Herkku-puhelin
Naisen osa
vaimo

Tämä on oululaisen perheenäidin kertomus.
Reilu vuosi sitten alkoi kummallinen vaihe elämässäni. Sitä pohjusti kolmen vuoden avioliitto mieheni kanssa. Hän oli alkanut pikkuhiljaa naljailemaan ja tölvimään minua varsinkin muiden läsnäollessa. Asia vaivasi ja ärsyttää aina kun sitä sattuu. Joka tunnistaa tästä itsensä, siitä vaan. Olen suunnitellut jo pitkään ottavani eron. Juttu sai varsinaisesti vauhtia mieheni firman pikkujoulusta oululaisessa ravintolassa. Hänellä on aina tapana juoda liikaa ja melko usein käyttäytyä häiritsevästi. Jonkinlainen polonen alemmusskompleksin vaivaama luuseri hän on. Aina haukkuu esimiestään.
Poikkeus ei ollut pikkujoulukaan, kun hänen esimiehensä tuli pöytäseuruettamme jututtamaan ja tarjosi kaikille juotavaa. Jo humalainen mieheni tilasi tuplaviskin. Ja nakkasi jotain sopimatonta naisseurueemme naisten hakkailusta, mitä ei ollut todellakaan tapahtunut. Hänen esimiehensä tanssitti pöytäseurueemme naisia ja mieheni näytti kiiruhtavan baaritiskille, kun olin mennyt tanssimaan.

Tanssilattialla hän jutteli niitänäitä ja kysäisi voisinko jättää hetkiseksi "kännisen ukkoni" hieman rauhoittumaan ja käväistä hänen hotellihuoneessaan vaivihkaa siemaisemassa lasillisen kuohuviiniä. Minulle sopi ja piiahdettuani vessassa menin lähimmällä hissillä huomaamattomasti toiseen kerrokseen. Huoneessa pari lasillista cavaa juotuani, seuraavaksi nielinkin mieheni esimiehen spermaa. Ainoa huoleni oli, ettei kukaan vain huomaisi. Eikä huomannut. Mieheni oli sammuneena pöydässä ja hetken aikaa häntä heräteltyäni, hänen esimiehensäkin tuli ohimennen kysymään, tarvitsinko apua.
Hän tarjosi kyytiä kotiimme ja kohteliaana autoilijana saatteli vetelän makaroonin oloisen mieheni olohuoneemme sohvalle, johon hänet peitttelin.
Mieheni pomo halusi vielä pillua makuuhuoneessamme, joten hiivin laittamaan lastenhuoneen oven kiinni. "Näin liukas rouva voi olla varma, että sun miestäsi tarvitaan työmaalla", joten omalla tavallani autan perheemme toimeentulossa, oli se sitten vaikka näin.
Asiasta ei tiedä kukaan muu kuin me asianosaiset, Sen jälkeen on tapahtunut näitä salaisia juttuja muitakin. Onko kellään muulla naisella samantyyppistä luurankoa kaapissaan? Kommentoi jos on.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute