Herkku-puhelin
Toka kerta, jatkoa novellille neitsyyden menetys
Veera

Ekasta kerrastani oli kulunut pari kuukautta, kun tämä tapahtui. Perjantai-iltana otin isoveljeni luona vähän pohjia ja lähdin sitten baariin jatkamaan. Kerkesin päästä mukavaan nousuhumalaan, kun joku läimäytti peppuani. Käännyin katsomaan, ja Jari oli siinä.
- Kiva nähdä pitkästä aikaa, hän sanoi
Hämäännyin ja mutisin vastaukseksi jotain ympäripyöreää.
- Oletko yksin liikenteessä, Jari jatkoi
- Olen joo, vastasin
Jari houkutteli pöytäänsä mukaan, ja esitteli kaverilleen Ranelle. Rane oli isokokoinen bodarityyppi, ja vaikutti olevan jo melko päissään. Jari kävi hakemassa meille paukut, ajattelin että meinaako hän taas juottaa minut humalaan ja päästä panemaan. Mietin kuitenkin että voin parit juoda jos tarjotaan, mutta tällä kertaa painun hyvissä ajoin nukkumaan. Parin paukun jälkeen tuli otettua vielä muutamat lisää, ja aloin (taas) olla kovassa humalassa. Loppuillasta baarissa ei ole muistikuvia, seuraava havaintoni oli kun olimme ulkona Jarin asunnon lähellä. Jari ja Rane tukivat kulkuani, jalkani eivät oikein tuntuneet toimivan. Sanoin haluavani kotiin mutta Jari ja Rane vastasivat että ei minusta ole kotiin menijäksi siinä kunnossa ja että sama minun on tulla Jarin luokse nukkumaan. Pojat saattoivat minut sisälle ja auttoivat päällysvaatteni pois. Päässäni pyöri ja pissitti.
- Pitää päästä vessaan, sanoin
Jalkani eivät kuitenkaan kantaneet vaan lysähdin eteisen lattialle. Jari tarttui kainaloistani, nosti ylös ja talutti vessaan. Huomasin että Rane seurasi perässä. Jari piteli minua pystyssä kun Rane polvistui eteeni, avasi farkkujeni vyön ja napit ja veti farkkuni alas
- Mitä sinä teet, kivahdin
- Autan vain sinua, et taida yksin pystyä tähän, Rane vastasi ja kiskaisi pikkarini myös alas.
Sitten Jari auttoi minut pytylle istumaan. Rane kumartui ja veti farkkuni ja pikkarini kokonaan jalasta.
- Menkää pois, haluan olla rauhassa.
Pojat lähtivät, ja veivät vaatteeni mennessään. Vitutti, heikotti ja hävetti. Taas joku ventovieras oli nähnyt paikkani. Ajattelin että en enää ikinä juo viinaa. Sain kuitenkin tarpeeni tehtyä, nousin ylös seinästä tukea ottaen ja horjahtelin olohuoneeseen. Rojahdin sohvalle istumaan ja torkahdin.

Havahduin jossain vaiheessa Jarin ja Ranen keskusteluun. En jaksanut kuitenkaan reagoida, kuuntelin vain.
- Taisi sammua, Rane sanoi
- Siltä vaikuttaa, kiskoikin kyllä kaksin käsin, naurahti Jari
- Hyvännäköinen kinkku, oliko hyvä pano
- No, paikoillaanhan tuo vaan makasi mutta menee varmaan kokemattomuuden piikkiin.
- Antaskohan tuo mullekin, Rane kysäisi
No en varmasti, ajattelin
- No kysy siltä, Jari sanoi
Tunsin kun joku tuli viereeni, ilmeisesti Rane. Yritin avata silmäni mutta en vain jaksanut. Tunsin käden paljaalla reidelläni ja toisen ujuttautuvan puseroni sisään. Yritin toppuutella mutta suustani tuli vain muminaa.
- Hei kulta, panettaa ihan hirveesti, voisitko auttaa, kuulin Ranen kysyvän.
Taaskaan en saanut suustani kuin muminaa.
- Tule, viedään se sängylle, Rane sanoi Jarille
Pojat taluttivat minut sängylle ja laskivat siihen selälleen. Sain raotettua silmiäni ja näin Jarin tulevan lähelleni ja alkavan aukomaan puseroni nappeja. Seuraavaksi Jari kiskoi puseron päältäni. Ja sitten oli rintsikoiden vuoro. Niinpä makasin alastomana Jarin sängyllä. Katselin kun pojat alkoivat riisuuntumaan
- Hei, mitä te meinaatte, kysyin
- Laitetaan sinut kohta nauttimaan, Rane vastasi ja Jari naurahti
- Ei nyt, en jaksa nyt, sanoin, ja nousin varovasti istumaan sängyn reunalle.
Taas huimasi. Pojat saivat loput vaatteena pois ja tulivat eteeni kalut nytkähdellen.
- Mehän tässä suurin työ tehdään, Jari sanoi.
Katselin Jarin ja Ranen vehkeitä. Kummankin kalu oli jo pystyssä. Ranen kalu oli hieman pitempi kuin Jarin, ja reilusti paksumpi. Tajusin että ei tästä tälläkään kertaa selviä ilman antamista. Pojat tulivat lähemmäksi, Ranen kalu osui leukaani. Aavistin, että hän haluaisi sen suuhuni, mutta mulkusta tuleva pissin haju kuvotti minua.

Ajattelin, että hoidetaan sitten homma pois alta että pääsen nukkumaan. Vetäydyin vähän sängyllä, laskeuduin selälleni ja levitin jalkojani hieman.
- Onhan teillä kortsuja, kysyin muistaessani ehkäisyn.
- Ei, mutta ollaan kumpikin terveitä, ja otetaan ulos ajoissa, Jari vakuutti
Katselin poikia, Jari supatti jotain Ranelle. Rane katseli pimpsaani kalu nytkähdellen, hävetti taas.
- Levitä jalkoja, Rane käski
Levitin ja nostin jalkojani koukkuun.
- Levitä huulia
Ojensin käteni pimpsalle ja raotin aukkoa. Katselin välillä kattoon ja välillä poikia, ja odotin mitä tuleman pitää. Kuulin poikien supattelevan keskenään. Sitten Rane tuli sängylle jalkojen väliin, tarttui polvistani ja levitti jalkojani lisää. Hän tuli lähemmäksi, ohjasi kädellään kaluaan aukolleni. Tunsin kalun vaossani, paineen lisääntyvän, pientä kipua kun kalu hierti kuivahkoja limakalvojani, ja tunsin kuinka Rane äkkiä vetäytyi.
- Tää on ihan kuiva, onko sulla mitään rasvaa, Rane kysyi Jarilta.
Jari haki taas yöpöydän laatikosta tuubin ja antoi sen Ranelle. Katselin kun Rane rasvasi kaluaan, ja sipaisi hieman rasvaa myös pimpsalleni. Minua alkoi jännittämään, Rane tuli taas lähelleni vieden kalunsa aukolleni. Kalu alkoi työntymään sisälleni, tunsin pimpsassani venytystä ja pientä kipuakin. Rane työntyi hitaasti ihan pohjaan ja pysähtyi siihen. Venytyksen tunne jatkui edelleen, mutta kipu alkoi loppumaan. Rane siirsi kätensä polvitaipeitteni alle ja nosti jalkani olkapäilleen. Sitten hän sai painettua kaluaan vielä vähän syvempään. Hiljalleen Rane alkoi liikkua, veti kalua vähän ulospäin ja sitten taas pohjaan, välillä melkein kokonaan ulos ja taas kerralla pohjaan. Jalkoihini sattui asennon vuoksi, pimpsaani alkoi hieman sattumaan, liukkaria olisi voinut olla enemmänkin. Aloin voihkimaan samaan tahtiin kuin Rane pani. Huomasin että Jari katseli tarkkaavaisesti Ranen panemista.
- Vaihtakaa asentoa, Jari sanoi
Rane vetäytyi, laskin jalkani alas ja huokaisin helpotuksesta.
- Mihinkähän asentoon, Rane kysyi
- No silleen että tuon on helppo ottaa samalla suihin, Jari vastasi
- Haluatko ratsastaa vai takaapäin, Rane kysyi minulta.
En osannut vastata, aloin jännittämään jostain syystä suihin ottoa. Rane ei odotellut enempää vaan kävi sängylle makuulle ja käski hyppäämään satulaan. Epäröin hetken aikaa, Rane tarttui olkapäihini ja veti minut päälleen. Tunsin kovan kalun vatsani alla.
- Ota se sisään, Rane komensi
Nousin hieman, tartuin paksuun kaluun ja ohjasin sen hävylleni. Aloin laskeutumaan ja tunsin taas jo tutuksi tulleen venytyksen alapäässäni. Hieraisin hieman klitoristani samalla, huomasin että tässä asennossa se on helppoa. Laskeuduin alas asti ja pysähdyin. Jari tuli sängylle pääni viereen polvilleen ja ojensi kaluaan suutani kohti. Tajusin että ei oikein ole vaihtoehtoja, joten tartuin kalusta kädelläni, avasin suuni otin sen suuhuni. Ilmeisesti Jari oli käynyt pesulla, muna maistui vain hieman suolaiselta. Aloin liikuttaa päätäni samalla imien, ja samalla tunsin Ranen kädet pakaroillani. Hän pyysi laittamaan vähän vauhtia. Yritin alkaa liikkumaan kalun päällä, mutta tuntui etten pysty keskittymään kahteen asiaan yhtä aikaa. Niinpä Rane alkoi liikuttamaan itseään allani hiljalleen. Vähitellen tuntui että pääsen rytmiin mukaan, pientä ylös alas liikettä Ranen tahtiin ja suuhun ottoa ja imemistä hiljalleen. Siirsin toisen käteni Ranen rinnalta hävylleni ja aloin hyväillä klitoristani. Alapäässäni alkoi tuntua hyvältä, ja Ranekin kiihdytti tahtiaan. Hän tarttui tiukasti lantioihini ja alkoi paukuttamaan nopeasti, arvasin että laukeaminen lähestyy. Päästi Jarin kalun suustani ja sanoin:
- Ei sitten sisään, ei sisään
Rane ei vastannut mitään vaan junttasi kalunsa pohjaan ja alkoi nytkähdellä. Tajusin mitä tapahtuu ja yritin nousta, mutta Rane piti tiukasti kiinni.
- Ota se ulos, huudahdin
Mutta liian myöhään. Rane rentoutui ja irrotti otteensa. Nousin pois Ranen päältä polvilleni, kuului lurpsahtava ääni kun kalu tuli ulos. Katsoin alas ja näin kuinka spermaa valui pimpsastani.
- Voi vittu, lupasitte että ei sisään, nyyhkäisin
- Ei mitään hätää kulta, haet huomenna jälkiehkäisyn, Jari sanoi
Rane kierähti altani pois ja Jari siirtyi taakseni. Jari painoi minut hartioistani kontilleen ja tuli lähemmäksi. Tunsin kuinka hänen kalu tökkäsi valuvaa pimpsaani, ja saman tien se ohjautui huulien välistä sisään. Jarin kalu spermasta liukkaassa pimpsassani ei tuntunut oikeastaan miltään. Jari tikkasi nopeasti muutaman työnnön, jäykistyi ja alkoi vavahdella. Painoin pääni patjaan ja suljin silmäni, ajattelin että eipä tässä enää mitään voi. Tunsin kuinka Jari vetäytyi ja spermaa alkoi taas valumaan alapäästäni. Vähän ajan päästä nousin polvilleni ja totesin että pojat olivat poistuneet makkarista. Kävelin horjuvin askelin pimpsa valuen veskiin. Pyyhin paperilla reisiäni ja vakoani ja istuuduin pöntölle apeana. Tunsin kuinka pimpsastani edelleen tipahteli spermaa, mutten jaksanut enää välittää siitä. Rane tuli kyselemään että olenko ok, nyökkäsin.

Nousin pöntöltä ja lähdin etsimään vaatteitani. Ajattelin että olen tarpeeksi selvinnyt lähteäkseni. Jari ja Rane eivät kuitenkaan laskeneet minua, vaan sanoivat että minun pitää jäädä yöksi. Sitten he saattoivat minut sängylle ja tulivat viereeni silittelemään minua. Nukahdin alastomana selälleni.

Aamulla heräsin kun tunsin jotain ihanaa pimpsassani. Rane oli tullut jalkoväliini ja nuoli ja imi klitoristani. Hänen sormensa seikkaili häpyhuulillani ja painui välillä hieman sisään. Tuntui hyvälle ja aloin voihkimaan. Rane huomasi minun heränneen, toivotti huomenet, nousi ylöspäin, levitti jalkojani ja ohjasi paksun kalunsa reiälle. Hitaasti hän alkoi painamaan sitä sisääni. Nyt tuo jo tutuksi tullut venymisen ja täyttymisen tunne tuntui ihanalle. Kalu saavutti pohjan, huokaisin tyytyväisyydestä. Äkkiä Rane vetäisikin kalunsa ulos ja pyysi kääntymään. Aloin olla kiimassa, nyt ei enää yhtään hävettänyt kääntyä ja näyttää takamustani miehelle. Pyllistin Ranelle, vein käteni takamukselleni ja levitin pimpsaani. Tunsin taas kalun huulilla ja kuinka se alkoi upota sisääni. Voihkaisin nautinnosta, työnsin takamustani vastaan että saisin kalun nopeammin sisääni. Samalla Jari tuli huoneeseen. Rane alkoi hiljalleen panemaan ja Jari tuli pääpuolelleni. En tarvinnut kehotusta kun tartuin Jarin velttoon kaluun ja imaisin sen suuhuni. Nyt ei käynyt mielessäkään mahdolliset mulkun maut tai hajut, aloin vain imeä ja tunsin mielihyvää kun kalu alkoi saman tien paisumaan. Ainut haitta suihin ottamisesta oli se, että en oikein osannut nauttia Ranen mulkusta sisälläni. Tunsin kyllä liikkeen ja kuinka Rane levitteli pakaroitani, mutta en osannut keskittyä saamiseen. Äkkiä Rane keskeyttikin ja vetäytyi ulos. Samoin teki Jari. Rane meni sängylle selälleen ja käski nousemaan satulaan. Tottelin mielelläni, menin Ranen päälle, tartuin mulkkuun ja ohjasin sen sisään. Aloin liikkumaan ja vein taas käteni alas ja aloin hyväillä itseäni. Rane kuitenkin tarttui hartioihini ja veti minut päälleen. Toisella kädellä hän piteli pepustani ja toisella silitteli selkääni. Ihmettelin että mitäs nyt, ei kai hän ainakaan lauennut. Saman tien tunsin kuinka pakaroitani levitettiin ja sormi kosketti peppureikääni. Jari oli siirtynyt vaivihkaa taakseni. Käännyin katsomaan ja näin hänellä rasvapurkin kädessään.
- Hei, ei nyt sentäs sinne, sanoin Jarille
Ja yritin nousta. Rane piteli kuitenkin tiukasti kiinni enkä päässyt ylös. Tunsin kuinka rasvaa levitettiin pakaroideni väliin ja kuinka Jarin sormi työntyi peppuuni
- Lopettakaa nyt, pyysin
- Älähän nyt, sinähän tykkäsit tästä viimeksikin, Jari sanoi ja jatkoi sormeiluaan.
- Ihan tosi, en halua eikä ainakaan yhtä aikaa, anelin.
Ilman vaikutusta. Tunsin sormen liikkuvan pepussani ja Ranen paksun mulkun pimpsassani. Yritin vielä pyytää lopettamaan mutta sillä ei ollut muuta vaikutusta kuin että pepussani tuntui enemmän venytystä. Ilmeisesti Jari lisäsi sormia aukkooni. Alkoi pelottamaan, kuvittelin mielessäni kuinka repeäisin. Kiihottumisen tunteeni oli mennyttä. Yritin vielä nousta mutta Ranen ote piti. Tunsin kuinka sormet pepustani poistuivat, Rane tarttui toiseen pakaraani ja veti sitä sivuun, ja Jari teki saman toiselle pakaralle. Ja sitten jo tunsinkin kuinka Jarin kalu osui peppureiälleni. Jari alkoi painamaan, mutta jännitin niin paljon ettei kalu meinannut upota.
- Rentoudu niin ei satu, sanoi Jari
Ajattelin että nyt minua pannaan joka tapauksessa sinne, joten yritin rentoutua. Jari vetäytyi ja käytti sormea pepussa vielä kerran, sitten olikin taas kalun vuoro. Tunsin kuinka pakaroitani levitettiin, yritin olla rentona. Paine reiällä lisääntyi, kunnes äkkiä tunsin mulkun uppoavan peppuuni. Tuntui että alapääni repeää jostain kohdasta, niin täynnä tunsin olevani. Yritin jännittää peppureikääni ettei kalu tunkeutuisi syvemmälle, mutta hitaasti se upposi koko mittansa. Kalun työntyessä pohjaan tunsin taas saman kuvottavan tunteen kuin ekalla kerralla. Alapäätäni alkoi kirvellä, ihan kuin jotain olisi revennyt. Vesi kohosi silmiini, yritin vetäytyä mutta en onnistunut. Toivoin vaan että toivottavasti tämä loppuisi pian. Jari veti mulkkuaan ulospäin, samalla oloni helpottui. Tosin vain siihen saakka että hän alkoi taas työntymään sisäänpäin. Ranekin yritti liikkua allani, mutta lopetti kun huomasi sen olevan käytännössä mahdotonta. Purin hampaita yhteen kestääkseni Jarin jyystämisen. Onneksi se ei kestänyt kauaa, tunsin Jarin tahdin kiihtyvän, kuinka hän äkkiä runttasi kalunsa pohjaan ja laukesi. Nyyhkäisin helpotuksesta kun hän vetäytyi, peppuni tuntui oleva tulessa. Kun Jari oli noussut takaani pois, Rane kiepautti minut alleen. Hän työnteli kaluaan muutaman kerran pimpsassani. Sitten hän vetäytyi. Jari oli tullut pääni yläpuolelle polvilleen. Hän tarttui jalkoihini ja veti niitä ylöspäin. Hänen limainen kalunsa roikkui suoraan pääni yläpuolella ja äkkiä siitä tipahtikin jotain poskelleni. Jari veti minut jaloistani lähes kaksin kerroin, samalla Rane asetteli tyynyä takapuoleni alle. Tiesin mitä oli tulossa, mutta en jaksanut välittää. Katsoin vain kun Rane rasvasi kaluaan, sitten hän vei sen peppureiälleni ja alkoi painaa. Hitaasti paksu kalu upposi sulkijalihaksen ohi ja tunsin pepussani kuumotusta ja kirvelyä. Mulkku painui hiljaa syvemmälle, kunnes tunsin Ranen karvoitukseni pakaroillani. Rane pysähtyi siihen vähäksi aikaa, ja alkoi liikkumaan. Hän veti kalunsa nopeasti lähes kokonaan ulos ja sitten taas hitaasti pohjaan. Jari päästi jalkani vapaaksi, kumartui päälleni ja toi kalunsa huulilleni. Käänsin päätäni pois, en todellakaan halunnut pepussani ollutta kalua suuhuni. Jari sai kuitenkin käännettyä pääni ja painoi velton kalunsa huuliani vasten. Yritin kieltää mutta samalla suuni tietysti aukeni ja saman tien Jari työnsi kalunsa suuhuni. En pystynyt tekemään sille mitään, pystyin keskittymään vain pepussani tapahtuvaan toimintaan. Ranekin oli kiihdyttänyt vauhtiaan, peppuni tuntui olevan tulessa. Jari nousi päältäni pois, nostin päätäni ja katsoin alapäässäni tapahtuvaa toimintaa. Liukasteista, ja ilmeisesti myös Jarin spermasta kiiltelevä kalu näytti häviävän peppuvakooni tullakseen taas näkyviin. Ranen vauhdista päättelin ja toivoin lopun olevan lähellä. Niin kuin olikin. Hän veti kalunsa melkein kokonaan ulos, vain terska jäi peppuun, kun hän alkoi vavahdellen laueta. Rane pysyi paikoillaan kunnes veltostuva kalu lurpsahti itsestään ulos pyllystäni. Laskin jalkani alas ja huokaisin helpotuksesta. Pepussani tuntui erittäin märältä ja ihan kuin sieltä olisi valumassa jotain ulos

Pojat poistuivat keittiöön ja itse kävelin vapisevin jaloin veskiin. Pyyhin peppuani paperilla ja katsoin jälkiä. Paperissa näkyi vaan sperman ja liukasteen tahroja, joten ilmeisesti mitään ei ollut oikeasti revennyt.

Menin etsimään vaatteitani. Ehdin laittaa pikkarit ja rintsikan kun Jari ja Rane tulivat alastomina luokseni.
- Ethän sinä vielä ole lähdössä, Jari kysyi
- Kyllä mun pitää nyt lähteä, vastasin
- Kai sinä nyt edes suihin otat kun järkättiin sulle yöpaikka, Rane kysyi röyhkeästi
En saanut sanaa suustani, häkellyin niin paljon. Mitenkä paljon noilla riittää paukkuja, ajattelin. Pojat eivät odotelleet vastaustani vaan painoivat sängyn reunalle istumaan. Rane tarttui käteeni ja vei sen kalulleen, sitten Jari teki saman. Kalut tuntuivat limaisilta ja kuumilta.
- Käykää edes pesemässä ne, pyysin.
Pojat kävivät veskissä ja tulivat eteeni. Polvistuin lattialle ja haukkasin ensin Jarin kalun suuhuni. Imin sitä ja hyväilin kädelläni kunnes se seisoi ja käännyin sitten Ranen puoleen. Tein saman Ranelle, ja sitten vuorottelin noin puolen minuutin välein. Imin, nuolin, hyväilin käsin, pojat huokailivat tyytyväisinä. Kovalla lattialla oleminen alkoi sattua polviini, mutta päätin kestää loppuun asti. Jari laukesi nopeammin, hän veti kalunsa suustani juuri kun alkoi laukeamaan ja roiski spermansa naamalleni. Pieni osa tuli suuhuni jonka vahingossa nielaisin. Spermojen saaminen naamalleni sotki ajatukseni ja unohdin Ranen vähäksi aikaa. Rane tarttui kainaloihini, nosti ylös, talutti keittiöön pöydän äärelle, istutti pöydän reunalle ja painoi minut selälleen pöydälle. Sitten hän nosti jalkani ylös, siirsi pikkareita vähän sivuun ja painoi kalunsa sisääni. Voihkaisin, osittain kivusta ja osittain ehkä nautinnosta. Rane pani nopeasti muutaman kerran, veti kalunsa ulos ja laukesi pimpsalleni. Sitten hän käytti vielä kerran kaluaan sisälläni, vetäytyi, työnsi sormen pimpsaani, veti sen ulos ja painoi sen kerran peppuuni. Sen jälkeen laittoi pikkarit paikoilleen ja paineli niitä niin että ne varmasti spermaantuivat. Seuraavaksi hän meni sohvalle ja aukaisi telkkarin. Jari tuli veskistä ja istuutui myös sohvalle.

Pukeuduin hiljaa ja lähdin sekavin ajatuksin apteekkiin hakemaan jälkiehkäisyä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute