Herkku-puhelin
Pikkuhuoraa
Hannu40

Perjantai-ilta. Sitähän voisi lähteä pitkästä aikaa lähteä käymään baarissa. Tuumasta toimeen. Astelen sisään. Väki on meikäläistä huomattavasti nuorempaa. Astelen baaritiskille ja tilaan pienen paukun. Sitä siemaillessani kiinnittyy huomio pieneen nuoreen naiseen, joka keikistelee parin muun tytön seurueessa nurkkapöydässä. Tytöllä on penistä esittävät korvakorut kaulassa ja hän puhelee rävyyksiä kovaan ääneen.

Isken lasin tiskiin ja kävelen tutun ovimiehen juttusille. Kysyn, että onkohan tuolla tytöllä edes ikää tänne ja osoitan em. tyttöä. - Kyllä sillä on.. "ulosheittäjä" huokailee. - Justiin noita tommosia teinihuoria. Luulee olevansa ties mitä, mies sanoo ikään kuin kyllästyneenä.

Siirryn läheisen pöydän ääreen nojailemaan. Mies puhui kyllä asiaa. Tytöllä on yllään ylitiukat farkut ja valkoinen toppi. Tuumin, että on hänellä kyllä mukava rintavarustus muuten pieneen kokoon nähden. Tai sitten on vain sanomalehdet löytänyt tiensä rintsikoihin. Tyttö irtosi kavereistaan, ilmeisesti vessaan menossa, koska kulki minua kohti ja vessat olivat takanani. Tuijotin tyttöä pitkältä matkalta ja hänkin katsoi minua yllättäen stopaten kohdallani.

- Hei, haluutko mun pillua, tyttö sanoi kirpeellä äänellään. Niinpä niin ajattelin. Ovimies oli kyllä totaalisesti oikeassa. - Oot sen näköinen, että sulla on varmaan aika iso kalu, tyttö jatkaa. Voi jumalauta, ajattelen. Tulee tuommoisia puhumaan eikä ole edes juovuksissa.

- Sekö kiinnostais, sanon ympäripyöreästi. - Annatko, tyttö kysyy. - No saatana olkoon, ei susta muuten pääse kuitenkaan eroon, vastaan ajatellen, että tyttö perääntyisi tässä vaiheessa. - Okei, asut sä tässä lähellä, tyttö kysyi.

- Mietin hetken. - Joo, vastaan. - Mä käyn vain tuolla kavereitten luona vielä. Oota tossa kulman takana, tyttö sanoo.

Astelen ulos kesäiseen iltaan. Enhän minä edes asu näillä kulmilla, mutta enköhän jotain keksi. Olisi mukava antaa tytölle pieni opetus. Tyttö tulee ja lähden kävelemään pitkin polkua, joka lähtee baarin nurkalta. Tyttö tulee muutaman metrin perässä.

- Oon nainu vielä vanhempiakin kuin sä oot, tyttö puheli ja jatkoi, - Ei tarvii pakosti kortsua... Kävelimme polkua pitkin jonkin matkaa, kunnes polulta kääntyi pienempi polku syvemmälle metsään.

- Mennään tästä, sanoin. Kävelimme jonkin aikaa, pysähdyin ja sanoin, että tehdään tässä. - Ai et kestä kotiin asti.. No oon kyllä ennenkin tehny sen luonnossa.. tyttö kertoili.

Tartuin häntä toppiin ja kiskoin sen pois hänen päältään. Niiden alla oli pitsiset rintsikat, joiden alta paljastui kylläkin mukavat ryhdikkäät rinnat. Repäisin farkut auki ja tyttöraukan pikkuhousut olivat jääneet kotiin. Asiaan kuuluvasti pillu oli putsattu viimeisestäkin karvasta. Avasin farkkuni ja nostin tytön puoliksi syliini puuta vasten ja työnsin puolijäykän kaluni hänen vaalean ruskeeseen pilluun. Aloitin työntämään kovalla tahdilla kourien tyttöä perseestä. Vedin munani pois tytöstä ja laskin hänet alas. Kiskaisin tytön kengistä nauhat ja sidoin niillä tytön hämmästykseksi hänet käsistään puuhun.

Taitoin irti risun jolla huitaisin tyttöä perseelle. Äänestä päätellen tämä ei tainut olla tuttua hommaa tytölle. No nytpä on. Jatkoin huitomista välillä poikittain, välillä pitkittäin. Välillä kohdistin iskut ylemmäs selkään. Tytön voihkiminen alkoi muuttua itkuiseksi. Ja sitä jo jälkienkin perusteella saattoi odottaa. Siirryin tytön taakse ja työnsin nyt jo ryhdistäyneen munani hänen perseeseen. Kourin rajusti hänen rintojaan toisella kädellä samalla, kun toisella kädellä kaivoin hänen pilluaan. Pikkuhiljaa kokenutkin tyttö alkoi murentua käsiini. Sain pikaisen orgasmin ja laukesin hänen perseeseen. Katkaisin siteet käsistä ja suljin vetskarini poistuakseni paikalta tytön jäädessä makaamaan mättäälle. Saipahan tuokin jonkinasteisen opetuksen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute