Herkku-puhelin
Herra ja huora
Kirjailijatar

Vesipisarat valuivat pitkin ikkunaa, tanssahdellen ja kilpaillen keskenään. Katselin niitä lasittunein, tylsistynein silmin pitkän ja raskaan työpäivän jälkeisessä ruuhkabussissa istuessani. Ruosteisen kuparin väriset hiukseni olivat liimantuneet ahdistavasti ohimoita vasten vesisateessa juostun sprintin johdosta. Tuijotin pisaroita ja mietin, mitä kaupasta pitäisi jääkaapin täytteeksi ostaa. Havahduin ajatuksistani puhelimen piipatessa saapuneen whatsapp –viestin merkiksi. Kaivoin puhelimen taskustani samalla vahingossa tönien kyynärpäälläni vieressä istuvaa teiniä kylkeen, ja sain osakseni viileän mulkaisun.

Otin puhelimen käteeni, avasin näytön lukituksen ja avasin saapuneen viestin.

”Herra odottaa pikku huoransa olevan valmiina kahden tunnin päästä.”, luki ytimekkäässä viestissä.

Vedin puhelinta enemmän itseeni päin, ja posket punassa vilkuilin oikealla puolella istuvaa teiniä tarkkaillen, ehtikö hän kenties lukea viestin. Teini tuijotti neutraali ilme kasvoillaan ja kuulokkeet korvissaan keskikäytävälle, josta päättelin, että viestin sisältö säilyi itselläni.

Vastasin viestiin lyhyen ytimekkäästi ”OK.” ja tungin puhelimen takaisin takin taskuuni. Onnistuin tällä kertaa tekemään sen vierustoveriani häiritsemättä.

Ajatukseni lähti harhailemaan. Aloin miettiä kotona odottavaa huoran asuani, ja sitä, miltä tuntuu olla se päällä Herran käytettävänä. Aloin huomaamattani pyörittelemään hiussuortuvaa sormieni välissä, ja purin samalla alahuultani. Mietin, kuinka seisoisin korkokengissäni paikallaan Herran edessä, odottaen, tietämättä mitä tulee tapahtumaan. Tunsin oloni tukaloituvan, ja kirosin mielessäni oman mielikuvitukseni aiheuttamaa tunnetta alavatsassa. Samalla kirosin sitä, että vierustoverin takia en voinut muuta kuin muka huomaamattomasti korjata asentoani niin, että pahin kosketuksen odottamisen tuska helpottaisi.


Pamautin ulko-oven kiinni aavistuksen liian kovalla voimalla sisään tullessani, ja jo entuudestaan huonosti seinässä kiinni ollut peili tipahti rämähtäen eteisen lattialle. Manasin lujaan ääneen kaikki mahdolliset kirosanat ja huonon tuurini, ja aloin noukkia sirpaleita lattialta. Operaatioon menikin odotettua enemmän aikaa, ja eteisen siivottua katsoin pelästyen kelloa. Herrani oli tulossa puolen tunnin päästä, ja olin edelleen homssuisena työvaatteet päällä.

Paniikinomaisesti kävin pikaisesti suihkussa, sotkin hiukseni seksikkäästi pörröiseksi, mustasin silmäni sotkuiseen smokey eye -meikkiin ja kipitin ympäri kaksiotani keräten asuni kulmakivet. Mustat pitsiliivit, joista paistoi nännit kiusioittelevalla tavalla läpi, viininpunaiset pitsiset stringit, mustat syntisen ohuet stay upit ja sukkanauhat vyötärölle, sekä tärkeimpänä laittoman korkeilla koroilla varustetut, mustasta nahasta valmistetut avokkaat.

Suihkun jälkeen alastomalle vartalolle aloin pukea asua ylleni. Ensimmäiseksi vedin jalkaani pitsiset stringit, ja erehdyin samalla kokeilemaan posliiniksi ajeltua pilluani. Silitin kankaan päältä häpyhuuliani, ja huomasin kiihottuvani taas suunnattomasti Herran odottamisesta ja itseni koskettamisesta. Vedin keuhkoihini syvään ilmaa lievittääkseni kiihottumistani, mutta vastoin mieltäni työnsin oikean käden keskisormen sisälleni. Päästin tukahtuneen huokauksen, ja vaikka mieleni teki runkata itselleni orgasmi siinä hetkessä, hillitsin mielitekoni ja päätin säästää kaiken Herralleni.

Havahduin mielihyvän tuntemuksesta, ja verhosin täydelliset, luonnolliset ja vielä terhakkaat C –kupin rintani mustiin pitsisiin rintaliiveihin. Liiveissä oli uskomattoman hyvä tuki, joka nosti rintani houkuttelevasti esille, ja samalla kiusoittelevasti läpi näkyi nyt jo kivikovat nännini. Jatkoin pukemista vetämällä jalkaani silkkisen ohuet mustat stay up –sukat, ja kiinnitin sukkanauhat niihin kiinni. Samalla asetin avokkaat jalkaani, ja kohosin ylöspäin ainakin 15 senttiä. Tuntui hetken aikaa huteralta, mutta totuin jälleen nopeasti aivan liian korkeisiin korkoihin.

Keimailin peilin edessä lopputulosta ihaillessa, kunnes tajusin viimeisen ja tärkeimmän silauksen puuttuvan. Syvän viininpunainen huulipuna, joka viimeistelisi käytettävän huoran kokonaisuuden.

Sain juuri sipaistua huulipunan huulilleni, kunnes kuulin ovikellon soivan. Kävelin seksikkään rauhallisesti korkojen laminaattilattiaa vasten kopistessa ovelle, avasin sen lukosta, mutta en avannut sitä kokonaan. Käännyin, kävelin olohuoneeseen ja asetuin odottamaan selkä eteisen suuntaan. Seisoin tottuneesti paikallani, kädet rennosti sivuilla, ja kuuntelin kuinka riisuduit ulkovaatteistasi. Kuulin myös, kuinka riisuit paitasi ja irrotit vyön lantioltasi.

Kuulin jokaisen askeleesi, ja kuulin kävellessäsi vyön soljen helisevän kädessäsi. Hengitin rauhalliseen tahtiin ja suljin silmäni odottaessani. Et kuitenkaan tullut suoraan luokseni, kuten yleensä teet, vaan jäit minusta n. metrin päähän niin, että aistin hengityksesi ja arvioivan katseesi vartalollani. Tiesin, että katseesi jähmettyi pepulleni, ja tahallani käänsin selkää enemmän notkolle ja tarjosin peppuani katseellesi.

”Lopeta.”, käskit tiukasti.

Palautin asentoni normaaliksi. Et silti vieläkään tullut koskettamaan, ja tämä odottaminen alkoi tehdä minut jo hulluksi. Tunsin, kuinka pilluni valui jo pelkästä odotuksesta mahlaa pitsisiin stringeihini. Odotus tuntui ikuisuudelta, kunnes kuulin sinun ottavan askeleen kohti minua. Asetuit taakseni niin, että tunsin farkkujesi kankaan ja puolikovana seisovan kullisi peppuani vasten. Hengitit lämmintä ilmaa niskaani, ja tämä sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkärankaani.

Et vieläkään suudellut niskaani, näykkinyt korvaani, tai muutakaan mitä normaalisti teet. Siirsit vasemman kätesi lantiolleni, ja aloit silittellä oikeassa kädessäsi lepäävällä vyölläsi vartaloani. Aloitin kaulaltani, sivelit kummatkin rintani kiusaten nännien kohdilta, jatkoit vatsan yli kohti pilluani. Sivelit ensin kummaltakin sisäreideltä, jonka jälkeen tarjosit hipaisun häpyhuulilleni. Inahdin kiimasta.

”Kumarru pöytää vasten.”, käskit jälleen.

Tottelin kuuliaisesti sanomatta sanaakaan, kuten jokaisen pienen huoran kuuluukin. Asetin kädet pöydän reunalle, ja nojasin hiukan eteenpäin. Levensin aavistuksen haara-asentoani ja käänsin selän notkolle tuoden pepun esille käsiteltäväksi. Murahdit tyytyväisenä ja samalla huulillani kävi pieni, lähes huomaamaton, mielihyvän tuottama hymynkare.

Sivelit vyölläsi kumpaakin pakaraani hitaasti, ja tunnustellen. Läpsäytit oikealle pakaralleni ensin varovaisesti vyölläsi, ja koska en tähän vielä reagoinut, läimäisit vyöllä jo huomattavasti kovempaa. Päästin pienen kiimaisen ähkäisyn. Silitit hellästi kuumottavaa kohtaa pakaraltani, jonka jälkeen iskit uudelleen vyöllä, tällä kertaa jo aavistuksen liian lujaa. Suustani pääsi spontaani pieni kiimansekainen kiljahdus. Silitit jälleen kuumottavaa kohtaa, ja toistit tämän vielä kahteen kertaan ennen kuin siirryit vasemman pakarani käsittelyyn. Vasen pakarani koki saman käsittelyn, ja koko tämän ajan huohotin kiimasta stringieni kangas entisestään kostuen.

”Nouse pystyyn, saastainen huora.”, käskit. Tottelin kiltisti.

Käänsit minut ympäri, ja vasta nyt näin sinut ja sain katsekontaktin kanssasi. Huomasin, että olit käynyt parturissa. Partasi oli siistitty, ja hiuksesi oli napsittu hartiamittaan. Tuijotit silmiini tiiviisti ja pakotit minut pitämällä leuastani kiinni säilyttämään intensiivisen katsekontaktin. Huomasin silmistäsi ja hengityksestäsi että olit kiimassa itsekin ja vaivoin hillitsit itseäsi hyökkäämästä himokkaasti kimppuuni.

Laskit kätesi leualtani rinnalleni, ja silittelit rintojani liivien päältä. Pyörittelit peukalollasi nänniäni. Toit toisen kätesi toiselle rinnalleni, ja jatkoit kummankin hyväilyä. Napitit edelleen syvälle silmiini, ja työnsit kätesi liivieni alle. Puristelit nyt jo lujaa rintojani, venyttelit nännejäni ja itse vain vaivoin sain säilytettyä katsekontaktin huohottaessani käsittelyssäsi.

Jätit rintani rauhaan, ja painoit minut sanaakaan sanomatta kyykkyyn. Tiesin, mitä se tarkoittaa, ja aloin avaamaan farkkujesi sepalusta. Laskin farkkusi nilkkoihin, ja silittelin nyt jo todella kovana seisovaa kyrpääsi ensin pehmeiden boksereiden läpi. Olin jo kiimasta malttamaton, ja kiskoin bokserit kiireesti nilkkoihin, jonka tuloksena komea, sopivan kookas ja täydellisen sopusuhtainen kyrpäsi pomppasi kasvojeni eteen.

Ihailin kyrpääsi samalla sitä runkaten. Nuolaisin huuliani himokkaana, puraisin alahuultani ja katsoin sinua suoraan silmiin tumman silmämeikkini takaa. Nyökkäsit, jonka tiesin olevan merkki siitä, että saan ottaa komean kyrpäsi punattujen huulieni väliin.

Nuolaisin ensin muutaman kerran pitkään ja hitaasti kyrpäsi juuresta terskaan saakka, jonka jälkeen sipaisin huulillani terskaasi. Maistoin terskasi kärjestä muutaman touhutipan, jonka jälkeen upotin kyrpäsi hitaasti kokonaan suuhuni. Imin sitä ahnaasti, leikittelin kielelläni imemisen aikana ja runkkasin juuresta samalla. Nostin toisen käteni hyväilemään hellästi pallejasi, sillä tiesin miten hyvältä se sinusta tuntui yhdistettynä imuun. Upotin kyrpäsi vielä muutaman kerran aivan juurta myöten suuhuni, jonka jälkeen ähkäisit minut lopettamaan ettet tule vielä.

Käskit minut pystyyn, otit minua kädestä kiinni ja johdattelit minut sohvalle. Asetuit sohvalle istumaan, ja käskit minut keimaillen riisumaan pitsiset stringini. Pyörittelin lantiotani ja kumarruin peppu sinua kohti ottamaan alushousut jalastani, samalla tarjosin esteettömän näkymän paljaaseen, hiukan jo kiimasta turvonneeseen ja märkänä valuvaan pilluuni. Käskit olla liikkumatta ja jähmetyin kumaraan asentooni. Ensin vain ihailit rietasta näkymää, jonka jälkeen upotit suoraan kyselemättä kaksi sormea märkään pilluuni. Olin niin märkänä ja kiimassa, että en voinut muuta kuin inistä sormiesi käsittelyssä. Otin tukea sohvapöydästä, ja kerjäsin sinua antamaan minulle kyrpääsi. En kestäisi enää kauaa ilman.

Käskit minun tulla päällesi, ja hetkeäkään viivyttelemättä asetuin hajareisin päällesi. Laskeuduin alemmas, ja asetin täydellisen kyrpäsi pilluni huulille. Painoin ensin pelkästään terskan sisälleni, ja jo nyt huokailin nautinnosta. Lopulta et kestänyt enää, vaan painoit itsesi yhdellä rajulla liikkeellä kokonaan sisälleni. Inisin nautinnosta, ja aloitin villin ratsastuksen päälläsi. Läiskit vyöstä edelleen arkaa persettäni, ja tämä entisestään lisäsi kiimaani. Olin niin lähellä orgasmia, ja haukatessasi oikean nännini suuhusi ja imiessäsi sitä, tunsin lämpimän aallon valtaavan koko vartaloni. Huusin nautinnosta, ja kun voimakkaan orgasmin alla menetin hetkellisesti voimani, jatkoit rajua panemista alta päin. Uikutin, huusin ja voihkin nautinnon alla, ja pilluni supistellessa laukesit itsekin sisääni karjaisun saattelemana.

Rojahdin rinnallesi, ja painoin pääni kaulallesi. Tunsin partasi kutittavan otsaani, ja rintasi kohoili kiivaasti äskeisen suorituksen johdosta. Olit edelleen sisälläni, ja olit edelleen puolikovana. Liikuttelin lantiotani ja supistelin vatsanpohjanlihaksiani ja huokaisit vieläkin nautinnosta.

Olimme paikallamme aikamme, kunnes luiskahdit ulos sisältäni, ja lastisi valahti ulos pillustani. Mällit pitkin sisäreisiäni kipitin suihkuun, ja suihkun aikana olit kerännyt tavarasi ja poistunut, kuten aina teit.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute