Herkku-puhelin
Armageddon
Mading

Istuin kotonani ja tuijotin tietokoneen näyttöruutua ja sillä viliseviä alastomia naisia. Käteni vatkasi munissani eli toisin sanoen runkkasin. Olin jo tulossa, kun puhelin soi. Jouduin keskeyttämään hetkeksi kun kurkotin puhelinta ja lopulta sain sen. Nostin kuulokkeen ja sanoin nimeni. Luurista kuului naisen ääni. Virpi sanoi pirteästi: "Heippa, tääl on Virpi".

Sydämeni pysähtyi ja tuntui kuin vatsaan olisi yhtäkkiä siirtynyt puolet ulkona liihottelevista perhosista ja sain hädin tuskin sanottua morot takaisin. "Onks sulla jokin vikana?" Virpi kysyi ja minä ähisin takaisin, että ei tässä mitään.

Kyselin Virpiltä niitä näitä ja Virpi vastaili ja lopulta Virpi pääsi asiaansa: -Kuule, onko sinulla jotain menoa täksi illaksi? Virpi kysyi. Jos sydän ei hakannut yli kahtasataa, niin nyt se ainakin aloitti. -Ei ole, vastasin suhtkoht rauhallisesti. Nielaisin kuuluvasti ja jäin odottamaan vastausta. -Tota noin, haluuksä mennä elokuviin mun kanssa tai jotain...? Virpi kysyi, olinko kuulevinani äänessä hermostumista? Ehkä. Itse ainakin olin, hyvä kun puhe enää luisti. -No, joo. Voishan se olla kivaa, mikä elokuva ja monelta? Puheeni kuulosti lähinnä Vänrikki Nappulan vikisemiseltä, mutta ei kai se haitannut toisessa päässä. -No emmä tiiä, sano sinä. Mistä sä tykkäät? Virpi sanoi, ehkä vähän rauhoittuneena. Kyllä arvata saattaa mitä tuli ekaks mieleen, mutta sitä ei ääneen voinut sanoa. -No sama se mulle on, mutta onhan tässä aikaa, mitä jos mennään ekaks kaupunkiin ja päätetään siellä. Käykö? -No mikä ettei, haluuksä tavata, täällä vai kaupungissa? -No miksei täällä, mennääks me bussilla vai? -Joo, tavataanko, tunnin päästä vai... -Joo tunnin päästä, tuusä meille. Osaatsa tänne...? -En, mutta jos mä kokeilisin tulla moukan tuurilla. Aloin jo rauhoittua jonkun verran ja kuulin toisesta päästä äänen, jonka voisi tulkita naurunpyrähdykseksi (tai sitten vihaiseksi pärskäykseksi). -Joo, enköhän mä tunne tien, lisäsin, Nähään tunnin päästä. -Joo, moikka -Moikka.

Suljin puhelimen ja pomppasin kattoon hakemaan sydämeni takaisin ja huusin täyttä kurkkua: "Zippa dih dah duu daa zippa diiei! My, oh my, what a wonderfull day. Birds are singing in ..."

Syöksyin suihkuun, mutta juuri kun olin heittänyt vaatteeni pois muistin mitä olin tekemässä. Ja alapääni alkoi taas nousta ylös. Aloin runkkailla ja olin jo lähellä huippua, kun muistin, että saunan lauteista on yksi oksankohta lentänyt pois jättäen juuri sopivan kolon minun vehkeelle.

Menin saunaan ja kävin makuulle kolon päälle ja työnsin räjähtämäisillään olevan kullini kolosta sisään ja aloin rytmikkään liikkeen. En paljon pystynyt liikkumaan vaan nyin vain muutaman sentin. Sitten minulta tuli, sperma tippui lattialle ja minä henkäisin kerran ja yritin nousta, mutta en päässytkään. Kyrpäni oli jäänyt kiinni siihen pieneen koloon. Revin sitä irti ja yritin päästä väkivalloin päästä irti, mutta ei onnistunut.

Lopulta rauhoituin ja päätin odottaa että vehkeeni veltostuu ja viiden minuutin päästä pääsin irti. Huokaisin helpotuksesta ja menin suihkuun.

Olin viisi minuuttia etuajassa, kun pimpotin ovikelloa ja Virpi tuli avaamaan. Hänellä oli yllään aamutakki (toivottavasti vain aamutakki). Hän hymyili hiukka hermostuneesti ja pyysi sisään sanoen, että hän myöhästyisi hiukkasen, kun pitäisi käydä suihkussa.

Minä otin jääkaapista juotavaa (limua) ja hän syöksyi suihkuun. Ennen kuin kylpyhuoneen ovi pamahti kiinni hänen takanaan, ehdin nähdä vilauksen hänen perseestään, oikein hieno. Kullini päässä alkoi tuntua kutinaa ja menin vessaan ihan pikarunkulle. Käytin nopeampaa tapaani vetää käteen. Vedin esinahan terskan pään yli ja pyöritin sitä siinä. Tällä tavalla voin tulla alle minuuttiin, niin kuin nytkin.

Kesti noin neljäkymmentä sekuntia ennen kuin tulin. Pyyhin spermat paperiin ja tiputin paperin pönttöön ja vedin sen. Sitten palasin takaisin keittiöön. Parikymmentä minuuttia myöhemmin istuimme bussissa, jutellen niitä näitä.

Istuimme elokuvateatterissa, tuijottaen tyhjää kangasta. Meidän lähellämme ei ollut ketään. Eikä tullutkaan.

Elokuva käynnistyi ja lopetimme keskustelumme. Elokuvaa oli kulunut noin puolituntia, kun tunsin pienen henkäisyn vasemmassa korvassani (sillä puolella istui Virpi). En välittänyt siitä, vaan keskityin elokuvaan, sitten se tuntui uudestaan ja käännyin katsomaan, mutta Virpi oli kuin mitään ei olisi tapahtunut ja käännyin taas elokuvan puoleen.

Sitten tunsin jotain märempää korvassani. Virpi oli työntänyt kielensä sinne, sydämeni rupesi hakkaamaan ja kyrpäni rupesi seisomaan. Samassa Virpin käsi puristui haaroihini ja alkoi kevyesti sivellä kulliani farkkujen läpi. Sitten hän avasi housuni ja ennen kuin huomasin hän veti niitä alemmas ja alkoi vatkata kulliani. Koko ajan hän katsoi elokuvaa aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Sitten hän yhtäkkiä kumarsi, vilkaisi elokuvaa vielä kerran ja otti kullini suuhunsa. Hän käytti pelkästään suutaan, käsillään hän avasi housujaan ja veti ensiksi farkkunsa pois ja sitten pikkuhousunsa.

Virpin farkut valahtivat lattialle ja hän otti pikkuhousunsa käteensä ja antoi ne minulle. Ne olivat sellaiset erittäin pienet ja olivat aivan märät etumuksestaan. Haistoin niitä ja samassa tulin suoraan Virpin ahnaasti imevään suuhun.

Tulin niin äkkiä että Virpinkin täytyi yllättyä, mutta ainakaan hän ei näyttänyt sitä millään lailla, vaan joutui pakostakin nielemään spermani. Hän otti vehkeeni pois suustansa ja kuiskasi korvaani "Nuole mua!". Virpi nousi istumaan penkille sivuttain ja levitti jalkansa mahdollisimman levälleen ja minä tungin pääni hänen jalkoväliinsä.

Katsoin tuota kiihottavaa aukkoa ja nuuskaisin kerran hänen tuoksujaan ennen kuin varovaisesti koetin sitä kielellä. Virpi ynähti hiljaa. Minä nuolaisin vähän kovemmin ja Virpi ynähti vähän enemmän. Rupesin etsimään kielelläni hänen klitoristaan ja Virpi varmaankin aavisti tämän, koska hän rupesi yhtäkkiä hieromaan sitä. Minä otin hänen sormensa suuhuni ja siirsin ne syrjään ja imaisin klitorista voimakkaasti! Nyt hän värähti rajusti.

Jatkoin sitä jonkin aikaa, kunnes Virpi rupesi kouristelemaan ja painoi pääni tiukemmin kiinni itseensä. Jatkoin imemistä kunnes hän rauhoittui ja päästi pääni pois jalkovälistään. Revin housuni jaloista ja kiskoin Virpin käytävälle ja suutelin häntä pitkään. Hänen kielensä tutki jokaisen kolkan suustani. Sitten hän yllättäen kamppasi minut lattialle ja hyppäsi itse päälle.

Kullini seisoi taas julmetun kovana. Ihmeellistä, ajattelin, sillä minultahan tuli aivan pari minuuttia sitten. Makasin lattialla ja Virpi istui hajareisin vatsani päällä valuttaen pillunsa nesteitä mahani päälle. Hän avasi paitansa ja alta paljastui rintsikat ja pian nekin lensivät jonnekin. Virpin rinnat olivat kiihottavat ja hän kumartui eteenpäin antaen minun nuolla niitä.

Nuolin nännejä ja kuulin elokuvan ääniefektien yli Virpin yninän. Hän selvästi nautti siitä, että hänen rintojaan hyväiltiin. Sitten hän nousi vähän ylöspäin ja asettui kullini päälle ja istui varovasti alas samalla ohjaten sisään. Minä värisin kauttaaltaan ja värisin vielä lisää, kun Virpi aloitti ratsastuksen. Ensin varovaisesti ja sitten kiihtyvällä tahdilla. Pitkään en kestäisi, ajattelin ja juuri, kun luulin tulevani ennen aikojaan, Virpin pillu alkoi supistella aiheuttaen sen, että minä tulin välittömästi. Virpi tuli pari sekuntia myöhemmin. Hän läjähti päälleni ja hengitti korvaani.

"Otetaanko uusiksi kotimatkalla?" Virpi kysyi ja mitäs siihen nyt vastaamaan…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute