Herkku-puhelin
Kylähuoran paluu
Maria

Tarina on jatkoa Kesäfantasiaa- teksteille.

Jokseenkin kuuman kesän jälkeen - niin, kuuman joka merkityksessä - syksy tuli liian varhain ja sen mukana muutoksia työrintamalle. Olin paljon poissa kotoa ja hyvin alkanut ura kylämme huorana oli piinallisen kauan ollut katkolla. Mieheni yritti tyydyttää tarpeeni parhaansa mukaan, mutta jokin syvällä sisälläni janosi aina vain lisää. Kaipasin aistit räjäyttävää joukkosessiota, jossa kylämme miehet käyttäisivät jälleen kaikkia apujani hyväksi, laukaisten minut yhä uudelleen ja uudelleen ja samalla tyydyttäen omat fantasiansa ja pohjattomat tarpeensa. Öisin nukuin levottomasti vanhojen muistikuvien pyöriessä ajatuksissani. Voi miten tarvitsenkaan sitä!

Kevät alkoi viimein olla pitkällä ja kesän ensimmäiset lämpimät päivät ilmoittelivat tulostaan. Oloni oli kuumottava ja kiimainen, en kestäisi enää hetkeäkään tätä piinaa. Mieheni oli varsin tietoinen tarpeistani ja tiesin kyllä että ei kestäisi kauaa kun hän järjestäisi minulle mieleiseni yllätyksen.

Kesälomani ensimmäisenä aamuna heräsin siihen, kun mieheni kiihottuneena tempoi ylös satiinista yöpukuni helmaa ja levitti reiteni apposen auki. Vielä unisena pääni oli täysin pyörällä mutta sen verran ymmärsin että jotain oli totisesti tekeillä. Voihkien mieheni vapautti nännini yöasun liiviosasta ja jätti ne herkkinä nöpöttämään terhakkaasti.
- Tänään on tärkeä päivä, kultaseni, ja sun on oltava valmis, mieheni kuiskutti ja ihaili alati märkää vakoani. Voih! Nuo sanat, niitä olin halunnut kuulla jo kuukausitolkulla! Huohotin jo pelkästä ajatuksesta, mitä tänään sitten lienikään tulossa, mutta taatusti rakastaisin joka ikistä sekuntia.
- Laitetaanpa sut sitten valmiiksi, huoraseni.. Mieheni laskeutui jalkoväliini ja levitti autuaasti häpyhuuliani ja alkoi hitaasti, piinallisesti, kiusoitellen kuljettamaan kieltään vakoani pitkin. Kiimaisin, pitkin vedoin hän kiusasi pilluani, tietäen tarkalleen miltä kehossani tuntui. Lantioni tempoi ja toivoi lisää vauhtia, mutta mieheni lukitsi lantioni paikalleen käsillään, samalla jatkaen kiduttavaa nuolentaansa. Tuntui että tulisin hulluksi ja anelin miestäni laukaisemaan minut, naimaan rajusti ja nopeasti niin että koko vartaloni tuntuu räjähtävän. Mieheni lopetti nuolemisen klitorikselle ja painoi sille kiusoittelevan, imevän suudelman.
- Oijoi, kerran huora, aina huora, mieheni myhäili ja hänen kuuma katseensa etsiytyi silmiini. - Nyt pikku lutkaseni laitan sinut hieman asioille ja päivän päätteeksi joka ikinen aukkosi tulee olemaan spermaa täynnä ja sut on nussittu pyörtymisen partaalle. Kaiken mitä pyydetään tulet tekemään auliisti ja kiimaisena, etkä estele, onko selvä? Nielaisin kuuluvasti huohotukseni keskeltä ja nyökkäsin nopeasti.
-Käänny ympäri! mieheni sanoi matalalla, määräävällä äänellä. Tein työtä käskettyä ja asetuin kontilleni mieheni eteen, vako valuvan märkänä ja tykyttävänä. - Tästä lähtee nyt videoviestinä kutsu kaikille asianosaisille, joten olepa eduksesi nyt seuraavat hetket. Ooooh! Voi miten tuo kiihottikaan. Hirvitti, mutta samalla kiihotti. Kiihotti aivan tajuttomasti. Mieheni touhasi jotakin selkäni takana ja tuntui virittelevän kännykkää hyvään kuvausasentoon. Sitten hän lähti takaani ja jäi sängyn ääreen seisomaan. Pettymys valtasi mieleni.. Enkö saakkaan laueta? Mitä ihmettä, mitä nyt? Mieheni huomasi turhautuneisuuteni ja painoi tyynnyttelevästi kuuman kämmenensä tempoilevien pakaroitteni päälle. - Shhhhh, kultaseni, shhhh.. Saat laueta, mutta minun ehdoillani. Avaapa jalkasi kunnolla niin muut näkevät mitä on tarjolla. Oooooh.. Voi miten ihanalta tuntuikaan kaupata omaa pilluaan niin hävyttömästi! Levitin jalkani niin auki kun suinkin vaan pystyin ja työnsin pilluani näytille selkä kaarella. Samassa litimärässä jalkovälissäni tuntui kova, kipeä, kiihottava kämmenen lyönti. Lyönti sai minut huutamaan ja vavahtamaan niin että sinkouduin eteenpäin.
- Noh noh, huora pysyy nyt paikallaan ja ottaa vastaan mitä annetaan. Perse pystyyn nyt! kähähti mieheni kiihottuneen vihasena ja kiskaisi pilluni uudestaan näytille. Voi Luoja! Miten kestäisin tämän? Lyönti oli tuntunut kipeältä mutta silti samalla.. äärimmäisen kiihottavalta. Valuin vielä enemmän jos edes mahdollista. Mieheni huomasi saman ja häneltä pääsi ivallinen nauru. - Mmmmh, voi pikku huorani, sun pillu on niin valmis aivan kaikkeen, eikö totta?
- Voih, joooooh.. Voi rakas, mhhhhh.. En saanut mitään järkevää enää suustani. Koko kehoni kihelmöi raastavasta odotuksesta ja lantioni kieppui mieheni kuuman kämmenen alla. Mieheni tiukesi otettaan lantiostani ja nosti sitä vielä enemmän ylös. - Nyt annetaan sun pillulle kunnon kyytiä. Sä pysyt tässä asennossa koko ajan, onko selvä?
- On, vastasin empimättä ja jäin mieheni haluamaan asentoon. Kuulin hänen huohotuksensa ja tiesin miten hän nautti tästä. Valmistauduin ottamaan iskut vastaan suuren kiimani johdattamana.
- Hyvä, niin pitääkin, mieheni sanoi ja samassa löi kämmenellään litisevään vakooni. Olin sinkoutua uudestaan eteenpäin mutta mieheni arvasi aikeeni ja väkevästi piti lantiotani paikallaan. Kämmen nousi ja läimähti uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan. Aluksi tempo oli rauhallisempi mutta vähitellen läiskäyttelyt nopeutuivat nautinnolliseksi kivun ja nousevan orgasmin sekoitukseksi. Kiljaisin jokaisella läimäytyksellä sillä tuntemus oli niin väkevä kaikessa rivoudessaan. Mieheni huohotti jo raa´asti ja hänen kivikova kalunsa tuntui reittäni vasten vaativana ja kiimaisena. Läimäykset tiivistyivät koko ajan ja olin jossakin taivaallisessa, nousevassa olotilassa. - Oi voi mikä kiimapilluhuora sä oletkaan kultaseni. Jos haluat laueta, laukea tähän mun kämmenelle sitten, mieheni sanoi kovasti ja vaativasti. Kestäisinkö tätä loppuun saakka.. Mmmh, oih.. Läimäykset tiivistyivät ja kohdistuivat koko ajan enemmän turvonneelle klitorikselleni ja litinä täytti huoneen. Kyllä, pystyn tähän, laukean tähän. - Voi rakas, anna se, lyö lisääääää, kuulin oman pienen ääneni anelevan mieheltäni. Enempää käskyjä ei mieheni tarvinnut, vaan hän suuntasi kaiken tarmonsa jalkoväliini ja kämmenensä nopeaan, jo vatkaavaan liikkeeseen. - No niin, kunnon huora antaa nyt katsojilleen jotakin viihdykettä, nosta sitä pillua tänne! huusi mieheni kiihotuksissaan ja tempaisi lantiotani vielä ylemmäs. Se ja kämmenen jatkuva taputteleva vatkaus pillullani riitti ja aloin saamaan.. Aloin saada väkivaltaista, rajua, tempovaa orgasmia eikä huutamisestani meinannut tulla loppua. Mieheni ei ainakaan auttanut asiaa vaan edelleen lantioni paikoilleen lukiten jatkoi pilluni läpsimistä kunnes vapisin aivan kauttaaltaan ja olin joka läimäyksellä kuin sähköiskun saanut. Hikisenä mieheni painoi pääni ja rintakehäni alas sänkyyn ja siirtyi taakseni kontilleen suuri, kova kalunsa täydessä juhlavalmiudessä. Hänen sormensa etsiytyivät uudelleen litimärälle, orgasmin saaneelle, turvonneelle pillulleni ja sieltä hän alkoi ammentamaan märkyyttäni tiukalle peppureiälleni. -Voi ei, en mitenkään pysty, en mitenkään kestä tätä nyt, huusin kauhuissani miehelleni, edelleen vapisten ja voimakkaasti huohottaen.
- Voi rakas huoraseni, sähän teet mitä sulta pyydetään ja sun pillua ja persettä käytetään tänään tasan kaikkeen mihin mä tai joku muu asianosainen vain haluaa, joten perse pystyyn nyt, huusi mieheni kiihottuneen vihaisena, tietäen että syvällä sisimmässäni juuri tätä minä tarvitsen. Tätä minä haluan ja vaadin. Suljin silmäni ja aloin kerätä voimia tulevaan. - Hyvä on, nussi mua perseeseen, kulta, sanoin hiljaa miehelleni ja muuta ei tarvittukaan. Liukas etusormi alkoi painautua suoleeni ja voi taivas miten ihanalta se tuntuikaan. Turvonnut pilluni sai olla rauhassa mutta silti nuo ihanat hyvän olon väreet kumpusivat jostakin syvältä vartaloni pohjukoista. Mieheni murahteli tyytyväisenä sormen lipuessa jo esteettä suolessani edestakaisin. Ynähdykseni saattelemana mieheni veti sormensa pois pepustani, kohotti asentoaan ja alkoi sovitella kuumaa kaluaan peppureiälleni. - No niin narttuni, kun sä kohta lähdet hommiisi, on sekä sun perse että pillu valmiiksi liukkaat. Sun tulee antaa kenen tahansa nussia sua, kuinka tahansa ja ennen kaikkea, missä tahansa. Onko tämä selvä? kysyi mieheni rajulla kiihottuneella ääella. -On, rakkaani. Huoranne on käytössänne täysin, huomasin vastaavani äkkiä ja kovin vastaanottavaisena.
Sanojeni siivittämänä mieheni työnsi pitkän kyrpänsä kertatyönnöllä syvälle suoleeni kovan urahduksen kera. Hän jätti kyrpänsä pohjaan ja kurotti ottamaan kännykkänsä viereiseltä hyllyltä ja antoi sen käteeni. - Nyt kuvaat itseäsi koko persepanon ajan, niin näet itsekin mikä kiimainen huoranymfo sä oikein oletkaan, mieheni naurahti ja asetti kameran niin että kasvoni ilmestyivät ruutuun. Kiimaiset, himokkaat kasvoni. Ojensin käsiäni niin että kasvojen lisäksi kuvaan ilmestyi vapaat rintani kovine nänneineen. Mmmmh, näky kiihotti itseänikin kovasti. Seuratessani omaa kuvaani näytöltä, mieheni alkoi liikkua. Hän veti kyrpänsä miltei kokonaan pois suolestani, ja sukelsi sitten uudestaan sisääni vaativana ja himokkaana. Kasvoni vääntyivät himosta ja nuoleskelin ja pureskelin huuliani. Mieheni aloitti rytmikkäämmät työnnöt ja kunnon huorana tarjosin hänelle persettäni ansiokkaasti, reidet avoinna ja jokaisen työnnön vastaan imien.
-Voi luoja mikä perse sulla on, mieheni huohotti työntöjensä tahdissa ja olin enemmän kuin ylpeä suomastani nautinnosta. Ja voi kuinka jokainen työntö tuntuikaan hyvältä. Olin niin auki, että jokainen työntö alkoi tuntua myös pillullani ja kovin turvonneella klitoriksellani ja tunsin kuumottavan orgasmin aallon taas lähestyvän. Anelin jo joka työnnöllä miestäni naimaan minulle orgasmin ja valuttavan spermansa kiimaiseen peppuuni. Eipä häntä tarvinnut kovasti pyydellä kun työnnöt muuttuivat jo koko ajan vaativimmaksi ja rajuimmiksi. Aloin huutaa taas kuin syötävä ensimmäisten orgasmiaaltojen saavuttaessa sopukkani eikä mieheni tarvinnut enempää yllykettä vaan hän alkoi laueta peppuuni voimakkaasti ja pohjia myöten kaluaan sinne survoen. Keinuimme samassa tahdissa orgasmin jyrättyä yllemme ja nautiskelimme pilluni ja suoleni sykkeestä ja niiden aiheuttamasti hyvästä olosta meille molemmille.
Mieheni kurottui puhelimelleen ja sammutti videoinnin. Vielä kyrpä sisälläni hän käännähti ja otti minut viereensä lusikka-asentoon minun voihkiessa vielä sen aiheuttamasta kivunsekaisesta nautinnontunteesta. Varovasti hän veti itsensä sisältäni ja antoi kätensä vaellella märkyyttään uivalle pillulleni ja peppureiälleni.
- Mmmmh, ihana pieni rakas huorani.. Nyt olet valmis. Olen sopinut että menet käymään kaupassa hakemassa ja maksamassa tilaamani tarvikkeet. Yritähän olla herättämättä huomiota, hän sanoi viekkaasti naurahtaen ja kömpi viereltäni. Hän avasi yöpöydän laatikon ja nappasi sieltä silloin tällöin käyttämämme nänninipistimet joita yhdisti ohut, hopeinen ketju. Hän käänsi minut selälleni ja istui hajareisin päälleni. - Nämä saavatkin olla ylläsi toistaiseksi, hän sanoi hiljaa, nipisti ensin oikean nännini nöpölleen sormiensä väliin ja kiinnitti nipistimen. Vavahdin. Hän sääti nipistimen kohtalaiselle puristukselle ja aloin kiemurrella jälleen sisälläni nousevasta nautinnosta. Hän kiinnitti nipistimen samoin vasempaan nänniini ja veteli siten muutaman kerran ketjusta saadakseen minut voihkimaan ja nännini herkistymään äärimmilleen.
- Pue yllesi se antamani lyhyt olkaimeton kesämekko. Ei suihkua, eipikkuhousuja, ei rintaliivejä, onko ymmärretty?
- Mmmh, on, nyökkäsin mielenkiintoni herättyä jälleen. Voi rakas mieheni, mitä ihmettä onkaan tulossa!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute