Herkku-puhelin
Työmatkalla Pariisissa osa 8
Chatte

Maisteltuaan jonkin aikaa pikkulutkan makua suussaan silmät puoliummessa ja maistatettuaan omaa makuaan lutkan suussa vetää Chatte sormensa pois kummastakin suusta ja upottaa ne uudestaan kiimaisiin pilluihin. Sitten hän katsahtaa Sinuun päin ja päällään nyökäten kutsuu Sinut myös leveälle vuoteelle.

Siirryt narttujesi viereen enemmän kuin mielelläsi, sillä vaikka sivustaseuraajan osakin on aina Chatten seurassa kiinnostava olotila, osallistut silti halukkaasti myös itse aktiin ja niihin hurjiin sessioihin, joita kenties vielä on tulossa. Asetut vuoteelle lähelle kumpaakin naista, ja aistit huumaavan ja kiihottavan pillujen tuoksun. Se saa sydämesi lyömään tiheämmin ja hengityksesi kiihtyy.

Alat kiimaisena odottaa, mitä nyt seuraa. Kauaa Sinun ei tarvitsekaan odottaa, sillä tuo ihana, kiihottava Narttu vetää sormensa pois pikkunartun pillusta ja heti sen jälkeen omastaan. Sitten hän hyväilee huuliasi viettelevästi kiimasta kosteilla, punaisen, pehmeän nahan verhoamilla sormillaan ja äkkiarvaamatta työntää sitten sormensa suuhusi. Voihkaiset himosta ja alat innokkaasti maistella narttujesi makua. Huoneessasi on nyt kaksi kiimaista, himokasta, märkää ja tiukkapilluista narttua. Toinen, nuorempi, on ammattihuora ja toinen taas...

Niin, et oikein tiedä, millä nimellä tuota ihastuttavan rivoa ja rietasta Narttua kutsuisit. Joka tapauksessa himoitset kumpaakin niin, että olet pyörtyä. Narttujen kiiman maku kielelläsi alat taas runkata kaluasi omin käsin, mutta äkkiä Chatte tarttuu taas kaluusi punaisilla nahkahansikkaillaan ja vetää esinahkaa taaksepäin paljastaen turpea, kiimaa sykkivän terskan. Sitten hän kumartuu puoleesi ja antaa kielensä leikitellä uudemman kerran kalusi paljaalla päällä. Suustasi pääsee nautinnollinen murahdus ja antaudut täysin tuon taitavan ja kokeneen Nartun käsiteltäväksi.

Mutta tunnet jo kiimaisen ja mielikuvitusrikkaan Narttusi ja arvaat, että tämä on vain esileikkiä ja lämmittelyä. Ei voi olla sattumaa, että Chatte on ilmestynyt hotellihuoneeseesi aamuyöllä samaan aikaan, kun pikku pariisilaishuora on kontallaan vuoteellasi peppu pystyssä odottamassa, milloin naimaan valmis kyrpäsi tunkeutuu uudestaan hänen pilluunsa tai peppuunsa.

Alat vähitellen oivaltaa, että tämä on Chatten kehittelemä suunnitelma. Hän haluaa, että nait kahta narttua yhtä aikaa pariisilaisessa hotellihuoneessa. Hän haluaa, että tulet tänä yönä kokemaan jotakin uutta ja yllättävää. Eikä hän olisi Chatte, ellei hän haluaisi myös itse kokea jotakin erilaista, rivoa ja rietasta, sellaista, mitä ei ainakaan Sinun kanssasi ole aiemmin kokenut.

Niin, Sinun kanssasi, sillä tiedät varsin hyvin sen, ettet ole Chatten ainut rakastaja. Chatte, tuo kiimainen ja kiihottava aikuinen Narttu ei koskaan ole salannut sitä, että hän nauttii miehistä, käyttää heitä miten tahtoo ja ottaa ilonsa sieltä, mistä sen saa. Sinä olet yksi hänen objekteistaan, se on karu totuus. Joskus asian käsittäminen kirpaisee kovasti, mutta sitten taas himo päästä tuohon ihanaan, kuumaan ja kiimaiseen pilluun tai ihanasti imevään suuhun tai jopa tiukkaan, supistelevaan peppuun peittää alleen kaikki muut tunteet ja tuntemukset ja tunnet itsesi suorastaan sairaaksi, ellei Chatte vähään aikaan ota Sinuun mitään yhteyttä.

Olkoonkin, että tiedät olevasi yksi monista! Mitä siitäkään, että Chatte on Sinua lähes parikymmentä vuotta vanhempi. Saisit naisia, nuorempia ja vanhempia helposti ja usein myös hankit heitä akuuttien himojesi ja halujesi tyydyttäjiksi. Mutta Chatten seurassa et voi koskaan tietää, mitä seuraavaksi on odotettavissa ja siksi hän kiinnostaa Sinua niin kovin. Hän on kuin virvatuli, joka hetken leiskuttuaan häviää jonnekin palatakseen taas silloin, kun hänelle itselleen sopii.

Äkkiä mieleesi muistuu Mira ja se, miten yhdessä Chatten kanssa avasit Miralle oven aivan uuteen maailmaan ja nautintoon. Silmiesi eteen kohoaa kiihottava kuva siitä, miten Chatte häpeämättömästi otti nuorta Miraa monin eri tavoin ja opetti tytölle myös sen, miten toinen nainen tyydytetään.

Et tiedä, ovatko Chatte ja Mira tavanneet sen jälkeen. Et ole sitä koskaan suoraan kysynyt, mutta muutamista merkeistä olet päätellyt, että he tapailevat säännöllisesti. Joskus mukana voi olla myös miehiä tai jopa muita naisia, mutta he ovat vain täydennyksenä ja rekvisiittana. Sinulla on käsitys, että Chatte käyttää Miraa pikkulutkanaan ja kaikkien tarpeidensa täyttäjänä. Ajatus siitä tuntuu Sinusta hyvin kiihottavalta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute