Herkku-puhelin
Varattu nainen käytössäni
Kiimapillu Eija

Eija tuli luokseni riideltyään kumppaninsa kanssa, taas tuttu aihe Eija oli jäänyt ilman orgasmia miehen ollessa tyytyväinen kun sai tyhjentää itsensä kortsuun naisen nautinnosta välittämättä, Eija ei antanut miehen nussia itseään paljaalla kuten minä aina tein.

Olin jo riisunut itseni kokonaan, Eijaltakin päällimmäiset vaatteet ja Eija otti heti kullistani kiinni ja veteli muutaman kerran edestakaisin kädellään kyykistyi polvilleen ja upotti terskan suuhunsa imuttaen ahnaasti kieli pyörien ihanaa tehden. Pyysin kuitenkin päästä riisumaan hänet kokonaan ja siitä se taas kunnolla alkoi.

Eija oli heti jalat levällään ja otin hitaasti stay-up sukat pois siroista jaloista pullautin rinnat esiin rintaliiveistä hivellen pillua ohuiden pikkuhousujen päältä samalla nännejä nuollen.

Eija huokaisi "ihanaa olen ihan märkänä tule ja ota minut", riisuin pikkuhousut ja nuolin häpyhuulia ja klitorista, kauan en malttanut kun huomasin miten kiimassa Eija on.

Pillu mehevän märkä ja nainen huohottaa, "tule pian isolla kullillasi minuun", asetin kullin pillunhuulille ja työnnyin sisälle tuntien pillun erityisen mehevyyden mikä tuntui kuin olisi ollut imevät huulet mitkä suutelevat kullia joka kohdasta.

Painelin käsieni varassa rytmiä vaihdellen kiusoittelevasti ja Eija huohotti kokoajan kiihkeämmin, hän sanoi "ota minut takaapäin nussi minut orgasmiin ja anna spermasi tulla pilluuni".

Käänsin hänet ja avasin rintaliivien hakaset kauniiden rintojen ollen nyt vapaina hyväiltäviksi ja työnsin kullin nautinnollisesti pilluun Eijan ulvoessa ja työnnellessä kiihkeästi vastaan.

Sormeni lipsutti klitorista ja hän huokaili kiihkeästi, pillu supisteli rytmikkäästi ja pallini olivat jo kohonneet ja lähes valmiina laukaisemaan spermaa, pidättelin vielä tulemistani ja rytmiä vaihdellen vein Eijan ensin orgasmiin.

Hän tärisi ja ulvoi vatkasi perseellään, puski kovaa minua vasten ja kiihdytin työntöjä kunnes spermaa ruiskusi kullistani Eijan sykkivään pilluun.

Makasimme sisäkkäin kunnes Kulli luisti veltostuneena pois pillusta ja käänsin Eijan selälleen imien pillusta spermaa purskautin sen Eijan suuhun.

Hän yskähti kun nielaisi sperman mutta naurahtaen sanoi, "kiitos tämä on parasta herkkua mitä voi kuvitella",otin Eijan jaloista kiinni ja nuolin pillua ja klitorista saaden hänet taas kiimaiseksi.

Eija voihki "tee lisää tekee hyvää". Nuolin ja imeskelin spermaista pillua hivelin rintoja ja käteni vaeltelivat vartalolla, klitoris oli paisuneena ja sitä oli ihanaa ottaa huulien väliin ja pussailla lipaisten varovasti kielellä.

Eija vatkasi lanteitaan ulvoi ja raju orgasmi sai hänet ihan villiksi,pillusta purskahti nesteet pitkin kasvojani, ihana nainen, hän kierähti vatsalleen ja huohotti hikisenä aivan pökerryksissä rajusta orgasmistaan.

"Mitä sinä ihana mies teit kun pillustani on tulvinut nestettä"? Sanoin hänen saaneen kunnon orgasmin ja pillusta lensi nesteet,ylpeänä naurahtaen levitin jalkojaan ja työnnyin vatsallaan makaavan mehevään pilluun.

Se kyllä kelpasi Eijalle ei ollut mitään vastustusta vaan kun painelin kiihtyvästi oli Eija mukana nytkyen ja työntelin pitkään nauttien tyydytetyn naisen kuumasta pillusta, nussin ainakin kymmenen minuuttia ja tunsin kuinka orgasmi sai minut lopulta tyhjenemään Eijan täyteläiseen pilluun, puristelin persettä ja nautin.

Eija ei saanut enää kullista orgasmia mutta sanoi olevansa täysin tyydytetty kunnes lepää ja taas jaksaa nussia ja antautuu täysin vietäväksi orgasmien ihanaan maailmaan.

Hän aikoi ostaa tekopillun miesystävälleen ja antaa sen seuraavan kerran kun mies kerjää taas pillua, no jätän sen heidän välisekseen jutuksi itse nussin Eijaa ja tyttäriään aina kun tulevat yksittäin tai yhdessä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute