Herkku-puhelin
Pertin luokse keskustaan
Pertti

Olin tavannut Pertin quntelen chatissa. Pertti oli vanhempi herra, joka kertoi mielellään tyydyttävänsä nuorempia miehiä asunnollaan keskustassa Siilinjärvellä. Asuin hiukan kauempana ja eräänä päivänä rohkaistuin pyörälenkillä käymään Pertin asunnolla.

Pääsin Pertin asunnolle ja kulli pyöräilyhousuissa pullottaen painoin ovisummeria. Pertti laski minut sisään ja oli huoneiston ovella vastassa. Pertti oli pienikokoinen harmaapartainen mies. Kun menin sisään hän ohjasi minut työhuoneeseen. Sanoin haluavani vain nopeat runkut, koska minua jännitti ja edellsiestä kerrasta miehen kanssa oli jo vuosia.

olen itse 38 vuotias ukkomies, joten tilanne kiihotti todella paljon.

Ajattelin ensin vain housujen kauluksesta runkata kalua, mutta Pertti rohkaisi heittämään housut pois. Päälle minulle jäi pyöräilypaita ja pyöräilykengät. Pertti paljasti oman kalunsa, riisui itsensä alasti ja runkkaili kulliaan. Ihasteli minun kiimani ja alkoi varovasti runkata minua. Minä kokeilin Pertin kullia, palleja ja kiinteää miehen persettä.

Olin niin kiimassa, että tunsin mällin tulevan. Pertti kävi polvilleen ja otti suuhun koko lastin. Roiskin sen suuhun kauempaa, koska kumia ei ehditty laittaa. Osa spermasta roiskui lattialla olleille pyöräilyhousuille, mutta pertti pyyhki ne puhtaaksi.

Lähdin tyydyttyneenä heti pois ja ajattelin ettei koskaan enää, häpesin mitä olin kiimassa tehnyt. Mutta kuitenkin palasin useita kertoja koko kesän Pertin luokse runkuille, nussimaan ja imettämään kullia. Syksyllä meidän piti lopettaa koska hänen rouvansa palasi työmatkoilta kotiin, mutta ensi kesänä puuhat jatkuvat taas. Pertillä on 18cm puolijäykkä kulli ja hän on vain tyydyttävä osapuoli, jonka luona käy muitakin ukkomiehiä paineita purkamassa. Laita mailia jos sulla paikkaa tollaseen touhuun tai haluut Pertin luokse mukaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute