Herkku-puhelin
Uuden Vuoden päivä
Tuijja

Päivän valo tulvii sisään suljetun säleverhon raoista huoneeseen.

Rautapäätyisen sängyn peitto heilahtaa sivuun,paljastaen vaalean “pörröpäisen”naisen hieromassa silmiään uuteen päivään. Nainen on alasti.

Hän; Tuijja nousee istumaan sängyn reunalle. Venyttelee ja haukottelee, koettaa saada “koneet” käyntiin. Nousee seisomaan ja ottaa askeleet kohti ovea, kunnes huomaa peiliovesta tuijottavan naisen katseen.

Tuijja pysähtyy ja kääntyy kohti naista. Siinä sitä katsellaan toinen toistaan! Koskettelee kasvojaan ja kaulaansa ajatellen samalla.

Ei pahemmin roiku poskipäät, eikä leuan alla ole “helttaa”. Kädet siirtyvät alemmas vartalolla. Rinnat ovat vielä kiinteät ja suht ryhdikkäät. Vatsa! No se on vähän pyöristynyt. Lanteen kaari löytyy, mutta on kääntynyt väärinpäin?

“Puuhamaassa” pieni trimmaus parantaisi näkymää. Jalat ja varpaat lakattuine kynsineen on ihan ok. Kyllä pienelle “pintaremontille” olisi hyvinkin tarvetta, mutta hyvin tämäkin “paketti” pelittää, tuumii Tuijja .

Nyt pisulle ja pesulle! Lämmin vesi hyväilee alastonta naista. Shamppoota päähän ja hierontaa, jo alkaa ajatus juosta.

Saippuaiset kädet hyväilevät vaaleaa ihoa. Rintojen hyväily saa nännit “heräämään”.

Vatsalta ja lanteilta kädet erkanevat. Toinen painuu jalkoväliin, ja pillun uumeniin. Toinen hyväilee kiinteitä pakaroita, etusormen eksyessä anukseen.

Tuijja ottaa suihkun telineestä ja nojaa valkeaan laattaseinään jalat harallaan. Suihku hyväilee rintoja saaden hänet kiihoittumaan.

Ajatukset palaavat menneeseen iltaan.

Oli vuoden viimeinen ilta. Oli ruokaa ja juomaa, alastomia ihmisiä, hyväileviä käsiä, jäykkiä kaluja, välillä kaikki reiät täynnä.

Joskus myös piiskan sivallus kuumotti pakaroissa. Tuijja havahtuu !

Sulkee suihkun, pyyhe käsissä kävelee taas peilin luo. Suihkun raikkaana hieroo öljyä käsiinsä ja aivan kuin peilille näyttääkseen hieroo öljyä vartalolleen eroottisen rivoin liikkein itselleen hymyillen.

Istahtaa sängylle, ja siitä selälleen. Venyttelee raajojaan. Katse harhailee pitkin huonetta, kunnes pysähtyy katossa oleviin koukkuihin .

Nyt suu menee hymyyn! Silmät sulkeentuvat. Oikea käsi löytää rinnan kovettuneen nännin, jota sormet hellästi puristavat.

Vasen käsi vaeltaa pitkin suihkun raikasta ihoa kohti “puutarhaa” jossa pieni mutta terhakkaan toimiva klitoris odottaa hyväilyä.

On Uuden Vuoden ensimmäinen päivä. Tästä on hyvä jatkaa!

Tuijjan tuntien ,kohta sattuu ja tapahtuu ! Haluatteko kuulla lisää riettaan naisen värikkäästä elämästä!?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute