Herkku-puhelin
Pikkujoulu
Vaimo36

Jaahas pikkujouluja pukkaa. Olen laittautunut nätiksi ja päälläni musta pitsinen mekko ja jalassa korkokengät. Pikkujoulujuhlat ovat ravintolassa työporukalla.

Iltaa on hetki vietetty. Ihanaa joulusapuskaa syöty ja viiniä tullut juotua muutama lasillinen. Olen pienessä hiprakassa. Työkaveri pyytää tupakalle, lähden seuraksi.

Hän vaikuttaa oikein mukavalta ja juttelee ihan kivoja. Saan olla ihan oma itseni hänen seurassaan. Olo on rentoutunut.

Lähdemme sisälle missä muutkin ovat. Ilta jatkuu mukavasti juhlien ja nauttien mahtavista ystävistä ja juomista.

Ajattelen että olisi nyt aika lähteä kotiin, väsyttää. Tupakalla ollut heppu lupautuu saatille. Hän ehdottaa että tulisin hänen luokseen vielä yhdelle kun asuu lähellä.
No miks ei? Olen sinkku ja mies vaikuttaa turvalliselle.

Pääsimme hänen kämppään joka näyttää olevan siisti. Juomme lasit viiniä.

Yhtäkkiä hän suutelee. Se tuntui mukavalle joten suudellaan uudelleen. Hmm hän tuoksuu taivaallisen hyvälle.
Katsoo minua kysyvästi että saako jatkaa, annan luvan.
Hän avaa mekkoni vetoketjun ja minä hänen paidan napit.

Hetki ja olemma alasti hänen olohuoneen lattialla. Suutelemme kiihkeästi. Tunnen kuinka hänen kalu on kovettunut, itsekin olen aika kostea. Hän työntää sormensa minuun ja antaa orgasmin. Otan kalun käteeni ja tunnen kuinka kova se on. Saan uuden orgasmin. Saan niitö monta. Hän haluaa työntyä minuun, odotan sitä kiihkeänä. Ihanaa, taivaallista. Rakastelemme jonkin aikaa. Tuntuu hyvälle. Ja lopulta hän laukeaa. Voi että mikä ilta.

Käymme vielä yhdessä suihkussa, pesemme toisemme. Vieläkin posket punoittaa. Olipahan kyydit. Hän tarjoutuu antamaan tpaitansa yöpaidaksi. Päätän jäädä vielä loppuyöksi. Nukahdamme heti.

Loppu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute