Herkku-puhelin
Tuttavaperheen isä jatko 2
Lukiolaistyttö

Jatkoa tarinaan:

Punastuin kasvoiltani, kaulaltani ja rinnastani ja menin hämilleni. ”Mitä te.. te… tää..äällä teee..ette.. eiku…, täällähän te asutte, mut.. mutta.. minä vaan… minä. Löysin tämän siis… en tehnyt mitään… Sitten murruin. Pelästyin niin paljon että ryhdyin nikottelemaan ja pala nousi kurkkuun ja nenää alkoi kirveltämään, kyyneleet puskivat vuolaasti silmistäni ja juoksin paikalta pois kädet poskillani häpeissäni. ”Kristiina!!! Älä mene!” kuului lohduttavasti, ei käskevästi ja vihaisesti lainkaan. Karita sai minut kiinni ja halasi minua tiiviisti ja hyssytellen. ”Ei hätää, ei hätää, ole vain siinä, kaikki on hyvin…” Samalla Pete tuli viereemme ja pyysi rauhoitellen meitä palaamaan makuuhuoneeseen istumaan. ”Kaikki hyvin, Kristiina, varmasti säikähdit, ei ollut tarkoitus säikäyttää, anteeksi.” Kävelin horjuen ja Karitaan nojaten pikkuhousuissani ja rintsikoissani vielä nyyhkyttäen makuuhuoneeseen päin, silmäni alas katsoen ja pyyhin nenän sivulta itkujani pois. Olin edelleen järkyttynyt ja tärisin. Pete antoi minulle viltin hartioideni päälle ja kietouduin siihen samalla, kun istahdin sängyn päätyyn. Sitten huomasin, että toisen käden nyrkissäni oli USB tikku. En ollut ehtinyt laittaa sitä takaisin kaulaketjuuni, jossa pidän sitä aina mukanani. Kylmä olo kulki selkäpiissäni aina takaraivoon saakka ja mietin nopeasti, miten saisin pujotettua sen takaisin ketjuun. Niinpä sanoin heille nopeasti, että minun on ihan pakko käydä vessassa, oottaakaa hetki, jooko? Samassa Pete otti ranteestani kiinni ja avasi nyrkin, saaden pienen tikun sormiensa väliin. ”Hmm, mitähän täällä on?” Alistuin ja ryhtini lysähti ja aloin taas nyyhkyttää. En saanut sanaa suustani.

Mieleni kävi kaikki kauhuskenaariot läpi, entä jos he ilmoittavat poliisille ja joudun vankilaan? Entä jos he sanovat vanhemmilleni, ja minä pilaan kaikkien välit! Entä jos he nauravat minulle ilkkuen ja saan hävetä silmät päästäni aina heidän seurassaan? Mieluummin karkaan maailmalle kuin jäisin siihen tuskaiseen ympäristöön!

Sitten kuulin Peten sanovan: ”Kristiina. Me rakastetaan sinua. Rakastetaan sinua ihan todella paljon. Tiedämme, että et voi sitä nyt käsittää, mutta haluan sen sanoa sinulle silti: Minä rakastan sinua. Kaipaan sinun nauruasi ja iloista olemustasi, ihanaa kujeiluasi ja ujouttasi.” Karita jatkoi: ”Kuule meitä, Kristiina. Minä rakastan sinua myös. Olet ihana ja aito tyttö, tahdomme sinulle vain hyvää. Et ole tehnyt mitään mistä voisimme loukkaantua, me jopa vähän odotimme, että löytäisit pienen kätkömme.”

Mitä!!! Mitä he puhuvat? ”En ymmärrä…, mitä tarkoitatte? Odotitte, että…?” Hämmennykseni kasvoi ja vaadin saada tietää, mikä tämä juttu on. Silloin Pete selitti juurta jaksaen koko juonen, niin avoimesti, lempeästi ja rehellisesti kuin vain voi. Selittäessään hän katsoi vilpittömillä sinisillä silmillään minua suoraan syvälle silmiini ja uskoin kaiken. Karita myötäili ilmeillään ja eleillään tarinaa, välillä koskettaen minua lempeästi olkapäälleni ja hieroen yläselkääni. Pete oli ottanut minua vastapäätä tuolin, jossa hän istui etukenossa ja nojasi kyynärpäillään omiin polviinsa ja piti käsiään yhdessä. Kuin sanoja voimistaakseen, hän kosketti minua välillä polvien yläpuolelle pitäen hetken lämmintä kättään siinä. Kun käsi poistui iholtani, jäi siihen hetkeksi lämpö, joka haihtui turhan nopeasti pois. Kun tarina eteni, aloin ymmärtää heidän tunteitaan ja motiiveitaan. Itkuni oli jo kaukana menneisyydessä ja helpotuksen aalto levisi kehooni. Kun oli minun vuoroni puhua, kysyin heiltä ensin arkaillen, miksi he tekivät niin? Miksi he eivät vain voineet puhua minulle suoraan? Samalla kun sain sanat suustani, tajusin itsekin vastauksen. He olisivat pelottaneet minut luotaan. Minun oli pakko käydä kiintymykseni ja kiihottumiseni prosessi omaan tahtiini läpi. Minun oli määrä tutkia itseäni, seksuaalisuuttani ja tunteitani siinä järjestyksessä ja sillä intensiteetillä kuin olisi minulle luonnollista. He eivät olleet lavastaneet mitään minua varten, vaan olivat toivoneet, että jos asiat etenisivät, niin ne tapahtuisivat niin kuin olisi tarkoitettu. Nyt vähän jo hävettää oma lapsellisuuteni ja reagointini paljastumisen edessä. Nyt olin täysin auki tunteissani heidän edessään ja pystyin pyytämään heiltä anteeksi. He molemmat nousivat seisomaan ja tulivat halaamaan minua ihana hymy kasvoillaan. Nousin itsekin seisomaan ja vilttini valahti lattialle. ”Tietysti saat anteeksi, mutta ei sinulla oikeastaan ole mitään anteeksi pyydettävää. Koska olet meidän kotihengetär, niin olihan sinun myös siivottava tuokin soppi.” Huoneen täytti kaikkien vapautunut nauru.

Karita irrotti minusta ensin otteensa ja nosti viltin lattialta. Pete vaihtoi asentoaan, että sai kunnon halausotteen minusta. Hänellä oli laadukas puku päällä ja vaaleansininen kauluspaita korostamassa hänen lihaksikasta raamiaan ja syvän sinisiä silmiään. Hän oli minua hieman pidempi, ehkä noin 185 cm, itse olen kasvanut pienessä ajassa kymmenen senttiä ja olen nyt 174 cm pitkä. Samalla pieni nuoruuden pyöreys on liuennut pois, kun syön terveellisesti ja pidän huolta kunnostani. Siitä olen iloinen, että isot ja kiinteät rintani on kuitenkin laihtuessani säilyneet ja jopa vähän pyöristyneet. Samoin pyllyni on säilynyt kiinteänä ja kimmoisana, toki hieman leventynyt lanteilta, mutta juuri niin kuin pitääkin. Naisellinen pitää olla, en ole koskaan halunnut olla liian laiha enkä myöskään liian muodokas.

Peten halatessa minua tunsin hänen pukunsa pehmeyden ja määrätietoisten käsien liikkeen selässäni ja harteillani. Päämme olivat vierekkäin tiiviisti ja Peten tuoksu huumasi minut. Vedin tuoksua sisääni syvään, jotta se jäisi minuun ikuisesti elämään, hänen kätensä harhailivat ristiselän ja kylkieni väliä. Kuulin Peten sanovan: ”Kiitos, Kristiina, kun olet tässä. Olet minulle tärkeä ja haluan sinulle vain sinun parastasi. Toivottavasti ymmärrät sen?” Vastasin hänelle, että ei huolta, haluan olla tässä. Nautin olla kanssasi ja haluan sinut elämääni. Nyt ja aina. Myös Karitan. Olette minulle erityisen tärkeitä ja tahdon meidän olevan aina tästä lähtien avoimia, suoria ja rehellisiä. Muuten emme pysty luottamaan toisiimme. Ja sitä minä haluan, luottamusta. Ja rakkautta. Ja…

Peten käsi siirtyi pakaralleni ja lähelle pyllyvakoani, hän puristi sitä lempeästi ja samalla toinen käsi siirtyi niskaani pitkän, nutturalla olevan vaalean tukan alle ja alkoi haroa niskaani ja takaraivoani. Lanteemme kohtasivat suoraan ja silloin Peten käsi meni hellästi nyrkkiin takaraivollani, ottaen mukaansa hiuksiani ja hallinnan päästäni. Hän veti kasvoni hieman taaksepäin, jotta hän näkisi ilmeeni. Omat käteni olivat siirtyneet Peten puvuntakin alle ja levottomat sormeni etsivät kotiaan hänen kovalta selkäpinnaltaan. Paita oli tiukasti housuissa, mutta pienet käteni lähtivät vetämään paitaa pois vyön alta halukkaasti takakautta. Ennen kuin pääsin löytämään Peten ihoa selästä, hän suuteli minua lujaa. Huulemme löysivät yhteisen sävelen hetkessä ja hengitimme nenän kautta kiihkeästi. Hampaamme kolahtelivat yhteen ja kielemme seikkailivat toistemme suussa kuin käärmeet. Hänen kätensä löysivät perseeni päällä vielä olevien pikkuhousujen alle ja toinen käsi kävi välillä rintojeni päällä kiihottaen minut äärimmilleen. Karita tuli mukaan ja auttoi rintaliivini pois, samalla suudellen joka ikistä kohtaa, joka tuli esiin. Hän nuoli nännejäni ja vei kieltään ympäri tissejäni, hieman välillä näykkäisten yliherkkää nännipihaani ja nyt jo pienen mansikan kokoista turvonnutta nänniäni. Karita on mielettömän kaunis, hänen silmänsä paloivat ja olivat suuret kuin lautaset ja hänen punahuulensa olivat riettaat kielen tullessa välillä ulos kovana piikkinä tai pehmeänä persikkana. Hänen rintansa olivat jo puoliksi vapautuneet, hän oli jättänyt seksikkäät mustat liivit päälleen, mutta kuorinut rinnan alueen kokonaan paljaaksi siirtämällä kankaan rinnan alle. Näin voi tehdä vain laadukkaimmissa ranskalaisissa liiveissä. Olin pyörtymäisilläni tunteiden myrskyssä. Olin käynyt varmaan kaikki tunneskaalat läpi puolen tunnin aikana, aina järkytyksestä kiihottuneisuuteen ja häpeästä rakastumiseen. En ymmärtänyt, kuinka rikasta ja kasvattavaa omien tunteiden ymmärtäminen, hyväksyminen ja niistä oppiminen on ennen kuin olin tässä tilanteessa.

Halusin nyt Peten kyrpää ja pian. Vulvani liekehti ja vedin housuni salamana lattialle. Peten keskisormi kävi takakautta pilluuni hieroen häpyhuuliani ja litisten samalla todella äänekkäästi. Sormi kävi hakemassa lisää vauhtia sisältäni ja sykähdin. Vihdoinkin! Munaa Peteltä! Kiemurtelin Peten hallinnan alla ja haukoin henkeäni hänen käsitellessään minua, tunsin olevani kuin korsi isossa virrassa. Voimakkaat kädet harhailivat määrätietoisesti tissieni ja pilluni välillä löytäen niiden väliset hermot ja rytmin. Yksi sormi sisään lujasti, mutta pehmeästi, toinen sormi mukaan levittäen rakoani enemmän, sormi koukistuu sisällä, löytäen herkän kohdan ja inahdan syvään tullen yhä rohkeammaksi ja vaativammaksi. Pyöritän lannettani hänen kanssaan samaan tahtiin, hän puristaa ja nuolee vuorotellen rintojani ja samaan tahtiin nussii minua sormillaan. Olen ollut vain ottajan puolella ja halusin sen näin tapahtuvankin. Karita riisuu Peten puvun pois, housut tipahtavat lattialle, Peten paidan napit lähes repeytyvät, kun Karita vetää sen riuskasti pois paljastaen ruskettuneen, kovan ihon ja sixpackin omistavan Peten vatsanseudun. Punaiseksi lakatut kynteni ovat välittömästi noiden lihasten päällä ja silmäni harhailevat etsien Peten kyrpää boksereiden sisältä. Karita vetäisee ne pois ja paljastuu mieletön näky, terska on iso, muna täydessä latingissaan ja se on isompi kuin olisin uskonutkaan. Kiimatippa on iso ja käteni siirtyy hetkessä varren ympärille runkaten järjetöntä hevosenmunaa, se on kova kuin kevään nuori koivu ja sykkii nopeasti käsieni puristuksen alla. Vedän esinahkaa eteen ja taakse epäuskoisesti ja nuolaisen kiimatipan suuhuni. Se on suolainen ja liukas ja sen maku levisi joka paikkaan suussani jättäen sinne liukkaan pinnan kuin se olisi öljytty. Peten kädet vetivät takaraivostani suuni isokullin eteen ja suuni avautui vaaleanpunainen kieli mukanaan. Polvistuin ja otin toisella kädellä Peten kovasta pakarasta kiinteän otteen ja vein toisella kädellä varren ja terskan neitseelliseen suuhuni. Turpeat huuleni imivät ensimmäiset sentit terskasta helposti sisään ja kuulinkin huokaisun Peten suusta miten lämmin ja pehmeä käsittelyni suullani on. Pehmeän maton ollessa polvieni alla, Karita siirtyy taakseni lähes alastoman seksikkään kehonsa kanssa ja painautuu päällään vittuni alle. Äärettömän pehmeä kieli löytää klitorikseni saman tien ja pyörittelee kovaa ja pehmeää, kovaa ja pehmeää, edestakaisin pilluni päällä ja sisällä, päällä ja sisällä. Värisen kuin haavan lehti ja en tiedä mihin keskityn. Sitten vain päätän, että keskityn itseeni. Ja vapaudun. Saan ensimmäisen koko vartaloa vyöryttävän orgasmin ja nytkähtelen niin, että pelkään purevani Peten kangen poikki. Huudan kuin heikkopäinen ja kehoni elää omaa elämäänsä, nytkähdellen Karitan suun alla, Peten muna suussa ja pois, suussa ja pois. Vittuni on tulikuuma ja sisältäni tulevat aallot vain lisäävät kiimaani ja turvotustani, nesteeni lähtevät liikkeelle ja saan ensimmäisen kerran tuntea erittäväni jotain nestettä, minkä ilmiön olemassa olosta en edes ole ollut aikaisemmin tietoinen. Nylkytän Karitan naamaa allani ja runkkaan Peten kyrpää kaksin käsin imien vartta sisään niin paljon kuin vain mahdollista. minulla on iso ja leveä suu ja sen vuoksi minua on luultu ranskalaiseksi todella usein. Nyt tiedän mihin se suu on luotu: Peteä varten. Imen ja syljen munan päälle lisää nestettä, haen sitä Karitan pillusta ja omasta vitustani jotta voin ylläpitää määrätietoista mutta ennalta arvaamatonta rytmiä ottaessani suihin rakastamaltani mieheltä hänen vaimonsa edessä.

Näky on uskomattoman kiihottava: Nuori 18 –vuotias kiimainen tyttö, vaalea, täydellinen kroppa, isot, kiinteät rinnat heiluen imee ja ottaa suihin järjetöntä kyrpää, joka on tulipunainen ja kipeän kova, nyrkin kokoiset pallit takapotkuasennossa valmiina antamaan kaikkensa viattoman tyttökullan naamalle tai kurkkuun. Munan omistaja on kuin Adonis, mutta kaksikymmentä kertaa isommalla ja paksummalla kullilla, hän pitää tyttöä päästä kiinni, karjuu ja vaatii nopeampaan tahtiin, hänen lihaksensa kaikkialla kropassa, rintakehässä, pakaroissa, hartioissa, käsivarsissa ja reisissä ovat täydellisen jännittyneet ja upeat kuin veistoksessa. Liikettä korostaa hänen vaimonsa kannustus vieressä ja käsien työntäminen hänen pakaroistaan kovempaan vauhtiin. ”Nussi Kristiinaa suuhun, tästä olet haaveillut vuosia, nyt saat viatonta suuta, kaunista tyttöä, pane täysillä!!! Karitan sormet liikkuivat Peten pallien alle ja hyväilivät siellä majaansa pitäviä siemeniä samalla toisen käden sormen mennessä hitaasti mutta varmasti Peten peräaukkoon ja liikkuen ja koukkien siellä. Selkeästi Karita tuntee miehensä, sillä Peten murahtelu muuttui astetta matalammaksi ja tahti muuttui pidemmäksi ja vaativammaksi. Peten huokailu syveni ja rintakehän punehtuminen ennakoi jo tulevaa vyöryä joka toki tuntui myös käsissäni ja suussani käärmemäisenä kiemurteluna ja sykkeen kiihtymisenä. Ja jos vain vielä enemmän voisi kyrpä turvota ja kasvaa niin se kyllä tuntui suupielissäni repivänä, mutta niin nautinnollisena!!!

Seuraavat hetket ovat täysin kaoottiset, Petelle tuli lisää voimia ja on nyt kuin härkä ja nussii teinisuuta tajutonta vauhtia, Karita rohkaisee ja kiljuu lisää vauhtia, iskee kädellään Peten perseelle kovaa ja puree Peteä korvasta, hänen sormi Peten perseessä liikkuu edestakaisin, huoneessa on kiimaa, vitun ja kiimanesteiden hajua. Minä lutkutan kaksin käsin Peten munaa, välillä omaa klitoristani hyväillen, että pysyn kiiman tahdissa. Ja sitten se tulee.

Varoitushuuto ”mä tuleeeee…eeennnn aaah… aah…. voi vittu, upeetaaaa… Kristiinaaaa…. tunnetko sä… jumalauta… ” Tunne, kun leukaluuni meinasi mennä sijoiltaan, kun paine oli niin valtava ja minun oli aivan pakko ottaa muna pois suusta ja sitä spermaa tuli niin valtavasti ja paineelle, että koko naamani oli täynnä valkeaa rakkausnestettä, osa on suussa ja tunnen se kirpeyden ja kuumuuden ja pienen tahmaisuuden ihollani ja minä huokailen samaan tahtiin Karitan ja Peten kanssa. Herrajumala mitä naintia! Ja tämä on vasta elämämme alkua!

Olen onnellinen ja hymyilen kahden rakkaimman ihmisen kanssa sängyllä heidän keskellään – sängyllä, joka tulisi olemaan meille pyhättö, elämämme toivo, ystävä, rakastaja ja rakastelun, nussimisen, nainnin ja panemisen koti. Siinä koin myös elämäni parhaimmat ja uskaliaimmat kokeilut seksin alueella ja nyt olen löytänyt elämän tarkoituksen: rakkauden.

Lisää tulossa, jos haluatte?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute