Herkku-puhelin
AnusAnanas
Taipale

Oli kaunis kesäkuun päivä. Olin juuri ollut ottamassa koko päivän aurinkoa ja katselin laskevan auringon kajoa. Yllättäen huomasin hyvännäköisen blondin lojumassa vieressäni. Minulla alkoi vähän seisomaan (kyllähän te tiedätte, miehiset himot). Päätin ehdottaa anaaliseksiä. Nousin ylös lihaksikas, pronssinvärinen vartaloni aurinkorasvasta kiillellen. Huomasin hänen tuijottavan minua. Menin hänen viereensä ja kysyin:
-Sopisiko hieman anaaliseksiä?
-Kiitos kyllä, mutta esileikkikäämme ensin hieman.

Olin innostunut ja minulla alkoi hieman seisomaan, ei liikaa. Päätin ehdottaa hieman eväskorileikkejä. Äiti olikin pakannut hedelmiä mukaani. Vedin esiin banaanin ja kysyin:
-Miten olisi hieman anaaliseksiä... tämän kanssa?
-No mikä ettei, mutta eikö sinulla ole mitään jämerämpää?
Aloin tarkastella reppuani ja löysin tuhdin ananaksen. Siitäpä tytteli innostui.
-Etureppuun vai takareppuun?
-Työnnäpä perseeseesi.
-Minunko?
-Niin. Saisin siitä kiksejä.

Jaaha, ajattelin ja tarkastelin valtavaa hedelmää. Minulla alkoi hieman seistä. Onkin hauska kokeilla jotain ihan uutta.

Levitin ananakseen koko purkin aurinkorasvaa ja yritin työntää sitä perseeseeni rannalla. En ikäväkseni havainnut lentopalloa pelaavaa eläkeläisryhmää, joka kiinnostuneena ja suuren hämmästyksen vallassa tarkasteli toimiani.

Survaisin voimieni takaa ja muija huohotti yhä raskaammin. Ananaksen perhana ei mahtunut, ei edes puoliksi. Sattui niin saatanasti, mutta minulla alkoi hieman seistä. Yhtäkkiä muija naurahti ja keräsi tavaransa.
-Minne sinä nyt aiot? kysyin.

Tyttö ei vastannut vaan kiirehti pois rannalta. Ja minä seisoin siellä yksin ananas jumiutuneena perseeseeni. Nyt tajusin eläkeläisryhmän, joka tajusi tilaisuutensa koittaneen. Paniikki hiipi minuun ja minulla alkoi hieman seistä. Ananas perseessäni vietin mummojen ja vaarien kanssa vielä monta ikimuistoista hetkeä, mutta niistä minä kerron sitten ensi kerralla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute