Herkku-puhelin
pervoilua ja luonnonhoitoja
pervo x

Pomona päätin palkita toimiston tyttöjä rentouttavalla ja hoitavalla saunaillalla. Vaimoni pyörittää suuressa talossamme pientä kylpylä/hoitola yritystä. Tarjolla on turve- ja savihoitoja ja lisäksi talosta löytyy suuri sauna ja uima-allas. Vaimoni lähti ”juuri sopivasti” lomamatkalle, joten oli sopivaa aikaa kutsua tytöt kylään. Tytöt saapuivat perjantai-iltana sovitusti. Olin jo aiemmin kertonut heille, että illalla tapahtuu kaikenlaista, ja jos kaikki menee sovitusti, tarjoan kunnon etelänlomat kaikille.

Ohjasin tytöt pukuhuoneeseen ja sanoin, että mahdollisimman vähissä vaatteissa pesuhuoneeseen. Itse siirryin odottamaan tyttöjä pesuhuoneen puolelle. Tytöistä nuorin oli Susanna 20 v. Hänellä oli pitkät vaaleat hiukset ja ruskeat tähtisilmät. Kokoonsa nähden hänellä oli hieman leveähkö peppu mutta oli sitäkin mukava katsella, kuten myös hänen terhakkaita b-rintoja. 22-vuotias Hanna oli hieman tukevahko, joka sai aina katseeni jäämään kiinni hänen runsaaseen peppuun, joka näytti todella sexyltä sullottuna numeroa pienempiin housuihin. Pantavan naisen hänestä teki myös c-rinnat, sekä ihanan siloinen iho poskilla. 25-vuotias Katri on tummahiuksinen b-pystyrintainen nainen, jonka käyttämät tiukat ja ohuet housut myötäilevät hyvin hänen pyöreää etumustaan ja vielä pyöreämpää takamusta.

Takaisin tapahtumiin. Tytöt saapuivat pesuhuoneeseen ja voih! Susanna ja Katri olivat jättäneet alusvaatteet yllensä Hannan ollessa kietoutuneena pyyhkeeseen. Sanoin, että aluksi otetaan savihoitoa, mutta nuo teidän alkkarit kyllä likaantuvat. Susanna ja Katri pudottivat varovasti ensin rintsikkansa ja pian perässä pikkupöksyt. Lisäksi pyysin Hanna heittämään pyyhkeen pois. Vihdoin sain ihastella toimistoni tyttöjä alasti. Juuri tuollaiset pienet nöpönännit oletin Suskulla olevan. Ja Hannankin tissit näyttivät vielä vähän suuremmilta. Niukinten karvoitusta oli Hannalla, vain pieni viiru pilluvaon päässä. Suskulla ja Katrilla oli sen sijaan hieman laaja-alaisempaa karvaa mutta sekin mukavasti rajattuna ja siistittynä.

Otin sangollisen savivelliä jonka olin vaimoni tavan mukaisesti valmistanut. Annoin Katrille ja Hannalle luvan mennä saunaan istuskelemaan, mutta Suskun oli jäätävä luokseni. Tyttöjen mentyä saunaan sanoin Suskulle, että älä pelkää vaikka laitankin liinan suullesi ja silmillesi. Käskin vain olla rauhallisesti. Otin käsiini saviseosta ja hieroin sitä Suskun vartalolle. Takaapäin ohjasin käteni hänen rinnoilleen, jotka saivat tumman harmaan kuorrutteen.

Sitten ohjasin käteni hänen jalkoväliin ja Susku värähti ilmeisesti viileän saven koskettaessa hänen häpyään. Oma sukuelimeni alkoi pikkuhiljaa esittää elonmerkkejä. Käytyäni koko vartalon läpi hieroin savea vielä tytön pitkiin hiuksiin ja kasvoille. Lopulta vaaleaa ihoa ei löytynyt juuri mistään. Talutin Suskun talomme pannuhuoneeseen jossa kytkin hänet teipillä käsistä ja jalosta seinän vesiputkiin. Antaa tytön hieman kuivahtaa.

Sitten oli Hannan ja Katrin vuoro. Laitoin heille liinat silmille ja suulle ja aloin levittämään savea heidän iholleen. Ensin Katrille. Kourin hänen rintojaan samalla takaapäin ja hieroin ja hieroin savea niihin. Oli todella kiihottavaa tuntea hänen kehonsa värinän saavuttaessani hänen pikkuruisen pimpsan. Hanna sai myös oman kuorrutteensa ja kaadoin lopuksi saaviin jääneen kuran hänen päälleen. Talutin tytöt pannuhuoneeseen ja asetin heidät vastakkain tissit yhteen ja teippasin heistä tiiviin paketin. Pystyssä pysymisen varmistin sitomalla Hannan kädet kattoon.

Huoneessa oli lämmintä 30-40 astetta ja ilma oli kuivaa, joten savi kuivi mukavasti hieman ihoon kiinni. Hanna ja Katri alkoivat pikkuhiljaa väsyä, joten aukaisin varovasti heidät paketoineet teipit. Lisäksi vapautin myös Susannan. Edessäni seisoi ikään kuin kolme taideteosta. Talutin tytöt takaisin pesuhuoneeseen. Kielsin raapimasta kutittavaa savikuorrutetta.

Sitten hieman lisää ohjelmaa. Olin hakannut lankun pätkiin muutamia nauloja siten, että olin lyönyt ne lankuista läpi ja naulan kärjet olivat vajaan sentin pitkällään. Asetin lankut lattialle ja asettelin tytöt yksitellen vatsalleen siten, että lankku jäin juuri rintojen kohdalle. Siinä purtiin voimakkaasti suussa olevaa liinaa. – Eikö ole rentouttavaa, sanoi naurahtaen. Ainakin Hannan rinnat olivat mukavasti levinneet lankulle.

Kädet piti pitää suoraan eteenpäin, jotta niillä ei pystyisi keventämään itseään. Tyttöjen maatessa otin Katrin ja Susannan rintsikat ja stringit lattialta ja noudin Hannan alkkarit pukuhuoneesta. Nyt oli vuorossa todella jäynää. Minulla oli jemmassa kannellisessa sangossa pari litraa virtsaa. Tiputin tyttöjen rintsikat ja pikkupöksyt sankoon ja kansi kiinni. Annoin tyttöjen vielä olla jonkin aikaa. Odotellessa asettelin saunanlauteille teräviä pikkukiviä. Käskin tyttöjä nousta ylös. Hmmm… Mukavat jäljet oli jäänyt. Ilmoitin, että vuorossa on takapuolen rentoutus.

Ohjasin tytöt lauteille istumaan. Ja taas purtiin suussa olevaa liinaa. Heitin löylyä reippaasti. Pikkuhiljaa savikerros alkoi elää ja sen läpi alkoi paistaa punertava iho. No, ei viitsi tyttöjä kiusata, kun edessä saattaa olla hauskempaakin ajattelin ja annoin luvan nousta ja poistua. Tytöt laskeutuivatkin varovasti hapuillen side silmillä ja menivät pesuhuoneen puolelle. Sitten olikin vuorossa jotain nöyryyttävää. Tyttöjen piti pukea päälleen kusiset alusvaatteet. Tämän jälkeen vein tytöt uudestaan pannuhuoneeseen. Pistävä kusen haju levisi nopeasti tilaan. Katrinkin upeat valkoiset pitsireunaiset stringit alkoivat muuttua kellertäviksi. Lopulta talutin tytöt ulko-ovelle aukaisin siteet heidän kasvoiltaan ja annoin heille jätesäkissä heidän vaatteensa ja sanoin, että nähdään töissä maanantaina. Tytöt jäivät hämillään seisoskelemaan savisina ja kusisina ovelle sulkiessani sen. Maanantaiaamuna kysyin tytöiltä, että oliko ilta rentouttava? – Todella, he vastasivat yhteen ääneen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute