Herkku-puhelin
Vaimoni Matka
Pena

Kuten edellisessä tarinassa kerroin joutui vaimoni tahtomattaan tilanteeseen, jossa hän ajautui rakastelemaan useiden miesten kanssa kodissamme. Minä oli suunnitellut tuon tilanteen vaimoni tietämättä. Tuon illan kuluessa meillä olleet nuoret miehet rakastelivat vaimoani melkein puoliväkisin, joskin vaimoni innostui ja unohti estonsa illan aikana. Ainoastaan hänen perseensä neitsyyden riistäminen ei kuulunut vaimoni haluihin. Mutta nuo pojat toteuttivat armottomasti himojaan ja naivat vaimoani eri tavoin.

Ilta ei olisi ollut niin katastrofaalinen meille, elleivät nuo pojat olisi silloin kuvanneet seksihurjasteluaan vaimoni kanssa meidän kamerallemme. Minä seurasin salaa tuon illan hurjaa naintia, kun pojat sitten olivat lähteneet ilmaannuin minä esiin. Vaimoni oli minulle katkera siitä, etten ollut paikalla kun nuo pojat käyttivät häntä hyväkseen. Hän kylläkin myönsi nauttineensa välillä siitä. Ilta olisi ollut onnistunut ellei he olisivat vieneet kamerastamme tuota filmiä mukanaan, johon joukkorakastelu oli kuvattu. Järkytyimme molemmat ja varsinkin vaimoni oli aivan hysteerinen järkytyksestä, kun tilanne paljastui meille. Jossakin päin Suomea oli nyt kuvia vaimostani erittäin härskissä tilanteessa naimassa useiden miesten kanssa yhtäaikaa.

Tuosta illasta kului muutamia kuukausia kun vaimoni sai yllättäen kirjeen. Kirjeen avattuaan hän huomasi katselevan itseään imemässä jonkun kyrpää posket lommollaan. Lisää kuvia seurasi kirjeessä, toisissa näytettiin kuinka häntä naitiin takaapäin hänen ottaessaan samanaikaisesti toiselta mieheltä suihin. Eräässä näytettiin lähikuvassa kuinka isot porkkanat olivat syvälle upotetut sekä hänen persereikäänsä että vittuunsa. Vaimoni oli kauhuissaan kun tuossa kirjeessä nuo pojat ilmoittivat palauttavansa kaikki kuvat ja negatiivit, jos vain vaimoni tulisi yhdeksi päiväksi heidän luokseen "muistelemaan menneitä" heidän kanssaan. Aluksi vaimoni ei siihen suostunut. Me yritimme saada poikia luopumaan aikeistaan, mutta turhaan. He olivat järkähtämättömiä pyrkimyksissään. Niinpä loppujen lopuksi vaimollani ei ollut muuta mahdollisuutta kuin totella heitä, sillä he sanoivat jopa laittavansa kuvat kiertoon, ellei vaimoni tottelisi.

Yhtenä viikonloppuna sovimme sitten noiden nuorten miesten kanssa, että vaimoni saapuisi tuohon kaupunkiin rautatieasemalle josta heidän piti hakea hänet. Olimme vaimoni kanssa suunnitelleet niin, että minä seuraisin salaa heitä ja hakisin hänet turvaan kunhan hän olisi saanut pojilta nuo valokuvat. Olisi ollut hyvä, jos mukana olisi ollut joku kavereistamme, mutta asian arkaluontoisuuden takia emme voineet pyytää ketään kavereistamme avuksi.

Vaimoni tapasi nuo miehet sitten asemalla. He lähtivät sieltä ajamaan pois ja minä seurasin autollamme perässä, mutta sitten kohtalo astui peliin ja teki aikeistamme mahdottoman. Kaupungin reuna-alueille päin ajaessamme jouduimme liikennevaloihin ja kaikki meni pieleen siitä eteenpäin. He kerkesivät juuri edessä olevista valoista läpi. Minä huomasin valon juuri vaihtuvan punaiseksi, mutta minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ajaa päin punaisia. Huonoksi onneksi en huomannut lähellä olevaa poliisiautoa seuratessani edelläni ajavaa autoa, missä vaimoni istui kyydissä matkustamassa ties minne. Nuo poliisit pysäyttivät minut äkkiä ja minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin seurata avuttomana kuinka tuo edellä ajava auto häipyi pois näköpiiristäni. Kun poliisit olivat sakottaneet minua, oli enää mahdotonta tietää minne se auto oli hävinnyt vieden pahaa aavistamattoman vaimoni mukanaan. Yritin vielä etsiä vaimoani kuljettanutta autoa, mutta ilman tulosta Seuraavaksi en voinut tehdä muuta kuin mennä takaisin asemalla odottamaan vaimoni paluuta. Mielessäni myllersi kun ajattelin mitä vaimolleni saattaisi tapahtua. Nukuin sen yön autossani siellä asemalla ja odotin vaimoni paluuta.

Hän saapui sitten aamupäivällä luokseni asemalle. Hän oli aivan väsyneen ja sotkuisen näköinen. Ei ollut vaikea kuvitella mitä tuolla poikien luona oli tapahtunut. Kerroin kuinka minulle oli edellisenä päivänä käynyt. Utelin häneltä siitä, että mitä siellä oli tapahtunut. Hän ei tuolloin jaksanut kertoa sitä minulle. Seuraavana päivänä hän sitten kertoi tarinansa.

Kun hän sitten oli noiden poikien kyydissä, oli häntä kohdeltu mukavasti. Hän ei ollut huomannut kuinka minulle oli käynyt. He olivat ajaneet jonkun ison omakotitalon pihaan. Sisälle mennessään Jaana oli yrittänyt tähyillä minua. Hän ei ollut kuitenkaan huolestunut kun ei nähnytkään minua missään lähistöllä.

Talossa ollessaan pojat olivat tarjonneet kullalleni juotavaa. Jaana olikin suostunut juomaan sillä hän oli halunnut ajan kuluvan ennen kuin tilanne kehittyisi mihinkään vakavampaan suuntaa. Pojat olivat antaneetkin kuvat Jaanalla negatiivien kanssa. Jaana ei silti kyennyt lähtemään sieltä pois sillä sen he olivat estäneet ystävällisesti mutta päättäväisesti. He kehuivat kaikki sitä viikonloppua jolloin he olivat olleet meillä. Vaimoni oli heidän mielestään ollut sellainen nainen jonkalaista he eivät ikinä olleet tavanneet aikaisemmin. Ilta kehittyi eteenpäin ja Jaana oli juonut vielä useita paukkuja yrittäessään kuluttaa aikaa minua odottaessaan. Mutta minua ei vaan ollut kuulunut apuun. Pojat alkoivat jo käydä kärsimättömäksi ja eikä aikaakaan kun he alkoivat kosketella Jaanaa eri puolilta. He hyväilivät vaimoni vartaloa vaatteiden läpi ja Jaana alkoi olla jo tosi hädissään. Sillä seuraavaksi pojat pyysivät vaimoani strippaamaan heille. Vaimoni oli aluksi torjunut ehdotuksen!, mutta kun he uhkasivat ottaa valokuvat pois, joutui suostumaan hän poikien ehdotukseen. Lisäksi kultani oli tuolloin vielä odottanut minun tulevan pelastamaan hänet, jolloin strippaaminen antaisi lisää aikaa minun tulla paikalle.

Hän riisui vaatteitaan poikien kiimasta paistavien kasvojen edessä. Pian kullallani ei ollut kuin alushousut jäljellä, eikä minua näkynyt missään. Poikien vaatimuksesta hän pian joutui luopumaan niistäkin. Jaana sanoi tuon tilanteen olleen hänelle niin vaikean, hän seisoi miesten edessä aivan alasti. Pojat olivat jo riisuneet vaatteitaan Jaanan stripatessa heillä ja kun hän nyt oli alasti heidän edessään, huomasi kultani tuijottavansa suoraan edessä seisoviin kyrpiin. Nyt kultani tajusi olevansa tosi pulassa. Minua ei näkynyt missään ja pojat olivat jo hänen ympärillään. He alkoivat kosketella kultani alastonta vartaloa kaikkialta.

Poikien nimet olivat Jaska, Arto ja Timo. Pekka joka oli ollut meillä myös oli nyt jostain syystä poissa. Jaana yritti estellä heidän uteliaita käsiään hyväilemästä hänen vartaloaan. Hän seisoi heidän keskellään, heidän kätensä hieroivat Jaanan rintoja, takamusta sekä jo nyt hänen reitensä sisäpuolia. Jaana oli kauhuissaan, hän yritti vielä hidastaa poikien puuhailua, mutta se oli jo nyt mahdotonta. He painoivat Jaanan polvilleen keskelleen ja pakottivat hänen kätensä Arton ja Timon kovina seisoville kyrville, ja käskivät hänen runkata heitä. Vastusteluistaan huolimatta huomasi hän pian jo runkkaavansa käsillään noita kovina sykkiviä kyrpiä. Jaska otti vaimoani niskasta kiinni ja siirsi kyrpänsä hänen suunsa eteen. Jaana oli yrittänyt estää käsillään huuliaan tökkivää kyrpää, mutta muut pojat olivat lukinneet omilla käsillään Jaanan kädet kyrpiensä ympärille. Jaska työnsi puoliväkisin kyrpänsä Jaanan huulien väliin. Pian se jo liukui vaimoni suuhun ja aloitti sitten liikkumisen vaimoni suussa. Jaana sanoi olleensa niin häpeissään siinä miesten keskellä, vieras kyrpä liikkui taas hänen suussaan ja se alkoi jo vaikuttaa vaimoni olotilaan. Vaimoni sanoi alkaneensa silloin pikkuhiljaa kiihottua tuosta groteskista, häpeällisestä tilanteesta, johon hän oli taas joutunut. Tilanne itsessään oli kuin mahdoton painajaisuni, varsinkin silloin kun Jaana oli huomannut vittunsa alkaneen kaikesta huolimatta kostua.

Hän oli taas joutumassa tilanteessa, jossa häntä käytettiin kuin huoraa. Pian he nostivat hänet ylös lattialta ja siirsivät hänet sohvalle, Jaska levitti vaimoni sääret levälleen ja paljasti taas kerran vaimoni salaisimman aarteen heidän silmilleen, seuraavaksi hän jo upotti kasvonsa Jaanan haaroihin ja aloitti kiusaamaan kielellään vaimoni klitorista. Hän sanoi pian pojille Jaanan olevan jo aivan märkä, Jaana kertoi tuon tilanteen jo kiihottaneen häntä hänen vastusteluista huolimatta. Haaroissa liikkuva kieli aiheutti hänelle jo niin suurta mielihyvää, että Jaana sanoi jo silloin unohtaneen, että minun olisi pitänyt tulla sinne jo. Timo työnsi kyrpänsä sohvalla makaavan vaimoni kasvojen eteen seuraavaksi ja Jaana jatkoi äsken keskeytynyttä imemistään, kultani oli joutunut antautunut heidän armoilleen.

Ei mennyt kuin vähän aikaa kun vuoroja jo vaihdettiin hänen suussaan ja haaroissaan. He kaikki imivät ja olivat Jaanan imettävänä vuorollaan. Seuraavaksi he nostivat Jaanan ratsastamaan sohvalle istumaan tulleen Arton haarojen päälle. Arton kulli upposi helposti vaimoni kiimasta märkään vittuun ja vaimoni aloitti heti paikalla ratsastamaan tuon kullin seivästämänä, joku heistä työnsi samanaikaisesti kyrpänsä Jaanan suuhun. Taas kerran häntä naitiin molempiin reikiin yhtäaikaa, mutta tällä kertaa Jaana oli kiihkoissaan tuossa tilanteessa mukana nauttien siitä. Jaana sanoin minulle, kun hän kertoi tuosta illasta, että hänen oli tuolloin helpompaa nauttia hyväksikäytöstään, sillä hänhän oli jo aikaisemmin rakastellut heidän kanssaan. Jaana sanoi saaneensa ensimmäisen orgasminsa melko pian tuon ratsastuksen aloittamisesta. Tahti jatkui ja kun Arto sai orgasmin, siirtyi joku muu heistä Jaanan haarojen väliin jatkamaan tuota keskeytymätöntä vaimoni nussimista. Hän sai sekä vittuunsa että suuhunsa useita spermalasteja, mutta hän sanoi ettei hänellä ollut tarkkaa mielikuvaa siitä kuinka monta kertaa he häntä rakastelivat tuolloin. He naivat häntä eri asennoissa, myöskin takaapäin. Enempää Jaana ei sitten kertonutkaan minulle, hän sanoi heidän pian nukahtaneen tuon nussimisen jälkeen. Aamulla he sitten olivat tuoneet vaimoni asemalle. Hän oli saanut valokuvat takaisin, onneksi.

Jostakin syystä minä kuitenkin vaistosin ettei tuossa ollut koko totuus. Mutta en sitä yrittänytkään väkisin tivata, vaan annoin kultani olla rauhassa. Muutamia viikkoja myöhemmin meille tuli paketti. Siinä ei ollut kummankaan etu nimeä, vain sukunimemme. Niinpä minä sen sitten tietysti uteliaana avasin sen. Sisällä oli kummastuksekseni videokasetti, mukana ei tullut mitään viestiä. Minä laitoin kasetin koneeseen ja rupesin katsomaan. Vaimoni oli matkustanut tuona viikonloppuna jonkun kaverinsa luo vierailulle. Minulle hän ei ollut kertonut tarkempaa.

Ensiksi siinä ei näkynyt mitään. Sitten alkoi tapahtumaan. Aluksi näin epäselvää videokuvaa, kamera heilahteli edestakaisin jossain sisätiloissa, taustalta kuului epäselvää useiden henkilöiden puhetta. Sitten kuulin jonkun kieltävän jotain kovalla äänellä, ääni tuntui jotenkin tutulta. Kamera osoitti tuolloin vielä lattiaa kohti, sitten näin kuinka tuo kuvaaja siirsi koko ajan käynnissä olevaa kameraa. Kuva nousi lattian tasosta pitkin tuota huonetta, nyt näin alastomia miehiä taustalla. heissä oli myös jotain tuttua, mutta kameran liikkeet olivat kuitenkin sen verran nopeita etten kerinnyt huomaamaan keitä he olivat. Nyt kameran siirtämisvauhti alkoi hiljentyä ja kuva tarkentua keskelle huonetta olevaa nojatuolia. Siinä istui joku nainen alastomana. Silloin koin kyllä elämäni järkytyksen. Samanaikaisesti kuin näin vaimoni istuvan tuossa nojatuolissa kameran edessä, kuulin hänen kieltävän kuvaajaa. Kuva siirtyi lähemmäksi ja nyt näin että Jaana oli sidottu tuoliin kiinni.

Hänen jalkansa olivat sidottu tuolin käsinojiin polvitaipeista kiinni nyörillä. Kamera tarkentui koko ajan lähemmäksi, samalla kuin minä lamaantuneena katsoin tuota nauhaa. Jaanan jalat olivat sitomisen vaikutuksesta aivan levällään paljastaen hänen märkänä olevan pillunsa suoraan kameralle. Häpyhuulet olivat turvoksissa ja kosteat, näin sen aivan selvästi, kun kuvaaja zoomasi lähikuvaa vaimoni pillusta. Kuva siirtyi taaemmaksi, ja näin että myös Jaanan kädet oli sidottu noilla nyöreillä kiinni nojaan. Kuulin jonkun tuntemattoman äänen puhuvan taustalla. Tämä ääni ei kuulunut kellekään noista minun tuntemistani meillä olleista nuorista miehistä. Tämä ääni oli vanhemman miehen. Kerron tässä välillä mitä Jaana kertoi myöhemmin tuosta tilanteesta.

Kun he olivat lopettaneet ryhmärakastelun josta äsken kerroin, luuli Jaana jo kaiken olevan ohi. Muuta niin ei käynytkään. Kun Jaana oli jo rupeamassa pukemaan, sanoivat pojat että he eivät olleet vielä aivan tyytyväisiä, vaan he olivat järjestäneet Jaanalle yllätyksen. He eivät kertoneet enempää vaan laittoivat Jaanan istumaan tuohon nojatuoliin. Hän ei vielä epäillyt mitään kieroa, mutta yhtäkkiä pojat tarttuivat Jaanan jalkoihin kiinni ja painoivat ne nojia vasten, samanaikaisesti yksi heistä nopeasti kietoi nyörit Jaanan polvitaipeisiin ja sitoi ne kiinni tuoliin. Seuraavaksi, Jaanan alkaessa vasta rimpuilemaan, he sitoivat myös Jaanan kädet kiinni tuoliin. Vaimoni istui nyt yllättyneenä, alasti sidottuna tuossa tuolissa. Hän kysyi pojilta sitä mitä he tällä tarkoittivat, muuta pojat vain hymyilivät ja sanoivat yllättävänsä Jaanan. Vaimoni alkoi huolestua ja hän aneli heitä laskemaan hänet irti. Tuosta kului vähän aikaa kun sitten vaimoni kuuli kuinka taloon tuli lisää ihmisiä. Vaimoni istui ja oli aivan järkyttynyt, kun yhtäkkiä huoneen ovi aukeni ja joku vanhempi n.45 vuotias tuntematon mies astui huoneeseen Pekka mukanaan.

Mies sanoi huoneeseen astuessaan, että tämäkö se teidän pikku huoranne on. Vaimoni oli aivan järkytyksestä hiljaa, kun tuo mies sitten astui hänen haarojensa eteen ja katsoi himokkaasti vaimoni alastomia, sidottuja muotoja aivan häpeilemättä. Jaana sanoi että tuo oli hänen elämänsä tähän asti kaikkein nöyryyttävin hetki. Tuo hieman vatsakaskin mies katsoi irstaasti hänen sulojaan, vaimoni ollessa aivan avuton tuon katseen edessä. Jaana ei pystynyt edes kieltämään tuon miehen katselua, sillä hän oli aivan sanaton suustaan.

Jaana huomasi pian että Pekka oli kantanut videokameran huoneeseen mukaan. Koko juttu näytti olevan suunniteltu ennaltakäsin. Pekka viritti tuon kameran kuvauskuntoon, samalla kun muut pojat keräytyivät Jaanan ympärille. He esittelivät tuon miehen Jussiksi, heidän valmentajakseen. Sitten he saivat kameran valmiiksi ja kaikki mitä minä näin tuolta filmiltä tapahtui tämän jälkeen.

Kamera kuvasi Jaanaa. Vaimoni istui ja katseli säikähtäneenä ja järkyttyneen ympärilleen. Kuvan laidoilla näkyi alastomia miehiä. Tuo vanhempi mies, Jussi astui sitten kameran eteen mennessään vaimoni haarojen luokse. Hän kysyi pojilta, että tämäkö se nainen oli jonka kanssa he olivat nussineet kotikaupungissamme. Pojat myönsivät asian ja kehuivat vaimoni taitoja sängyssä. Mies vastasi siihen että se nähdään pian. Hän kumartui vaimoni haarojen luokse ja Jaana alkoi rimpuilla hurjasti kun tuo mies laski kätensä Jaanan häpykummulle. Jaana käski miestä lopettamaan ja uhkasi heitä poliiseille elleivät he lopettaisi ja laskisi häntä pois. Mies ei vastannut siihen mitään, vaan siirsi sen sijaan sormensa vaimoni vitun suulle ja upotti saman tien kaksi paksua sormeaan vaimoni rakastelusta märkään vittuun. Kamera kuvasi koko ajan ja minä näin tuon kaiken televisiostamme. Sormet upposivat luiskahtaen kokonaan vaimoni vitun sisään. Jaana vinkaisi tuon äkkinäisen liikkeen takia

Mies alkoi runkata vittua sormillaan, Jaana pyysi häntä vetämään sormet pois. Pyynnöllä ei ollut mitään vaikutusta. Mies runkkasi aikansa ja kehui vaimoni tavaraa sopivan tiukan tuntuiseksi. Seuraavaksi hän painoi päänsä haaroihin ja alkoi nuolla vaimoni häpyä. Jaana vaikersi hiljaa kun tuo mies nuoli hänen vittuaan. Jussi nosti päänsä haaroista ja kehui pojille siitä, että kuinka hyvältä ukkomiehestä tuntuikaan maistaa näin nuoren naisen mahlasta vuotavaa pillua.

Sitten hän käski poikia osallistumaan mukaan. He aloittivat Jaanan sulojen hyväilyn kaikkialta. Jussi hävisi kuvaruudusta ja kun hän pian palasi takaisin, oli hänkin riisuutunut alasti. Pekka oli tullut kameran takaa Jaanan luokse ja aloittanut vuorostaan vitun nuolemisen. Tuo jatkuva nuoleminen vaikutti ehkä jo vaimooni, sillä hän ei enää valittanut niin kuin äsken. Silti hän edelleen pyysi heitä laskemaan hänet vapaaksi. Kun Jussi tuli kuvaan, meni hän suoraan Jaanan yläruumiin luokse ja työnsi todella paksun, isoterskaisen kullinsa vaimoni kasvojen eteen. Nyt tuijotti jo Jaanakin tuota todella suurta kyrpää. En ollut nähnyt ikinä luonnossa lähellekään noin suurta kalua, joka nyt roikkui suoraan kultani kasvojen edessä. Sen pitemmittä puheitta käski hän Jaanaa ottamaan sen suuhunsa ja kun Jaana taisi vielä olla hämmennyksissä tuon suuren kyrvän näkemisestä, alkoi hän upottaa sitä avuttomana istuvan vaimoni suuhun. Jaanalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa tuon kullin upota suuhunsa. Suupielet laajenivat kun tuo paksu kyrpä liukui suuhun. Vaimoni alkoi jo nieleskellä ja kakoa tuon ison kyrvän vaikutuksesta. Jussi alkoi nussia rauhallisin työnnöin Jaanaa suuhun, voi vaimoparkaani. Joku pojista siirsi kuvan aivan lähelle ja filmasi tuon mahtimakkaran liikkeitä sen alkaessa kasvaa Jaanan kurkussa. Kamera seurasi nyt kauempaa tuota tilannetta. Yksi mies nuolemassa vittua, toinen mies imettämässä kyrpäänsä vaimoni suussa ja muut hieroivat ja imivät vaimoni rintoja.

Oma kyrpäni oli kovettunut aivan kivikovaksi kun seurasin televisiostani tapahtuvaa näytelmää. Pian alkoi Jaanan imeminen jo vaikuttaa Jussiin sillä hän kiskaisi kyrpänsä vaimoni suusta ja tuli takaisin haarojen luo. Pekka siirtyi hänen paikalleen ja työnsi kyrpänsä Jaanan kasvojen eteen imettäväksi. Vaimostani ei ollut enää vastustelemaan, hän avasi suunsa suosiolla ja antoi Pekan kalun liukua suuhunsa. Jussi asettui polvilleen lattialle ja asetti kyrpänsä vaimoni vitun suulle, sitten hän aloitti tuon makkaran upottamisen vaimoni naimisesta turpeiden häpyhuulten väliin. Kalu liukui sisään vittuun, Jaana alkoi huohottaa koko ajan rajummin tuon suuren kalun upotessa yhä syvemmälle ja syvemmälle. Kamera näytti kuvaa vaimoni kasvoista, vaimollani oli silmät kiinni ja hän huohotti ja vaikeroi rajusti, kun Jussi aloitti nussimaan vaimoani. Verkalleen tahti kiihtyi ja Jaana alkoi olla jo aivan sekaisin tuon suuren kullin tunkeutuessa taukoamatta hänen sisuksiinsa.

Jussin perse heilui edestakaisin vaimoni haarojen välissä, hänen nussiessa koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Jaanan jalat heiluivat ja hän yritti nostaa niitä vaistomaisesti yhä ylöspäin, vaikka ne olivat yhä sidottuja. Pekan kalu luiskahti Jaanan suusta tiimellyksen ansiosta ja nyt nauhalta kuului selvästi vaimoni kiljahtelu ja voihkinta tuon rakastelun seurauksena. Jussin tahti kiihtyi ja pian hän laukesi purskuttaen spermansa vaimoni sisuksiin. Onneksi vaimoni on aina käyttänyt pillereitä ajattelin, kun katsoin tuota nauhaa. Myöskin Jaana laukesi tuolloin ainakin äänestä päätellen niin tapahtui. Tuo mies vetäytyi vaimoni haarojen välistä. Hän sanoi Minnalle sen olleen paras nussiminen hänelle pitkään aikaan. Jaana ei sanonut siihen mitään, hän retkotti ääneti jalat levällään tuolla tuolilla. Kamera kuvasi koko ajan vaimoani, näin kuinka Jaanan vittu kiilteli spermasta. Vittu alkoi olla jo punainen noitten nussimisten jälkeen. Spermaa valui pitkin Jaanan haarojen väliä sohvalle. Kultani oli aivan väsyneen näköinen.

Pekka tuli sitten vaimoni haarojen luokse ja välittämättä vaimoni olotilasta työnsi hän sormensa vaimoni sisään. Tämähän on aivan liian märkä, valitti hän. Sitten hän kehotti Timoa hakemaan rasvaa. Timo palasi pian mukanaan rasvapurkki. Hän toi sen Jaanan jatkoväliä kaivelevan Pekan luokse. Kamera siirtyi lähemmäksi, kun Pekka rasvasi sormensa ja alkoi hieromaan rasvaa Jaanan peräaukon luokse. Jaana pyysi etteivät he nussisi häntä sinne vaan hänen pilluunsa. Kuulin kuinka vaimoni sanoi haluavansa kyrpää sinne. Pekka vastasi että hänen vittunsa oli aivan liian märkä siihen ja että Jaanan persereikä tuntui paremmalta idealta. Kamera kohdistui Pekan sormiin, jotka levittivät rasvaa vaimoni ryppyiseen ja tiukkaan persereikään, sitten hän testasi rasvaustaan. Hän upotti sormensa hiljaa Jaanan suoleen. Se upposi sinne nopeasti, muutaman kerran liikuteltuaan sormeaan suolessa, murahti hän sitten tyytyväisesti. Seuraavaksi tarttui hän kyrvästään kiinni ja työnsi sen Jaanan perseen.

Jaana ei sanonut enää mitään, hän katsoi jännittyneenä edessään rasvasta kiiltelevää kyrpää. Pekka työnsi terskan persereiän luokse ja alkoi ujuttaa sitä hitaasti peräaukosta sisään. Aukko laajeni kyrvän tunkeutuessa syvemmälle. Supistajalihakset joutuivat laajenemaan kyrvän mukana. Vaimoni puuskutti kun hänen perseeseensä tunkeutui tuo rasvattu kalu yhä syvemmälle. Jussi oli tullut kiinnostuneen katsomaan lähemmäksi. Hän käski Jaskaa kuvaamaan läheltä tuota anaalinaintia. Jaanan kasvot kiristyivät kivusta, hän yritti rimpuilla, mutta se oli mahdotonta. Hänen sidotut raajansa estivät hänen tekemästä mitään.

Pekka työnsi kyrvän kokonaan suoleen, nyt tahti alkoi kiihtyä. Näin kuvaruudussa kuinka tuo kyrpä liukui vuorotellen sisään ja ulos vaimoni suolessa. Pekka sanoi sen tekevän kutaa, hän sanoi myös perseen olevan kuitenkin väljempi kuin viime kerralla. "Onko ukkosi nussinut sinua persereikääsi jo" ; kysyi hän. Jaana vastasi vaikeroiden myöntävästi, sitten hänen voihkimisensa loppui, joku noista nuorista miehistö oli varmasti työntänyt taas kyrpänsä vaimoni imetettäväksi, sillä kuvaruudun ulkopuolelta kuului vain vaimoni tukahtunutta muminaa. Kamera kuvasi koko ajan kuinka Pekan kalun nussimisrytmi kiihtyi koko ajan. Pian hän laukesi karjahtaen.

Seuraavaksi astui Jussi taas Jaanan jalkojen väliin ja alkoi työntää Jaanan pyynnöistä huolimatta tuota jättimelaansa Jaanan perseeseen. Sen täytyi jo tuntua erilaiselta, sillä Jaana valitti, voihki ja pyysi Jussia lopettamaan. Jussi ei hänestä välittänyt, vaan työnsi kullinsa vaimoni suoleen. Jaana rääkäisi kun tuo mela upposi hänen niin suloisen tiukkaan persereikäänsä. Kulli rupesi liikkumaan yhä nopeammalla tahdilla ja voi vaimoparkaani. Pelkäsin tuon kullin repivän vaimoni ennen niin neitseellisen perseen. Mutta sitä ei onneksi tapahtunut. Mela liikkui vauhdilla Jaanan sisuksissa ja Jaana voihki kovalla äänellä rakastelusta aiheutuneen tuskan tai mielihyvän takia. En todellakaan tiennyt että kummanko takia hän äänteli. Aikansa Jaanaa naituaan laukesi hänkin sitten.

Kun Jussi oli vetäytynyt irrottivat miehet Jaanan tuolista, kamera kävi yhä ja kuvasi heitä. Kamera oli varmasti siirretty jollekin jalustalle, sillä kuva pysyi paikallaan liikkumatta. He nostivat vaimoni kontilleen ja Arto astui vuorostaan esiin. Hän työnsi takakautta kyrpänsä vaimooni ja aloitti naimaan häntä. Jaana oli aivan veltto ja väsynyt. Hänen ylävartalonsa lepäsi sohvaa vasten, kun taas hänen perseensä oli pystyssä Arton pitäessä Jaanaa lanteista kiinni jyskyttäessään innolla Jaanaa takaapäin. Arton nussiminen jatkui jonkun aikaa kunnes hän sitten laukesi.

Kamera kävi yhä, kun tuon miehen vetäydyttyä Jaana nousi hoiperrellen ylös ja poistui paikalta pois. Miehet poistuivat myös jonnekin. Nyt kameran näkyvissä ei ollut ketään, tätä jatkui kymmeniä minuutteja. Kuulin joitain ääniä mutten saanut niistä mitään selvää. Sitten vihdoinkin vaimoni saapui tuohon huoneeseen, hän oli vielä alaston lukuunottamatta pyyhettä, minkä hän oli kietonut ylleen. Muut seurasivat Jaanan perässä, hän alkoi kerätä vaatteitaan ja hän pyysi Jussia antamaan kamerassa olleen filmin itselleen. Kuulin miesten äänet aivan selvästi nauhalta, ainoastaan Jaana oli kuvaruudulla näkyvissä. Jussi kertoi antavansa kasetin Jaanalle sillä ehdolla, että vaimoni tulisi kuukauden kuluttua käymään hänen asunnollaan juhlissa, jotka hän järjestäisi.

Hän kieltäytyi jyrkästi ja vaati tuota kasettia itselleen. Jussi yritti vielä suostutella eri keinoin Jaanaa, mutta huonoin tuloksin. Jaana alkoi jo pukea vaatteita päällensä kun Jussi yllättäen sanoi vaimoni jääneen jostain paitsi, sillä täytyihän hänen se vielä kokea, jos ei enää nähtäisikään. Jaana katsoi yllättyneenä kamerasta pois päin. Jussi käski sitten miehiä laittamaan vaimoni tuoliin kuntoon seuraavaa kokemusta varten. He tarttuivat Jaanaan kiinni (näin kaiken nauhalta) ja pakottivat tämän taas tuoliin istumaan alastomana niin kuin aikaisemmin. He myöskin sitoivat Jaanan raajat kiinni. Sitten nauhoitus katkesi.

Minä istuin järkyttyneenä ja kiihkoissani olohuoneessamme, kunnes yhtäkkiä tajusin. Tuosta tapahtumasta oli kulunut kuukausi ja minä en tosiasiassa tiennyt missä vaimoni tällä hetkellä olikaan. Ei kai hän vaan ollut lähtenyt sinne...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute