Herkku-puhelin
Venlan koettelemus jatkuu
Panijat

Aikamme saunottua Jake sanoi lähtevänsä katsomaan mitä se sporttimimmi puuhaa kun me muut jatkoimme saunomista. Hetken päästä siirryimme pihalle vilvoittelemaan ja päättelimme Venlan huudosta kuinka Jake mitä ilmeisemmin oli naimassa hänen persettään ja naurahdimme että Jake taitaa tuosta perseestä tykätä oikein kunnolla.
Jokin aikaa saunottuamme siirryimme kaikki mökille missä Jake nautti olutta ja ensimmäisenä kehui kuinka tuo kympin perse aina vaan haluaa lisää hänen kyrpäänsä mille hymyilimme ja tartuimme olusiin.
Siinä oluita nauttiessa Jani katosi Venlan luokse ja pian he tulivatkin kahdestaan meidän seuraamme Venlan varovaisesti kävellessä perässä. Jani istuutui viereiselle sohvalle ilman housuja ja käski Venlan polvistua eteensä ja ottamaan hänen kalunsa suuhunsa eikä Venlalla ollut oikein muuta mahdollisuutta kuin totella. Me viereisessä pöydässä katsoimme kuinka tuo tiukoissa urheiluvaatteissa oleva Venla hitaasti polvistui Janin eteen ja varovaisesti alkoi ottamaan Janin kalua suuhunsa. Totesin Venlalle että näytä Janille kuinka osaat suutasi käyttää ja Venla alkoi kunnolla imemään Janin paisuvaa kalua.
Ei kauaa kestänyt kun Janin kalu oli paisunut mittoihinsa ja seisoi pystyssä kuin sapeli ja Jani käski Venlan syliinsä. Haparoiden Venla istuutui Janin syliin ja alkoi etsimään kalua reiällensä. Kalun löydettyä reikänsä Jani ei enää malttanut lämmittelyjä odotella vaan tarttui Venlan lanteista kiinni ja survaisi kalunsa tuohon reikään ja käski Venlan alkaa ratsastamaan. Venla ei varmastikaan pitänyt survaisusta kuivaan reikäänsä, mutta tarttui Jania olkapäistä ja alkoi ratsastamaan tuolla kalulla.
Kyllä meillä sitten olikin hyvät maisemat katsoa kuinka Janin kalu ahnaasti upposi tuohon sporttimimmiin kerta kerran jälkeen entistä vaativimmin. Jani totesikin Venlalle että kyllä hän ainakin kalulla ratsastaa osaa ja ei kauaa kestänytkään kun Jani laukesi, siirtyi olutta juomaan ja jätti Venlan sohvalle makaamaan.

Oluita nauttiessamme ja jutellessa Venla oli nukahtanut sohvalle jalat levällään mikä oli kyllä kieltämättä aika kiihottava näky, punapää tiukoissa kamppeissa jalat levällään kuin oikein meille esittelisi tavaraansa. Hetken kuluttua Mikko kävi hakemassa Venlan Adidakset ja ehdotti josko laittaisimme sille nämä, ottaisimme ulkona ryhmäpanot ja ikuistaisimme siitä meille muutaman kuvan mikä tuntui kaikille kelpaavan. Jake otti vaatteet, riisui tiedottoman Venlan ja vaihtoi tilalle Adidakset mihin teimme haaroihin tarpeeksi ison reiän jotta kalumme mahtuvat sinne etsimään reikiä.

Läpsyttelimme Venlaa poskille samalla pillua hieroen, sanoimme että viimeisen erän aika tuolla ulkona ja lähdimme taluttamaan häntä ulos missä Jani jo makasikin selällään viltin päällä kalu ojossa. Sanoimme että alahan ratsastaan Janilla uudemman kerran kuten äsken ja Venla laskeutui Janin kalun päälle upottaen sen sisäänsä.
Hitaasti Venla kiihdytti tahtia Janin hierossa tuota verkkareiden verhoamaa täydellistä persettä. Jake katseli vieressä hetken aikaa, totesi että hälle kans minkä jälkeen siirtyi kalu ojossa Venlan taakse, käski Janin pysäyttää nainnin ja alkoi runnomaan kaluansa Venlan perseeseen.
Venla alkoi taas huutamaan kun Jaken iso terska alkoi porautumaan Venlan suoleen jolloin Mikko meni Venlan eteen, tarttui punaisista hiuksista tiukasti kiinni ja tunki kalunsa tuohon huutamaan suuhun jotta se vaikenisi. Tämä näky oli kyllä erittäin kiihottava: sporttimimmi täysissä Adidaksen verkkareissa ottamassa kalua jokaiseen reikäänsä mikä täytyi ikuistaa kameralla moneen otteeseen.

Jake, Jani ja Mikko alkoivat naimaan ja ilmeisesti Venlakin alkoi asialle lämmetä kun tarttui kummallakin kädellä Mikon perseestä kiinni ja antoi Mikon naida hänen suutaan.
Ensimmäisenä Mikko laukesikin minkä jälkeen Jani veti Venlan kiinni itseensä ja antoi Jaken rynkyttää Venlaa ihan kunnolla. Jake tarttui verkkareiden verhoamasta lantiosta kiinni ja alkoi puskemaan ihan kunnolla sonnin voimalla Venlan suoleen ja laukesikin tyytyväisenä murahtaen.
Jaken vetäydyttyä Venlan silmistä paistoi kiihko ja hän alkoikin ratsastamaan Janin kalulla vaatitivimmin kuin aikaisemmin eikä Janillakaan kauaa mennyt kun ruiskasi tavaransa Venlan sisälle.
Kaikki kiittelivät Venlaa loistavasta illasta ja vetäytyivät ulkorakennukseen nukkumaan. Minä nostin hoipertelevan Venlan maasta, talutin sängylle makaamaan ja totesin Venlalle että olet minun koko tulevan yön mihin hän totesi: en malta odottaa ja samalla kouraisi paisuvaa kaluani...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute