Herkku-puhelin
Luolamies muistelee: Mari Lahdesta sai yllätykse
LuolamiesHki

Olin julkaissut jossain netissä ilmoituksen - ehkä täällä, ehkä toisaalla - että kaksi miestä etsii naista nussittavaksi, toinen mies isokyrpäinen musta mies Karibialta. En varsinaisesti odotellut vastauksia, mutta sitten Mari vastasi, ja oikeinpa masturbointivideon kera. Marin runkkauksen loppukohtaus jäi valitettavasti näkemättä kun kiimoissaan orgasmin hetkellä hän potkaisi kameran lattialle, mutta asia tuli selväksi; tässä oli yksi saatananmoisen kiimainen kissa!

Valitettavasti Marille sopivana ajankohtana musta kaverini Rich ei ollut paikalla, joten piti kehitellä korvaavaa ohjelmaa. Kysyin Marilta sähköpostitse onko hän ollut naisten kanssa kun satuin tuntemaan yhden vakiopanon - Tiian - joka oli myös ensikokemusta vailla. Mari siihen tuumasi että isoa kullia ensisijaisesti kaipasi, mutta että pitäähän sitä tussuakin maistaa ennemmin tai myöhemmin.

Joten sovimme sitten treffit Helsinkiin ja odotimme Tiian kanssa Maria juna-asemalla. Mari se osasi matkustaa kevyesti; eihän yön yli reissulla nyt hirvittävää tavaramäärää tarvitse, mutta Marin matkavarustus oli läpinäkyvä kukkaro jossa oli puhtaat pikkuhousut ja kortsuja.

Kävimme irkkubaarissa ottamassa muutamat rauhoittavat juomat ja tutustumassa toisiimme, mutta hyvissä ajoin ennen kunnon humaltumista Tiia otti ohjat käsiinsä, suuteli Maria suoraan suulle ja kysyi kovaan ääneen "lähdetäänkö me kohta jo kaikki nussimaan?"

Sain naapuripöydästä naureskelevia ja ehkä vähän kateellisiakin katseita kun johdatin arvon neidit ravintolasta ulos ja lähimpään taksiin.

Tiia on kolmikymppinen ihanan isorintainen mutta tiukkaperseinen pitkäjalkainen punatukka, ja Mari oli sellainen pieni ja syötävän sievä blondi. Joku mutteri saattoi olla huulessa tai jossain, mutta tällä kertaa se ei edes häirinnyt.

Tiian kämpillä hetken pelkäsin että tilanne jähmettyy samaan tahtiin kaluni kanssa, mutta Tiia heti otti komennon: "tule Mari tänne sänkyyn ja riisutaan".

Ja Marihan tuli. Katselin ja nautiskelin hetken siinä vieressä kun kaunokaiset riisuivat toisiltansa vaatteet yltä ja rinnat koskivat ensi kertaa toiseen naiseen, mutta sitten minutkin käskettiin paikalle.

Ei siinä kauaa mennyt kun Tiia oli selällään pedillä ja vaikeroi, " en tiedä kuka tekee mulle nyt tätä, mutta jatka!"

Selvähän se oli että Mari oli asettunut Tiian jalkoväliin ja nuoli, näykki, ja nussi Tiiaa kielellään niinkuin vain osaa. Samalla ihailin ja hyväilin Marin sileää persettä ja asetuin hänen taakseen ja sen kummemmin lupia kyselemättä survaisin kaluni hänen litimärkään ja tiukkaan koloonsa.

Ensimmäiset spermat suihkutin pian, molempien kasvoille molempien pyynnöstä ja sitten Tiia alkoi esitellä Marille lelukokoelmaansa ja ilta jatkui ja jatkui rattoisasti.Vielä vuosien jälkeenkin kalu on kipeänä kun muistelen tuota ja seuraavaa iltaa, mutta siitä ehkäpä myöhemmin tarkemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute