Herkku-puhelin
Toimistotyötä
-Nakki-

Heräsin aamulla klo 7.00 piti lähteä töihin mutta minulla seisoi armottomasti. Kävelin vessaan ja pumppasin kaikki ulos. Olo oli helpottunut. Vilkaisin kelloa ja minulle tuli kova kiire koska tämä oli ensimmäinen työpäivä uudessa työ-paikassa. Tällä arkkitehti toimistolla oli töissä vain naisia joten olin innoissani. Vihdoinkin kun olin perillä kävelin rakennukseen sisään ja suoraan toimistoon. Toimistossa oli vain yksi nainen jolla oli puolipitkä hame ja pikku takki yllään. Hän sanoi että muilla oli jotain menoja. Menin omalle pöydälleni tekemään töitä ja vilkuilemaan tuota mehukasta naista. Sääret olivat pitkät ja kiinteät. Hän avasi hiuksensa, poisti silmälasit ja avasi ylimmän nappinsa. Olin aivan jäykkä, kun hän tiputti kynän lattialle ja nosti sen ylös. Noustessaan ylös hän vilkaisi minua. "Hei, kiinostaisiko sua pieni palkka-lisä?"

Tajusin mistä on kyse ja nyökkäsin. Sitten hän painoi summeria ja kahvihuoneesta tuli viisi naista. "Mitä?" mä ihmettelin kun sihteeri tuli ja kaatoi minut selälleni pöydälle ja tunki rintansa suuhuni, hänen nännit olivat aivan kovat ja sojottivat pystyssä. Imin ja lutkutin niitä kovaan ääneen. Oli outo olo kun viisi naista katsoi kun imin sihteeriä. Sihteeri antoi merkin heille kädellään. Kaksi meni alapäälleni toinen puristeli kassejani ja toinen aloitti runkkaamisen suullaan. Yksi jäi hieromaan vatsaani ja kaksi suutelivat nännejäni. Olin aivan onnessani kun kuusi naista "leikki" mun kanssa. Olin juuri laukeamassa kun suihinottaja lopetti. Sihteeri tunki vuotavan pillunsa naamalleni. Muut naiset masturboivat.

Huohotimme ja Ähkimme kaikki kovaan ääneen. Pian sihteeri nousi päältäni ja sanoi:" Sinä otat nyt ohjat." Olin onnessani. Ohjasin mehukkaimman naisen lattialle kontalleen joka oli pukeutunut punaiseen todella kireään nahka-asuun. Toisen ohjasin hänen eteen ja käskin kontallaan olevan imemään häntä. Kolmannen käsin menemään kontalla olevan selkään kasvot minuun päin. Neljännen ja viidennen käskin menemään kontalla olevan sivuille kontalleen. Kuudennellen sanoin että hän saa itse päättää mitä tekee. Menin polvilleni nahka-asuisen naisen taakse ja nostin punaista kireätä minihametta.

Näin hänen tuuheronsa ja levitin sitä sormillani. Nuolaisin muutaman kerran ja survasin kaluni hänen sisäänsä. Aloitin tasaisen jynssäyksen. Käskin kontalla olevan sellällä olijan tulemaan lähemmäksi ja nostamaan hamettaan. Aloin leikittelemään kielelläni hänen mirrinsä kanssa samalla kun nain yhtä takaapäin. En paljoa nähnyt mutta löysin kaksi muuta vittua sormilleni ja aloin heitä vielä sormittaakkin. Jatkoimme tätä hetken kunnes melkein räjähdin. Vedin kaluni pois kuin myös kieleni ja sormeni. Ja räjäytin tankkini kontalla olijoiden päälle. Nousin ylös. Sihteeri sanoi: " Tässä sulle lisäpalkkiota" ja ojenti mulle shekin. Vilkaisin shekkiä ja näin 5000mk summan. "Saat joka päivä tämän summan jos nait meitä joka päivä" olin ihmeissäni ja suostuin. Kaiken lisäksi minun ei tarvitse tehdä töitä jos käyn jynssäämässä niitä joka päivä. Muista kerroista saatte vielä kuulla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute