Herkku-puhelin
Pettäjän nöyryytys
Rakennusurakoitsija

Minulla on vaimon suvun rahoilla pystyyn pykätty pieni rakennusfirma. Vakituisia työntekijöitä minulla on kuusi, sesonkiväkeä tietenkin rutkasti enemmän. Mutta noista kuudesta on minulle tullut oma perhe, sellainen, joista haluaa pitää huolta myös vaikeiden aikojen yli.

Kotielämä on ihan viimeaikoina ollut pikkuisen pulmallista – ei vähiten siksi, että jäin kiinni pettämisestä, melkein verekseltään. Vaimo sai tietää minun käyneen niin nuorten stripparien käsitöissä, hädin tuskin täysikäisten alantyttöjen hoidossa, että vielä panemassa erään yhteisen ystävämme pikku puolisoa. Tunnelma on ollut melko jäätävä, ja vaimo on todistellut, että kerran tilit tasataan.

Viikonlopuksi lähdimme tavalliseen tapaan hulppealle mökillemme. Pihaan saapuessamme huomasin paikalla olevan jo väkeä: mäkeen oli ajettu pikkubussi ja grilliltä tulivat mainiot tuoksut. Rannalta kuului miehekästä huutelua, aivan kuin äijäsakki siellä ilakoisi. Vasta nyt Pirjo-vaimoni kertoi kutsuneensa koko työporukkani iltaa istumaan. Ei tuo minua haitannut, mukava sakki vähän itseään nuorempia uroita saa itsenikin tuntemaan oloni ikäistäni nuoremmaksi.

Sitä vastoin seuraava ilmoitus vähän haittasi: vaimo kertoi, että hän on pannut neljää kuudesta työmiehestäni. Atleettisten nuorten miesten salavuoteus ei kuitenkaan vaimolle riittänyt, niin hän on nyt päättänyt. Ei, tänään minä olen tuleva saamaan nöyryytykseni. Semmoisen, jota en tule unohtamaan. Samalla nyt varsin jäätäväksi muuttunut rakas puoliso ilmoitti, että katsokin, etteivät kelpo mieheni tästä kärsi – he ovat kaikki kunnon työväkeä ja idea illastamme on yksin minun.

Ukkolauma oli jo grillin ja laiturin luona. Jollakulla oli vielä uimahousut jalassaan, mutta neljä miehistä oli alasti. Vasta nyt oikeastaan ensi kertaa tajusin, kuinka komeista pojista oli kyse, he ovat ruskettuneita, lihaksikkaita, rockhenkisiä ja osalla heistä on myös komeita tatuointeja. Ja niiltä, joilta veijarin näin, oli myös komeat ja kookkaat kyrvät…

Vaimoni riisuutui muitta mutkitta ja asettui miesjoukon keskelle. Keimaillessaan hän sanoi, että riisutaan tuo meidän Jouko myös, ja vetäistään sitten sen pikkupili ilmastointiteipillä reiteen kiinni. Oluen nauttiminen oli sakissa jo aloitettu, jolloin tämä oli mitä mainioin idea: äijälauma alkoi riisua minua, joka olen selvästi pienempi mies kuin yksikään kiinni käynyt. Yritin siinä suojella itseäni niin, että ainakin kalsarit jäisivät jalkaan, mutta nämä olivat jo päättäneet mitä tehdä. Alushousut revittiin pois, niin, että ne repesivät. Sitten he yrittivät teipata munaani kiinni reiteen, mutta totesivat naureskellen sen olevan niin pieni, ettei siitä saa otetta. Jalkani nuo hyväkkäät kuitenkin teippasivat kiinni toisiinsa tuosta reiden puolivälistä paksulla ilmastointiteipillä, jolloin kävelyni tulisi olemaan vaakkumista ja maasta ylös pääsy todella hankalaa. Kädet sidottiin selän taakse nippusiteellä. Minulla alkoi tässä kohtaa jo pieni paniikkikin iskeä…

”Me mennään Jouko kohta saunomaan, sinä saat jäädä siksi aikaa ulos ja grillivahdiksi”, nyt jo kovasti kiimaiseksi muuttunut vaimoni sanoi. ”Mutta ennen sitä me otetaan löysät pois, niin kuin Sipilän hallitus, eikö vaikka? Miksi ihmeessä Luukas ja Kaikka te peittelette komeita kyrpiänne?” vaimo hihitti ”Olenhan mää ne nähnyt ja toimiviksi havainnut!” Luukas oli vakiporukkani kuopus, 22-vuotias sähkömies ja Kaikka taasen jo nelikymppinen timpuri, neljän lapsen isä ja ukkomies. Äijät olivat itse asiassa ryhmästä juuri ne, joita en olisi uskonut Marja-Liisan kanssa vehtaajiksi, Kaikka oli kunnon miehen perikuva, Luukas taasen niin ujo, että oletin poikuuden olevan vielä tallella. ”No ei se, haittaa, kainous on oikeastaan söpöä”, vaimo jatkoi ”mä tulenkin auttamaan teitä!”

Siitä vähän kainosta ja kovasti seksiaddiktiotani kauhistelleesta vaimosta ei ollut enää jäljellä kuin muisto! Pienen pieniin keltaisiin lappubikineihin pukeutuneena hän repäisi Luukaksen uimashortsit alas. Alta paljastuivat jäntevät pakarat, ja kunnollisen pituinen suippo kulli. Luukaksen kokemattomuus oli helppo huomata: kyrpä oli jo housuista vapautettaessa täydessä seisokissa, Luukas tärisi hieman ja kullin päässä oli touhutippaa. ”Nyt ukko katsot tarkkaan, kuinka kyrpä hoidellaan” Marja-Liisa meuhkasi, ja alkoi nuolla Luukaksen palleja. kohta hän haukkasi ne kokonaan suuhunsa, sitten alkoi siirtää pitkää ja terävää kieltään pallien taakse, välilihan yli ja kohti nuoren pojan rusottavaa pyllyreikää. Luukaksesta näki, että tämä riitti nuorelle pojalle, mutta irstas vaimoni lisäsi entisestään kierroksia: ”anna lentää, muistatko miten mamma sai maistaa ensimmäisenä naisena tätä nektariinia, sottaa mun kasvot!” hän huusi.

Ei tarvittu kuin pari vetoa kyrvän varresta, kun Luukas alkoi suihkuttaa isoa paksua lastiaan Marja-Liisan naamalle: ensimmäinen ruiskaus lensi pitkille hiuksille, toinen nenänvarteen ja seuraavat panokoneeni sai ohjattua ahnaaseen suuhunsa. Heti kun suihkutus lakkasi, ja Luukas oli nopeasti rauhoiteltu, kääntyi vaimo puoleeni, ja alkoi hieroa spermaisia kasvojaan ja kuontaloaan minuun. En ollut koskaan aiemmin maistanut kuin omaa spermaani, mutta nyt en kauaa pystynyt pitämään suutani kiinni, kun ”vaimokulta” väen vängällä hieroi Luukaksen lasteja suutani vasten, välillä myös suukotellen mua spermasuullaan.

”Voi mikä ihana alku! Kohta Luukas jaksaa paremmin, ja hänellä seisoo komeasti ja ihan pian uudestaan – ei ole niin kuin sinun onneton prinssinnakkisi”, vaimo ilakoi. ”Nyt saa Kaikka oman vuoronsa. Runkkailkaa te muut vehkeitänne, ja pitäkää ne panovalmiina. Eiku nyt mä keksin: te voitte panna pikkupomoanne suuhun! Näyttäkää sille minkälaisia oria te olette ja millaiset ovat oikean miehen kyrvät! Pannaan sille vielä panta päähän, niin saadaan siitä vähän tyttömäisempi!”

Marja-Leena laittoi punaisen kangaspantansa minulle. Kovin paljon naisellisempi minusta tuskin tuli, kaljun, viisikymppisen miehen päässä se oli varmaan lähinnä huvittava. Tilanne oli uusi myös työmiehilleni, eikä onnekseni kukaan siihen ainakaan heti tarttunut. Marja-Liisa sitä vastoin tarttui Kaikan isoon munaan: hän alkoi nuolla sitä koko varren matkalta, puristella palleja ja lopulta rytmikkäästi panna näyttävää kyrpää suullaan. Hän puristeli palleja ja aikansa kyrpää hoideltuaan käänsi Kaikan ympäri. Hän levitti tämän pakaroita ja etsi persereiän esille. Kohta hän alkoi työntää kieltään timpurini karvaiseen perseensilmään – asia jota ei ollut tehnyt minulle ikinä – samalla kyrpää rytmikkäästi runkaten. Kaikka on neljän lapsen isänä tainnut tottua aika monenmoiseen menoon, mutta tämä oli niin ihanaa, että hän uikutti ääneen. Marja-Liisa osoittautui niiksi tytöiksi, jotka syövät lautasen tyhjäksi, sillä kieli upposi niin syvälle perseeseen kuin ylipäätään oli mahdollista. Lopulta hän malttoi luopua herkustaan, ja siirtyi takaisin salamipötkön pariin. Kunnon tyttönä hän otti kullia niin syvälle nieluunsa kuin ylipäätään sai, välillä kakoen ja silmät vettä vuotaen.

”Katsopa, toisin kuin sinä, Kaikka on kestävä mies. Tolta pikkumunalta suihkuaa aina ennen aikojaan, vaikka se saisi piparia niin paljon kuin maistuu!”, vaimo jatkoi ilkkumistaan. Hän asettui nelinkontin rannan viltille ja päästi Kaikan painamaan herkkurinkeliään. Kaikka asettui puoliseisovaan asentoon Marja-Liisan taakse ja alkoi tottuneesti sovitella vehjettään häpyhuulien välin. ”Nussi Kaikka nussi, sä oot sanonut, että tämä on muijaas parempaa herkkua”, Marja-Liisa kannusti.

”Hoidelkaa itsenne panokuntoon tuon pikkumunaisen transun kanssa”, kehotti Marja-Liisa vapaita miehiä. Raksamiehet asettuivat käskystä ympärilleni kyrvät heiluen. Jarno oli rohkein: hän tarttui päähäni ja alkoi työntää kulliaan huulteni väliin. Yritin olla avaamatta suutani, mutta Jarno oli jo päättänyt asian, hän läppäsi poskelleni ja sähisi ”suu auki munahuora”. Saman tien kun sain suuni auki, ei minulla ollut aikaa mukavaan munan lutkutukseen – kaikesta näkemästään himon täyttämä Jarno ei malttanut odotella minun hommaan tottumista, vaan alkoi saman tien panna suutani. Hän työnteli vehjettään niin syvälle kuin sai, häpykarvojen kutitellessa nenääni. Jarno piti kaksin käsin kiinni päästäni, minulta valui kuola suusta ja kyyneleet silmistä. Välillä hän veti kullinsa ulos ja läpsi sillä poskiani, huuliani ja päälakeani, ja aloitti uudestaan armottoman pumppaamisen. Sitten hän lopetti äkkiä, nuoletti vielä hetken pallejaan minulla, ja kääntyi Marja-Liisan puoleen. Hän pyysi Kaikkaa siirtymään, meni viltille makuulle ja pani rakkaan vaimoni pomppimaan kullinsa päällä. ”Vittu mä oon lähellä” huusi Marja-Liisa, ”saanko vähän sormettaa samalla, saanko Jarno kulta? Ja sä Kaikka, pisti toi säälittävä apina nuolemaan sun hikistä persereikääsi, se olisi musta huvittavaa katseltavaa!”

Klitoristaan hiplaten rouva alkoi liikkumaan ylös alas Jarnon kullin vartta. Hänen persereikänsä supisteli kun hän alkoi laueta. Kuinka monesti olinkaan työntänyt kieleni tuohon perseeseen – yksi varmimmista tavoistani saada kunnon seisokki oli nuolla Marja-Liisaa peräreikää lusikka-asennossa niin, että hän työnsi pyllyään taakse. Toisinaan taas leikimme sellaista leikkiä, että minä laukesin pyllyreiälle ja sitten vaimo komensi minut nuolemaan mällini pois. Miehen persettä en ollut koskaan nuollut, en edes sellaista miettinyt.

”Anna mennä Kaikka, se tykkää nuolla persettä”, laukeamisestaan raukea vaimo kannusti. Kaikka asettui eteeni (olin edelleen polvillani) ja saman tien tuo luottotyömieheni levitti karvaista persettään ja työnsi sitä kasvojani kohti. Minä yritin vetäytyä, mutta en onnistunut, sillä Toni tarttui päähäni ja nenäni työntyi väkisin Kaikan hikiseen ja karvaiseen pakararakoon. ”Levitä pakaroitasi, pistetään peppupoika töihin!”, vaimo jatkoi ilkkumistaan.

Naisten kanssa rakastan persereikää: sormetan sitä, katselen sitä, nuolen sitä. Jos on semmoinen tyttö, joka aiheesta nauttii, työnnän kieleni sisälle niin syvälle kuin saan työnnettyä. Nyt asetelma oli toinen, mutta silti siinä oli samojakin tekijöitä: supisteleva, punertava reikä sai minut kuumaksi, vaikken sitä olisi halunnut. Aloin nuolla yhä ahnaammin, ja lopulta työntää kieltä sisään reikään. Kaikka alkoi pitää matalaa ulinaa, ja pyysi juuri saanutta Marja-Liisaa pois Jarnon koukusta. Marja-Liisaa tuli Kaikan eteen ja nojasi eteenpäin, alkaen samalla ottaa Jarnolta suihin. Silloin tapahtui juuri se, mitä en olisi toivonut: minulla alkoi seistä, ja vaikka munani ei ole suuren suuri, kaikki huomasivat kiihottumiseni…

Kaikka alkoi huojua ja täristä, hänen pallinsa kohosivat ja nuolemani persreikä supisteli. Tajusin hänen laukeavan vaimooni. Jarnon ulinasta ja muiden huudoista ymmärsin myös tämän tyhjentävän pussejaan pikkurouvan kauniille kasvoille.

”Vittu mitä touhua”, nyt ihan vähän nolostunut Kaikka huokaili, ”enpä ole moista kokenut”. Lasteja päälleen saanut Marja-Liisa tipahti kontalleen, ja huusi minua paikalle: ”tules huora nuolemaan spermat mun naamalta ja perseestä!” hän komensi. Nyt vasta huomasin, kuinka Kaikan lastit kiilsivät vaimon persereiällä ja selässä, ja Jarnon taas valuivat leukaa pitkin tisseille. ”Nyt nuolet pikkuhoro kaiken kiltisti pois! Katsokaa tolla surkimuksella on seisokki, vaikkei sitä tuosta pikkumunasta juuri huomaa!”, hän nauroi.

Miehet työnsivät minua eteenpäin, eikä minun auttanut muu kuin alkaa nuolla vaimon peräpäätä. Ensin puhdistin selän, spermaruiskeita oli melkein niskassa saakka. Kun siellä oli ”tuomariston silmin” riittävän puhdasta, oli aika putsata myös pakarat ja persereikä. Sperma maistui kitkerältä ja kokkareiselta, ja ajattelinkin, että jotta saan tästä edes jotakin nautintoa, otan ilon irti vaimon pyllynnuolennasta: tein sen niin hyvin, kuin ikinä taisin, seisokkini koveni entisestään ja sain vain lisää pilkkaa osakseni.

”Ei nämä kaverit kuule halua mitään transua, ne haluavat nöyrän tytön”, sanoi nyt perseensä puhtaaksi saanut vaimo, kun katsoi seisokkiani. ”Hoidetaas tämä homma kuntoon” –tokaisu ei tarkoittanut käsitöitä tai suikkaria, vaan napakkaa potkua munilleni, jolloin erektio laski saman tien ja minä kaaduin kyljelleni. Saman tien kun olin maassa, asettui Marja-Liisa hajareisin päälleni ja antoi kusisuihkun lentää. Joissakin olosuhteissa tuo olisi voinut olla kiihottavaa, mutta ei nyt. Vaimokullan kusi valui pitkin poskeani ja korvaani, sitä oli hiuksillani ja hartioillani. Jo ennen kuin Marja-Liisa oli lopettanut, alkoi myös Tero kusta päälleni hokien, ”mä olen pyytänyt tätä muijalta monta kertaa, mut se sanoo mua pervoksi ja hulluksi - nytpä mä kusen myös pomon suuhun”, hän sanoi, tarttui niskaani ja alkoi lorottaa isosta munastaan sellaisella paineella, etten minä ehtinyt niellä, vaan jouduin pärskimään kultasuihkua päälleni. Miehet nauroivat ja nöyryytykseni oli täydellinen – tai niin ainakin luulin…

Kun Tero oli saanut kustua, minua ilkuttiin kusihuoraksi – samalla pojat valittivat, että vasta kolme oli saanut pallit tyhjiksi. Vaimo määräsi, että minut on pestävä kusesta ja sitten saan nuolla hänen kasvonsa spermasta. Pesu tarkoitti, että päälleni heitettiin ämpärillinen jääkylmää vettä, ja sen jälkeen vaimo toi kasvonsa, kaulansa ja tissinsä nuoltaviksi. Ja minä siis sain niellä kolmannet spermat.

Käteni ja jalkani olivat edelleen sidotut, joten minut jouduttiin nostamaan polvilleen. Toni, Tero ja Hans kerääntyivät ympärilleni, alkoivat runkata kyrpiään pystyyn ja työnsivät niitä vuorotellen suuhuni. Välillä suuni venyvyyttä koeteltiin niin, että sitä pantiin kahdella kyrvällä yhtä aikaa. Marja-Liisa tuli polvilleni viereeni ja aloitti myös nuorten uroiden suuhoidon – huomattavasti minua kokeneempana ja luultavimmin taidokkaampana. Välillä hän imi kanssani eri kyrpää, välillä hän halusi nuolla samaa, jonka nuppi oli suussani ja välillä hän taas ohjasi kyrvän ahnaaseen suuhunsa ja määräsi minut puuhaamaan pallien ja välilihan parissa.

Kun kaikki kolme kyrpää olivat jo sinipunaisia himosta, asetti Marja-Liisa viltin polviensa alle ja asettui sille peppu pystyssä, hartiat ja pää viltillä, niin, että alapään avonaiset reiät osoittivat suoraan yleisöön. ”Pojat panolle!” Kuului tiukka käsky.

Vielä laukeamattomista ensimmäisenä suuhoidostani malttoi irtautua Hans, joka asettui polvilleen Marja-Liisan isojen pakaroiden tai ja tarttui kiinni kannikoista. Hän työntyi sisään armaani herkkuun, ja aloitti nopean nytkyttämisen pitäen samalla matalaa vaikerrusta. Ei mennyt puolta minuuttia, kun perse alkoi nykiä ja pakarat supistella lihaksikkaan ja tatuoidun Hansin mitä luultavimmin tyhjentäessä pussejaan vaimon reikään. Marja-Liisa esitti opettajaa toruessaan ymmärtävästi: ”voi murua, joko sulta tuli? Ei se haittaa, hanipuppeli, saunan jälkeen otetaan uusiksi. Kellautapa nyt tuo pomosi selälleen”.

Ja Hans kellautti: hän työnsi minut hartioistani nurmelle, niin että silmissä sumeni hetkeksi. Juuri siksi hetkeksi, jonka aikana Marja-Liisa istui hajareisin kasvoilleni ja alkoi hieroa persereikäänsä ja pilluaan huuliani vasten. Minä tunsin kuinka hapan sperma valui suuhuni, mutta Maikki jäi vielä paikalleen, ja jatkoi perseensä vatkaamista, nyt vähän isommalla liikkeellä niin, että välistä myös nenäni hieroi klitorista, häpyhuulia ja peräreikää. Yht´äkkiä hän laukesi kasvojani vasten, ja voimakkaasti uikuttaen jämähti vielä tiukemmin päälleni. En ollut saada henkeä, ja siksi sätkin alla. Mutta tapahtuneella oli toinenkin vaikutus: tunne, etten pysty hengittämään sai aikaan uuden erektion, ja Maikin tarttuessa kyrpääni, hänen ei tarvinnut kun vedellä pari kertaa esinahkaa eestaas, ennen kuin siemenet alkoivat lentää vatsalleni. ”Jumalauta – tämä hinttari se vasta herkässä oli!” Huusi Marja-Liisa ilkkuen.

Marja-Liisa puhdisti omista spermoistani kiiltävän kätensä suussani. Sen jälkeen hän kaapi lastit vatsaltani käteensä ja työnsi käden uudestaan suuhuni. Tonin ja Teron erektio oli tällä välin laskenut, mutta nyt he halusivat jatkoa. Marja-Liisa keksi, että hän tulee kuusysiin päälleni, mutta koskettamatta kyrpääni.

Siihen asti, kun itse olin saanut, oli tämä kaikki jollakin lailla kiihottavaa. Nyt lumous oli haihtunut kuin Tuhkimolta tanssiaisyönä. Pallit tyhjinä minä vain toivoin, että kaikki päättyisi mahdollisimman nopeasti. Vaimo tuli päälleni kuusysiin ja työnsi pilluaan suuhuni. Molemmat miehet menivät ensin hänen etupuolelleen imettämään kyrpiään juhlakuntoon. Hetken päästä luullakseni Tero siirtyi nussimaan Marja-Liisaa takaapäin, toisen jatkaessa suuhun panemista. Tero jalat kulkivat korvieni molemmin puolin ja pallit viistivät nenääni hänen naidessaan supistelevaa pillua. Minä nuolin klitorista ja samalla kieleni kosketti tuon tuosta kyrvän vartta. Itse en tuota nähnyt: minä näin vain Teron karvaisen perseen. Teron tahti kiihtyi ja pallit tekivät entistä suurempaa liikettä. Kun orgasmi alkoi, hän ei halunnutkaan laueta toosaan, vaan muurari vetäisi lemmensauvansa ulos juuri ratkaisevalla hetkellä, teki pari nopeaa käsiliikettä ja alkoi suihkuttaa lastia naamalleni. Kaikki kävi niin nopeasti, etten minä ehtinyt edes silmiä sulkea, vaan sain isot roiskeet päin kulmakarvoja, silmiä ja nenänvartta. ”Tais mennä spegua silmään”, Kaikka totesi, ”no, älä välitä, mun muija valittaa, että multa lentää aina silmään, ei se kirvele ku hetken”.

”Jos kuitenkin huuhdellaan”, sanoo Tero nauraen, tarttuu kiinni vielä puolikovaan mulkkuunsa ja antaa kusen lentää. Mies kusee suoraan kasvoilleni, osan hän antaa lentää Maikin perseelle, josta se valuu päälleni. Kun kusisuihku katkeaa, tuo hyväkäs kehtaa vielä ravistella isoa munaansa, varmistaen kaiken tulleen. ”No niin, nyt on kyrpä tyhjä joka aineesta”, hän vielä toteaa. ”Kusihuora!” sähisi taasen vaimoni.

Toni oli saanut kunnon suuhoidot, mutta nyt hänkin toivoi pääsevänsä viimeistelemään homman peräpäähän. ”Mä vetäisen nyt niin hanuriin”, nuori mies ilakoi, innostuen jo ajatuksesta. Hän alkoi sovittaa kyrpäänsä vaimon piukkaan persereikään. Minun kannaltani tilanne oli hieman äskeistä parempi, kulli oli ylempänä ja minulla paremmat näkymät. Huomasin, jopa pääseväni vähän uuden innostuksen alkuun: samalla kun nuolin klitorista, näin rouvan avonaisena kiiltelevän pillun ja perseeseen uppoavan nuoren kullin. Kauaa ei Toni perseessä jaksanut, vaan kohta hän alkoi roiskia lastiaan sinne, minne ei päivä ei paista. ja heti kun mies oli noussut selästä, laskeutui Marja-Liisa uudelleen kasvoilleni ja alkoi työntää pierujen saattamana spermaa suolestaan kasvoilleni. Nyt taisi nöyryytykseni olla täydellistä.

”Kiitos pojat ihanaiset”, vaimo kiljahteli. ”Nyt sidotaan tuo runkkari puuhun ja me mennään saunomaan ja uimaan. Olutta ja makkaraa piisaa!”

Minut sidottiin kiinni puuhun, käteni ja reiteni olivat siis edelleenkin sidotut. Naureskelevat miehet ja kiimainen vaimoni painoivat saunaan ja minä näin, kuinka miesten kädet kävivät joka puolella vaimon vartaloa, jonkun myös antautuessa pitkään ranskalaiseen suudelmaan hänen kanssaan.

Minä en siis päässyt omaan saunaani, vaan odottelin ulkona, mitä seuraaman pitää, ainoana ilonani se, ettei tänä kesänä ollut juuri hyttysiä. Saunasta kuului ilakointia ja välistä koko remmi tai osa siitä, juoksi järvelle. Ikkunan läpi kuulin, kuinka lauteilla järjestettiin jonkinmoinen pillunnuolentakilpailu: oletettavasti ukot menivät vuorotellen alalauteelle, ja Marja-Liisa levitteli läppäriä ylälauteella. Kiljahduksista päätellen orgasmeja saatiin ja voittaja löydettiin.

Kun kaikki tunsivat itsensä putipuhtaiksi, siirryttiin terassille, vain noin kymmenen metrin päähän minusta. Kaasugrilli punotti tulikuumana, maakara ja pihvit kärysivät ja oluttölkit sihahtelivat. Koko ajan ilman rihman kiertämää keekoillut Marja-Liisa päätti sovitella myös yleisön kannustaessa Kabanossia pilluunsa. Ja hyvin se sinne sopikin. Äkkiä kesken makkararunkkauksen, Maikki huudahti ”ei vittu, mua kusettaa”, mutta ei viitsinyt kävellä vessalle asti. Hän tuli eteeni, levitteli seisaaltaan häppäreitään ja alkoi kusta muitta mutkitta suuhuni ja päälleni. ”Nuole kuset pois, niin poikien on mukavampi nuolla”, hän sanoi vielä päätökseksi. Minä nuolin pillun puhtaaksi.

”Haluatteko kundit nuolla mua?” Maikki sirkutti. Hän meni pöydän reunalle jalat levällään ja päätti kilpailusta: edetään kymmenen sekunnin vuoroin ja se, jonka kohdalla hän laukeaa, saa ekstrapalkinnon. Miehet olivat heti juonessa mukana, ja ensimmäisenä pään tussuun työnsi kuopuksemme Luukas. Hänen otteensa olivat ilmeisesti hieman varovaisia, sillä Marja-Liisa alkoi kannustaa häntä ”nuole, nuole, ei se pure, mami ottaa sormillaan klitoriksen esille, sitä kun koskettelet terävällä kielenkärjellä, tekeekin tosi höpöä”.

Luukas intoutui nuolemiskisasta (ja pillun lähietäisyydeltä näkemisestä) niin, että joutui ottamaan pienen aikalisän jo toisen osuutensa jälkeen. ”Jumalauta, pakko tyhjentää pallit”, hän mesosi. Ja vaikka Maikki olisi varmasti joustanut säännöissä, mutta ujo poika ei kehdannut kysyä, vaan kävi minun kimppuuni: hän tarttui kaksin käsin päästäni, alkoi työntää munaa suuhuni ”suu auki, saatan” sähisten, aloitti saman tien rajun pumppauksen kurkkuuni niin, että olin yökätä, ja vedet nousuivat silmiin, ja sitten, aivan yhtäkkiä, vetäisin vehkeen ulos, ja alkoi suihkia pitkin kasvojani. Hän hieroi kyrpäänsä naamaani, palautteli äskeisestä, sitten veti esinahan aivan taakse ja alkoi kusta sohottaa ympäri naamaani, kohta pakottaen uudelleen auki ja kusten suoraan suuhuni. Sinne tuo röyhkeä sälli paineensa purki! Minä kakoin kusta, kun porukka nauroi ja nuoli Maikin herkkua.

Äkkiä Marja-Liisa laukesi pitkän ulinan päästäen. Sillä hetkellä oli Hansin pää jalkovälissä, joten hän sai luvatun ekstran. ”Hienoa työtä Hansu kulta, nyt pannaan Jouko pitämään sua hyvänä: se saa nuolla sun palleja, välilihaa ja persaukkoa – se tuntuu hyvälle, usko vaan – laitetaan se työntämään kieli kunnolla sun sisään!”

Hansia ujostutti, sen huomasi selvästi, mutta riehakas jengi työnsi hänet luokseni. Hän kääntyi selin, ja työnsi persettänsä kasvoihini, minä aloitin palleista, nuolin ne litimäräksi, sitten kutittelin välilihaa kielelläni. Seuraavaksi vedin pitkin lipaisuja pitkin lihaksikkaita perskannikoita. Lopuksi, Maikin levittäessä karvaista reikää, minä työnsin kieleni sisälle hikiseen perseeseen. Hans alkoi ulista, Marja-Liisa kävi polvilleen ja alkoi imeä häntä toiselta puolelta, ja pian mies laukesi kuumaan suuhun. Minä jatkoin vielä hetken perseen nuolemista – kun en uskaltanut ilman lupaa lopettaakaan.

Kun minut oli havaittu tarpeeksi nöyräksi, pääsin vihdoin vapaaksi, mitä sitten tapahtui – siitä kerron myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute