Herkku-puhelin
Vaimoni ja turvapaikanhakijat
pastor

Minä taidan olla liian kiltti. Ainakin joudun usein hieman kummallisiin tilanteisiin. Kerron tuoreen esimerkin. Niin, olen muuten pappi, ja minulla on itseäni viisitoista vuotta nuorempi vaimo Eeva.

Olin vaimoni kanssa eräässä ostoskeskuksessa, kun minua tuli jututtamaan yksi seurakuntalainen. Tuolla tädillä oli kovasti asiaa kuukauden kuluttua pidettävistä myyjäisistä. Vaimoni liukeni tilanteesta ja jatkoi tarjouskorien penkomista.

Yritin vaikuttaa kiinnostuneelta, mutta katseeni alkoi harhailla vaimoni perään. Kirjaimellisesti. Hänellä oli tiukat farkut ja peppu on mielestäni naisen paras ruumiinosa. Niin, tietysti pienet ja terhakkaat rinnat ovat toisaalta parasta mitä naisella voi olla. Niin ja söpöt kasvot... Olen onnekas, sillä juuri sellainen Eeva on! Ajatukseni harhailivat ja sitten kiirehdin lopettamaan keskustelun, kun huomasin jonkun todennäköisesti Lähi-idästä tulleen maahanmuuttajan seuraavan vaimoani.

Hän tuijotti aivan selvästi Eevan seksikkäästi keinuvaa takamusta - peppumiehiä siis hänkin. Kieltämättä tuntui jotenkin kiihottavalta huomata yllättävän erilaiselta taustalta tulevan miehen olevan hyvin itseni kaltainen... Näin miehen profiilin: tyypillisen iso nenä ja, hetkinen, collegehousuissa näkyi selvä pullistuma edessä. Miehellä oli siis erektio!

Kaiken kukkuraksi juuri kun vaimoni kurottui ottamaan jotakin alahyllyltä peppu pystyssä, tuo suunnilleen Eevan ikäinen mies "sattui" osumaan kohdalle. Näin miten miehellä oli kiimainen katse, kun hän hetkeksi "juuttui" hyllyjen välissä Eevan takamukseen kiinni. Itse asiassa hän painautui niin lujasti Eevaan kiinni, että Eeva horjahti ja mies "ritarillisesti" tarttui kiinni sieltä mistä sai - Eevan rinnoista, ettei tämä kaatuisi.

Ehdin paikalle juuri kun tilanne oli ohi, ja mies pahoitteli Eevalle vuolaasti miten olikin (muka) muualle katsellessaan yllättäen törmännyt tähän. - I'm so sorry... Näin vaimoni kasvoista, ettei törmäys ollut mitenkään epämiellyttävä, pikemminkin päin vastoin. Hän oli varmasti tuntenut miehen kovan kalun takamuksessaan ja tietysti myös omistushaluiset kädet rinnoillaan. Unohdin varmasti kertoa, että Eeva on itse asiassa melko kyltymätön seksuaalisesti ja tuntuu nauttivan erilaisista fantasioista, joita hänelle kerron rakastellessamme. Vieraat miehet on muuten juuri aihe, joka minua kiihottaa, niin pastorismiehiä kun olenkin.

Otin tilanteen haltuuni - niinhän minä luulin - ja esittäydyin.-Hei, olen Pekka ja olet näköjään tavannut vaimoni Eevan.

Puhuimme englantia ja ilmeni, että Hassan oli irakilainen turvapaikanhakija. Eeva kysyi innokkaasti, voisiko Hassan tulla meille kylään, sillä olinhan pyytänyt häntä kirjoittamaan artikkelin seurakuntalehteemme juuri turvapaikanhakijoista.Hassania ei tarvinnut kahdesti pyytää. Ei hänellä kiireitä ollut. Vastaanottokeskuksessa oli kuulemma sanoinkuvaamattoman tylsää ja hän olikin lähtenyt aikaa tappamaan kauppakeskuksen ihmisvilinään.

Kotiimme päästyämme joimme ensin päiväkahvit ja sitten Eeva alkoi haastatella Hassania. Minä kokoilin tavaroita valmiiksi kotikäyntiä varten. Olin luvannut antaa ehtoollista eräälle vanhalle naapurissa olevalle miehelle. Jotenkin vaistosin, ettei naapurissa kannattaisi viipyä kovin kauan.

Kun tulin takaisin kotiin huomasin, että Eevan muistilehtiö oli lattialla päydän ääressä ja yläkertaan johtavien portaiden juuressa oli Eevan villapaita ja Hassanin pusero. Hiivin portaita ja totesin jälkien niinsanotusti johtavan sylttytehtaalle. Molempien housut olivat portaiden puolivälissä ja sukat niiden yläpäässä.

Makuuhuoneen kynnyksellä olivat Hassanin bokserit ja t-paita ja vaimoni pikkuhousut ja toppi. Raollaan olevasta ovesta kuului aviovuoteemme tuttu natina - monet kerrat olin saanut rakasta vaimoani siinä rakastella. Nyt oli vieras mies soutamassa melkoisen isolla aseellaan vaimoni kiimaisessa pimpissä.

Hitain ja syvin vedoin Hassan astui vaimoani takaapäin - siis sama asetelma kuin siellä kauppakeskuksessa. Nyt eivät farkut ja collegehousut olleet yhtymisen esteinä. Sisään ja ulos liikkui vieraan miehen mulkku nymfomaanisen vaimoni litisevän kosteassa pillussa. Molemmat hengittivät kiihottuneina ja ympäristöstään mitään välittämättä. Oli vain kyrpä ja vittu, oli vain himokas nautinto, joka tuntui jatkuvan ja jatkuvan.

Tajusin hätkähtäen, että nyt silmieni edessä toteutuu Eevan ja minun yhteinen fantasia. Nuori pastorin rouva on vieraissa omassa aviovuoteessaan - vieras mies nussii omaa vaimoani. Huomasin vaistomaisesti alkavani riisuutua ja kohta olin valmiina liittymään leikkiin, olinhan aina haaveillut pääseväni liukkaille. Kyrpäni seisoi tanassa.

- Hassan, se tuntuu niin hyvältä. - Se on niin iso ja täyttää minut kokonaan. - Pane minua! Rakas vaimoni siinä äsken vielä tuntemattoman miehen kanssa oli nyt tullut niin tutuksi, että oli päästänyt tämän kaikkein pyhimpäänsä. Tunsin Eevan kiiman tuoksun, kuulin kiihtyvän litinän ja näin miten Eeva rytmikkäästi vastasi työntöihin kiimasta vikisten. Sitten Hassan antoi karjahtaen siemenensä syöksyä Eevan pillun perukoille.

Autuas ilme kasvoillaan Hassan kierähti parivuoteen toiselle puoliskolle lepäämään. Hän hätkähti vähän, kun astuin kiimantuoksuiseen makuuhuoneeseen. - Älä pelkää, ei mitään hätää, sanoin ja asetuin kiireesti Eevan alle pää jalkopään puolella. Pillusta alkoi jo vuotaa Hassanin siementä. Halusin Eevan ratsastavan niin, että näen kun hänen pillunsa liikkuu kaluni päällä ylös ja alas, ylös ja alas. Tunsin miten Hassanin paksu sperma pumppautui Eevan pillusta kyrpääni, karvoihini, vatsalleni ja persvakooni. Litinä oli ennenkuulumaton: pillunesteet, omat touhutippani ja Hassanin siemenneste sekoittuivat ja muodostivat luonnon oman liukastusnesteen. Kantasuomalainen, ympärileikkaamaton kalu ei kestänyt niin kauan kuin vierasmaalainen, ympärileikattu mahtimela. Tilanne oli kaiken kaikkiaan niin kiihottava, että kohta suihkusin samoille kohdille kuin Hassan hetkeä aikaisemmin. Rakkaan, nuoren vaimoni ihanaan jo valmiiksi spermalla vuorattuun vittuun.

Mutta oliko Eeva läpeensä tyytyväinen? Ei - rietas nymfo kysyi Hassanilta ilkikurisesti, eikö tällä ollut kavereita vastaanottokeskuksessa, jotka kaipaisivat paineenpostoa. Hassan ryntäsi saman tien etsimään housujaan. Hetken kuluttua kuului arabiankielistä kiihtynyttä puhetta. Hassan soitti jollekulle kaverilleen. Hän tuli takaisin yläkertaan ja sanoi, että voisinko mennä alas taksia vastaan, se tulisi kohta. Hassan oli jälleen kyrpä tanassa ja aloitti muitta mutkitta Eevan panemisen tällä kertaa lähetyssaarnaaja-asennossa.

En olisi halunnut missata hetkeäkään,mutta otin tuolinselkämykseltä aamutakin päälleni ja poimin kynnykseltä housuntaskusta lompakkoni, jotta voisin maksaa taksin, joka jo kuului kurvaavan pihaan. Kun olin taksia maksamassa, marssi neljä vielä Hassania nuorempaa kaveria sisään. Niin sisään. Eevan sisään he päätyivät!

Kun pääsin takaisin makuuhuoneen ovelle, oli Hassan vielä nopealla tikkauksella nussimassa Eevaa. Yksi kaveri oli saanut kalunsa Eevan suuhun, toinen hakeutui sivulta anukseen ja kaksi imi Eevan pieniä rintoja ja välillä puri kaulaa. Näiden kullit olivat Eevan pienten käsien runkattavina.

Tuttu karjahdus kertoi, että Hassan oli jälleen tullut Eevan pilluun. Hän siirtyi sivummallw katsomaan. Miehet ryhmittyivät uudelleen. He nostivat nopealla kiskaisulla Eevan nelinkontin ja kolmea reikää hyödyntäen pääsivät ehkä ensimmäistä kertaa kantasuomalaista nuorta naista panemaan sydämen kyllyydestä: peräaukossa ollut kyrpä oli nyt Eevan suussa, yksi mulkku ryskytti pillua, yksi kalu haki rytmiä ruskeassa reiässä. Neljäs kaveri alkoi panovuoroaan odotellessa hellän määrätietoisesti läiskiä kädellään Eevan perseenposkia ja välillä vedellä nänneistä ikään kuin aikoisi lypsää häntä. Jotenkin tuntui siltä, että tästä tulisi pitkä ilta ja kiimantäyteinen yö. Kun vain itse pääsisin taas välillä mukaan nussimaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute