Herkku-puhelin
Soita 21 jälkeen
nuorimies

Tämä jatkoa päivälle, jolloin kävin vierailulla Helvi-tädin siskon luona.

Ajelin pikkuhiljaa kotiin ja ensi töikseni kävin suihkussa. Siellä muistelin iltapäivän tapahtumia, ja eikös pikkuveitikkakin innostunut ajatuksista ja alkoi mahtavasti taas törröttää. Annoin sen kuitenkin olla rauhassa, sillä olihan nyt viikonloppu edessä ja ties mihin vielä paukkuja tarvittaisiin.

Mietin myös salaperäistä lappua ja soittopyyntöä ja ajattelin, että muutaman tunnin päästä se sitten selviää.

Vihdoin kello oli yhdeksän ja ajattelin vielä hetken odottaa ja n. 21.15 näppäilin annettuun numeroon. Puhelin hälytti vain kerran, kun siihen jo vastattiin: ”Taina”.

Esittelin itseni ja kerroin soittavani hänen lapulla olleen pyyntönsä mukaisesti.

- Hei, onpa mukavaa, että soitit. Minulla olisi sinulle henkilökohtaista asiaa, voisitko tulla tänään käymään meillä?

- Kello on jo aika paljon, mutta eihän tässä lauantai-illassa mitään ihmeellistä ohjelmaa ole, joten voin kyllä tulla käymään. Mihin aikaan? Vastasin Tainalle reippaasti.

- Asumme tässä Kalliokadulla ja voisit tulla heti kun sinulle sopii.

- No, sopiiko vaikka kymmeneltä.

- Oikein hyvin. Tule päätyovesta sisään, jätän sen auki, niin ei tarvitse soittaa ovikelloa.

Mielenkiintoista, ajattelin. Mitähän asiaa tuolla seurapiirirouvalla oli minulle, 19-vuotiaalle nuorelle miehelle?! Tietysti annoin mielikuvituksen lentää ties minne, mutta ajattelin, että mieshän on kotona, joten jostain muusta lienee kysymys, mutta mistä?

Matkaa ei ollut kuin hiukan toista kilometriä ja päätin mennä kävellen, mutta sitä ennen kävin pikasuihkussa ja vaihdoin puhtaat vaatteet. Tasan kello kymmenen kävelin portista sisään ja sivuille vilkuilematta menin suoraan päätyovelle ja kokeilin kahvaa ja ovi tosiaankin oli auki. Kyseessä oli sivusisäänkäynti, kuten herrasväen talossa ikään. Tulin eteiseen, potkaisin kengät jalasta ja samassa Taina ilmestyi eteeni ja täytyy sanoa, tosi upeana. Hän hymyili minulle kauniit valkoiset hampaat näkyen. Hänellä oli samat vaatteet kuin aiemmin iltapäivällä. Suorat mustat housut ja valkoinen silkkipaita.

- Kiva kun pääsit tulemaan, mennään tuonne ylös vierashuoneeseen, niin ei häiritä Eskoa.

Taina kulki portaissa edelläni ja pääsin ihastelemaan hänen naisellisesti keinahtelevaa lantiotaan. Varsinainen herkkuperse ajattelin ja väkisinkin alkoi jalkovälissä tuntua pientä pakotusta. Menimme huoneeseen, jossa oli kirjoituspöytä, pieni kirjahylly ja 120cm leveä vuode.

- Esko on jo nukkumassa alakerrassa, joten täällä voimme olla ilman, että syntyy mitään turhaa häiriötä. Odotatko tässä niin tulen hetken kuluttua.

Saman tien Taina poistui huoneesta ja olin hiukan ymmällä tilanteesta. Tainan mies nukkui toisaalla talossa ja minä olin hänen vaimonsa kanssa toisaalla. Salaperäistä mutta mielenkiintoista.

Istuin vuoteen reunalle odottelemaan mitä tuleman pitää.

Hetken kuluttua Taina saapui.

- Kello on jo paljon, joten vaihdoin hiukan mukavampaa päälle, hän sanoi

Niinpä näytti, tosi mukavalta minun silmillenikin. Hänellä oli nyt päällään luunvärinen silkkiaamutakki, joka vyötetty vyötärölle ja näin se korosti hänen kapea vyötäröään ja toisaalta korosti naisellista lantiota. Varpaat olivat paljaina takkiin sointuvissa aamutohveleissa, joissa oli n. 5cm korot – tyylikästä! Takki oli jossain määrin avokaulainen ja melko kookkaan poven vako oli selvästi näkyvissä. Vau, mikä donna, ajattelin.

Taina seisoi edessäni parin metrin päässä ja ikään kuin miettien mitä sanoisi hän siveli toisella kädellä leukaansa ja kaulaansa toisen käden ollessa poikittain vartalon edessä tukien toista kyynärpäätä. Taina katsoi minua arvoituksellinen hymy kasvoillaan käden laskeutuessa alemmas koskettelemaan aamutakin kaula-aukkoa. Taina hengitys oli hieman kiivaampaa mikä näkyi rintakehän ja samalla rintojen kohoamisena. Näkymä oli aika herkullinen. Huomasin myös lievän punan nousseen hänen poskilleen.

- Niin, asia on sillä, lailla… miten sen nyt osaisin ilmaista… minulla on pieni ongelma… Olemme olleet Eskon kanssa naimisissa runsaat kymmenen vuotta ja meillä on ollut hyvä yhteinen elämä ja niin haluan sen jatkuvankin. Hänelle on kuitenkin alkanut kertyä jo sen verran ikää, että se alkaa vaikuttaa tiettyihin asioihin tai sanoisinko toimintoihin.

Aloin pikkuhiljaa ymmärtää mistä kenkä puristaa ja ajattelin hiukan lisätä puhtia peliin. nojauduin sängyllä käsien varaan hiukan takakenoon ja hiukan alkanut seisokki alkoi voimistua. En osaa sanoa huomasiko Taina asiaa, kasvavaa pullistumaa housuissani, muttei ainakaan millään lailla sitä osoittanut.

- Niin katsos Matti, minä olen vielä nuori nainen, jolla on tarpeita ja mieheni on jo täyttänyt 70 vuotta ja viimeiset pari vuotta on jo ollut hyvin hiljaista tuolla makuuhuoneessa… Tahtoisin tietää vieläkö tällainen nainen kelpaa miehille…

Edessäni seisoi tyylikäs lady, tummat kiharat hiukset, kevyt meikki, laitetut kynnet. Kenellepä tuollainen nainen ei kelpaisi, ajattelin mielessäni.

Sitten Taina avasi aamutakkinsa vyön ja antoi sen pudota jalkojensa juureen.

Suuni loksahti auki. Taina seisoi edessäni vaaleissa pitsisissä alusvaatteissaan, kauniisti ruskettuneena. D-kokoa olevia rintoja kannatteli puolikupit ja jalassa pienehköt stringit.

Sitten Taina avasi liivien hakaset takaa ja antoi liivien pudota lattialle. Hänellä oli upean ryhdikkäät, kookkaat rinnat. Tummat nännit olivat selvästi koholla, törröttäen uhmakkaasti suoraan eteenpäin. Vaaleat rinnat kohoilivat hengityksen tahdissa ja hieman värisivät. Taina katsoi minua ylväästi vartaloaan esitellen. Vartalo oli selvästi syntynyt tehokkaan treenaamisen myötä. Kaunis ja muodokas, jossain määrin rehevä keski-ikäisen naisen himoittava vartalo.

Minulla tietysti seisoi tuossa vaiheessa täysillä ja oli täysi työ etten hyökännyt hänen kimppuunsa. Kohottauduin parempaan asentoon nähdäkseni tarkemmin, koska huone oli himmeästi valaistu ja oli jo ilta.

Sitten Taina kääntyi selin minuun. Näin edessäni herkullisen takamuksen jota peitti pieni pitsinen kangaskaistale, niin edessä kuin takana ja sivuilla kulki vain ohut nauha.

Kun hän oli kokonaan selin minuun alkoi hän molemmin käsin hitaasti työntää stringejään alas ja sitä mukaan mitä alemmas hän niitä työnsi, niin sitä enemmän hän minulle pyllisti ja kohta edessäni pyllisti ihanan naisen vaaleahipiäinen takamus. Eikä siinä kaikki. Minulle avautui suora näkymä seurapiirirouvan kaikkein pyhimpään. Edessäni oli kypsän naisen pillu, avoimena ja valmiina naitavaksi. Se oli kauniisti karvattomaksi ajeltu. Häpyhuulet olivat turvoksissa ja kiilsivät kiimasta kosteina ja olivat hiukan, kutsuvasti, raollaan. Näin myös terhakkaasti törröttävän ja sykkivän klitoriksen.

Taina astui ulos stringeistään edelleen pyllistäen minulle.

Nousin vauhdilla ylös pudotin housuni alas vapauttaen jäykkänä seisovan kaluni. Astuin Tainan taakse ja ohjasin kaluni hänen odottavalle aukolleen. Otin Tainan lantioista kiinni ja painoin kaluni suoraan pohjaan asti. Tainalta pääsi pitkä huokaus ja sanoin hänelle:

- Minulle ainakin tällainen rouva kelpaa

Aloitin hitain pitkin vedoin naimaan Tainan kiimaista pillua, mutta sitten hän alkoi nousta pystyyn ja sanoi.

- Otetaan ihan rauhallisesti kultaseni, meillä on runsaasti aikaa.

Taina irtaantui minusta määrätietoisesti, kääntyi ympäri ja työnsi minut lempeästi kohti sänkyä. kaaduin sänkyyn selälleni ja Taina kiipesi perässä päälleni. Hän asettui istumaan kaluni päälle ja aloitti hitaan nautinnollisen ratsastuksen.

Sain hyvän otteen hänen kiinteistä rinnoistaan ja pyörittelin nännejä sormieni välissä. Vähitellen Taina alkoi lisätä vauhtia ja pyöritti takamustaan, jotta tuntisi kaluni joka puolelta. Sitten hän alkoi väristä ja vaikertaa. Hän sai ensimmäisen orgasmin, mutta liike jatkui edelleen ja tunsin kuinka hän supisteli pillunlihaksiaan. Sanoi, että minulta tulee kohta, jolloin hän hidasti vauhtia ja pillu ikään kuin kuristi kaluani. Minulla helpotti ja hän aloitti uuden liikesarjan ja pian sai toisen orgasmin ja edelleen hän jatkoi pillunsa supistelua ja ratsastusta. Nyt Taina aloitti tosi villin vauhdin isot rinnat pomppivat hänen nytkyttäessään päälläni ja hän alkoi saada kouristuksia ja hänellä oli selviä hengitysvaikeuksia – Taina hyperventiloi kolmannen orgasminsa kourissa. Hän lysähti päälleni ja kysyi sainko minä. Vastasin kieltävästi ja sanoin haluavani takaapäin.

Taina kierähti päältäni, asettui sängylle polvilleen ja minä olin salamana hänen takanaan. asetin kyrvän pillun huulille ja annoin saman tien mennä pohjaan asti. Aloitin rajun nussimisen kuin kani ikään. Pallini läiskähtelivät Taina reisiä vasten ja kohta tunsin lastin lähtevän. Sanoin Tainalle, että nyt tulee ja samalla hänkin kätki kasvonsa vuodevaatteisiin ja alkoi ulista.

Pumppasin pussini tyhjäksi tämän rouvan pillun perukoille ja hän tuntui tyytyväiseltä.

Kävimme yhdessä suihkussa ja siellä Taina vielä kerran imutti kaluni kovaksi ja seinää vasten naimme vielä kerran.

Kun puimme päälle Taina kiitti ja totesi, että olin kiltti kun päästin hänet puutteesta.

- Kenties voimme tavata toistekin, mutta tämän täytyy jäädä meidän salaisuudeksemme.

Taina saattoi minut alas ja ulos ja kävelin kotiin.

Mietin tapahtunutta ja olin aika hyvillä mielin. Olin päässyt rakastajaksi hienolle ladylle ja aiemmin päivällä olin päässyt toteuttamaan pimeämpää puoltani, nussimaan rehevää ja isoperseistä tätiä.

Voiko nuoren miehen elämältä tässä vaiheessa enempää odottaakaan.

Ajattelin, että saa nähdä milloin Taina ottaa jälleen yhteyttä, mutta kaikki menikin toisin. hänen miehensä sairastui vakavasti ja he joutuivat muuttamaan toiseen kaupunkiin, jossa hänen miestään voitiin hoitaa asianmukaisesti.

Tapaamisemme jäi siis vain yhteen kertaan, mutta jäi siitä sentään kerrottavaa jälkipolvillekin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute