Herkku-puhelin
Höyryä..
Sauna - Seppo

Lähdin kylpylään hieman virkistäytymään. Painelin läpi kaikkien pukuhuoneiden ja tajusinkin että siellä oli myös naissukupuolen edustajia ja itselläni oli uikkarit kädessä. Kaluni heilui puolelta toiselle ja sain kieltämättä muutamia hymyjä osakseni. No, ei se niin haitannut. Kävin suihkussa ja ajattelin että mennään yhteissaunapuolelle jos vaikka näkis tyttöjä, olivathan hekin juuri äsken nähneet minut.

Näkyvyys oli yllättävän hyvä, ainoa vain että olinkin yksin paikalla.. kunnes naisten puolen ovi avautui ja sisään asteli parikymppinen tyttö. Seurasin hänen menoaan ja kuinka ollakaan hän istuutui aivan viereeni aidan toiselle puolelle. Huomasin hänen mukavan pyöreät rintansa jotka olivat aika pystyssä. Hän tervehti minua ja esittäytyi Jonnaksi. Hänen kävellessään kiinnitin jo huomiota hänen kiinteään peppuun ja ennen kaikkea ajeltuun pimppiin jossa oli ihanan näköinen viiva karvoja jäljellä. Mietin että kai minunkin täytyi "antaa" hänelle jotain ja nojauduin taaksepäin jolloin Jonnalle jäi mukava suora linja kulliini. Se lerpattakin kivasti jalkojeni välissä.

Hetken kuluttua havahduin siinä pientä elämää ja nolostuin hieman. "Taitaa kuumottaa muutenkin kuin vain saunan takia", tokaisi Jonna yhtäkkiä. " Joo tai jotain ", sain soperrettua takaisin. Kaluni oli jo aika kovana vaikka yritin sitä turhaan peitellä. Se oli itse asiassa aika kiihottavaa. Jonna alkoi kiusoitella minua. Hän nojasi taakse, pullautti tissinsä eteen ja muka vahingossa kosketteli niitä. Kätensä kävi välillä kosteassa jalkovälissä. Hän ääntelikin jo hieman ja säikähdin että saunassa oli jo joku muukin. Ei onneksi. Katselin tuota hetken aikaa mutta en voinut enää hillitä itseäni vaan menin aidan välistä toiselle puolelle ja tartuin Jonnaan.

Hyväilin hänen rintojaan kunnolla ja laitoin sormet jalkoväliin. Häntäkään ei näyttänyt häiritsevän mikäli joku olisi saapunut paikalle. Kumarruin alas ja aloin nuolla hänen pilluaan. Lutkutin kosteaa vakoa oikein urakalla ja hieroin samalla rintoja sekä peppua. " Aaah, uuh, oohh älä lopeta...jatkaaa..ihaannaaa.." Jonna huohotti jo aika kovalla äänellä. " Sun pimppi on niin märkää..ja tiukkaa...haluan suaa..", vastasin hänelle.

Nousin ylös ja tarkistimme ettei ketään ollut paikalla ja saimme jatkaa. Jonna alkoi vatkata kulliani edestakaisin ja olin jo lähellä tulla. Hän puristeli kiveksiäni ja runkkasi kuin viimeistä päivää. Hän painoi minut lauteelle istumaan ja tuli peppu edellä kohti kulliani. Panin häntä takaa päin pilluun joka oli aivan turvoksissa ja kostea. " Hmmm...ihanaaa...pane..pane..kovempaa..aaah...sun kyrpä on niin kovaaaa.." Jonna jo melkein huusi suoraan huutoa samalla pomppien edessaäni peppu liikkuen ylös alas. Sanoin etten kestä enää ja samalla laukesin hänen pilluunsa sykkien.

Melkomoisen litinän ja lätinän jälkeen lähdimme kumpikin omille puolillemme ja saimme muutamia hymyjä tahoillamme suihkutilojen puolella. Kaipa sitä joitain ääniä kuului.. Illalla jatkoimme ruokailun ja.. no tiedätte kyllä minkä merkeissä..:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute