Herkku-puhelin
Privaatissa
Jalmari1979

Oli tilipäivä ja päätin mennä pitkästä aikaa käymään privaattishow'ssa. Suosikki privaattipaikassani
oli esiintymässä nuori parikymppinen blondi Maria, jonka esitystä en ollut aikaisemmin nähnyt.

Menin työpäivän jälkeen junalla Helsingin keskustaan ja sieltä metrolla Sörnäisiin. Kävelin metroasemalta tuttuun privaattipaikkaan. Kassalla oli vanhempi nainen myyjänä. Tänään oli esiintymässä myös brunette Mira ja tiskillä oli molemmista esiintyjistä ihania alastonkuvia. Mira oli kutkuttavasti yhdessä kuvassa alasti kontallaan... Olin kuitenkin valintani jo tehnyt. Kysyin myyjältä,oliko privaatissa vapaata ja hän kertoi Marian olevan vapaa vasta puolen tunnin kuluttua. Kysyin voisinko varata ajan ja se kävi. Otin tällä kertaa vain kymmenen minuutin ajan.

Kävelin Kallion kaduilla ja mietin kuinka näkisin kohta paljasta pintaa ja runkkaisin jäykkää kulliani ja laukaisisin spermani. Kaluni tuntui olevan myös innoissaan ja oli kovettumaan päin.

Odottavan aika oli pitkä ja puoli tuntia kului hitaasti. Lopulta oli enää viisi minuuttia varaamaani aikaan ja lähdin kävelemään taas kohti privaattipaikkaa. Myyjä muisti minut ja maksoin kymmenestä minuutista. Myyjä kehotti minua menemään lähempänä kassaa olevaan privaattihuoneeseen.

Maria oli huoneen edessä jo odottamassa ja toivotti minut hymyillen tervetulleeksi. Hän oli häkellyttävän seksikkään näköinen ja kaluni oli hetkessä täydessä jäykkyydessään. Astuimme huoneeseen ja riisuin takkini ja laitoin sen naulakkoon.

Maria kyseli miten päiväni oli mennyt ja olinko ennen käynyt privaatissa. Kerroin, että olin mutta en vähään aikaan. Maria laittoi oven hakaan ja laittoi hidasta tanssimusiikkia soimaan. Kävin nahkaiseen nojatuoliin istumaan, vedin farkkuni ja boxerit polviin asti ja päästin kivikovan kaluni vapauteen. Kyrpäni sykki kiimasta. Otin viereisestä talouspaperirullasta valmiiksi paperia spermojani varten. Paperia oli vaikea ottaa istualtaan, mutta Maria auttoi minua ja antoi minulle rullasta kunnon tukun paperia.

Huoneessa oli esiintymislava, mutta Maria tuli todella kiihottavasti aivan eteeni seisomaan ja kysyi halusinko jotain ekstroja. Olin muutamilla aikaisemmilla kerroilla ottanut koskettelun, mutta tällä kertaa tyydyin runkkaamiseen. Koskettelussa asiakas saa hyväillä esiintyjän muotoja, jotkut antavat koskettaa jopa pilluaan mutta useimmat eivät.

Maria liikutteli itseään hitaasti musiikin tahtiin ja riisui hitaasti rintaliivit päältään. Tissit olivat ihanan isot ja kiinteät, kuppikoko näytti D:ltä. Maria hyväili rintojaan ja katselin tuota kaikkea lumoutuneena. Katsoin ylöspäin, mutta Maria ei halunnut luoda katsekontaktia joten tyydyin vartalon katseluun.

Runkkasin hyvin hitain vedoin. Kyrpäni kärjessä oli kiimatippa ja hieroin sitä kaluni varrelle liukasteeksi. En ollut lauennut viikkoon ja minun oli pakko lopettaa runkkaus hetkeksi. Hyväilin kevyesti kulliani ja kireitä palleja ja katsoin kun Maria kääntyi ympäri ja esitteli pyllyään minulle. Peppu oli upean kiinteä ja keskikokoinen. Mietin miten kiimaista olisi hyväillä ja puristella sitä kevyesti. Muistelin viimeistä kertaa kun olin ottanut koskettelun ja kuinka olin levittänyt esiintyjän pakaroita hänen ollessaan jo aivan alasti ja kuinka pimppi ja pyllyreikä olivat avautuneet ihanan näköisesti.

Maria toi peppunsa hyvin lähelle kasvojani ja meinasin seota kiimasta. Kiimani vain lisääntyi, kun Maria alkoi riisumaan pinkkejä pikkuhousujaan. Aloin taas runkkaamaan, edelleen hyvin hitain vedoin. Kuvittelin kuinka Maria asettuisi kontalleen esiintymislavalle ja kuinka asettuisin hänen herkkupyllyn taakse ja työntäisin meisselini hitaasti tiukan ja kostean pillun sisälle.

Nyt pikkarit oli riisuttu ja Maria oli aivan nakuna. Hän kääntyi hitaasti, astui hieman kauemmaksi minusta ja nojasi esiintymislavaan ja alkoi leikkiä pillullaan.

Pillu oli luonnollisesti posliini ja häpyhuulet olivat siron pienet. Maria availi pilluaan minun katsottavaksi. Nyt aloin runkkaamaan kunnolla ja stereoista alkoi soimaan sopivasti vauhdikkaampi tanssikappale. Runkkasin aivan hulluna musiikin biitin tahtiin. Tunsin kuinka orkku oli jo tulossa, mutta hidastin hieman tahtia. Sitten aloitin taas nopeat vedot ja vedin paitaani ylös ja otin talouspaperit valmiiksi. Mietin kuinka ihanaa olisi työnnellä lähetyssaarnaajassa paljasta kullia Marian pimpissä ja laukaista mällit syvälle vitun uumeniin.

Tanssikappaleen tahti nopeutui ja aloitin loppukirin. Nyt, nyt...Tunsin kuinka orgasmi tuli ja ähkäisin nautinnosta. Spermaa tuli sykkivästä mulkustani isot lastit ja yritin ohjata ne kaikki paperille, mutta osa lensi vatsalleni.

Orkku tuntui upealta, mutta kuten aina laukeamisen jälkeen kiima väistyi ja järkeni alkoi taas toimia. Maria meni sulkemaan musiikin heti, kun laukesin, mikä tuntui jostain syystä vähän kolkolta. Pyyhin lievästi vaivaantuneena spermoja vatsaltani samalla kun Maria laittoi vähät vaatteet päälleen. Spermaa oli vatsallani paljon ja oli vaikeaa saada kaikki pyyhittyä. Lopulta heitin paperin roskakoriin, jossa oli iso kasa edellisten asiakkaiden papereita. Huoneessa oli selvä, pinttynyt sperman tuoksu.

Vedin farkut ylös ja otin takkini naulasta. Maria laittoi jonkinlaisen tuulettimen pyörimään ja muistutti, että ottaisin kaikki tavarani mukaan. Olin varannut pienen tipin ja annoin sen Marialle, joka näytti vilpittömästi iloiselta ja toivotti minulle hymyillen hyvää viikon jatkoa.

Poistuin liikkeestä Helsingin kaduille pallit tyhjinä ja kalu löysänä. Orgasmin jälkeinen katumus alkoi pikkuhiljaa poistua ja muistelin mielessäni kuinka ihanan kiihottava vartalo Marialla oli ja kuinka lähellä täydellisyyttä hänen isot rintansa olivat. Mietin myös miltä Mariasta tuntui esiintyä ja nähdä jäykkiä kulleja aamusta iltaan. Kiihottuikohan hän ikinä työtä tehdessään?

Muistelin tuota runkkushowta vielä samalla viikolla masturboidessani ja mietin jo koska menisin seuraavan kerran katsomaan esitystä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute