Herkku-puhelin
Avovaimo järjesti vierasta
Rambe

On lauantai päivä olen ollut koko iltapäivän iltavuorossa töissä, aamukin alkoi niin kiduttavasti kullan hyväilessä minut lähes orgasmiin asti ... Aaargh oisin voinut vaikka huutaa kun puhelin soi ja kulta meni vastaamaan puhelimeen, oisin ollut niin lähellä ... Päivä meni siinä töitä tehdessä armottoman halutuksen vallitessa. Asiaa ei auttanut kyllä yhtään sekään että kulta välillä lähetteli pikkutuhmia tekstiviestejä kännykkääni illan aikana.

Avopuolisoni kaveri oli tulossa illalla meille saunomaan ja muutaman alkujuomingin ottamaan ennen kaupungin iltaelämään lähtemistä pitävät niin sanotun tyttöjen illan. Kello vaihtui ilta kymmeneen ja pääsin lähtemään töistä kohti kotoa, Kulta lähetteli tekstiviestin että he ovat kohta lähdössä bussilla kaupungille ja sauna on vielä vähän lämmin että saan mennä samantien saunaan kun tulen kotio, jääkaapissa odottaa muutamat jääkylmät sauna siiderit. No kurvaan autolla pihaan ja kävelen portaikkoon sisälle, kulta ja hänen tyttökaverinsa tulivat vastaan portaikossa menossa bussille, kummatkin niin iloisesti hiprakassa. kulta antoi himoikkaan suudelman kouraisten ohimennen pullottavaa etumustani, uuh pääsi pakosta suustani ja kulta vain hymyili seksikkäästi tokaisten ”siellä on sauna vielä lämmin, meneppä pikaseen saunaan”.

No menin kotiin riisumaan vaatteeni kullin vavahdellessa alkkareissa, hain jääkaapista siideri pullon ja menin suihkuun. Oli pakko pestä illan työhiet pois ennen saunaan menoa ...aaah pestessäni kullini oisi niin tehnyt mieleni runkata pahimmat paineeni pois, mutta päätin kumminkin mennä vain saunaan rentoutumaan ja naukkailemaan siideriä. Janoinen kun olin pullo tyhjeni aika vauhtia, saadessani pullon tyhjäksi menin suihkuun ja vielä kertaalleen pesulle, kuivailin itseni pyyhkeeseen tuntien siiderin menneen kummasti päähän. Kulli oli saunomisen jälkeen edes hivenen rauhottunut seisten vain puolijäykkänä. Menin pyyhe kädessä vessasta ulos aikomuksenani hakea uuden siiderin jääkaapista, mutta tulessani olohuoneeseen minut kohtasi yllättävän kiihoittava näky sängyllä. Kulta ja hänen kaverinsa makoilivat sängyllä vain seksikkäät alusvaatteet yllään ja minä siinä seisoin silmät pyöreinä sydän tykyttäen pyyhe kädessä kulli puolijäykkänä sängyn vieressä. Kulta hymyili ja sanoi ”kulta tuuppa tänne meidän keskelle sängylle, niin saat jotain mitä et varmasti koskaan unohda”. Sydän tykyttäen menin sängylle selälleni kullin paisuessa kivikovaksi, en ollut uskoa silmiäni, minä keskellä sänkyä kahden naisen ympäröimänä ja hyväilemänä.

Tiesin etten kestäisi tätä kauaa ja kultakin sen varmasti tiesi olinhan ollut jo kaksi päivää puutteessa. En voinut mitään kun kummatkin naiset aloittivat suudelmalla kaulalle siitä pikkuhiljaa kuljettaen kieltään alemmas käsien hyväillessä peppua, rintaani, reisiä kielten kulkiessa kohti varpaitani, siitä lähtien takaisin kulkien reisien sisäpintaa pitkin kohti sykkivää kaluani. Voihkaisu pääsi huuliltani kun kielet saavuttivat kivekseni kullan kaverin jäädessä imemään niitä, kulta jatkoi kostean kielen kanssa lirputtelua pitkin sykkivää kulliani upottaen lopulta kullini kokonaisuudessaan suuhunsa... parahdin nautinnosta vartaloni vavahtaessa ja mennessä pakosta kaarelle.

Tuntui niin uskomattoman hyvältä, neljän käden vielä liikkuessa pitkin vartaloani. Tunsin orgasmin olevan jo lähellä kullan muiskauttaessa kullini ulos suustaan ja vedellessä pariin kertaan esinahkaani edestakaisin. Kullan kaveri otti kullini hellästi kosteaan suuhunsa imien ja liikuttaen suutansa edestakaisin pitkin sykkivää kullini vartta, tärisin nautinnosta, hänen ottaessa kädellään kullini varresta kiinni suun liikkuessa edestakaisin, kullan lipoessa pussejani ...uuuh miten hyvältä tuntuukaan naisten vaihtaessa paikkaa , kullan ottaessa kullini suuhunsa, kaverin hyväillessä huulillaan pussejani, tärisin aivan horkassa ja tunsin orgasmin vääjäämättä tulevan vaikka kuinka yritin pitkittää tulemistani.

Kultakin huomasi sen alkaen imemään yhä nopeammin ja kovemmin kulliani vartaloni kaartui kaarelle ja juuri kun tunsin tulevani kulta muiskautti kullini ulos suustaan kullan kaverin vetäessä kätensä voimakkaasti kullinvartta pitkini alas, sain aivan tajuttoman orgasmin ja kullini sykäytteli spermaa pitkin vartaloani, naisten kasvoilla ja hiuksillakin oli jopa spermaa, tajun menetys ei ollut kaukana, tunsin käden vielä hiljakseen vetelevän esinahkaani ylös alas kullini sykkiessä vielä viimeisiä sperma tippojaan ulos. Kulta tokaisi ”oliko kulta vähä herkässä? Älä luulekkaan että pääset näin vähällä tämä oli vasta alkua!”. Kullan pyyhittyä suurimmat sperma tahrat pois hän alkoi hellästi hyväilemään jo vähän pehmennyttä kaluani suullaan ja käsillään, kaverin nuollessa rintaani ja kaulaani, pikkuhiljaa alkoi kaluuni taas tulla eloa kullin paisuessa taas äärimittoihinsa. Kullini seistessä taas kivikovana naiset vaihtoivat paikkaa kaverin siirtyessä hyväilemään suullaan kulliani kullan tullessa suutelemaan kiihkeästi huuliani. Kullan huulet maistuivat spermalle ja se kiihotti minua entisestään. Muutaman minuutin hyväilyn ja lutkutuksen jälkeen kulta ei enää kestänyt kiihottavaa tilannetta vaan halusi tulla ratsastamaan päälleni.

Tunsin kullan olevan todella kostea kullini upotessa kertalaakista syvälle sykkivän pillun uumeniin... Parahdus vain kävi kummankin huulilta kullan alkaessa ratsastaa himokkaasti, tuntui niin hekumallisen hyvältä. Kulta voihki äänekkäästi ja sekös lisäsi himoani ja yritin lykkiä minkä kerkesin vastaan, hyväillen kullan rintoja. Tunsin kullan ensimmäisen orgasmin olevan lähellä ja taivutin kultaa taaksepäin koska tiedän kullan nauttivan siitä suunnattomasti. Kulta tärisi aivan horkassa orgasmin tullessa ja vavisuttaen koko kehoa. Tuntui aivan sairaan hyvältä kullan pillun supistellessa kullini ympärillä. Kulta valahti pitkin vartaloani, huohottaen raskaasti. Hetken levättyämme aloin hitaasti liikuttaa kulliani mehukkaassa pillussa ja kultakin alkoi pikkuhiljaa liikkumaan työntöjeni tahdissa, tunsin kullan kaverin kiusoittelevan välillä kielellään reisieni sisäpintaa välillä lipoen pussejani.

Tahtimme kiihtyi ja aloimme ratsastaa raivokkaasti ja tunsin kullan olevan kohta taas orgasmin partaalla, hyväilin sormellani kultani peppuvakoa ja sekös kiihotti kultaa entisestään. Kulta alkoi vapisemaan orgasmissaan, pillun lypsäessä kulliani tajuttoman ihanasti, tunsin olevani niin lähellä kullan kiemurrellessa selkä kaarella orgasmissaan ja sainkin pienoisen orgasmin kullin sykkiessä märässä pillussa. Hetken siinä lepäiltyämme kulta nousi päältäni kullin läiskähtäessä kovana vatsaani vasten, kulta sanoi ”Täällä on vielä yksi jota ei ole vielä tyydytetty täydellisesti ”viitaten kaveriinsa joka toisella kädellään hyväili klitoristaan ilmeisen kiihottuneessa tilassa ”Sulla ei ole varmaan mitään sitä vastaan jos antaa kaverinkin maistaa paksua kyrpääsi” kulta sanoi hymyillen ja mennen keittiönkaapille, hetken päästä tullen kortsupaketti kädessään sanoen ”sanoinhan ettet pääse vähällä nyt kulta saa näyttää mihin pystyy, onko sinusta miestä tyydyttämään täydellisesti kaksi naista” avaten kortsupaketin ja asettaen kortsun niin hellän kiihoittavasti kalulleni ja rullaten sen alas pitkin kullini vartta, tärähdin hekumasta ”kultsi niin tykkää kun laitan kortsun ”. Kullan kaveri siirtyi päälleni asettaen kullini kohti kiimaista koloaan laskeutuen hitaasti senttisentiltä alemmas parahtaen ”uuuh se on niin paksu” laskeutuen aivan pohjaan asti. Tunsin märän pillun supistelevan kullini ympärillä naisen alkaessa hitaasti liikkumaan kullini vartta ylös alas huohottaen voimakkaasti. Näin kullan vieressä ottaneen mustan tekokyrvän esille alkaen hyväillä sillä itseään. Aloin vastailemaan naisen työntöihin koko ajan voimakkaammin ja tunsin pillun lypsävän kulliani koko ajan voimakkaammin, tahtimme kiihtyessä koko ajan nopeammaksi, vatkasin kulliani pillussa minkä kerkesin naisen saadessa todella rajun orgasmin, minulla oli työ ja tuska saada pidettyä naista edes vähän aloillaan sekä etten itse laukeisi jo nyt.

Orgasmin laannuttua nousimme ylös kullan vetäessä kortsun pois kulliltani käyden kontalleen sängylle sanoen ”haluan sua rajusti takaa päin”. Survoin kyrpäni kullan pilluun vauhdilla ja aloin nussimaan rajusti takaapäin kullan huutaessa suoraa huutoa puristaen lakanoista minkä kerkesi. Hetkessä kulta laukesi täristen ja kiemurrellen mutta en antanut armoa vaan jatkoin niin kauan että kulta lysähti allani makaamaan puoliksi taju poissa ”ei pysty” kuului suusta kullan ollessa aivan loppu peräkkäisten orgasmien uuvuttamana. Laitoin uuden kortsun kulliini ja käskin kullan kaverin mennä kontalleen eteeni. Upotin kullini syvälle pilluun ja aloin työnnellä kullia voimakkaasti pillussa, hyväilin klitorista samalla ja ääntelyistä päätellen se tuntui olevan todella nautinnollista, jatkoin niin kauan että tunsin naisen olevan lähellä hekumansa huippua jolloin aloin toden teolla läiskimään itseäni vasten naisen persettä, hyväillen välillä rintoja kädelläni.

Sitä ei kullan kaveri enää kestänyt vaan laukesi huutaen, tunsin itsekin olevan lähellä orgasmia vetäisten kullini pois pillusta kullan ottaessa kortsun pois upottaen sen märkään pilluunsa lähetyssaarnaaja asennossa, tulin hetkessä kullan alkaessa kouria persettäni pannen voimakkaasti vastaan, laukesin rajusti lysähtäen voimattomana kullan päälle. Kulta hykersi alla sperma suihkun osuessa herkkään kohtaan kullan pillussa. Olin aivan voimaton, maatessani siinä kullan päällä mutta niin olimme kaikki ilmassa leijailessa kiimainen tuoksu. Lysähdin siinä kahden hikisen ja saaneen naisen väliin heidän käpertyessä kainalooni. Nukahdimme hetkeksi siihen jonka jälkeen menimme yhteissuihkuun ja saunomaan. Ja mitäköhän sen jälkeen tapahtuikaan ...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute