälle ja kysyi. -Kuinka niin? -No kun neiti täydessä tällingissä ja koti illastahan se oli puhe. -Aattelin vaan vähä laittautua, onhan se välillä kivaa. Sannan meikki oli paljon normaali baarimeikkiä räikeämpi joten pakko oli vähä vielä ihmetellä. -Vai vähä laittautua, pakkelia on varmaan viiden sentin kerros. Sanna otti kipakamman sävyn ja kysyi -no haittaako se? -Ei tietenkään, mennään peremmälle. Kieltämättä Sanna näytti tosi hyvältä vaikka en yleensä juuri naisia katselekkaan sillä silmällä. Sanna jäi eteiseen riisumaan takkiansa ja minä rojahdin sohvalle telkkarin eteen. Viinit purskahti suustani takaisin lasiin kun Sanna tuli olohuoneen oviaukkoon, hänen asuvalintansa kerrassaan upea. Valkea kauluspaita, musta tiukahko kynähame, mustat sukkikset ja korkosaappaat jotka ulottui lähes polveen. -Vau kylläpä neiti näyttää hyvältä! Huudahdin kun katselin tuota ilmestystä joka lantio kenollaan seisoi oviaukossa. -Tykkäätkö? Sanna kysyi ja pyörähti korkojen kopistessa ympäri, jolloin huomasin saumat hänen sukkiksissaan. -Joo erittäin tyylikästä, ootko varma ettet ole iskuhommiin menossa? Sanna katsoi minua olan yli, keikautti lantiotaan ja sanoi -no eihän sitä loppujenlopuksi vielä tiedä.

Istuimme viiniä maistellen ja juttelimme jotenkin vaikutti, että Sanna olisi hieman hermostunut. Hän änkytti, punasteli, liikkui levottomasti kunnes minun oli pakko kysyä -vaivaako sinua jokin asia? -E ei. -Kuinka niin? -Eikun vaikutat vaan jotenki vähä vaivautuneelta. -Ei tässä mitään. Sanna vastasi punoittaen entistä enemmän. -Mitäs hyvää olet laittanut iltapalaksi? Sanna kysyi ja otti ryypyn lasista. -En mitään kummallista, pitäiskö maistella? Sanna nyökkäsi ja minä lähdin keittiöön kaivelemaan syömisiä jääkaapista.

Olin juuri nostamassa tarjotinta työpöydälle kelmun poistoa varten kun tunsin kädet lantiollani ja Sanna kehon painautuneena selkääni ja peppuani vasten. Yllätyin ja vähä säikähdin kosketuksesta, tarjotin putosi pöydälle äänekkäästi käsistäni. Tunsin Sannan kiihkeän hengityksen kaulallani ja kädet oli kiertyneet vatsalleni. Rimpuilin kauhuissani irti hänen otteestaan ja menin kauemmaksi kunnes seinä tuli vastaa. Seinään nojaten katsoin punastelevaa kähmijääni ja kysyin ääni väristen -mitä sinä oikein teet? Sanna oli aika määrätietoinen punastelustaan huolimatta ja otti askeleen minua kohti kysyen -tuntuko pahalta? -No ainakin yllätyin. Vastasin ja vaistomaisesti yritin vielä peruutua mutta olin selkä seinää vasten. Sanna lähestyi lisää ja sanoi -olen halunnut sinua jo jonkin aikaa, itseasiassa taidan olla vähä ihastunu sinuun. Katsoin häntä kummastuneena ja sain suustani epämääräiseti köhittyä -siis mitä? -ihastunu? Sanna tuli lähemmäksi ja kosketti kättäni kuiskaten -joo. En oikein tiennyt mitä tehdä, olin lamaantunut paikoilleni. Sain sanottua kuitenkin -minä en ole lesbo. Sanna nielaisi vaivalloisesti ja kuiskasi -en minäkään, mutta olen vain ihastunu sinuun en voi sille mitään. -Olen ajatellut sinua paljo ja katsellu työpaikalla, näytät niin hyvältä kun kuljeksit korkkareissa ja tiukassa hameessa. Tunsin olevani imarreltu, tiesin kyllä että persettäni tuijotellaan mutta että Sannakin katselee, se yllätti. Sanna tuli lähemmäksi ja nyt tunsin jo hänen värisevän hengityksen kasvoillani. Parfyymi ja tupakka tuoksui huumaavalle kun Sanna kuiskasi korvaani -onko se ihan mahoton ajatus? Nyt vuorostaan punoitin minä, en osannut sanoa oikein mitään tilanne oli niin huumaava. Korvissani kohisi ja Sannan ääni tuntui kaukaiselta kun hän kyseli ajatuksen mahdottomuudesta. -Mutta kun en oo edes bi. Sain vastattua Sannan poski oli omaani vasten kun hän kuiskasi -Älä huoli ehkä vaan et tiedä sitä vielä. -Haluisitko kokeilla?

Kumma kyllä tämä kierona pitämäni naisten välinen toiminta ei tuntunut enää niin kierolta kuin ennen. Olin toki katsellut naisten vartaloita mutta pikemminkin kateellisena koska itse en todellakaan ollut mallin mitoissa. Mutta nyt tämä nätti hyväkroppainen nainen joka saisi kenet vaan haluisi halusikin minut, se oli todella imartelevaa. Sanna jatkoi viettelyään koskettelemalla vartaloani ja kuiskimalla korvaani -olet kaunis ja seksikäs, haluaisin tehä sulle hyvää. Käänsin vähä päätäni jolloin poskeni painautui tiukemmin kiinni Sannan poskeen ja kuiskasin -tämänkö takia laittauduit? Sanna veti päätään taakse ja silmiini tuijottaen kuiskasi kauniisti punattujen huuliensa välistä -kyllä, toimiiko? Katsoin häntä ja kuiskasin tahtomattani ääni väristen -toimii.

Sanna painoi huulet huuliani vasten ja antoi kielen porautua suuhuni, aloin vastaamaan suuteluun kiihkeästi. Sanna painautui tiukasti vartaloani vasten ja suuteli minua uskomattoman ihanasti. Kun kielemme ja huulemme leikkivät keskenään huomasin kostuvani ja vapautin seinässä kiinni oleet käteni vaeltamaan Sannan vartalolla. Kosketin Sannan pyllyä se oli kiinteä, paljon pienempi kuin minulla. Samoin hän kosketti minun pyllyäni, selkääni ja joka kohtaa minne vain ylettyi. Pääsin eroon estoistani ja aloin suutelemaan Sannan kaulaa samaan aikaan Sanna huohotti korvaani -ootko ollu koskaan naisen kanssa? -En ole,ootko sinä? Sanna katsoi minua ilkikurisesti hymyillen ja nyökkäsi. Sitten hän sanoi -se oli semmonen kännipano, kokeilu tai jotaki. Minua alkoi kiihottamaan ajatus Sannasta kiemurtelemassa naisen kanssa sängyllä ja kun hän suuteli kaulaani kiihotuin entistä enemmän koska nyt se kiemurtelu kaveri olisin minä.

Sanna tarttui käteeni ja talutti minut olohuoneeseen. Hän avasi hupparini ja riisui sen alla oleva toppi oli tiukka ja rintani pullotivat kivasti. Sanna kosketti rintaani ja tunsin kuinka nännini kovettuivat, hän kiersi taakseni ja koukkasi kätensä rinnoilleni. Vahvistin hänen otettaan painamalla omat käteni Sannan käsien päälle, Sanna suuteli kaulaani ja kuiskasi korvaani -mennäänkö sänkyyn, vai haluatko vain pussailla ja hyväillä? En voinut vastustaa, olin jo aivan märkä ja kiihottunut ajatuksesta. -Mennään sänkyyn. Kuiskasin ja käänsin päätäni siten, että Sannan kieli ylettyi omaani.


Makuuhuoneesa riisuin Sannan paidan ja aloin tottumattomin sormin hyväilemään hänen rintojaan koristeellisten mustien rintsikoitten läpi. Tunsin itseni epävarmaksi ja kuiskasin Sannalle -en oikein osaa, haittaako se? -Ei haittaa ei sinun tartte osata, minä voin opettaa. Hän sanoi ja riisui toppini paljastaen valkeat liivini, tottunein sormin hän sai minut kiemurtelemaan koskettaessaan kovia nännejäni. Sanna avasi farkkujeni napit hetkessä sängyn reunalla istuen ja pyysi minua kääntymään selin. Hän puristeli pakaroitani kiihkeästi ja antoi sormiensa vaeltaa haarovälissäni. Sitten Sanna veti housuni alas ja tunsin kielen pakaroillani samaanaikaan kun sormet kutittelivat pimppiäni pikkupöksyjeni läpi. Kiemurtelin kosketuksesta ja Sanna vaati minua keikuttamaan pyllyäni lisää. Tein hänen toiveittensa mukaan kun hän pyysi minua kumartumaan, hitaasti ja kiusoitellen pikkupöksyni vedettiin alas. Sanna hyväili sääriäni, reisiäni ja pakaroitani kunnes käänsi minut ympäri ja iski kielensä karvaiselle pimpilleni. Puristin Sannan päätä molemmin käsin kun hän teki minulle kielellä hyvää, tuntui etten jaksa seisoa enää joten päästin irti ja istuuduin Sannan viereen suutelemman häntä. Maistoin oman pimppini maun hänen huuliltaan. Oli Sannan vuoro päästä vaatteistaan eroon, kiihottuneena avasin hameen vetskarin, vedin hameen alas ja ihastuin ikihyviksi. Sannalla oli upea musta sukkanauhaliivi ja saumatut sukat. -Ihanaa, sukkanauhat. Sanoin ja aloin hyväilemään sukkiin verhottuja sääriä. Kaunis pylly oli edessäni, pussasin pakaroita ja koskettelin niitä. Sanna kääntyi ympäri ja istui kahareisin syliini. -Tykkäätkö sukkanauhoista? Sanna kysyi. -Tykkään tosi paljo. -Onko sulla itelläs hepeneitä? -On mulla jotaki, pitäskö pukea? -Ei nyt mutta joskus voisit yllättää minut ja pukea ne. Lupasin koska olin niin kiihottunut, että olisin tehnyt mitä vaan hän pyytää. (Myöhemmillä tapaamisilla mentiin paljon sukkanauha varustuksesta eteenkinpäin.)

Riisuin Sannan pikkarit pois ja katselin karvatonta pimppiä joka kosteana kimalteli edessäni. En rohjennut maistaa sitä ja niinkuin Sanna sanoikin hän halusi tehdä minulle hyvää ja hän tottavie tekikin. Sanna työnsi minut sängylle selälleni ja tuli päälleni hän suuteli suutani, kaulaani, nuoli imi ja näykki rintojani. Hän laskeutui alemmas ja alemmas kunnes märkä pilluni oli hänen kielensä ulottuvilla. Tunsin kun kieli tunkeutui sisälleni niin syvälle kun se vain ylsi, kiemurtelin voihkin ja puristelin rintojani kiemurtelin lisää. Sitten sanna lopetti ja kehotti minua kääntymään vatsalleni. Kohotin lantiotani kun minun ja patjan väliin laitettiin tyynyjä. Perseeni oli riettaasti pystyssä ja se vaivasi minua hieman mutta vaiva unohtui kun kieli kosketti pyllyreikääni. Sanna kömpi päälleni ja kuiskasi -sori mulla on tämmönen perversio, haluan nuolla persereikiä. -Haittaako se? -Ei haittaa. Vastaus oli helppo antaa koska samaan aikaan Sanna pyöritteli sormeaan anuksellani, mutta sitten hän jatkoi -saanko läpsiä vähä, se on kyllä vähä semmonen tuhma tyttö juttu? -En kieltänyt sitäkään vaan huohotin -oon oon ollu tuhma tyttö. (myöhemmin kun leikimme oli jo kättäpidempää mukana) .

Eikä tarttenu juuri ihmetellä, tunsin itseni tuhmaksi tytöksi koska vielä aamulla olisin kiertänyt kaukaa tälläset touhut. Sanna palasi pyllyni kimppuun ja aloitti mitä uskomattomimman tyttö panemisen, se oli paras pano joka mulle oli tehty siihen mennessä vaikka olin nussinut kerran kahen pojan kanssa yhtäaikaa. Sannan kieli hiveli pyllyreikääni, toisen käden sormia oli pimpissäni ja toinen käsi oli läpsimistä varten. Minä voihkin ja huohotin ehkä jopa huusin kun kämmen lävähti pakaralleni, välillä Sanna tuli luokseni suuteli minua ja näin maistoin oman anukseni hänen kieleltään. Sanna vei minut aivan hekuman huipulle ja pian tulin huutaen erittäin voimakkaasti.

Sanna jäi tietenkin yöksi, kun olimme juoneet viinipullon tyhjäksi tunsin itseni rohkeammaksi ja maistoin hänen häpyään nuollen hänet loppuun saakka.

Se ilta muutti elämäni ja huomasin tykkääväni myös tytöistä. Tapailimme samoissa merkeissä vielä usein ja tavallaan jopa seurustelimme hetken aikaa mutta vain seinien sisällä, emme pettäneet toisiamme koskaan vaan loppujen lopuksi erosimme kun ne oikeat astui elämiimme. Mutta vielä nykyäänkin kun ollaan oltu naimisissa jo vuosia ja tapailemme perheitten kera toisiamme iskemme silmää aina silloin tällöin. Ehkä vielä joskus......

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute