Herkku-puhelin
Työmatkalla Pariisissa osa 7
Chatte

Mutta tämä Chatte ei olekaan kuin tuo kaimansa, sängyllä peppu pystyssä ja peppureikä rivosti auki makaava pikkulutka. Hän tekee mitä tahtoo ja tällä kertaa hän on päättänyt viedä sessiota eteenpäin. Ei Sinulla siis ole asiassa juurikaan sanomista, kun Chatte vetäisee päätään rajusti taaksepäin päästäkseen irti otteestasi. Hän onnistuukin siinä ja nousee nopeasti ylös lattialta.
Nyt vasta näet hänet kunnolla, kun hän astuu hämärästä oven luota yölampun valoon. Chatte on upea ilmestys. Haukot suorastaan henkeäsi, kun seuraat hänen verkkaista, keinuvaa käyntiään kohti leveää vuodetta, jolla pikkulutka yhä makaa jalat sängynpäätyyn sidottuina.

Chatte on tänään valinnut väreikseen kirkkaanpunaisen ja mustan. Ylävartaloa ja kauniita, kiinteitä rintoja peittää tiukka ohutolkaiminen, kiiltävästä, ohuesta, lähes läpinäkyvästä kankaasta valmistettu toppi, joka paljastaa anteliaasti povea ja nostaa rinnat houkuttelevasti esille. Katseesi rekisteröi myös oitis pieniksi rusinoiksi kovettuneet nännit, joita tuo ihana aikuinen Narttusi kuin huomaamattaan hyväilee käsillään. Ja millaisilla käsillä!

Chatte on vetänyt käsiinsä pehmeästä punaisesta nappanahasta valmistetut hansikkaat, jotka ulottuvat kyynärtaipeisiin saakka. Nyt käsität, miksi hänen kosketuksensa kyrvässäsi vain hetkeä aikaisemmin oli tuntunut niin pehmeältä ja kiihottavalta. Haluat ehdottomasti tuntea tuon pehmeän, viileän, mutta samalla lämpimän nahan kosketuksen uudestaan hyväilevän sykkivää kulliasi.

Tiedät kuitenkin, että parasta on nyt vain odottaa ja katsoa, mitä Chatte aikoo. Kiirehtiminen tai hoputtaminen ei auta. Niinpä annat katseesi vaeltaa alaspäin. Näet mustan, tiukan nahkahameen, joka ihanasti myötäilee Nartun pyöreitä pakaroita, ja jonka helma päättyy reilusti polvien yläpuolelle. Siroja sääriä verhoavat musta verkkosukat ja pienet jalat on sujautettu musta-punaisiin, korkeisiin korkokenkiin. Tuon kaiken nähdessäsi olet haljeta himosta, mutta tiedät, että kannattaa odottaa. Odotuksesi takuulla palkitaan.

Chatte istahtaa leveän vuoteen laidalle lähelle pikkunarttua. Sitten hän sivelee hansikoidulla kädellään ensin omia, punattuja huuliaan. Sen tehtyään hän ojentaa kätensä kohti pikkulutkan riettaasti levällään olevaa jalkoväliä ja työntää yhden sormensa nartun kiimaiseen pilluun. Narttu kirkaisee vähän, mutta kun Chatte puhelee hänelle rauhoittavasti ja pyörittää sormeaan liukkaassa pillussa, rentoutuu pikkulutka ja alkaa silminnähden nauttia tuon aikuisen naisen koskettelusta.

Katsot kuin huumattuna tuota kaikkea. Chatte on äkisti varastanut Sinun paikkasi, mutta se ei Sinua harmita. Tunnet luissasi, että tästä on kehittymässä vielä paljon hurjempi sessio kuin alunperin uskalsit kuvitellakaan.

Siirryt hiukan lähemmäksi vuodetta paremmin nähdäksesi, mitä noiden kahden Chatten välillä oikein tapahtuu. Panet merkille, että Chatte on työntänyt jo kaksi punaiseen nahkaan verhottua sormeaan pikkulutkan kiimaiseen pilluun. Hän nai pillua nopein liikkein saaden naitavansa ynisemään ja uikuttamaan nautinnosta.

Sinusta on kiehtovaa seurata, miten tuo aikuinen Narttu koskettelee pikkuhuoran äsken rajusti naitua pillua. Samaan aikaan hän hyväilee toisella hansikkaaseen verhotulla kädellään omaa riettaasti auki levitettyä jalkoväliään, sen sykkivää klitorista, kiimasta turvonneita häpyhuulia ja kiimanesteistä liukasta, tiukkaa pillua. Sen nähdessäsi tunnet himon aallon lyövän ylitsesi, kun muistat, miltä tuntui naida tuota ihanaa, kuumaa pillua, jota Chatte häpeämättömästi ja riettaasti Sinulle tarjosi.

Olet jo aikeissa astua lähemmäs osallistuaksesi narttujen aktiin, mutta saman tien vetää Chatte sormensa pikkuhuoran pillusta ja työntää ne viettelevästi Sinuun vilkaisten omaan suuhunsa. Sitten hän vetää sormensa pois omasta pillustaan ja näet, miten kiimasta kiiltelevät nahkahansikkaiden sormet työntyvät pikkulutkan suuhun tämän vastustelusta välittämättä. Olet pyörtyä himosta ja halusta. Kullisi sykkii täydessä koossaan suihkien spermapisaroita reisillesi. Kätesi runkkaa kalua ja Sinusta tuntuu, että Sinun on pian saatava upotettua se johonkin tiukkaan ja kuumaan, ja naitava narttujasi rajusti ja kovaotteisesti. Mutta Chattella on muuta mielessä. Hän kirjoittaa tätä käsikirjoitusta, ja Sinä pikkulutkan kanssa ainoastaan teet, mitä hän käskee. Kumma kyllä se tuntuu Sinusta pelkästään kiihottavalta..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute