Herkku-puhelin
Naisen orgasmi
Päivänsädepyssy

Seison sängyn vieressä ja katselen sinua. Liikehdit levottomasti.

Olen sitonut sitonut haluamallani tavalla.
Makaat selälläsi, peppusi alla on tyyny. Olet x-asennossa jalat ja kädet levällään, liinat ranteissa ja nilkoissa, ne kiinni sängynjaloissa. Silmät sidottuina.

Istun viereesi sängylle. Kosketan ihoasi kevyesti ja vavahdat. Tiedän että olet malttamaton, ja luultavasti jo märkä pelkästä odottavasta jännityksestä.

Sivelen pehmeää ihoasi.. Etenen litteältä vatsaltasi kohti rintojasi. Ihosi on maidonvaalea, rintasi suuret ja pyöreät. Nännipihat vaaleanpunaiset. Nännit nousevat koholle kun kiertelen kevyellä kosketuksellani rintojasi, koskematta kuitenkaan nänneihisi.

Huokaiset väristen kun siirrän käteni nänneillesi. Ne ovat kovat. Pyörittelen nännejäsi sormieni välissä. En liian kovasti, mutten liian hennostikaan. Hieron ja puristelen. Huokailet ja vingahtelet. Venytän nännejäsi ylöspäin, vähän kuin lypsäen. Huuliltasi karkaa pitkä vaimea vaikerrus ja kiemurtelet. Nännisi ovat oikeat kiimanappulat. Olen varma että olet jo täysin märkä. Hengityksesi on raskas. Olen kieltänyt sinua puhumasta, mutten voihkimasta. Ääntelysi kiihottaa minua.

Päästän turpeiksi muuttuneet nännisi ja siirryn lähemmäs tyynyn kohottamaa lantiotasi. Olet posliini, ja näen että pillusi huulet ovat jo pulleat kiihotuksesta. Kumarrun lähemmäs ja puhallan ilmaa kevyesti huulillesi. Vavahdat ja nostat vähän lantiotasi. Voin haistaa ihanan, huumaavan kiimasi. Keinuttelet lantiotasi. Koetat kutsua minut koskemaan. Näen miten huultesi välistä kimmeltää kiimapisara. Nautin suunnattomasti halustasi. Tiedän että odotat kosketustani malttamattomana, ja on sitä parempi mitä kauemmin olen koskematta herkimpiin paikkoihisi. Antaa halun keräytyä. Tahdon että päässäsi takoo lopulta vain pakahduttava kiiman sumentama ajatus "koske jo".

Lopulta käsken sinun lopettaa liikkumisen. Lantio ei saa nyt pyöriä eikä keinua. Vien etu- ja keskisormen kevyesti uloimmille häpyhuulillesi. Hipaisen kevyesti. Ynähdät. Silittelen kevyesti huuliasi alhaalta ylöspäin. ihosi nousee kananlihalle ja huokailet. Kiimaa herahtaa huultesi välistä sormilleni. Olen kuolla kiimasta, niin seksikäs olet. Tahtoisin vain työntyä sisääsi nyt heti ja ottaa sinut rajusti. Maltan kuitenkin mieleni.

Hieron nyt märin sormin huuliasi. Ulommat huulesi pullistuvat turpeammiksi kiihotuksesta. Ne aukeavat raolleen. Kaunista. Työnnän sormeni sisemmille huulillesi. Yniset. Kiimalimasi on liukasta ja kuumaa. Levitän huuliasi, näen klittasi kurkistavan hupustaan innokkaana, nöpöllään.

Kumarrun ja nuolaisen klitoristasi. Ulahdat. Nuolaisen uudelleen. Voihkaiset. Rakastan ääntäsi. Rakastan makuasi. Vien etusormeni ihan pillunreiällesi, menemättä kuitenkaan sisään. reikäsi nytkähtää kevyesti kosketuksetani. Olet niin märkä ja valmis, että saisin helposti kaksi sormea sisääsi, mutta työnnän vain etusormeni pään sisääsi pari senttiä. Hymiset. Olet todella kuuma, ja ihanan tiukka. Painan sormeani alaspäin, venyttäen reikääsi. Olet uskomattoman märkä.

Laitan keskisormeni etusormen kaveriksi, huokailet. Klitoriksesi jöpöttää terhakkaasti. Yhtäkkiä alan nuolla sitä nopealla rytmillä. Lyhyin lipaisuin. Vaikeroit kiimaisena, puristat käsin liinoja joilla olet sidottu. Jalkasi tärisevät. Työnnän kahta sormeani syvemmälle sinuun, sitten vedän ne ulommas, mutten kokonaan ulos. Samalla painelen sormiani alaspäin, venyttelen reikääsi. Voihkeesi rytmittyy sormieni ja kieleni liikkeisiin.

Ahmaisen klitoriksesi huulilleni, imen sitä. Parkaiset kiihkossa. Saan kasvoni märäksi kiimastasi. Imen ja imen, samalla kieleni pyörii klittasi päässä. Liikutan sormiani melko hitaasti, paine pillunsuun lihaksilla on tärkeämpää orgasmin kannalta kuin sisään-ulos liike. Pillusi sykähtää aina kun kieleni muljahtaa klitoriksen yli. Tiedän että saan sinut tulemaan pian.

Nuolen tasaisella rytmillä klitoristasi, nyt pidemmillä nuolaisuilla. Voihkeesi kovenee. Vääntelehdit sidottuna ja jalkasi jännittyvät ja vapisevat. Pillusi litisee märkänä. Nuolen yhä samalla tasaisella rytmillä, tosin nyt se on vaikeampaa kun et tahdo malttaa pysyä paikoillasi.

Huohotuksesi muuttuu katkonaiseksi, voihkeesi äänekkäiksi parahteluiksi. Yhtäkkiä jännityt liikkumattomaksi ja pillusi supistuu tiukkaakin tiukemmin sormieni ympärille. Nuolen nopeammin, levitän sormiani ja teen ihan pientä nytkyttävää liikettä pillussasi, sormet vain muutaman sentin sisälläsi.
Laukeat huutaen. Kehosi vapisee ja nytkähtelee. Pillusi sykkii holtittomasti, jolloin työnnän kolme sormea niin syvälle sisääsi kuin saan. Kiimalimaa valuu sisältäsi ja sormieni välistä sykäyksien tahdissa. Ulvoen taivutat selkäsi kaarelle yrittäen nostaa lantiotasi tiukemmin vasten suutani.

Orgasmi kestää muutaman kouristuksenomaisen hetken. Sen jälkeen valahdat rennoksi, ja tiedän sen olevan ohi.

Pysäytän sormeni, ottamatta niitä kuitenkaan pois sisältäsi. Kieleni sen sijaan jatkaa nuolemistasi hyyvin hitaasti. Klitoriksesi on aina orgasmin jälkeen yliherkkä. Niin herkkä että kieleni kosketus saa koko kehosi nytkähtämään. Muljautan kieleni hitaasti klittasi yli. Nytkähdät ja voihkaiset. Uudelleen. Uudelleen. Koetat siirtyä ulottuviltani kauemmas, mutta mihinpä sidottuna pääsisit. Hymähdän ja nuolaisen vielä muutaman tuskallisen hitaan lipaisun sykkivän klittasi yli. Tahtoisin kiusata sinua näin iäti, mutta tiedän ettei pidä mennä liiallisuuksiin.

Nostan pääni, vedän sormeni pois. Olet uskomattoman kaunis siinä huohottaessasi. Poskesi hehkuvat, hymyilet.

Hymyilen, vaikket sitä näekään. On upea tunne saada sinut tulemaan näin.
Annan sinun hengähtää hetken ennenkuin jatkan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute