Herkku-puhelin
Minna ja Jaana, osa 3
Torniolainen

Oli maanantaiaamu ja en vieläkään halunnut uskoa että eilinen oli tapahtunut oikeasti.
Heräsin makoisten unien (mitä nyt maltoin nukkua viime iltaisen jälkeen) pehmeästä lämmöstä ja huomasin että molemmat naiset Minna sekä Jaana nukkuivat vielä ihanasti tuhisten. Katsoin Minnan kauniita kasvoja ja siirsin hiuksia hänen kasvoiltaan, voi kuinka kaunis hän olikaan. Katsoin Jaanaa, ei hänessäkään mitään valittamista ollut. Hän oli siirtänyt peittoa päältään ja paljastanut ihanat rintansa minulle. En voinut vastustaa kiusausta vaan siirsin vasemman käteni hänen rinnalleen ja pehmeästi silitin sitä. Rinta tuntui mahtavalta ja ihanan pehmeältä. Siirryin Jaanan nänneille ja hellästi puristin sitä. Jatkoin hetken tätä kunnes yhtäkkiä Jaana kysyi minulta hiljaisella äänellä samalla hymyillen että miltä tuntuu. Minä hätääntyneesti yritin keksiä jotain ja päätin mennä mukaan Jaanan pikkuiseen leikkiin:

- Ei voi valittaa. Ja vaikka voisi niin en valita.

Jatkoin Jaanan rinnan hieromista. Kurkkasin olkani yli Minnaa kun hän nukkui ja huokaisin eräällä tapaa helpotuksesta kun hän vielä nukkui. Jaana siirtyi kyljelleen makailemaan kasvot minua kohti. Hän levitti samalla jalkojaan ja hänen paljas pillunsa tuli hyvin näkyville. Aloitin toisen käteni viemisen alas hänen mahaansa pitkin aina kohti hänen pilluuan. Jäin hieromaan ensin hänen pilluaan päältä samalla hiukan keskisormellani klitorista kiusoitellen. Tunsin kuinka Jaanan pillu alkoi kostua ja hänen hengityksensä kävi raskaammaksi koko ajan. Nojauduin eteenpäin ja suutelin häntä suulle ja myös hiljentääkseni hänen voihkintaansa, samalla olin pyöräyttänyt itseni Jaanan päälle makailemaan. Jaana kyhnäsi itseään allani ja minä hymyilin hänelle ilkeästi. Jaana levitti haarojaan enemmän ja minä laskeuduin hieman alemmas.

Nuolaisin muutaman kerran Jaanan kosteaa pillua ja työnsin yhden sormen hänen sisäänsä. Jaana voihkaisi todella äänekkäästi ja ajattelin että nyt Minna herää! Mutta ei, Minna jatkoi untaan. Päätin lopettaa sormi pelit ja aloittaa kunnon työn ;) Otin kaluni ja vein sen Jaanan häpyhuulille. Työnsin hitaasti kaluni Jaanan kuumaan ja sykkivään pilluun. Hänen pillunsa tuntui todella ihanalta kaluni ympärillä. Kiihdytin tahtiani. Jaana huohotti korvaani äänekkäästi. Suutelin häntä suulle. Tunsin kuinka orgasmini lähestyi ja kiihdytin tahtiani entisestään. Jaanakin kuiskasi saavansa kohta. Jatkoin iin kauan kunnes silmissäni alkoi sumeta ja sain sen aamuisen ensimmäisen orgasmini. Jaanakin tärisi ja voihki allani. Hän hymyili minulle ja suuteli minua. Kävin makailemaan hänen vierelleen ja suljin silmäni.

Yhtäkkiä kuitenkin Minna pyörähti päälleni ja kysyi hymyillen:

- No, miltäs tuntui pikkuiset?

Minä olin häpeissäni ja nolostuneena ajattelin että mitä nyt tekisin. Olinhan minä sentään juuri harrastanut seksiä hänen kaverinsa kanssa aivan hänen nenänsä alla. Minä punastelin ja kakeltelin jotain mutta Jaana vain hymyili ja sanoi iloisella äänellä:

- On se tää poika aikamoinen ku heti herättyään on valmis tollaseen suoritukseen. Säki varmaan haluaisit myös.

Minna siirtyi minun päälleni hajareisin ja nappasi löystyneestä kalustani kiinni. Hän katsoi sitä ja totesi:

- Eiköhän Jaana herätetä tää pikku veikko henkiin.

Jaana nyökkäsi Minnalle ja siirtyi pääni päälle istumaan niin, että hänen hänen pillunsa oli suoraan suuni edessä. Minä aloitin Jaanan pillun lipsimisen kun Minna samalla otti minulta suihin, Ei mennyt kaukaakaan kun kaluni oli täydessä komeudessaan. Minna vielä hieroi hetken kaluani ja sitten siirtyi istumaan kaluni päälle. Minna otti nyt tiukasti kiinni elimestäni ja ohjasi sen syvälle hänen sisäänsä. Hän aloitti heti kiivaan ratsastamisen ja suutelun Jaanan kanssa. Minna jaa Jaana suutelivat toisiaan kiihkeästi ja hyväilivät toistensa rintoja. Jaanan pillumehut valuivat naamallani ja imin kaiken mitä vain sain. Tunsin kuinka orgasmini lähestyi uudestaan. Tarrasin Minnaa vyötäröltä kiinni ja kiihdytin itsekin tahtiani. Sain orgasmin Minnan sisään ja Minnakin sai hetken tämän jälkeen orgasmin. Jaana siirtyi naamani päältä Minnan luo ja hän avasi Jaanalle haaransa. Minä katsoin tätä hiukan ihmeissäni mutta kiinnostuneena. Minna sanoi minulle edelleenkin hymyillen:

- Sä eilen keskeytit meidän leikit joten toivottavasti sua ei haittaa jos me jatketaan loppuun.

- Ei tietenkään haittaa. Toivottavasti ei haittaa jos jään katsomaan.

Minna sekä Jaana sanoivat molemmat yhteen ääneen ettei haittaa.

Jaana aloitti Minnan nuolemisen ja Minna näytti nauttivan tästä aivan suunnattomasti. Jaanan kieli pyöri Minnan pillussa ja kiusoitteli koko ajan hänen klitoristaan. Jaanan koko suu oli Minnan pillussa ja Jaana suorastaan imi Minna nesteet suuhunsa. Minna voihki ja inisi kiihkoissaan koko ajan. hän pyöritteli päätään Jaanan kielen tahdissa. Välillä Jaana näykkäisi Minna klitorista hellästi. Hetken tämän jälkeen Minna alkoi huohottaa ja pyörimään sängyllä, hän kääntyi mahalleen sängylle ja Jaana jatkoi hänen nuolemistaan, välillä hän käytti sormiaan Minnan pepussa. Minna kiljaisi orgasmin pauloissa ja minä katsoin kiihkoissani kun hänen pillustaan valui mehua.

Hetken tämän jälkeen Minna nousi istumaan sängylle ja levitti jälleen haaransa. Jaana teki samoin ja tuli hajareisin Minnan haaroihin. He alkoivat hieroa pillujaan toisiaan vasten. Tämä oli todella ihanaa katseltavaa, koska en ollut koskaan ennen katsellut mitään tällaista livenä! Minna ja Jaana eivät kauaa jatkaneet näin sillä he molemmat saivat orgasmit pian. He molemmat kirkuivat kiimassa ja lopulta lysähtivät sängylle sylikkäin toisiaan vielä hyväillen. Minä istuin sängyllä kalu jäykkänä ja olin nyt saanut mainion synttäri yllätyksen Minnalle.

Molemmat naiset lähestyivät minua jälleen minulle ilkeästi hymyillen. Minä tiesin mitä tästä olisi luvassa mutta se onkin toinen tarina se.

Ja palautetta saa edelleenkin laittaa jos on kiinnostunut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute