Herkku-puhelin
Jope, rakkauden työmies
Raija

Harrin lähdettyä odotukset olivat korkealla: vihdoinkin etsisin itselleni miehen, joka olisi tasoistani seuraa. Hänen tulisi olla sivistynyt, siisti, hyvin tienaava ja täydellinen herrasmies.

Treffejä eri miesten kanssa olikin harva se viikonloppu. Oli hienoa, kun miehet tarjosivat minulle iltoja hienoissa ravintoloissa, liehittelivät ja ostivat kukkia. Tai veivät balettiin tai oopperaan, tai valmistivat minulle omassa keittiössään annoksia, joiden nimeä en osannut lausua, aineksista, joista en ollut ikinä kuullutkaan. Illan jälkeen miehet yleensä kierrellen ja kaarrellen ilmaisivat halunsa päästä sänkyyni, mutta minun arvoiselleni naiselle ei sellainen käynyt. Ehkä sitten toisella tai kolmannella tapaamisella, ajattelin.

Se vain, että seuraavana viikonloppuna olin yleensä jo innostunut seuraavasta miehestä, joka vaikutti vielä paremmalta kuin edellinen, ja näin jouduin usein olemaan pitkiäkin aikoja saamatta miestä sisälleni.

Sitten löysin Jopen. Jope oli tavallinen duunari, Itä-Helsingissä asuva noin 40-vuotias poikamies. En olisi muuten ikimaailmassa lähtenyt hänen kanssaan treffeille, mutta ystävättäreni sai minut pitkällä suostuttelulla tapaamaan tätä ’niin ihanaa miestä, joka kyllä osaa tehdä naisen onnelliseksi’.

Sain Jopen numeron ja soitin hänelle. Hän käski minun tulla luokseen lauantaina tasan kello seitsemän. Vähän ihmettelin miehen käskevää sävyä, mutta tein kuten käsky oli kuulunut.

Tasan sovitulla kellonlyömällä olin rapun ulko-ovella. Juuri tullessani oven eteen näin, kuinka Jope asteli portaita alas. Hän tervehti kuin ohimennen, kaivoi taskustaan tupakan ja sytytti sen. Henkosia vedellessään hän oli kuin minua ei olisi ollutkaan, katseli vain taivasta ja ohi jyristelevää moottoritietä. Niinpä minäkin olin vain hiljaa ja katselin Jopea takaapäin. Hänen asunsa herätti minussa sekä ihmetystä että huvittuneisuutta. T-paidan ja toppaliivin lisäksi hänellä oli päällään tummat, huolella prässätyt housut, jotka eivät oikeastaan sopineet miehen tyyliin lainkaan. Tukka oli kasvanut vähän liian pitkäksi, jalassa hänellä oli kuluneet, nahkaiset aamutohvelit ja suuri tuppo höyheniä oli juuri putoamaisillaan liivin selässä olevasta ilkeän näköisestä repeämästä. Mies sinänsä oli melko komea, kädet olivat lihaksikkaat ja takapuolikin hyvä, ja hauskan näköiset kasvot olivat varmasti kääntäneet monien naisten katseita.

Viimeisiä imuja tupakasta vedellessään Jope viimein katsoi minua ja mittaili päästä varpaisiin. Hän siirtyi ovelle ja avasi sen – eikä tietenkään pitänyt sitä minulle auki. Rappuja noustessaan hän ei edes vilkaissut peräänsä olinko hänen kannoillaan vai lähtenyt takaisin kotiini. Ja tämäkö mies osasi tehdä naisen onnelliseksi?

Jopen asunto täytti kaikki odotukseni, tai pikemminkin oletukseni siitä, miten vähän yli 40-vuotias sinkkutyömies elelee. Seinällä oli tyttökalenteri ja pari autojulistetta. Kylpyhuone oli luotaantyöntävä ja täynnä likapyykkiä. Amme oli likainen. Tiskipöytä oli märkä, mies oli sentään tiskannut ennen tuloani. Sänkykin oli joten kuten sijattu.

Pyytämättä Jope toi minulle pillillä ja appelsiinilohkolla koristellun drinkin, vaikkemme olleet edes sopineet illan ohjelmasta vielä. No, olihan se ohjelmaa tämäkin. Juttelimme niitä näitä ja tutustuimme toisiimme. Väliin Jope kävi parvekkeella pikasauhuilla ja käski minun ottaa sillä välin lisää juotavaa.

Keittiöön hän oli jättänyt pari pulloa kirkasta ja appelsiinimehupurkin. Mehu oli avaamaton, enkä tohtinut etsiä saksia minulle lähes tuntemattoman miehen laatikoista. Niinpä kaikki voimani keskittäen repäisin pahvipurkin auki - sillä seurauksella, että mehua läikkyi pöydälle ja lähti siitä saman tien valumaan lattialle. Nykäisin seinällä roikkuvasta rullasta pari palaa paperia ja kyykistyin pöydän alle pyyhkimään sotkuni. Sieltä noustessani tunsin jonkin koskettavan itseäni, tarkemmin sanoen takapuoltani. Jope oli tullut ulkoa ja seisoi takanani. Tilanteen täytyi näyttää oudolta, olinhan juuri kömpinyt takaperin pöydän alta ja minulla oli iso tukku märkää paperia käsissäni. Lisäksi hiukseni olivat sekaisin kasvoillani, sillä olin joutunut laskemaan pääni alas etten olisi kolauttanut sitä pöydän reunaan. Niinpä en osannut reagoida mitenkään siihen, että Jope kietaisi kätensä ympärilleni ja painoi minut itseään vasten. Mies oli todella vahva, huomasin sen nyt. Tunsin tilanteen samanaikaisesti jotenkin uhkaavaksi, hölmöksi että äärimmäisen jännittäväksi ja kiihottavaksi. Vapaalla kädelläni huitaisin pitkät hiukseni kasvoiltani, mutta en edelleenkään tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä märille papereille toisessa kädessäni. Jope liu’utti kätensä selkääni pitkin takaraivoilleni ja veti päätäni itseään kohti. Suutelimme. Aluksi vastustelin, mutta pian rentouduin ja aloin nauttia tilanteesta. Tätä vartenhan tänne kai oli tultukin... Ajatus siitä, että saisin nyt sitä, mitä ilman olin joutunut niin kauan kärvistelemään, sai pikkupöksyni kostumaan. Jopekin huomasi sen ujutettuaan hetken suutelun jälkeen kätensä housuihini. Kuinka hyvältä sormet sisälläni tuntuivatkaan! Jope oli taitava suutelija, mutta huomioni alkoi pikkuhiljaa siirtyä navan alapuolelle. Miehelläkin olivat kohta jo muut metkut mielessä. Taitavasti hän avasi housuni ja riisui ne. Myös pikkuhousut saivat lähteä. Toki olin varautunut treffeihimme huolella, ja Jopen huulilta kuului vaimea urahdus ’wau’ hänen työnnettyään minut selälleni ruokapöydälle ja nähdessään ajellun alapääni, jonne oli vain ohut kiitorata jätetty näyttämään tietä lemmensukkulalle.

Katsettaan miestä odottavasta alapäästäni irrottamatta Jope riisui omatkin housunsa ja tuli seisomaan jalkojeni väliin. Nyt huomasin, että tämä alkukantainen tosimies oli myös varustettu kuin tosimies. Elin oli pitkä ja paksu sen seisoessa jyhkeänä ja valmiina työntymään sisääni. Jope tarttui sauvaansa juuresta ja ohjasi sen kärjen pillunhuulieni väliin. Levitin jalkojani entistä leveämmälle ja yritin viestittää haluavani miehen sisääni heti. Kuin kiusaa tehdäkseen Jope kostutti muhkeaa terskaansa pyörittelemällä sitä aukollani. Munaa, anna munaa, toistin mielessäni, mutta Jope keskittyi vain itseensä. Viimein hän työntyi vauhdilla sisääni ja alkoi naida minua nopeasti ja voimakkaasti.

Laukesin lähes heti. Kiedoin jalkani Jopen ympäri ja painoin lanteet omaani vasten. En varmasti ikinä ollut saanut näin suurta ja hyvältä tuntuvaa kyrpää sisääni. Selkäni kouristeli kovalla puupöydällä, mutta se ei nautintoa vähentänyt. Pian sisälläni iskevät salamat laantuivat ja palasin omista maailmoistani pöydälle, jossa makasin jalat levällään miehekkään kokoinen jorma sisässäni. Ja pari palaa appelsiinimehusta märkää paperia kädessäni. Viskasin paperit lattialle ja odotin mitä nyt piti tuleman.

Jope työntyi eteenpäin, otti tukea pöydästä ja syvälle silmiini tuijottaen aloitti edestakaisen liikkeen lantiollaan. Voihkaisin. Nautin jokaisesta sentistä, jokaisesta työnnöstä ja jokaisesta hetkestä. Taitavasti tämä panomies vaihteli rytmiä, voimaa ja asentoa, ja jokainen työntö tuntui entistä paremmalta. Pian olin taas huipulla. Puristin mitä käsiini sain ja jalkani sätkivät lauetessani jo toisen kerran ja voimakkaammin kuin ehkä milloinkaan aiemmin. Toivoin jo, että Jopellekin kohta riittäisi.

Mutta mies ei ollut lähelläkään lopettamista, vaan käänsi minut vatsalleni ja ohjasi taas ryhmysauvansa viattoman neitonsa uumeniin. Ehdin jo ajatella, että kahdesti lauettuani en enää saavuttaisi orgasmia, vaikka naiminen hyvältä tuntuikin. Kunnes Jope sai taas päähänsä jotakin uutta: hän vetäytyi sisästäni ja ohjasi kyrpänsä vähän ylemmäksi... Ei! Ei sinne! Ei se mahdu, älä... Tämä mies kuitenkin pani miten halusi. Kyllä hän tiesi, ettei sen kokoista elintä niin vain saisi ruskeaan reikään upotettua, mutta kyllä hän menetelmät tunsi. Jope työnsi sormensa huulilleni, ja ymmärsin, että minun tuli imeä se liukkaiksi. Ja mitä liukkaammaksi, sen parempi minulle. Runsaasi sylkeä käyttäen kostutin sormet suussani, ja Jope ohjasi ne peräaukolleni. Nostin lantiotani ylöspäin ja suljin silmäni. Olin kokeillut peppuseksiä vain muutaman kerran elämässäni, ja noista kerroista oli jäänyt kivuliaat muistot. Tosin poikaystävänikin oli molemmilla kerroilla humalassa ja kovakourainen. Sen jälkeen olin järjestelmällisesti kieltäytynyt miesten ehdotuksista saada sitä kireämpää, vaikka tiesinkin kuinka miehet nauttivat pääsystä b-rappuun. Tiesin myös, että monet naiset nauttivat siitä yhtä lailla. Minun vain ei ollut huonojen kokemusten jälkeen tehnyt yhtään mieli yrittää uudelleen. Kunnes nyt Jope oli väkisin työntymässä sinne, minne muilla ei ollut asiaa. Tälle miehelle ei vain jotenkin voinut sanoa ei.

Määrätietoinen mies oli jo saanut kaksi sormea sisääni eikä se vieläkään tuntunut pahalta. Helpottuneena huomasin nauttivani tästä niin paljon puhutusta anaaliseksistä. Löysimme yhteisen rytmin ja työnsin vartalollani itseäni Jopen hitaasti liikkuvaa kättä vasten hänen työntäessään sormiaan yhä syvemmälle minuun. Nyt Jope otti käyttöön vielä yhden sormen... Oih, vähän sattuu... Ihanaa, lisää, auts, varovasti... Lisää...

Sormetkin tuntuivat ihanilta, mutta kun rakkauden duunari vaihtoi ne suureen penikseensä, siitä vasta nautinto alkoi. Jope ohjasi terskansa peräaukon suulle ja varovasti, hyvin varovasti alkoi painaa sitä sisään. Kikkeli oli suurempi kuin Jopen kolme sormea olivat olleet, ja minua vähän jännitti. Annoin kuitenkin Jopen yrittää. Suljin taas silmäni ja odotin mitä tuleman piti. Ei, penis ei kerta kaikkiaan tuntunut mahtuvan sisääni tätä kautta. Jope ei kuitenkaan ollut mies joka luovuttaa. Hän otti askeleen taaksepäin, ojensi kätensä kaappiin ja otti esiin pullon ruokaöljyä. Eikö tuo nyt ole vähän..., aloitin, mutta Jope painoi minut vaihtoehtoja antamatta alas ja kaatoi pullosta lurauksen pakaroideni väliin. Hän aloitti uudelleen alusta sormillaan, jotka litisivät upotessaan nyt jo vastaanottavaiseen peppureikääni. Mitä enemmän ja kovempaa Jope kättään sisääni työnsi, sitä paremmalta se tuntui. Olisin vain voinut olla paikallani ja antaa miehen jatkaa. Miksi olinkaan erehtynyt olemaan niin monta vuotta ilman tätä herkkua, enkä uskonut miehiäni ja kaikkia lukemiani seksioppaita, jotka ylistivät tätä seksin muotoa.

Hetken kuluttua ehdotin itse Jopelle, että vaihtaisi jo tositoimiin. Hän kaatoi vielä penikselleenkin öljyä, hieroi kädellään varren liukkaaksi ja asetti taas elimensä ammottavalle aukolleni. Nyt muna upposi vaivattomasti sisääni, ja se tuntui niin hyvältä! Ujutin käteni vatsan alta pillulle enkä malttanut olla hyväilemättä itseäni. Kun vain seksi olisikin aina tällaista! Välillä vuoroliikkein, välillä samaan aikaan työntyivät kaksi sormea emättimeeni ja miehen jyhkeä kalu pitkin vedoin takaluukkuuni. En olisi halunnut ikinä lopettaa. Onneksi lystiä kestikin hyvän aikaa, sillä Jope oli todellinen panomies, jonka elin ei ollut mikään kolmen minuutin muna. Sain välillä kolmannen orgasminkin.

Kaikki hauska kuitenkin loppuu aikanaan. Panomieheni sai viimein tarpeekseen ja ampui karjahdellen lastinsa suoleni uumeniin. Takanani kouristelevan äijän voimakkaat työnnöt tekivät vähän kipeää, mutta en ollut huomata sitä, sillä sain itse samaan aikaan jo neljännen orkkuni.

Suihkussa käytyämme ja katsoessamme televisiota pyyhkeet yllämme tunnelma oli aika vaisu. En kehdannut katsoa Jopea silmiin, vaikka pidinkin hänestä. Hiljaisuuden jo alkaessa olla vaivaannuttavaa Jope käänsi minut itseään kohti ja alkoi hieroa jalkojani. Nautin miehen vahvoista sormista, jotka painelivat väsyneitä jalkapohjiani juuri oikeista kohdista. Asentoa kohentaessaan minulle aukeni hyvä näkymä Jopen pyyhkeen sisään tämän jalkoväliin. Mies taisi nauttia jaloistani, sillä elin oli selvästi taas jähmenemään päin. Äskeisistä kunnon kyydeistä huolimatta minunkin teki jälleen mieli, ja itsekin yllättyneenä rohkeudestani heitin pyyhkeen yltäni ja heittäydyin ilman rihman kiertämää sohvalle pitkälleni. Jalkani ylettyivät juuri sopivasti Jopen muhkealle kalulle, joka nousi nopeasti täyteen mittaansa hyväillessäni sitä varpaillani. Mikä mies, vajaan puolen tunnin tauon jälkeen hän oli jälleen valmis ja halukas! Kohensin asentoani ja avasin jalkani Jopelle. Tämä tuli päälleni varmoin ottein. En ollut huomannutkaan kuinka kostea edelleen olin, ja miehen massiivinen penis työntyi vaivattomasti sisääni.

Kuin kanit rakastelimme eri asennoissa, välillä perinteiseen tapaan, välillä rintojen väliin tai käsiämme käyttäen, välillä toisiamme nuollen ja välillä jälleen peppuseksiä kokeillen. Väliin vain katselimme toisiamme ja nautimme toistemme läheisyydestä, kunnes Jope taas otti minut miten tahtoi. Röykytystä kesti yli tunnin, kunnes emme kerta kaikkiaan jaksaneet enää.

Juuri tullessamme jälleen suihkusta ovikello soi. Pyyhe lanteillaan Jope avasi oven ja muitta mutkitta pyysi kaksi kaveriansa sisään. Olin heidän tullessaan juuri keittiössä, joten en päässyt vaatteideni luo ohittamatta miehiä. Pyyhe minulla sentään oli, mutta se oli pieni ja riitti juuri ja juuri peittämään sekä rintani että alapääni. En kehdannut perääntyäkään kun Jope kävi kädestä pitäen hakemassa minut tervehtimään kavereitaan. Kauhistuneena kuuntelin, kuinka Jope avoimesti kertoi miehille seksisessiostamme.

Näin kuinka miehet alkoivat kiinnostuneena vilkuilla minua. Yritin katsella muualle, mutta siitä huolimatta tunsin miesten katseet alastomalla ihollani. Kangistuin kauhusta kuullessani Jopen huulilta sanat ’kyllä tekin saatte jos haluatte’.

Pyörähdin ja yritin lähteä huoneesta minne tahansa pois, mutta Jope tarttui hellällä mutta lujalla otteellaan minuun. Hänen kietoessaan voimakkaat kätensä ympärilleni ja alkaessaan suudella niskaani aloin jo sulaa vähän. Silti, en minä halunnut näitä miehiä...

Jope kuitenkin jatkoi hyväilyäni ja löysi ne napit, joista minunlaistani naista painellaan. Hellä puhe, voimakkaiden ja määrätietoisten käsien lempeät liikkeet ihollani, kuumat suudelmat... Jope riisui hitaasti pyyhkeeni ja olin nyt miesten edessä alasti. Jope jatkoi käsittelyäni, ja tuossa tuokiossa olin sohvalla selälläni ja ensimmäinen mies riisumassa housujaan jalkovälissäni.

Näin jälkeenpäin ajatellen ystävättäreni oli kyllä oikeassa: Jope todella osasi tehdä naisen onnelliseksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute