Herkku-puhelin
Vammai-seksi
Metusa

Tuttavapiirissämme on nainen joka on vaikeavammaisen naisen kokopäivähoitajana. Olen tutustunut tähän naiseen ja kuinka ollakaan puheemme on siirtynyt rohkeammin ja rohkeammin tämän hoidokin seksuaalisiin tarpeisiin ja niiden mahdolliseen tyydyttämiseen.

Hän sanoo katselleensa pornoa videolta ja huomannut kuinka kovasti se kiihottaa hoidokkia.

Niinpä ehdotin josko minä voisin auttaa. Hän kysyi mitä minä tarkoitan. Selitin avoimesti että olen aina tuntenut seksuaalista vetoa päästä tyydyttämään tällaista vammaista j a tuottaa hänelle seksuaalista mielihyvää. Niinpä menin vieraisille.

Hienotunteisesti menimme potilaan vuoteen viereen hoitaja selitti nyt olen löytänyt sinulle miehen joka haluaisi olla kanssasi sillee.

Potilas seurasi minua tarkkaavaisella katseellan, lopulta nyökkäsi hyväksymisen merkiksi. Hoitaja riisui tämän lähinnä neliraajahalvauspotilaan alastomaksi, lieventääkseni jännitystä minäkin riisuin itseni alasti. Esinahaton posliiniksi ajeltu kyrpäni seisoi kivi kovana, hoitaja vetäytyi kohteliaasti etäämmälle jäi kyllä seuraamaan tilannetta kauempaa, huomasin syrjäsilmällä. Menin potilaan viereen, hyväilin kyrvälläni hänen tissejään, tuntui kovasti kiihottavan häntä. Tartuin hänen liikkumattomaan käteensä ja ohjasin sen tarttumaan kyrpääni, sormet tuntuivat toimivan kun hän hiljalleen runkkasi.

Kiihottuneena menin ylemmäksi tarjosin josko hän haluaisi imeä kyrpääni auliisti hän avasi suunsa käännyin 69 asentoon kas vain kuinka olikaan vaatekomeron iso ovi jäänyt auki jossa oli peili sisäpuolella, peilistä sain itse seurata kun nussin potilasta suuhun ja näin kuinka munani hakkasivat nussiessa häntä kasvoihin.

Hoitaja seurasi näkömatkan päästä. Enpä kestänyt tätä menoa kauaakaan kun sanoin nyt multa tulee. Hän imi yhä kiihkeämmin valtavasti imien hän nieli joka spermapisaran joka roiskui hänen suuhunsa. Jäin makaamaan hänen päälleen vasta pitkän tovin kuluttua hän suostui hellittämään että sain vetää kyrpäni pois hänen suustaan hoitajakin oli tullut aivan lähelle. Ujostelematta annoin hoitajan nähdä veltostuneen kyrpäni poistuin pesulle jättääkseni heidät kahden huoltotoimien ajaksi vaihtamaan ajatuksia miltä tuntui.

Kun tulin pesulta, hoitaja käveli vastaan, ja kysyi haluanko kenties juoda kahvit toipumiseni aikana, siirryimme keittiön kahvipöytään ja kerroin ongelmani mulla kun ei oikein helpolla seiso uudestaan mutta emme me tätä tähänkään voi jättää.

- Voisitko ja haluaisitko sinä kenties elvyttää että seisoisi pian uudestaan? - Hmm voisinhan minä yrittää

Käänsin tuolini hänen suuntaansa ja levitin reiteni hoitaja polvistui eteeni ja alkoi hyväillä velttoa kyrpää kun se alkoi vähän kovettumaan hän alkoi imeä sitä ja totesi kyllä se siitä elpyy ja ehdotti menemmekö potilaan viereen että hänkin saa katsella elvytystä hoitaja istui potilaan sängylle asetuin hänen eteensä hän runkkasi toisella kädellä kyrpääni ja toisella hyväili muniani, otti välillä suuhunsakin nyt kyrpä seisoi jo kivikovana. Pian sä laukeat jos jatkamme tätä jätän sinut nyt hänen kanssaan sanoi hoitaja. Käänsin ovipeiliä niin että potilas varmaan näki mahdollisimman hyvin. Hyväilin käsin hänen pilluaan hän antoi vartalollaan vastaan minkä kykeni välillä nuolin hänen pilluaan voi kuinka hän nauttikaan.

Kauan annoin hänen peilistä ihailla kun kyrpäni läheni hänen pilluaan vaistosin kuinka himokkaasti hän odotti kyrpääni. Niinpä survaisin sen rajusti sisään ja aloin kovan nussimisen. Nyt se kestikin jo kauan ennen kuin laukesin.

Mikä nautinto pumpata spermat sisään ilman kortonkia.

Lähtiessäni pois totesimme, että tämä täytyy uudistaa pian. Lisäsin ja sitten otamme sinut mukaan lisäsin leikkisästi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute