Herkku-puhelin
Toive
ryhma2328

Katson kelloa 23:58, pahus olen myöhässä. Olet antanut kellonajan jolloin minun pitää olla kotona. Olen jo kolme minuuttia myöhässä. Kaarran autolla pihaan ja totean olevani sisälle päästyäni varmaan jo viisi minuuttia myöhässä. Avaan oven jännittyneenä, väliovea avatessa olen jo hieman hermona. Sitten huomaan sinun seisovan eteisessä. Olet niin seksikäs ja kaunis, paitapusero päälläsi ja kauniit mustat stringit sekä rintaliivit kruunaavat sinut, olet emäntäni ja palvontani kohde.

Painan hieman päätäni ja pyydän anteeksi myöhästymistäni.

Hymähdät vain tylysti ja käsket tomerasti laskemaan housut kinttuun ja käymään kontalleni eteisen lattialle. Tottelen nöyrästi ja olen hetkessä housut kintussa perse pystyssä eteisessä. Odotan hetken kun käyt jossain, katse maahan luotuna. Sitten se tulee, ensimmäinen isku, olen hiljaa, kysyt mitä pitää sanoa ja vastaan ”yksi, kiitos”. Hyvä, toteat ja kerrot samalla että saan yhdeksän lisää.

Kun olen sanonut 10 ja kiitos, tunnen kuinka levität öljyä peräaukolleni, ja seuraavassa tunnen kuinka kuminen dildo uppoaa suoleeni. Komennat minut ylös ja käsket nostamaan housut jalkaan. Ojennat minulle koiran hihnan ja komennat minut kävelylle koiran kanssa. Puen itseni taas ja otan koiran mukaan ulos. Tunnen kuinka dildo pakottaa suolessani, ja samalla huomaan hieman kiihottuvani siitä. Koira on tehnyt tarpeensa ja tulen takaisin sisään. Koiran mennessä hölmistyneenä maaten paikalleen odotan eteisessä.

Saavut taas eteiseen yhtä ihanana kuin äsken. Kaikki vaatteet pois komennat, ja sitten kontallesi taas. Tottelen ja saan kaulapannan kaulaani. Kaulapannastani sidot narun kiveksieni ympärille. Tässä vaiheessa vaihdat dildoa, saan sisääni surisevan pienen pörriäisen. Naru joka kulkee pannastani kiveksiini pitää sitä paikallaan kun lähdet sohvalle istumaan. Odotan eteisessä hetken, kunnes komennat minut konttaamaan luoksesi.

Nuole minua komennat, yritän parhaani mukaan nuolla sinua ja jonkin ajan kuluttua laukeatkin. Työnnät minut pois ja minä kilttinä orjana kiitän sinua. Komennat minut makuuhuoneeseen kontalleni sängylle, jossa laitan käskystäsi itselleni korviin tulpat, ja sinä sidot silmieni eteen huivin.

Nyt en kuule, enkä näe mitään.

Tunnen vain värisevän dildon itsessäni ja kiristävän narun kiveksieni ympärillä. Olen hyvin kiihottunut tilanteesta. Odotan ja odotan enkä tiedä mitä teet. Tunne on outo ja kiihottava, tiedän että et ole sängyllä, koska olen tuntenut kun nousit pois.

Hetken päästä laskeudut sängylle ja otat dildon pois sekä käännät minut selälleni makaamaan. Sidot käteni kiinni sängyn päätyyn. Ja pistät jotain pientä sisääni. Se on pumpattava dildo, huomaan se kun se laajenee. Seuraavaksi tunnen kuinka tuot suloisen pillusi nenäni eteen ja alan taas nuolemaan sinua. En kuule edes nautitko enkä tietenkään näe sitä, teen parhaani.

Jatkan jos toiveeni toteutui...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute