Herkku-puhelin
Autiolla saarella
Marianna

Heräsin ja päätäni särki. Oli todella raskas ja sekava olo. Nostin päätäni ja yritin katsoa ympärilleni, mutta aurinko paistoi liian kirkkaasti ja miltei sokaisi silmäni. Pyyhin kuivunutta hiekkaa hiuksistani, jotka olivat suolan ja auringonpaahteen kovettamat. Kuulin meren kohinaa ja tunsin lämpimän veden huuhtovan jalkojani. Sain itseni jotenkuten raahattua kasvillisuuden varjoon ja istahdin valtavan puun juurelle. Tajusin pian, että laiva, jolla olin matkalla Meksikoon oli ilmeisesti haaksirikkoutunut ja itse olin yön aikana ajautunut rantaan.

Hetken istuttuani puun katveessa huomasin kuinka huonossa kunnossa vaatteeni olivat. Topista oli jäljellä vain riekale peittämässä rintojani ja kietaisuhame oli nyt vain muisto entisestä. Muuten olin säilynyt lähes ehjänä muutamaa pintanaarmua lukuunottamatta.

Huvittuneena mietin, kuinka olin nähnyt vastaavaa vain elokuvissa. En osannut ottaa tilannetta kovin vakavasti, pikemminkin seikkailunhaluinen mieleni hykerteli jännityksestä ja innosta. Kunpa täältä löytyisi joku ihana viidakkomies!

Minua janotti jo niin paljon, että oli pakko nousta puun katveesta ja lähteä etsimään vettä syvemmältä viidakosta. Samalla voisin katsoa, jos löytäisin hedelmiä tyydyttämään nälkääni. Käveleminen tiheässä metsässä paljain jaloin ei ollut erityistä herkkua, mutta ei kuitenkaan tuottanut suurempaa tuskaa. Oksat hidastivat matkantekoa, sillä ne osuivat kasvoihini ja repivät vaatteitani, mitä niistä nyt oli enää jäljellä.

Hetken kuluttua kuulin veden ääniä ja paikallistin pienen kallionseinämän, jonka reunalta suihkusi vettä alla olevaan lähteeseen. Olin riemuissani rynnätessäni veden äärelle. Painoin kasvoni haaleaan veteen ja join janoni pois. Riisuin yltäni riekaleet ja pulahdin läpinäkyvään veteen, joka ihanasti hiveli ruhjottua vartaloani. Auringon säteet heijastuivat kultaisina piirtoina veden pintaan.

Huuhdoin hiuksistani hiekan ja suolat pois. Uidessani hiljalleen, vesi kosketteli jokaista sopukkaani ja puhdisti haavojani hellästi. Ajatus, että olin alasti läpinäkyvässä vedessä luonnon miljoonien äänien ympäröimänä kiihotti minua suunnattomasti. Kosketin itseäni kädellä vaivihkaa, hiukseni silittelivät rintojani ja veden liikkeet saivat aikaan kylmiä väreitä vartalossani.

Nousin lähteestä pois vettä valuvana. Asetuin kalliolle varjoon kuivattelemaan. Silittelin ruskettuneita reisiäni ja haistelin tuhansien kukkien tuoksua ympärilläni. Annoin käteni hitaasti hivuttautua rintojeni päältä yhä alemmas. Olin uskomattoman kiihottunut. Sormenpääni koskettelivat klitoristani hellästi. Avasin jalkojani varovasti ja tunsin kosteuteni. Sormeni liukui helposti sisääni ja sen liikkeet tuntuivat taivaallisilta. Tunsin leijuvani. En mennyt sen pidemmälle vaan pulahdin takaisin veteen.

Uidessani huomasin liikettä kasvillisuuden lomassa. Näin kuinka joku raotti oksistoa ja mitä ilmeisemmin tarkkaili minua. Yritin olla huomaamatta, mutta salaperäisyys sai minut kiihottumaan entisestään. Nousin seisomaan vedessä niin, että veden raja ulottui navan alle. Täyteläiset rintani kimmelsivät märkinä auringonsäteiden osuessa niihin. Leikkisästi puristelin nännejäni ja aina välillä annoin sormeni eksyä haaroväliini. Äännähtelin kutsuvasti ja himoni yltyi yltymistään. Äkkiä näin sivusilmälläni, että joku lähestyi minua vasemmalta. olin edelleen aivan kuin en huomaisi.

Käsi kosketti olkapäätäni ja käännyin ympäri. Edessäni seisoi lihaksikas, ruskettunut, tumma nuori mies. Hänellä oli päällään vain kangas suojamassa etumustaan, jonka huomasin pullottavan. Äkkiarvauksella nuorukainen oli varmasti jonkun vielä viidakossa elävän intiaaniperäisen heimon jäsen. Hän ei puhunut mitään, kosketti hiuksiani ja hipaisi käsivarttani. Siinä minä seisoin, alastomana ja kiihottuneena seksiä tihkuvan nuorukaisen edessä. Hän uskalsi koskettaa rintani kaarta ja kaulaani.

Menin syvemmälle veteen ja nuorukainen seurasi. seisoin paikoillani ja katselin, kun nuorukainen ui hitaasti ympärilläni. Hän pysähtyi ja tuli lähelleni. Sydämeni hakkasi ja tunsin jalkojeni tärisevän kiihkosta. Nuorukainen kosketti vatsaani ja antoi sormiensa valua alemmas ja alemmas. Pian hän saavutti karvattoman kukkulani ja sen jälkeen klitorikseni. Hän antoi hitain liikkein nautintoni kasvaa. Hän otti minut syliinsä ja kantoi pois vedestä pehmeälle nurmelle kallion viereen. Hän otti pois lannevaatteensa ja näin hänen täydellisen, suuren elimensä. Nuorukainen avasi jalkani ja painoi kasvonsa kosteaan vakooni. Voihkin jo suurempaan ääneen.

Nuorukainen lopetti ja tuli viereeni makaamaan. Minulle tuli hirveä himo imeä tuota mahtavaa elintä. Siirryin alemmas ja otin suuren peniksen käteeni. Kivekset pullistelivat täyteläisinä ja aloin nuolla niitä pitkin vedoin samalla liikutellen esinahkaa sormieni puristuksessa. Pian otin sykkivän siittimen suuhuni. Imin sitä rajusti ja nuorukainen piti hiuksistani kiinni. Elin oli niin suuri, ettei se mitenkään mahtunut kokonaan suuhuni, mutta hyväilin kädelläni ulkopuolelle jäänyttä osaa ja kiveksiä.

Nuorukainen nosti pääni pois siittimensä kimpusta ja nosti minut syliinsä. Suutelimme kiihkeästi kunnes hän käänsi minut ympäri kontilleni. Arvasin jo mitä tuleman piti. Nuorukainen työnsi sormensa sisääni ja pyöritteli sitä hitaasti ympäri. Katsahdin olan yli taakseni ja näin kuinka hän samalla hyväili elintään. Pelkäsin, ettei se voisi millään mahtua minuun, niin kookas se oli.

Nuorukainen veti hitaasti sormensa ulos minusta ja kiusoitteli minua siittimellään hivellen emättimeni aukkoa sen kärjellä. Sitten hän raotti emättimeni suuta sormillaan ja laittoi siittimensä sen aukolle. Hän otti lantiostani kiinni ja alkoi hitaasti työntyä sisääni. Minuun sattui todella paljon ja huusin tuskaani. Nuorukainen pysähtyi hetkeksi, mutta jatkoi pian. Hän survoi suurta penistään sisälleni ja kohta emättimeni aukko oli aivan pinkeänä ja tunsin, kuinka sieltä valui hieman vertakin. Äkkiä nuorukainen otti tiukan otteen lanteistani ja survaisi loput siittimestään syvälle sisääni juuria myöten. Parahdin kivusta, mutta samalla tunsin suurta mielihyvää tuon paisuneen elimen sykkiessä sisälläni.

Varovasti nuorukainen alkoi liikuttaa elintään edestakaisin. Kipu tuntui vielä kovana, mutta mielihyvän tunne alkoi voittaa. Tahti kiihtyi ja siitin liukui jo hyvin kireässä emättimessäni. Liikkeiden kiihtyessä tunsin kuinka nuorukaisen kivekset hakkasivat häpyhuliani. Yhtäkkiä nuorukainen veti elimensä ulos minusta ja tunsin nesteideni valuvan pitkin reisiä. Äkkiä nuorukainen levitti pakaroitani ja painoi siittimensä peräaukkoni suulle. Kauhistuin ja olin juuri kääntymässä ympäri, kun hän survaisi elimensä suoleeni. Kiljuin sunnattomasta tuskasta. Nuorukainen aloitti armottoman anukseni jyystämisen ja laukesi sisääni. Siinä maatessamme hän otti oksistosta suuren banaanin ja työnsi sen emättimeeni. Nopein liikeein hän runkkasi minua jättimäisellä banaanilla. Laukesin huutaen hänen sleilyynsä. Nukahdimme nurmikolle ja herättyämme menimme peseytymään veden viilentävään syleilyyn.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute