Herkku-puhelin
Terkkarilla
mikko

Oli aika terveystarkastuksen. Tällä kertaa olin joutunut nelikymppisen naisen tarkastettavaksi. Hän esitti itsensä Ritvaksi. Hän oli tukevahko ja hänellä oli mustat hiukset. Puheissaan hän oli hieman käskevä. Tarkastettiin kuulo ja muut perusjutut. Sitten oli aika katsoa alaosastoa.

Elämä boxereissa tuntui olevan rauhallista ja ajattelin kerrankin kaiken menevän hyvin. Mutta juuri kun Ritva oli tarttumassa boxrereihin alkoi veri ajautumaan sinne minne ei pitänyt ja Ritvan saadessa boxserit nilkkoihini oli suonikas, suurehko munani ottanut hieman asentoa. Se ei vielä varsinaisesti ollut ponnahtanut pystyyn, mutta oli täydessä mitassaan.

- Miks aina teillä pojilla seisoo kun teitä yritetään tarkastaa. Tämä on mielestäni todella naista halventavaa, Ritva alkoi huutaa täysin yllättäen. Samassa hän kiskaisi käteni taakse ja muutamassa sekunnissa käteni oli köytetty toisiinsa.

- Mitä vitt... - Ole hiljaa. - Mutta...

- Ole nyt saatana hiljaa, kuului äkäinen käsky. Mutta koska yritin epätoivoisesti kysellä hommasta ilmestyi pian suulleni tiukalle vedetty liina. Ritva polvistui alapäähäni ja sitoi alhaalla roikkuvat pallini yhteen tiukalla solmulla. Sitten hän puristeli pallejani ja se alkoi tuntua vatsanpohjassa samalla kun kullini nousi hiljalleen ylöspäin. Sitten Ritva veti kullini työpöytänsä päälle ja läimäytti terskaani. Sitten läimäyttely jatkui ohuella kirjalla vasten kovaa pöydän kantta.

Ilmeeni kävi punertavaksi, samalla, kun seisokkini yllättäen vain jatkui. Sitten Ritva otti kourallisen nestesaippuaa ja hieroi sitä terskalleni liikuttaen välillä esinahkaani. Ahh kuinka se kirveli. Ritva talutti minut lavuaarille, jossa hän huuhteli saippuat pois. Sitten hän otti taskustaan huulipunan ja alkoi värjätä sillä munaani. Pian koko munani oli terskaa lukuun ottamatta kirkkaanpunainen.

Ritvan pyöritellessä huulipunaa terskalleni tunsin, että nyt tulee. Kiinteät spermani lensivät huoneen lattialle ja seinälle. Punainen munani alkoi rajun sykähtelyn jälkeen hiipua, jolloin Ritva avasi siteet ja käski vetää boxerit nopeasti päälle. Spermainen kaluni tuntui iljettävältä housuissa. Poistuin vikkelästi. Illalla olikin hommaa hangata huulipunat pois.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute