Herkku-puhelin
Nuorta ja tummaa urosta
kirsikka

Taru oli vähän yli viisikymppinen nainen. Ollut pitkkän seksivajauksessa eron jälkeen. Taru oli ureheilullinen vaalea neito. Taru katseli suunnistuskarttaa. Samalla hän jakoi kartat maahanmuuttajapojille. Taru tuumasi, että tänään tutustutaan Suomen luontoon ja paras tapa oli suunnistus.

Pojat jaettiin pareihin. Kysessä oli pari suunnistus. Jade pojalle ei riittänyt paria, joten Taru lupautui pariksi. Jade oli 22 -vuotias tumma ruskesilmäinen urheilullinen poika, joka kävi vapaa-ajalla kuntosalilla.

Taru ja Jade katsoi katsoi porukalla karttaa ja toisiaan silmiin ja sitten lähdettiin kohti ykkösrastia. Rasti löytyi helposti ja Jade ol iloinen kun homma toimi. Leimauksen jälkeen antoi pusun Tarulle ja sanoi Suomi naisella on kaunis vartalo.

Jade kysyi: "Onko Tarulla miestä - oletko yksinäinen"? Taru sanoi, "että ei ole - sinkku vuosia". Jade tuumasi siis yksinäinen nainen. Sinä tarvitset miehen. Taru sanoi, että nyt kakkosrastia kohti ja sinä taidat tarvita naisen. Rasti löytyi helposti.

Jade antoi pusun nyt huulille ei poskelle. Samalla sitoi hellästi kädet Tarun vartalolle ja hieroi kevyesti rintoja. Laski kädet pakaroille ja sanoi sinä olet hyvä suunnistaja. Taru tunsi pillun kastuvan.Taru häkeltyi mutta ei siinä osannt muuta sanoa, kun että mennään kolmosta kohti.

Kolmosta kohti mentiin ja saavutiin rastille ja leimattiin. Jade suuteli rastilla Tarua kaulalle ja laski kädet haarojen väliin ja hieroi Tarun pimppaa kollegehousujen päältä.Tarulla risteili aivoissa ristiriitaisia tunteita - helkkarin moinen halua naida tuo poika ja toisaalta ei se käy kun on ope. Ajatus siitä, että molemmat ovat täysi-ikäisiä, helpotti oloa.

Jade vetäisi Tarun kollegehousut puolitankoon ja työnsi peukalon pilluun ja samalla työnsi Tarun puuta vasten. Taru tärisi. Kiihko hirveä ja häpyhuulet himosta turvonneet. Nuori uros oli tulossa "pesän" sisään. Helkkari poijan loppi oli nuorempi kuin omat lapset.

Tarun yritti sanoa, että vedä sormet pillusta, mutta ei saanut sanaa suusta. Taru olisi halunnut perääntyä, mutta himo esti sen. Jade työnsi kaksi sormea sisään ja tuumasi, että en ole ennen suomalaista ja naista tällälailla hoidellut.

Jade sanoi: "Ope sinä olet seksikäs - pyllistätkö minua kohti"

Taru jo hengitti kiihkeästi ja samalla koukistui ja työnsi peppua Jadea vasten. Se oli merkki Jadelle, että nyt on aika työntää paksu tumma muna Tarun kosteaan vakoon.

Taru käänsi päätään ja näki Jaden yli kaksikymmen senttisen kullin seisovan ojossa hänen auvenneinen häpyhuulien edessä. Ajatuksissa kävi, että pano oli nyt tosiasia ja ei kannattanut enää pokkuroida vastaan.

Jade kysyi: "Ope haluatko edestä vai takaa". Taru sanoi: "Aivan sama kun nait minua"

Viisukymppinen Taru oli kiimassa kun tumma parikymppinen poika polki takaa. Pillu litisi panojen tahdissa.

Samalla Jade puri Tarua niskasta pienen fritsin merkiksi, että naista on polkaistu. Tarulla kävi mielessä ehkäisy, jota ei ollut tarvittu vuosiin. Samalla Taru sai taivallisen orgasmin ja Jade pamautti siemennesteet sisään. Taru tunsi kuinka lämmin neste tunkeutui pillun sisään.

Taru tiesi että hänet oli siemennetty.

Jade nosti Tarun kollegehousut ylös ja sanoi nyt nelosrastia kohti. Jade tuumasi Tarulle, että parisuunnistus oli mukavaa. Taru ei vastannt mitään. Hän tunsi kuinka "pullat oli laitettu uuniin" ja sperma valui kävellessä pitkin reisiä.

Tarua noltti niin vietävästi, että oli päästänyt nuoren oriin omalle pesälle. Tehty mikä on tehty.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute