Herkku-puhelin
Isän työkaveri 2
Penan lutka

Mökkimatkastamme ehti kulua kuukausi ennen kuin törmäsin Penaan uudelleen. Tällä välin Pena oli ehtinyt erota vaimostaan ja muuttaa omaan kämppäänsä, mutta isäni kävi edelleen panemassa Mirkkua vanhaan malliin.

Olimme sopineet isäni työpaikalla pikaisesti tapaavamme seuraavan viikon keskiviikkona, ja kotona kerroin meneväni entisen koulukaverini luo yöksi. Pena asui toisella laidalla kaupunkia ja kurvasin rivarin vieraspaikalle roskakatoksen taakse fiiun parkkiin.

Soitin kelloa ja se aukeni heti, Pena ilman paitaa ja vain adidaksen siniset, kiiltävät shortsit jalassa, otti minut tiukkaan syleilyynsä ja painoi mut kiimaiseen kielisuudelmaan eteisen seinää vasten ja huohotti välillä korvaani kulta mä haluun vain sua mun pikku homopillu.. Penan kyrpä tuli lahkeensuusta jo ulkopuolelle ja hankasi mun tiukkojen farkkujen haaroväliin naintiliikkein suudellessamme edelleen kiimaisina.

Pena käski heittää vaatteeni pois ja auttoi siinä osin repimällä farkkujani pois jalasta, ja käski mukaansa makkarin puolelle. Sängyllä oli naisten pitsipöksyt, musta korsetti ja pvc-reisisaappaat joissa todella korkeat korot. Pena käski mun pukea ne päälleni ja tein työtä käskettyä, ensin mustat pitsipöksyt jalkaan joihin Penan avustuksella painoin kullini esinahka taakse vedettynä tiukkaan pakettiin haaraväliini, korsetti, jonka Pena nyöritti tiukaksi ja lopulta saappaat jalkaan. Suutelimme jälleen ja Pena taivutti mua taaksepäin, otti toisen tyttöpojantissini suuhunsa ja imi voimakkaasti samalla kourien toista tissiäni, ja vaihtoi toiselle tissille imemään.

Nyt saat imee mun kyrpää tyttöseni Pena murahti ja polvistuin Penan eteen ja imaisin tuon 18-senttisen ryhmyisen sauvanpään suuhuni, pyöritin limaisen esinahkan alla kieltäni samalla hieroen pallienjuuresta kunnes vedin kovettuneelta kyrvältä esinahkan pois ja nuolin sitä kuin jäätelöpuikkoa kohti kärkeä pitkin lipaisuin, Pena huohotti silmät puoliavoimina ime misu ime mun sauvaa saat sen kohta sun tiukkapilluus aah..

Pyllistin sängyn laidalle ja Pena painoi naamansa kalulleni joka jökötti terska paljaana pitsipöksyissä aivan limaisena kiimasta, Pena veti pöksyt peppuvakoon tiukasti ja se tuntui myös kullissaan, nuoli ja imi terskaani pitsin läpi ja olin jo laueta kiimasta, Pena huohotti haaravälistäni et sul on mageen iso klitoris ja vikisin Penaa jo naimaan mua, kunnes sormi upposi reikääni aah sullon tosi tiukkapillu, Pena sylkäisi kouraansa ja levitii sylkeä reiälleni ja runkkasi mua jo kahdella sormella, kunnes sain vihdoin tuon kovan ja suonikkaan sisääni liukuvoiteella. Pena pumppasi, läimi kädellä pakaroitani ja kehui homopillua tiukaksi ja ihanaksi ja lypsin parhaani mukaan kunnes laukesimme jälleen yhtä aikaa ja jäimme sylikkäin sängylle. Pena hymyili, suuteli mua ja sanoi kulta..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute