Herkku-puhelin
Vaimon Syntymäpäivälahja
Avio-onnea

Vaimollani oli jo pitkään ollut fantasia, jossa iso, vanhempi mies ottaa häntä sängyssämme. Aina välillä omien sänkyleikkien joukossa meillä olikin tapana kiihottaa toisiamme puhumalla aiheesta, mitä kaikkea siinä silloin tapahtuisi. Jossain vaiheessa katsastettiin muutamia nettipalstojakin, mutta tarjonta ei oikein toiveisiin natsannut, suuri osa oli liikkeellä aivan eri mielellä, tai sitten ilmoitukset olivat niin tökeröitä tekeleitä, ettei sellaisen takana ainakaan mitään täysipäistä ollut. Ajatus jäi kuitenkin itämään, ja jossain kohtaa päätettiinkin kääntää asia toisinpäin, tehdä oma ilmoitus mistä ilmenisi suoraan kriteerit ja jutun juoni. Sekin nyt osoittautui virheliikkeeksi, jolla sai vaan senkin sähköpostin tukkoon mitä moninaisimpia pervoiluja. Koko asia painui sitten jonnekin taka-alalle hyväksi aikaa, kunnes sitten hetken mielijohteesta tulin tarkastaneeksi, ja kas, oli kuin olikin olemassa joku joka oli samalla ajatuksella kiinnostunut, ja vaikutti vielä asialliselta ja fiksulta. Vastasin, ja käytiin asiaa läpi, tavattiinkin pariin otteeseen ja keskusteltiin kaikki selväksi. Mies oli myös valmis ideaani, että odotettaisiin vielä hetki, ja annettaisiin tilaisuus vaimolle ikään kuin syntymäpäivälahjaksi, siihen olisi kuitenkin vain kolmisen viikkoa aikaa. Ihan yllätyksenä puskan takaa ei kuitenkaan annettu asian tulla, vaan kerroin kyllä vaimollekin löytäneeni sopivan miehen, joskaan en vienyt vaimoa näytille, tapaamisen saisi vasta lahjaksi.

Kun odotettu päivä sitten koitti, olimme hyvissä ajoin valmistautuneina. Vaimoni Johanna, 38-vuotias brunetti, istuskeli olohuoneen sohvalla, selvästi ajatuksesta pähkinöinä. Hiukset avoimena, hartiamittaisina, ja silmät viettelevästi rajattuna, vaaleassa kesämekossa joka paljasti hiukan sporttista 170-senttistä vartta, mutta jätti juuri sopivasti vielä arvailun varaa. Ovikello viimein soi, ja kävin avaamassa, tuoden viimein vieraamme vaimonkin näkyville. Esko oli 56-vuotias rakennusmies, pitkä ja jäntevä tumma parrakas mies, kevyessä kauluspaidassa pari ylintä nappia auki, ja rennosti tummissa farkuissa. Ikä tosin näkyi jo hiukan kasvoissa, ja hiuksissa ja parrassa oli harmaata, mutta päivettynyt iho ja käärityistä kauluspaidan hihoista näkyvät jäntevät karvaiset käsivarret kertoivat ettei nyt ihan rapakuntoon ollut vielä ikäännytty. Esittäytymisten ja tervehtimisten jälkeen Esko ojensi vaimolle vielä tuomansa ruusun ja valkkaripullon, esittäen vielä onnittelut merkkipäivän takia. Istuimme alas, jutustelimme tovin kaikenlaista get-to-know-you-puheita, ja nautimme lasilliset tuliaisista. Huomasin parin vilkuilevan toisiaan toistuvasti, ja katsoinkin parhaaksi siirtyä varsinaiseen lahjaosuuteen.

- Jospa te käytte vielä vaikka pikasuihkussa, mä laittelen teille makuuhuoneen kuntoon? ehdotin.
Ehdotus otettiin hyväksyvästi vastaan, ja pari katosikin kylpyhuoneen puolelle. Siirsin itseni makkariin, ja taittelin leveältä parisängyltä kevyet kesäpeitot pois, jättäen vaan muhkeat tyynyt ja tarkoitusta varten hankitun satiinilakanan. Kylpyhuoneesta kuului veden kohinaa ja vaimeaa puhetta. Yöpöydälle pullo hierontaöljyä ja liukuvoidetta, valaistus sopivaksi, ja kaikki alkoi olla päätähtiä vaille valmista. Istuin sängynlaidalle odottamaan.

Kauaa ei tarvinnut odottaa, kun pari tulikin perästäni makuuhuoneeseen. Johanna käveli edellä, alastomana, poskipäät hiukan rusottaen ja silmät selvästi himokkaana, pyöreät b-kupin rinnat aavistuksen kohoillen. Suu muotoili hiljaa sanat ”voi juma…”. Päätä pitempi Esko seurasi perässä, niinikään alasti, leveä karvainen rinta vielä hiukan kosteana, ja uunilenkkiä muistuttava puolijäykkä kalu raskaana heilahdellen. Esko ohjasi Johannan sängyn toiselle puolelle seisomaan, ja kurotti hierontaöljyn pöydältä. Mieto tuoksahdus levisi huoneeseen, kun ilmeisen tottunein käsin hän alkoi nopein mutta varmoin liikkein levittää öljyä edessään seisovan Johannan vartalolle. Tuotapikaa selvästi hieronnasta nauttiva vaimoni olikin huolellisesti öljyttynä, iho kiiltelevänä Eskon laskiessa öljyn takaisin.
- Jospa rouva kävisi sitten mukavasti näytille, hän hymyili.
Johanna siirtyi sängylle selälleen, levittäen hiukan jalkojaan. Huomasin hänen olevan jo valmiiksi kostunut, sisemmät huulet pilkottivat jo hiukan turvonneiden ulkoisten takaa. Huulet ajeltuna, siistiksi rajattu kolmio lyhyeksi trimmattuna. Esko nousi myös sängylle, asettuen vaimon jalkojen väliin, ja työnsi käsin Johannan jalkoja polvista pidellen ylös ja enemmän sivuun. Johanna makasi nyt aivan avoinna, lantio kohonneena, pillu kunnolla tarjolla. Huomasin hänen hengittävän jo raskaasti, nännit selvästi kovettuneina.
- Sähän oot Johanna jo aivan valmiina, Esko sanoi, kumartuessaan vaimoni herkkuja kohti.
- Niin oon .. mä oon niin fantasioinut tästä … Johanna takelteli, mutta lause katkesi epämääräiseen äännähdykseen kun Eskon kieli tapasi kosteat pillunhuulet ensimmäisen kerran.

Ei ollut selvästikään rakennusmies ensikertaa työssä, ajattelin Eskon tottuneesti nuollessa pitkin vedoin, välillä levittäen huulia kielellä. Johanna voihkaisi välillä hiljaa, ja huomasin hänen olevan aivan avoimena, kosteus valuen, klitoris hupustaan nousseena. Eskon toinen käsi hyväili vaimon rintoja, kunnes hän tarjosi sormeaan Johannan suuhun, omien huultensa imaistessa klitoriksen väliinsä. Johanna parahteli jo kovempaa, imien ja nuoleskellen työmiehen sormea, jonka Esko pian kuitenkin veti pois ja hitaasti, samalla klitorista kiusaten upotti Johannan sisään, aloittaen rytmikkään pumppausliikkeen. Vauhti kiihtyi, ja Johannan lantio alkoi puskea vastaan, huohottavan henkäilyn ja aakkosäänteiden saattelemana. Esko lisäsi vielä toisen sormen, ja jatkoi nopealla tahdilla, välillä näykkien klitorista, välillä kielellä sitä kiusaten. Johannan pää kääntyili pari kertaa puolelta toiselle, ja kädet liukuivat pitkin lakanaa, lanteet eläen, vatsa värähdellen. Merkeistä tiesin hänen tulevan pian. Eskon vielä jatkaessa, Johanna pian jännittyikin, reidet väristen ja huudahtaen laukesi vieraamme suuhun. Esko kuitenkin jatkoi vielä vapisevan vaimoni hieromista, kuitenkin hitaammin ja rauhallisemmin nuollen.

Johannan hengityksen hiukan tasaannuttua Esko käänsi hänet puolittaiseen kylkiasentoon minua kohti, ja asettui itse kyljelleen hänen taakseen. Näin kuinka tuo puolijäykkä suuri kulli oli toimituksen aikana paisunut entisestään, ja nyt heilahtelemisen sijaan se välillä nytkähteli, suurena ja kovana, terska kireäksi pingottuneena ja jo hiukan kiiltävänä. Hän kietoi Johannan toisen käden omien harteidensa ympäri, ja nosti Johannan toista jalkaa ylös tarjoten oivat näkymät kun suuri kyrpä hitaasti hieroi märkyyttään kiilteleviä huulia. Muutaman kerran edestakaisin hieraistuaan, Esko painoi terskansa varovasti häpyhuulten väliin ja alkoi aurata tietään peremmälle. Johannan nautinnosta vääntyneitä kasvoja ja nopeaa voihkimista seuraten näin kun kulli hiljalleen alkoi upota liukkaaseen pilluun. Vähän kerrallaan hän työnsi, joka kerta päästen hiukan syvemmälle. Johannakin sai rytmistä kiinni, ja työntöjen mukana liikkuva lantio alkoi myötäillä, ja kalu alkoi liukua helpommin, syvemmälle.
- Sulla on Johanna aivan mahtava pillu, Esko huohotti matalalla äänellä, samalla kurottaen kätensä Johannan rinnalle, alkaen työntää voimakkaammin.
- Ja sun kyrpä on ihan mieletön … aaahhh … se menee … se menee … ooiihh, ihan pohjaan asti! Voihki Johanna katkonaisesti.
Katsoin kun elin upposi kerta toisensa jälkeen vaimoon, joka vastasi jokaiseen syvään työntöön uudella huudahduksella. Suuri suonikas varsi kiilsi jo kauttaaltaan, ja näin siinä hiukan vaaleata limaa joka valui sitä pitkin. Johanna oli selvästi todella kiihottunut. Oma kaluni seisoi myös täydessä tanassa, ja tärisevin käsin kaivoin sen housuista. Oli pakko runkata. Se sentään sallittiin, vaikka oli sovittu etten osallistu muuten kuin katsellen. Esko kiihdytti hiukan vauhtia, ja vuoroin hieroi Johannan rintaa kädellään, vuoroin otti nännin sormiensa väliin ja venytti varovasti. Samalla hän kurkotti alemmas, ja suuteli Johannaa, joka vastasi himokkaasti samalla mitalla, hikisenä ja punoittavana huohottaen.

Esko jatkoi rytmikkäällä tahdilla, välillä kiihdyttäen, välillä hitaammin, välillä melkein kokonaan ulos vetäen, siirtäen kätensä rinnoilta alas hieromaan klitorista. Johannan voihkiminen voimistui ja kiihtyi, rinnat kohoilivat rajusti lantion työnnellessä Eskoa vastaan. Esko katsoi Johannaan, joka suu avoinna vaikersi jo yhtämittaisesti.
- Anna tulla vaan ihan kunnolla, hän rohkaisi, itsekin raskaasti huohottaen.
Johannan käsi puristui Eskon hartiaan, ja pää takakenossa jälleen vapisten ja koholla oleva jalka hiukan sätkien huusi:
- Oihh .. joo .. joo … tulee .. tulee … tulee … tuleeehhhhh!
Johanna ei koskaan varsinaisesti roiski, mutta nyt ainakin näytti ja kuulosti saavansa elämänsä orgasmin, kun näin kosteutta tulvivan pakaroille ja reisille, tummentaen lakanan alla. Esko pysytteli kärsivällisesti paikoillaan, pidellen vapisevaa Johannaa otteessa itseään vasten. Olin itsekin jo todella lähellä, ja viimeinen niitti oli kun Esko vetäytyi ulos, ja nousi vaimoni viereen, tukien tämän päätä hiuksista ja takaraivosta tarjoten tuon limaisen kullin Johannan suuhun. Tämä avasi huulensa ja Esko upotti paksun kyrpänsä miltei puoliväliin asti suuhun. En kestänyt enää, vaan ähkien tyhjensin pussini kaaressa pitkin Johannan rintoja ja vatsaa. Esko työntyi pari kertaa suuhun, kunnes myös kallisti päätään takakenoon ja pakarat jännittyen veti kalunsa ulos tarttuen siihen. Paksu suonikas kyrpä sykki kun sperma ryöppysi Johannan kasvoille ja suuhun Eskon murahdellessa ääneen. Saatuaan itsensä tyhjennettyä, hän laski edelleen huohottavan Johannan lähes hellästi takaisin selälleen, ja asettautui itsekin makuulle takaisin tämän viereen. Kumpikin tasaili hengitystään, Eskokin hiestyneenä ja punoittavana, kalu reittä vasten edelleen suurena mutta velttona leväten. Johanna makasi raukeana vieressä, sperma valuen rinnalla ja kasvoilla. Sitä oli silmillä, valui nenältä poskille ja yli huulten.
- Hyvää syntymäpäivää, kulta, tartuin vaimoani kädestä.
- Kiitos … ihanaa … ehkä ihanin lahja ikinä … tämä huohotti ja rutisti hiukan vastaan.
- No mutta eihän se vielä siinä ollut, lahjapussissa on vielä jäljellä, huomautti Esko, rutistaen myös Johannaa kainalossaan. - Täytyy vaan vetää ensin hetkonen happea, ei vanha enää jaksa painaa niin pitkää putkea kuin nuoriso.

Palautetta saa antaa! Tuleeko jatkoa? Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute